Log in

View Full Version : Bursa-Beşiktaş yaşananlar ve olması gerekenler.

LaigLeNoiR
11.Mayıs.2007, 02:04
O sezon kume dusmesini Besiktasin yenilgilerine baglayan Bursasporlular,bilerek yenildi Beşiktaş diyorlar.Bursanin dusmesini neden istesin ki BJK oyuncuları ?
Bursa o sene sezona iyi baslamamisti, teknik direktor degisikligi yapmis ve ilginc bir sekilde son 7 haftada 6 mac kazanmıştı.

Ligde 27 hafta boyunca 4 galibiyet alabilen Bursaspor son 7 haftada ise 6 galibiyet alıyor.

Son 7 hafta Bursaspor maçları ;

Adanaspor 0 - 3 Bursaspor (Turkcell Süp...)
Bursaspor 1 - 2 Trabzonspor (Turkcell Süp...)
Sebatspor 0 - 1 Bursaspor (Turkcell Süp...)
Bursaspor 4 - 0 Elazigspor (Turkcell Süp...)
Bursaspor 4 - 2 Rizespor (Turkcell Süp...)
Diyarbakirspor 0 - 3 Bursaspor (Turkcell Süp...)
Bursaspor 1 - 0 Samsunspor (Turkcell Süp...)

Bu aralarda kardeş kulüp olan Ankaragücü ise son haftaki maçını bakın kiminle oynamış ?

Sebatspor 3 - 2 Ankaragucu

Lig sonu puan durumu..

13. Sebatspor 34 11 9 14 45 53 42
14. Rizespor 34 13 3 18 37 53 42
15. Istanbulspor 34 11 8 15 46 45 41
16. Bursaspor 34 10 10 14 40 40 40

Ankaragücu A.Sebatspor'dan sadece 1 puan bile alsa kardeş kulüp Bursa ligde kalacak.Hemde ligin bitmesine 4 hafta kala yakin zamanda Galatasaray'ı yenen bir Ankaragucu.Ama yok onlar baskani istifa etmis teknik direktoru sezon sonunda gidecek olan calkantili gunler geciren sampiyonlugu kaybeden Besiktasi suclu buldular. Son 4 lig macini kaybetmis bir Beşiktaş, o son 4 mactan birinde Bursa ile oynasak belki onlarda yenecekti bizi o durumda, moralleri bozuk hedefi kalmamis bir Besiktasi malesef.

Bursa taraftarını kim gaza getiriyor ? Kimler Besiktasi hedef gosterdi yillardir bilemeyiz ama yanlis yoldalar. BJK-BURSA düşmanlığı neden ? Bursa'nın hic hatasi yokmu o sezon taraftarinin oyuncusunun.. .

Arkadaşlar buyrun olayı özetlemek istedim olanları...

Türkiye'de 18 Klüp vardır ve hepside kardeştir.Kardeş olmalıdır.Düşman olmamalıdır.

Futbol bu yenmekte var yenilmekte,5 atmakta var 5 yemekte,Şampiyon olmakta var,Küme düşmekte var...Var da var...

Bu işin cilvesi budur...

Türkcell Süper Lig Hiç Bitmesin !!!

:e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e: :e:
Ankaraspor - Ankaragücü - Antalyaspor - Bursaspor - Beşiktaş - Ç.Rizespor - Denizlispor - K.Erciyesspor - Fenerbahçe - Galatasaray - Gaziantepspor - Gençlerbirliği - Kayserispor - Konyaspor - Sakaryaspor - Sivasspor - Trabzonspor - V.Manisaspor
(44)(44)(44)

Edit: Forumun genisligini bozan birbirleri arasinda aralik birakilmamis takim isimlerini degistirdim. Lutfen forumun goruntusunu bozmayacak sekilde mesajlar atalim - perpetua

El Comandante
11.Mayıs.2007, 02:21
Cok iyi aciklamissin Murat.Bende anlamiyorum bu Bursa´lilarin bjk düsmanligini.Yok gören bjknin rakibi olduklarini zannedecek te :)

Bursaspor ilk basta kendi oynadigi maclara bakacakti,sonra kardes kulübü Ankaragücü´nün sebat macina :) Bjk´nin zaten hicbir iddiasi kalmamisti.13 puan geriden gelen fb bjkyi geciyor ve futbolcularin moralleri inanilmaz bozuluyordu.2.likte garantiydi.Hem son oynadiklari maclarda cogu as futbolculari sakkatti bjknin.Sergen bile sakat sakat oynuyordu.Bunlara bakmayipta bjk bizi küme düsürdü diyen Bursaspor taraftarlarini anlamak cok güc.Bursaspor böyle oynamaya devam ederse bu senede küme düsecek,bakalim bu sefer ne bahaneleri olacak :)

LaigLeNoiR
11.Mayıs.2007, 03:13
Ya rakibi olabilir tabii ki küçümsemiyoruz ama.

