View Full Version : Beşiktaş Kararını Verdi ( T.D Hakkında )
goosfraba
12.Mayıs.2007, 03:44
http://img205.imageshack.us/img205/769/lucescupq5.jpg
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın, önceki gün düzenlediği basın toplantısında ayrılma kararını açıklaması üzerine siyah - beyazlı yönetimin hoca arayışlarında son noktayı koyduğu öne sürüldü.
Milliyet gazetesinin 11 Mayıs Cuma tarihli baskısında Bilal Meşe imzalı haberde, teknik direktör konusunda yöneticilerin ve futbol adamlarının fikirlerini alan Başkan Yıldırım Demirören'in son kararını Mircea Lucescu'dan yana verdiği bildirildi.
Siyah - beyazlı yönetimin Rumen hoca ile ilgili son pürüzleri hallettiği ve bunu takım kaptanlarına bildirdiği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminde bazı yöneticilerin Mustafa Denizli yönündeki baskılarına aldırış etmeyen Başkan Yıldırım Demirören, Lucescu ile anlaştığını, gelecek sezon Rumen hocanın takımın başında olacağını yönetici arkadaşlarına ilettiği belirtildi. Lucescu, 2002-2003 sezonunda Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı.
Sağlam'a veto
Öte yandan Kayserispor'da başarılı bir grafik sergileyen Ertuğrul Sağlam ile bazı Beşiktaşlı yöneticilerin bir kaç ay önce bir araya geldiği vurgulandı. Siyah - beyazlı yönetimden bazı isimlerin Sağlam ile yaptığı görüşmede, "Eğer sezon sonu Tigana kendisi istifa edip ayrılırsa takımın başına sen geçeceksin" diye konuştukları öğrenildi. Ertuğrul Sağlam isminin ise Beşiktaş yönetiminde pek sıcak karşılanmadığı belirtildi.
Beşiktaş taraftarları arasında yapılan bir ankette ise yerli hoca isteği ağır bastı. Ankete katılan siyah-beyazlıların yüzde 64'ü gelecek sezon takımın başında yerli bir hoca isterken, yüzde 36'sı yabancı bir teknik adam tercih etti.
LUCESCU'NUN BJK KARNESİ
2002-2003 sezonu[/B]
Türü O G B M
Süper Lig 34 25 7 2
UEFA Kup. 10 4 3 3
Türk.Kup. 3 2 0 1
2003-2004 sezonu
Türü O G B M
Süper Lig 34 18 8 8
Şamp.Ligi 6 2 1 3
UEFA Kup. 2 0 0 2
Türk.Kup. 2 1 0 1
El Barto
12.Mayıs.2007, 03:50
Lucescu'nun Beşiktaş'tan nasıl ayrıldığını hatırlayan var mı aranızda? Ronaldo, Zago ve Cordoba'ya neler dediğini yada Türk futbolu için söylediklerini??
Ben hepsini hatırlıyorum ve Lucescu'nun çook yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum...
goosfraba
12.Mayıs.2007, 03:52
Lucescu bir açıklamasında da Türkiye'ye gelirsem sadece FB'ye gelirim demişti.
GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2007, 08:57
Bence Lucescu kesinlikle gelmeli Fb ile yarım kalan bir hesabıda vardı nuda halledecek umarım gelir
eXcitinG
12.Mayıs.2007, 09:42
Sinan engin`in oyunLarına geLerek ayrıLdı.Tabi doğaL oLarak o kadar doLunca da artık patLadı.Çok kaLiteLi bir hoca,ama tekrar beşiktaş`a geLmesi iyi oLurmu biLmem.
deniz.91
12.Mayıs.2007, 09:52
lucescu başarılı olur
canavar20
12.Mayıs.2007, 11:19
hayırlı olsun ama inşallah başarısıız olur:D:D
Omerdinho
12.Mayıs.2007, 11:35
Lucescu Besiktas'a geri dönmeyecegini söylemisti.
ForsakeN
12.Mayıs.2007, 11:39
Lucescu Türkiye'ye geri dönmez.Nasıl ayrıldığını hatırlayalım.
GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2007, 11:42
Bencede gelmesi zor ama gelebilir nede olsa burada yarım kalan bir hesabı var...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
18 Haziran 2007
Rumen teknik adam ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş Yönetimi, Mircea Lucescu'yla Shakthar Donetsk'le kontratı biter bitmez nikah kıyacak.
12.05.2007
İlişkisi kesilince
Jean Tigana’yla yolların ayrılmasından sonra boşalan teknik direktörlük koltuğu için Mircea Lucescu’yla el sıkışan Beşiktaş Yönetimi, son pürüzleri de çözdü. Siyah-Beyazlılar’ı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan Rumen teknik adam, Shakthar Donetsk’le olan sözleşmesinin biteceği 17 Haziran’da Ukrayna’dan ayrılacak. Luce, ertesi gün kendisini Beşiktaşlı yapan kontrata imza atacak. Tüm telefonlarını kapatan kurt hocanın, sezon bitimine kadar Shakthar Donetsk’in şampiyonluğu için konsantre olmak istediği bildirildi.
‘Şampiyonluk için...’
Bu arada Shakthar’ın Sevilla’ya uzatmalarda yediği golle elenmesinin ardından Lucescu’nun öğrencilerine sert bir dille çıkıştığı ve futbolcuların tecrübeli çalıştırıcıya sırt çevirdikleri ifade edildi. Bu olay üzerine büyük şok yaşayan Luce’nin Shakthar’dan ayrılmayı mart ayında kafasına koyduğu dile getirildi. Rumen ve Ukrayna basını da, Lucescu’nun Beşiktaş ile anlaşma haberine geniş yer ayırdı ve “Kurt hoca Lucescu, İstanbul’a Beşiktaş’ı şampiyon yapmak için geri dönüyor” ifadesini kullanıldı.
Orhan YILDIRIM(Fanatik)
barahir
12.Mayıs.2007, 18:49
En üsteki haberin kaynağı nedir acaba??
2. haber de benden veto yedi.. Fanatik imzalı...
GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2007, 18:57
En üsteki haberin kaynağı nedir acaba??
2. haber de benden veto yedi.. Fanatik imzalı...
Paylaşırmısın bizimle:)
remake
12.Mayıs.2007, 19:23
sergen'i de geri cagiracaklarmis. eger sergen donerse ben gobek atarim taksim meydaninda. bazilariniz sevmiyordur sergen'i eminim ama adamin kendine ozel seyircisi var (bkz: ben).
GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2007, 19:26
sergen'i de geri cagiracaklarmis. eger sergen donerse ben gobek atarim taksim meydaninda. bazilariniz sevmiyordur sergen'i eminim ama adamin kendine ozel seyircisi var (bkz: ben).
Abi Sergen'i menejer olarak getirsinler oyuncu olarak gereksiz olur Rico paşa var Delgado var
remake
12.Mayıs.2007, 19:29
Abi Sergen'i menejer olarak getirsinler oyuncu olarak gereksiz olur Rico paşa var Delgado var
formda bir sergen rico'ya da delgado'ya da basar. ama formda oldugu nadir tabi o ayri konu.
GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2007, 19:47
İşte onun formda olmasınımı bekleyeceğiz takıma abilik yapmak için gelsin antrenör menejer bir şeyler olsun çünkü o bu kulubün evladı:)
Fıratcan Alçınkaya
12.Mayıs.2007, 20:02
Lucescu yanlış bir karar olur... Önceden şampiyonluk getiren hocalar 2.defa aynı başarıyı yakalamaları zor...
remake
12.Mayıs.2007, 20:24
Lucescu yanlış bir karar olur... Önceden şampiyonluk getiren hocalar 2.defa aynı başarıyı yakalamaları zor...
ben bu soyledigine normalde katiliyorum. ama lucescu'nun zamanindan takimda kimse kalmadi neredeyse. ikinci sefer gelirse basarili olabilir.
Maksic
12.Mayıs.2007, 20:26
Bence Ertuğrul Sağlam en iyisi
RoNNiE91
12.Mayıs.2007, 20:38
Lucescu'nun geleceği çok iyi olmuş.Çok sevindim.Yabancı hocalarla bu iş yürür,yürürse.
CeNTeR_TR
12.Mayıs.2007, 20:50
Lucescu yanlış karar diyenlere sorarım.Beşitaşın bu günlere gelmesindeki faktör kim ? Şuan beşiktaşın getirceği hangi t.d Lucescu'dan daha faydalı olabilir ?
cando
12.Mayıs.2007, 23:04
Lucescu bir açıklamasında da Türkiye'ye gelirsem sadece FB'ye gelirim demişti.