Belki bilmeyenler vardır neden bu 2 taraftarın arası iyi değil diye...

eXcitinG
11.Mayıs.2007, 09:55
Bence herşey çok güzeL açıkLamış Murat arkadaşımız.Bursa taraftarının Beşiktaş`a kini gereksiz bence..

El Barto
11.Mayıs.2007, 09:58
Murat çok güzel olmuş gerçekten. Bursa'yı küme düşürdünüz lafının bir efsane olduğu anlaşılıyor buradan. Bursa garip bir şekilde düşmanlık besledi Beşiktaş'a vardır bir hikmeti elbet....

Aşk-ı Şehir
11.Mayıs.2007, 10:26
Aynı olaylar bizim buradada yaşanmış abi (Eskişehir). Buradada bir Beşiktaş düşmanlığı vardı bir aralar (Ne zaman olduğunu bilmiyorum bu olayların:()sonradan bitti. Dikkat edersinizki Eskişehirspor-Bursaspor-Ankaragücü birbirlerini hep kardeş kulüp görmüştür. Nedenide bu olsa gerek...

gezenti
11.Mayıs.2007, 12:46
Yok gören bjknin rakibi olduklarini zannedecek te :)

Herkes haddini bilecek.Anadolu takımlarını gururu anadolu takımlarının gözbebeği intertotoda en başarılı 2. anadolu takımı Bursasporu küçümsemek kimsenin hakkı ve haddi değil.2. ligde 20000 kişiye oynayan bir Bursaspor var.
Hani demişssiniz ya neden bu düşmanlık işte bir nedeni de bu.Bazı daha maçını bile izlemeden yorum yapan arkadaşların Bursasporu küçümsemesinden kaynaklanıyor.
Peki arkadaş yazmış böyle böyle diye.Beşiktaşın telefon kayıtları ortaya çıktı onları niye buraya koymadın?Sebatta ilk yarısını önde kapayan kardeş Ankaragücü takımının soyunma arasına silahlı kişilerin girdiğini içeriye güvenlik güçleri ve serseriler tarafından basının sokulmadığını enderin amç sonu röportajını bacağı moraran futbolcuları dudağı patlayan futbolcuları niye koymadın?Ama az kaldı.Size birşey söyliyeyim mi n her hafta maça giden bir seyirciyim.Amigoalrdan Duca ve Selim her hafta şöyle bağırır az kaldı beşiktaş buraya gfelcek sabredin.Ben şimdiden uyarayım belki yönetici çocuğu filan vardır.Yalovaya polis kordonu kursun polis orda başlıcaklar takibe stada nasıl girecekler orası zaten muaamma.Yani Bursayı küçümseyenler o maçta görücekler neler olucak.
NOT:BAKIN BEN BİR HOLİGAN FİLAN DEĞİLİM SADECE GÖRÜNEN KÖYÜN KLAVUZ İSTEMİYECEĞİNİN ANLATMAYA ÇALIŞTIM.HER NE KADAR TARAFTAR OLARAK İSTEMESEMDE BU OLAYLAR YAŞANACAK...

skyspy
11.Mayıs.2007, 12:58
kardeş iyi, hoş söylemişinde.. bursaspor'un bursadan başka nerde taraftarı var. bahsettiğin takım beşiktaş bu ülkenin her yerinde binlerce taraftarı var. bu hafta sonuda bana kalırsa bişi olmayacak. beşiktaş taraftarı maça gelseydi o zaman söylenecek bişi zaten yoktu. neyse bence yanlış ve gereksiz olay bunlar..

travis1903
11.Mayıs.2007, 13:16
Aynı olaylar bizim buradada yaşanmış abi (Eskişehir). Buradada bir Beşiktaş düşmanlığı vardı bir aralar (Ne zaman olduğunu bilmiyorum bu olayların:()sonradan bitti. Dikkat edersinizki Eskişehirspor-Bursaspor-Ankaragücü birbirlerini hep kardeş kulüp görmüştür. Nedenide bu olsa gerek...

eskisehirin Beşiktaş dusmanlıgı nin baslangici...sene olarak tam bilmesemde galiba Beşiktaşın yıllar sonra sampiyon oldugu sene olsa gerek ligin son maci eskisehir kazansa kumede kalacak Beşiktaş kazansa sampiyon olucak mac galiba 1-1(yada 1-0 Beşiktaş ustunlugu ile tam bir bilgim yokta) devam ederken saha olaylari nedeni ile mac tatil edilmis ve Beşiktaş 3-0 hukmen kazanmis ve o sene Beşiktaş sampiyon olmus eskişehir ise kumeye dusmus bu sebebten olsa gerek.. ayrica ankaragucu ile herhangi bir sorunumuz yoktu taki bu kankalik meselesi cıkana kadar ki bizim onlarin yuzunden kacırılmıs sampiyonlugumuz olmasina ragmen herhangi bir husumet yasamadik ankaragucu ile ama bu sene nedense onlar tarafından sorunlar cıkmaya basladi:rolleyes:

gezenti
11.Mayıs.2007, 14:01
kardeş iyi, hoş söylemişinde.. bursaspor'un bursadan başka nerde taraftarı var. bahsettiğin takım beşiktaş bu ülkenin her yerinde binlerce taraftarı var. bu hafta sonuda bana kalırsa bişi olmayacak. beşiktaş taraftarı maça gelseydi o zaman söylenecek bişi zaten yoktu. neyse bence yanlış ve gereksiz olay bunlar..

Bursaspor-Beşiktaş maçının biletleri saat 10 da çıkıcaktı.Ben sabah 5te ordaydım.Orda Qtahyalı Timsahlar Ankara Gecekondu Eskişehir EsEs ve daha bir çok Beşiktaş antisempatizanı Bursaya destek vermek için ordaydı.Bakın ben her zaman kabul ederim sportif olarak Beşiktaş Bursaspordan daha büyük ama eğer stadımız İnönü gibi olsa vede Finansman dururumumuz bjk kadar iyi olsa texas çarşıyı ezer geçerdi.Ama kimse yanlış anlamasın olsaydı yapsaydıklarla hiçbir şey olamdığını biliyorum şu anda Beşiktaşın üstünlüğünüde kabul ediyorum.Ama bizde ki (taraftarda ki) ruhun onlarda olduğuna inanmıyorum....

LaigLeNoiR
11.Mayıs.2007, 14:04
Herkes haddini bilecek.Anadolu takımlarını gururu anadolu takımlarının gözbebeği intertotoda en başarılı 2. anadolu takımı Bursasporu küçümsemek kimsenin hakkı ve haddi değil.2. ligde 20000 kişiye oynayan bir Bursaspor var.
Hani demişssiniz ya neden bu düşmanlık işte bir nedeni de bu.Bazı daha maçını bile izlemeden yorum yapan arkadaşların Bursasporu küçümsemesinden kaynaklanıyor.
Peki arkadaş yazmış böyle böyle diye.Beşiktaşın telefon kayıtları ortaya çıktı onları niye buraya koymadın?Sebatta ilk yarısını önde kapayan kardeş Ankaragücü takımının soyunma arasına silahlı kişilerin girdiğini içeriye güvenlik güçleri ve serseriler tarafından basının sokulmadığını enderin amç sonu röportajını bacağı moraran futbolcuları dudağı patlayan futbolcuları niye koymadın?Ama az kaldı.Size birşey söyliyeyim mi n her hafta maça giden bir seyirciyim.Amigoalrdan Duca ve Selim her hafta şöyle bağırır az kaldı beşiktaş buraya gfelcek sabredin.Ben şimdiden uyarayım belki yönetici çocuğu filan vardır.Yalovaya polis kordonu kursun polis orda başlıcaklar takibe stada nasıl girecekler orası zaten muaamma.Yani Bursayı küçümseyenler o maçta görücekler neler olucak.
NOT:BAKIN BEN BİR HOLİGAN FİLAN DEĞİLİM SADECE GÖRÜNEN KÖYÜN KLAVUZ İSTEMİYECEĞİNİN ANLATMAYA ÇALIŞTIM.HER NE KADAR TARAFTAR OLARAK İSTEMESEMDE BU OLAYLAR YAŞANACAK...

Ben tarafsız olarak yazmaya çalıştım ve yazdığımı da düşünüyorum...