Benim bildiğim FB ye gelmem demişti ama...
El Barto
12.Mayıs.2007, 23:40
Lucescu yanlış karar diyenlere sorarım.Beşitaşın bu günlere gelmesindeki faktör kim ? Şuan beşiktaşın getirceği hangi t.d Lucescu'dan daha faydalı olabilir ?
Anlamadım Beşiktaş'ı bu günlere Lucescu mu getirdi?:confused:
RoNNiE91
13.Mayıs.2007, 00:57
Ayrıca 100. yıldaki futbolu oynatacaksa kesinlikle gelmeli!!!!
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 11:32
Yine tekrarlıyorum gelecekse Lucescu gelmeli o olmazsa Ertuğrul Sağlam gelmeli bizi tanıyan bizi iyi yönetecek isimler bunlar
cando
13.Mayıs.2007, 15:55
Ayrıca 100. yıldaki futbolu oynatacaksa kesinlikle gelmeli!!!!
Bencede arkadaşım o sene Beşiktaşım yenilse bile gerçi 1 kere yenildik ama beraberliklerde bile muhteşem oynuyorduk şimdikinin 10 katı iyiydi.Lucescu zamanında en iyi avrupa dönemini geçirdik.Lazio nun yediği son saniye golüyle bizim yerimize Prag çıktı.Ve bencede o golü bilerek yediler.Öyle gol yenmezdi.Türkleri sevmedikleri için Türkler yerine Çekler çıksın dediler.Araştırsalar Peruzzi öyle gol yememiştir ondan başka.Birde Lucescu nun bir sözü var hiç unutamam Chelsa yı 2-0 yendiğimiz maçtan önce.''250 milyon euroluk takım olabilirler.Ama takım olabilirler mi onu görücez.''demişti.Yani demek istediğim şimdi yeniyoruz ama futbol iğrenç zevk vermiyor.Bir kere Tigana nın hatası baştan başladı dünya yıldızı Dünya kupası kaldırmış Ricardinho yu 15.hafta dan sonra oynatmaya başladı.Şimdide kimse yerinde oynamıyor.Bobo yu solda oynatıyor.Bence Beşiktaş bu ligde atak oynayıpda en kolay gol atabilecek takım.Lucescu gelsin muhteşem oyun gelsin istersek yenilelim.
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 16:05
evet o Chelsea maçından sonra benim gözümde bayağı büyümüştü Lucescu
Universal
13.Mayıs.2007, 19:38
Lucescu iyi bir tercih olmuş. Başarılar.
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 19:40
Yalnız şöyle bir durum var daha kesin anlaşmadık diye biliyorum ben gelmeside az bir ihtimal zaten ama inşallah gelir...
sergen'i de geri cagiracaklarmis. eger sergen donerse ben gobek atarim taksim meydaninda. bazilariniz sevmiyordur sergen'i eminim ama adamin kendine ozel seyircisi var (bkz: ben).aynen sergen gelsin sahaya ciksin yeter :) top ayagina geldi mi zaten olay degisiyor... muthis bi keyif... lucescu gelirse de cok iyi olur bence en azindan guclu bi kadro kurar...
El Barto
13.Mayıs.2007, 19:50
NOUMA'Yı isteriz yahu....
goosfraba
13.Mayıs.2007, 19:56
Nouma bitmiş artık:D
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 19:57
Yok abi Metin-Ali-Feyyaz gelsin:D
eXcitinG
13.Mayıs.2007, 22:56
Lucescu`yu istiyorum ben..Adamın yaptıkLarı akLıma geLdi de anıLarım depreşti.Luce seni istiyoruz...
El Barto
13.Mayıs.2007, 22:59
Ölmüşse tabutunu isteriz....
Luce gelmesin bence.
ataman5
13.Mayıs.2007, 23:01
ben adam gibi top oynatan büyüklüğüne yakışır beşiktaşımıza güzel futbol oynatan bi antrenör istiyorum ve lucescu her ne kadar başarılı da olsa güzel futbol konusunda hiç iyi olmadığını biliyoruz hepimiz sanırım ve bi daha gelmemesi gerektiğini düşünüyorum..
eXcitinG
13.Mayıs.2007, 23:01
Ölmüşse tabutunu isteriz....