Ancak yazdıklarım galiba boşa gitmiş senin bu yazdıklarından sonra buna karar verdim...

eXcitinG
11.Mayıs.2007, 14:09
Bide şimdi akLıma geLiyorda.Bursa beşikaş`a kin duyacağına A.sebat`a duysun.Ankaragücü maçında Ankara 2-0 önde iken iLk yarı sonunda SebatLıLar BursaLıLara siLah çekmişLerdi.OlayLar oLmustu ve Ankara maçı kaybedip A.Sebat kümede kaLmıştı.Acaba bu oLayLarı hiç mi düşünmüyorLar ?

El Comandante
11.Mayıs.2007, 14:34
Dedigin gibi herkes haddini ve kendini bilecek gezenti efendi:)

the_imam912
11.Mayıs.2007, 14:55
Saçmalık bu yahu.Kendilerinde hiç mi suç aramıyorlar?

El Barto
11.Mayıs.2007, 14:59
Dedigin gibi herkes haddini ve kendini bilecek gezenti efendi:)

Katılmamak elde değil Baran...:)

Memedov
11.Mayıs.2007, 17:18
Bursa´yı küçümseyenlere inanamıyorum ya..:) Birde herkes haddini bilecek diyorlar.:rolleyes:

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 17:57
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar o sene Bursa muhteşem oyunuyla baş döndürüyordu Bjk yöneticileride taraftarından korktuğu için Bursa'yı kendilerine örnek göstermelerinden bundan sene boyunca Bursa'ya çeşitli oyunlar oynandı ve Bursa bizim yüzümüzden lig düştü

Sizin kininizin sebebi ancak bu olur yoksa diğer durumda bırakın Allah aşkına yaa bizim yüzümüzden düşmüşmüşsünüz...

El Comandante
11.Mayıs.2007, 18:01
ben bursayi bjknin düsürdügünü sanmiyorum,bursa okadar sezon kötü oynadi,gelmis son haftalarda 6 galibiyet alarak ligde kalacagini saniyordu.Yahu sen 27 macta 4 galibiyet alirken neredeydin?Kazansaydinya maclarini.Madem okadar büyüksün,gösterseydin büyüklügünü kazansaydin maclarini ;)Bjkden sanane!Sen yen rakiplerini ligde kal.Yok eger ligdeki rakiplerini yenemiyorsan,bjk araciligiyla ligde kalmak istiyorsan,sen zaten o lige layik degilsin!

Bursaspor bu senede küme düserse zaten bir daha cikacagini sanmiyorum.

Memedov
11.Mayıs.2007, 18:02
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar o sene Bursa muhteşem oyunuyla baş döndürüyordu Bjk yöneticileride taraftarından korktuğu için Bursa'yı kendilerine örnek göstermelerinden bundan sene boyunca Bursa'ya çeşitli oyunlar oynandı ve Bursa bizim yüzümüzden lig düştü

Sizin kininizin sebebi ancak bu olur yoksa diğer durumda bırakın Allah aşkına yaa bizim yüzümüzden düşmüşmüşsünüz...

Şemsi sen hiç Beşiktaş maçına gittin mi ? Yaşanan olayları Açılan Pankartları gördün mü ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bursaspor bu senede küme düserse zaten bir daha cikacagini sanmiyorum.

Bursaspor´da bu takım ruhu bu Taraftar oldukça Bursa düşse bile Sonuna kadar Desteklerini göstereceklerdir ve Tekrar da Süper lige çıkar.

El Comandante
11.Mayıs.2007, 18:09
Hep taraftar destegiyle süper lige cikilmiyor be Mehmet,oyuncularda ruh olacak,kazanma istegi olacak ;) Bak Göztepe´ye.Mazisi iyi,taraftarlari müthis.Ama amatör kümedeler...

eXcitinG
11.Mayıs.2007, 18:09
Şemsi sen hiç Beşiktaş maçına gittin mi ? Yaşanan olayları Açılan Pankartları gördün mü ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bursaspor´da bu takım ruhu bu Taraftar oldukça Bursa düşse bile Sonuna kadar Desteklerini göstereceklerdir ve Tekrar da Süper lige çıkar.

Bundan kimsenin şüphesi yok mehmet ama bizim anLatmak istediğimiz,Bursaspor Beşiktaş yüzünden küme düşmedi.

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 18:12

Hayır hiç Beşiktaş maçına gitmedim:D

Memedov
11.Mayıs.2007, 18:14
Hayır hiç Beşiktaş maçına gitmedim:D

Tamam o zaman sorun yok.:)

Bundan kimsenin şüphesi yok mehmet ama bizim anLatmak istediğimiz,Bursaspor Beşiktaş yüzünden küme düşmedi.

Siz öyle diyorsanız öyle olsun abi ama Madem herkes haddini bilecek hafta sonu oynanacak maçta ak koyun kara koyun belli olur.

eXcitinG
11.Mayıs.2007, 18:18
Ben bi kere haddini biLecek cümLesine karşıyım.Hafta sonu oynanacak maç için ise,iki takımın da kaderini beLirLer diye düşünüyorum.Bursa yeniLirse İşi çok çok zor,Beşiktaş yeniLir ise herşey biter.

Del Piero_10
11.Mayıs.2007, 18:36
Şu haddini bil muhabbetini kesin lütfen...

Bursaspor maçında saha içi ve dışında beklenmedik şeyler olursa şaşırmayacağım bu kadar gergin ortamdan sonra.Sonra herkes pişman olur,çünkü öfkeyle kalkan zararla oturur.

gezenti
11.Mayıs.2007, 20:46
Bide şimdi akLıma geLiyorda.Bursa beşikaş`a kin duyacağına A.sebat`a duysun.Ankaragücü maçında Ankara 2-0 önde iken iLk yarı sonunda SebatLıLar BursaLıLara siLah çekmişLerdi.OlayLar oLmustu ve Ankara maçı kaybedip A.Sebat kümede kaLmıştı.Acaba bu oLayLarı hiç mi düşünmüyorLar ?

İşte boş keseden salladığın öyle belliki öyle konuşuyorsun.Sebat maçını allah aşkına bir araştır ordaki olayları görürsün.
Ya arkadaşlar anlamıyorum ya sizene Bursa koca sen kötü oynadıysa diğer takımlar iyi mi oynadı da ordaydılar.Hayır ama bjk birisiyle berabere kalsaydı biz zaten ligteytdik.Bizim derdimiz onla bunla şunla değil bizim derdimiz haksızlıkla.Hakkımızın yendiğini düşünüyoruz vede en sert şekilde dile getiriyoruz.Hı bu sıradan bir öfkemi hayır.Ama olsun haklıyken haksız konuma düşüceğiz farkındayım.Aslında tekrar tekrar söylüyorum olay çıkmasını istemiyorum ama Ç-I-K-A-C-A-K.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hep taraftar destegiyle süper lige cikilmiyor be Mehmet,oyuncularda ruh olacak,kazanma istegi olacak ;) Bak Göztepe´ye.Mazisi iyi,taraftarlari müthis.Ama amatör kümedeler...

Arkadaşım "AŞKIMIZ RENKLERE FUTBOLCULARA DEĞİL."Bunu anlayın ve bizi diğer anadolu klupleriyle karıştırmayın...

travis1903
11.Mayıs.2007, 21:40
...
texas çarşıyı ezer geçerdi.
...

sozun bittigi yer bu laf olsa gerek...sadece guluyorum(bkz::zuhaha )

senderson
11.Mayıs.2007, 21:48
Fenerbahçe - bjk maçında bizi desteklemeye gelmişti Texas grubundan arkadaşlar.Bizde maç günü Bursa GFB olarak Bursaspor'u destekleyeceğiz...

eXcitinG
11.Mayıs.2007, 22:07
İşte boş keseden salladığın öyle belliki öyle konuşuyorsun.Sebat maçını allah aşkına bir araştır ordaki olayları görürsün.
Ya arkadaşlar anlamıyorum ya sizene Bursa koca sen kötü oynadıysa diğer takımlar iyi mi oynadı da ordaydılar.Hayır ama bjk birisiyle berabere kalsaydı biz zaten ligteytdik.Bizim derdimiz onla bunla şunla değil bizim derdimiz haksızlıkla.Hakkımızın yendiğini düşünüyoruz vede en sert şekilde dile getiriyoruz.Hı bu sıradan bir öfkemi hayır.Ama olsun haklıyken haksız konuma düşüceğiz farkındayım.Aslında tekrar tekrar söylüyorum olay çıkmasını istemiyorum ama Ç-I-K-A-C-A-K.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Arkadaşım "AŞKIMIZ RENKLERE FUTBOLCULARA DEĞİL."Bunu anlayın ve bizi diğer anadolu klupleriyle karıştırmayın...

Sen futboLdan anLamıyorsun bence...İşin gücün oLay,kötüLemek.Beşiktaş berabere kaLsaymış Ligde kaLıcakLarmış.Beşiktaş`a kaLana kadar işiniz neredeydiniz acaba ? Herşey ortada iken daha neyi anLatmaya çaLışıyorsunuz anLamıyorum..