Luce gelmesin bence.
Neden böyLe dedin anLamadım emrecim.Luce eğer oyunLara geLipte gönderiLmeseydi tekrar ve tekrar söyLüyorum avrupada bir kupamız oLabiLirdi...
El Barto
13.Mayıs.2007, 23:05
Abi Luce Samsun maçında kaldı bütün sezon.Oyuna kim getirdi abi takım içinden elemanlar yönetim çıkıp arkasında duramadı Lucenin neden??Çünkü kimse güvenmiyordu artık...
eXcitinG
13.Mayıs.2007, 23:09
Abi Luce Samsun maçında kaldı bütün sezon.Oyuna kim getirdi abi takım içinden elemanlar yönetim çıkıp arkasında duramadı Lucenin neden??Çünkü kimse güvenmiyordu artık...
Güvenmiyor du çünkü sinan engin deniLen kişi,onun arkasından oyuncuLarı ona karşı kışkırtıyordu.11 puan önde oLduğumuz sezonda da sinan engin yüzünden kaybettik.Neyse bizde bu konuyu dağıtmayaLım..Umarım bize en hayırLı oLucak,bizi memnun edicek bir hoca geLir :)
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 23:11
Ben ne olursa olsun Luce'yi istiyorum gelecek sene başımızda...
LaigLeNoiR
13.Mayıs.2007, 23:12
Tigana gitsinde kim gelirse gelsin:)
barahir
14.Mayıs.2007, 20:01
Bu işi Fransızlardan iyi bilen yok.. Sabaha kadar tartışırım..
eGowiCh
14.Mayıs.2007, 20:18
Beşiktaş yönetimi bugün Fransız Teknik Direktör Jean Tigana ve avukatları ile bir araya geldi...
Bu görüşmenin sonucunda Fransız hoca ile siyah beyazlı kulüp yönetimi 1 yıl daha süresi bulunan sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etti ve fesih mukavelesi imzaladı...
EŞYALARINI TOPLADI, YARIN FUTBOLCULARLA VEDALAŞACAK
Sözleşmenin feshinden sonra evindeki eşyalarını toplayan Fransız hoca yarın Ümraniye Tesisleri'ne gelerek 16.00'da başlayacak antrenman öncesi futbolcularıyla vedalaşacak... Tigana'nın en geç Çarşamba günü ülkesi Fransa'ya dönmesi bekleniyor...
YENİ HOCA TAYFUR (!)
Beşiktaş'ı Turkcell Süper Lig'deki son iki maçına takımda menajer olarak görev yapan Tayfur Havutçu hazırlayacak... Teknik Direktörlük lisansı bulunan Havutçu, Ankaraspor ve Kayserispor maçlarında yöneteceği siyah beyazlı takımı lig ikinciliğinde tutarak Şampiyonlar Ligi'ne götürmeye çalışacak...
barahir
14.Mayıs.2007, 20:20
Ama JT'nin bu yaptığı ayıptır, büyük Beşiktaş Jimnastik Klübü Camiasına yapılan çok büyük bi saygısızlıktır..
goosfraba
14.Mayıs.2007, 20:21
Doğru bir karar verilmiş yönetim tarafından..BJK'yi içerden birisi yönetmesi lazım.Eğer Tayfur BJK'yi CL'ye götürürse seneye Tayfurla çalışabilirler..
eGowiCh
14.Mayıs.2007, 20:22
Ankaraspor ve Kayserispor maçları kaldı. 2 takımın da iddiası kalmadı. En azından Ankaraspor maçını rahat almalı Beşiktaş.
El Barto
14.Mayıs.2007, 20:22
Tayfurla çalışmak seneye intihar olur ama kalan 2 maçta Tayfur'un olması iyi bence.
eXcitinG
14.Mayıs.2007, 23:55
Tayfur`un tigana`dan iyi yöneteceği kesin bence,Hem şimdi daha iyi oLucak,tayfur kendini göstermek isticek feLan,asıLacağız yani ŞL için en büyük aday biziz.
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 10:44
Kalan maçlarda Tayfur'un takımı yönetmesi iyi olacak zaten bende bunu daha önceden belirtmiştim