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 22:10
Olurmu canım daha önceki maçlarındada biz engelledik onları zaten...

TR.CaPTaiN
11.Mayıs.2007, 22:13
Bursaspor bu ligin en iyi takımlarından biridir. Her zamanda böyle olmuştur. Ne Anadolu takımları görüyoruz stadlarına taraftar gelmiyor. Örneğin Gençlerbirliği bu ligin en köklü takımlarından biridir. Ama yok taraftar yok Gençlerbirliği maçına gidenler kimlerdir yanına kız arkadaşını almış veya çocuğunu almış gelip oturup maç izleyen, gol atılıp,yenilmesinin kendisi için önemi olmayan kişilerdir kısaca. Bursaspor ortalama 16-17 Bin kişiye oynuyor. Bir Anadolu takımı için bu rakam etkileyici.

gezenti
11.Mayıs.2007, 22:27
.Bakın ben her zaman kabul ederim sportif olarak Beşiktaş Bursaspordan daha büyük ama eğer stadımız İnönü gibi olsa vede Finansman dururumumuz bjk kadar iyi olsa texas çarşıyı ezer geçerdi.Ama kimse yanlış anlamasın olsaydı yapsaydıklarla hiçbir şey olamdığını biliyorum şu anda Beşiktaşın üstünlüğünüde kabul ediyorum....

İşte bu mesajın orjinal hali kimse cümlelerimin içinden cımbızla k-e-l-i-m-e-l-e-r seçip laf salatası yapmasın....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

sozun bittigi yer bu laf olsa gerek...sadece guluyorum(bkz::zuhaha )

İşte buda senin kaliteni ortaya çıkarıyor.Şimdi artık bütün Turksportal ailesi olarak sana gülüyoruz.Hatta bak sana hediye smiley:D:D:D...

Mirza
11.Mayıs.2007, 22:34
Tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin. Lütfen

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 22:43
Gönlüm Bursadan kazanmasından yana...
Abi maç konusu burası değil:D

Omerdinho
11.Mayıs.2007, 23:05
Tansiyonu yüksek bir mac olacak.

TR.CaPTaiN
12.Mayıs.2007, 11:51
Lig'de yarın oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi, Siyah-Beyazlı takım taraftarlarının stada alınmama polemiği devam ediyor. Bursa doğumlu olmayanların haricinde plaka kontrolü de yapılacak...
34 plakalılar yarın Bursa'ya zor girecek
Süper Lig'de yarın oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi, Siyah-Beyazlı takım taraftarlarının stada alınmama polemiği devam ediyor. Bursaspor yönetimi, statta Beşiktaşlı hiçbir taraftar olmayacağını açıklarken, Bursa Emniyeti de, Beşiktaş taraftarlarının şehir içine alınmayacaklarını bildirdi.

Levent Kızıl, taraftarlarını sağduyuya çağırdı.
Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, maça Beşiktaş taraftarının gelmeyeceğini ve çıkacak herhangi bir olaydan sadece Bursaspor taraftarının sorumlu olacağını vurgulayarak, "Taraftarlarımız sözde değil özde büyük taraftar olduklarını göstersinler." dedi. Bu arada bilet satışları nüfus cüzdanı gösterilerek yapılacak, herkese 1 adet bilet satılacak. Nüfus cüzdanında nüfusa kayıtlı yer olarak Bursa yazmayanlara bilet satışı yapılmayacak. Her biletin üzerine bileti alan kişinin vatandaşlık numarası yazılacak ve maça giriş sırasında güvenlik bariyerlerinde kontrolü yapılacak. Misafir takım için ayrılan yere seyirci alınmayacak. Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir de Bursaspor-Beşiktaş maçında Siyah-Beyazlı taraftarların stada alınmayacağını, karşılaşmada 4 bin polis ve jandarmanın görev alacağını açıkladı. Yalova, Balıkesir, Kütahya, Bilecik, İzmir, Ankara, Eskişehir ve Çanakkale emniyet müdürlüklerine birer yazı gönderildiğini açıklayan Tahsin Demir, bu illerden Bursa'ya maça gelmek isteyen Beşiktaş taraftarlarına engel olunmasını istediklerini söyledi. Demir, 18 yasaklı Bursaspor taraftarının da stada girmesinin engelleneceğini belirtti.

İstanbul, Ankara ve İzmir girişlerinde, içinde Beşiktaş taraftarı olduğu belirlenen araçlar şehre alınmayacak. Özellikle İstanbul girişinde 34 plakalı araçlar sıkı kontrolden geçirilecek. Taraftar olmadıkları iyice anlaşıldıktan sonra aracın şehre girmesine izin verilecek.

LaigLeNoiR
12.Mayıs.2007, 12:10
Lig'de yarın oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi, Siyah-Beyazlı takım taraftarlarının stada alınmama polemiği devam ediyor. Bursa doğumlu olmayanların haricinde plaka kontrolü de yapılacak...
34 plakalılar yarın Bursa'ya zor girecek
Süper Lig'de yarın oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi, Siyah-Beyazlı takım taraftarlarının stada alınmama polemiği devam ediyor. Bursaspor yönetimi, statta Beşiktaşlı hiçbir taraftar olmayacağını açıklarken, Bursa Emniyeti de, Beşiktaş taraftarlarının şehir içine alınmayacaklarını bildirdi.

Yazık yaa...

Türk Futbolunun geldiği noktaya bakın...

gezenti
12.Mayıs.2007, 17:25
Bence gerekli kontroller çğnkü can herşeyden önemlidir.Birde bjklileri anlıyamıyorum maça gelimiyoruz diye tepki gösteriyorlar.Bir şey sorucam bjk-brs maçında bursa taraftarı inönüye gitmedi( gittide alınmadı) o zaman niye demediler olur mu canım futbol kardeşliktir gelsinler.Peki şimdi niye Bursaya gelmek istiyorlar????

El Comandante
12.Mayıs.2007, 17:39
Bence gerekli kontroller çğnkü can herşeyden önemlidir.Birde bjklileri anlıyamıyorum maça gelimiyoruz diye tepki gösteriyorlar.Bir şey sorucam bjk-brs maçında bursa taraftarı inönüye gitmedi( gittide alınmadı) o zaman niye demediler olur mu canım futbol kardeşliktir gelsinler.Peki şimdi niye Bursaya gelmek istiyorlar????

Bursaspor ile Besiktas yöneticileri bir anlasma yapmisti.Ne bursa taraftarlari inönüye gelecek,ne bjk taraftarlari Bursa´ya gidecek diye.Ama bursa taraftarlari bu anlasmayi bozdu ve Ankaragücü-Bjk macina gitmislerdi konvoylarla.Ve o macta neler oldugunu hepimiz gördük.Sanki savas vardi.Bunun nedeni Bursaspor taraftarlariydi.Besiktas taraftarlari da bursaspor bu anlasmayi bozdu diye anlasma ortadan kalkti diye Bursa´ya gitmek istiyorlar.Giderler de isteseler.Bisey de olmaz.Hadi adam öldürülsün,bakalim ne oluyor.Gecen sene Diyarbakirspor-Konya macini hatirlayin.Bakin ben diyarbakirliyim ama o macta taraftarlara lanet ettim.Böyle taraftar,böyle yöneticiler olmaz olsun dedim.Diyarbakirspor´u karaliyorlardi.Bu durum Bursaspor´un basina da gelir.Eger Bursaspor bu maci kazanmak istiyorsa taraftarlari mac boyunca bjkli futbolculara satasmasin,futbolcular yüreklerini maca koyup oynasin ve Bursaspor Besiktas´i yensin.Inanin ki en iyi rövans böyle alinir :) Bursaspor eger yok illa kavga cikartacaksa onlari cok zor günler bekler.Galatasaray maci seyircisiz olur,futbolcular cezalandirilir vs.Taraftarlar okadar baski altina sokarki futbolculari orada cok büyük kavgalar cikar.Ama dilegimiz böyle kavgasiz,zevkli bir futbol maci izlemek.Insallah ta izleriz :)

Del Piero_10
12.Mayıs.2007, 18:53
Milleyetin sür manşetine bakın... Tarhih: 28.07.2006

Beşiktaş Maçı Sattı mı (http://www.bursaspor.net/index.asp)

Bu telefon konuşmaları Telegol'de yayınlanmıştı.

travis1903
12.Mayıs.2007, 22:12
İşte buda senin kaliteni ortaya çıkarıyor.Şimdi artık bütün Turksportal ailesi olarak sana gülüyoruz.Hatta bak sana hediye smiley:D:D:D...

yavaş güll :D ..iskeleyi hatirladinmi:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Milleyetin sür manşetine bakın... Tarih: 28.07.2006

bu haberi yapan lube ayar adli arkadas fenerbahcelidir ve gfb ile baglantisi vardir..bilginize

ayrica haberde gecen sahislar nedense su anda bursasporda...neden acaba:D

travis1903
12.Mayıs.2007, 22:31
Bursasporda olan kimdir?

sinan,pancu ve serdar topraktepe(su anda baska takımda ama 2 sene once bursaydı :) )

hatırlatma:bu haber o gunku yayınlanan milliyet gazetesinin spor ekinde yayınlanmamisti..haftasonu ekiydi galiba ne alakaysa :D

gezenti
12.Mayıs.2007, 22:36
Milleyetin sür manşetine bakın... Tarih: 28.07.2006

Hadi buyur burdan yak.Buna ne diyeceksiniz?BJK arkadaşlar?Hıı bide Sedat Pekere Reis denmesine uyuz oluyorum kumarbazın içki düşkününün biridir kendisi.
Anlaşmadan bahsetmişssiniz o anlaşma Bursa-Bjk maçı için geçerliydi diğer maçlarda öyle bir şey yoktu kimsenin de aklına gelmezdi de aslında ama bu bir suç değil.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

yavaş güll :D ..iskeleyi hatirladinmi:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

bu haberi yapan lube ayar adli arkadas fenerbahcelidir ve gfb ile baglantisi vardir..bilginize

ayrica haberde gecen sahislar nedense su anda bursasporda...neden acaba:D

Bana bak aslanım neyse arkadaşım diyelim az buçuk saygılı olsun.Benim orda ki cümlemi kesip alıntı yapıyorsun ortaya yalan yanlış şeyler çıkıyor.Bundaki amacını anlamış değilim.Neyse ben sabır çekiyorum kendimi yarın stadyuma saklıyorum.Birde üstü kapalı laf söylemenin alemi yok.Ne söyliyeceksen adam gibi açık açık söyle ne iskelesinden bahsediyorsun ne diyorsun???

Sekopej
12.Mayıs.2007, 22:48
hatırlatma:bu haber o gunku yayınlanan milliyet gazetesinin spor ekinde yayınlanmamisti..haftasonu ekiydi galiba ne alakaysa :D

Yanlış hatırlatma olmuş, evet spor ekinde değildi ama haftasonu ekinde de değildi. Kaç gün ana sayfadan, manşetten verildi bu tür haberler o dönem milliyette.

Konuda saygıyı koruyalım, konunun açık kalması sizin gösterdiğiniz tutuma bağlıdır...

travis1903
12.Mayıs.2007, 22:58
Hadi buyur burdan yak.Buna ne diyeceksiniz?BJK arkadaşlar?Hıı bide Sedat Pekere Reis denmesine uyuz oluyorum kumarbazın içki düşkününün biridir kendisi.
Anlaşmadan bahsetmişssiniz o anlaşma Bursa-Bjk maçı için geçerliydi diğer maçlarda öyle bir şey yoktu kimsenin de aklına gelmezdi de aslında ama bu bir suç değil.

Bana bak aslanım neyse arkadaşım diyelim az buçuk saygılı olsun.Benim orda ki cümlemi kesip alıntı yapıyorsun ortaya yalan yanlış şeyler çıkıyor.Bundaki amacını anlamış değilim.Neyse ben sabır çekiyorum kendimi yarın stadyuma saklıyorum.Birde üstü kapalı laf söylemenin alemi yok.Ne söyliyeceksen adam gibi açık açık söyle ne iskelesinden bahsediyorsun ne diyorsun???

ilk paragraftaki mesajina gerekli cevabı onceki sayfada verdim

gelelim ikinci paragrafına..saygıdan bahsettinizde siz bu topic ilk acildiginda bir yorum yapmiştiniz (silinmiş galiba o yorumunuz) simdide saygidan bahsediyorsunuz bu ne celişki..akli sira adimizla dalga gecmeye calisşmiştiniz.. animsayin

iskele olayinida anlatmak istemiyorum aradan onca sene gecti tekrardan gundeme getirmek olmaz zaten turksportal ortaminda bu konu hakkında yorum yapmam yakısı kalmaz bieln bilir... neyse bu konu hakkindaki son yorumum işler sarpa sardi tum tsi ailesinden ozur dilerim ortami gerdigim icin

Sekopej
12.Mayıs.2007, 23:00
Spor dostluk, kardeşlik ve barıştır diyerek konuyu kapatıyorum.

Umarım hiçbir olay çıkmadan oynanır yarınki maç. Maç ile ilgili düşüncelerinizi maç konusunda belirtebilirsiniz...