View Full Version : Bir düzine yalan!!!
gezenti
08.Ocak.2006, 13:08
Roberto Carlos: Real’de kalacağım
Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edilen Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, takımından ayrılmayacağını açıkladı. Bir basın toplantısı düzenleyen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, “Kulüplerin bana teklif yapması düşüncemi değiştirmez. Büyük bir kupa kazanmadan Real’den ayrılmayacağım. Bazı gazeteler buradan gideceğimi yazıyor. Bu tip haberlere üzülüyorum. İspanya’da mutluyum” dedi.
hergün ha geldi ha gelicekhaberlerinin yer aldığı bir isim basın toplantısında bunları söyledi.
bakalım diğer fenere gelen yıldızlar neler söyliyecek...
Neron_FB
08.Ocak.2006, 14:30
Emeğinden dolayı sağol ama rica ediyorum alay eder gibi yorum yapmayın ki gerilim olmasın...
Bu habere şaşırmadım çünkü zaten FB'nin devre arasında transfer yapmayacağını tüm Türkiye biliyor...
Laz_Asker_61
08.Ocak.2006, 14:49
basın basın basın başka söze gerek yok sürekli türkiyeye oyuncu getirdi bu basın ama gelen hiç olmadı nedense işte türk basınının farkı budur
gezenti
08.Ocak.2006, 15:02
Emeğinden dolayı sağol ama rica ediyorum alay eder gibi yorum yapmayın ki gerilim olmasın...
Bu habere şaşırmadım çünkü zaten FB'nin devre arasında transfer yapmayacağını tüm Türkiye biliyor...
ya burda fenerlilere bir şey söylediğim yok türk basını yazın vierayı galasaraya alıp decoyu kiralatıp kily gonzales yedek bekletip pireside bonservis bedelsiz almıştı bunu herkes biliyordu.yani yanlış anlamayın fenerlilere bir şey demiyorum burda sözüm türk basınına artık karikatürk dergileride değilde pasfotomaç alıyorum gülmek için tavsiye ederim koparsınız
Laz_Asker_61
08.Ocak.2006, 15:12
artık karikatürk dergileride değilde pasfotomaç alıyorum gülmek için tavsiye ederim koparsınız
ewet bende tavsiye ederim baya gülersiniz
RoCCo_42
08.Ocak.2006, 15:14
ya burda fenerlilere bir şey söylediğim yok türk basını yazın vierayı galasaraya alıp decoyu kiralatıp kily gonzales yedek bekletip pireside bonservis bedelsiz almıştı bunu herkes biliyordu.yani yanlış anlamayın fenerlilere bir şey demiyorum burda sözüm türk basınına artık karikatürk dergileride değilde pasfotomaç alıyorum gülmek için tavsiye ederim koparsınız
aynen katılıyorum bide sey war su ispanyol el mundo deportivo gecenlerde galatasaraya LUDOVİC GİULY'i getirdiler GS Adasında bi ögle yemegi yiyip gene Barcelona'ya döndü ben bizzat gördüm. :D :D
semih5
08.Ocak.2006, 15:48
ya zaten bu haberlere kimse inanmiyo ki
PhotoGrapher
08.Ocak.2006, 15:52
Eger fanatik ve pasfotomactaki transfer haberlerine inaniyorsaniz alninizi bir kontrol edin bi seyler yaziyor olabilir;)
Laz_Asker_61
08.Ocak.2006, 16:00
Eger fanatik ve pasfotomactaki transfer haberlerine inaniyorsaniz alninizi bir kontrol edin bi seyler yaziyor olabilir;)
inanmayanlara da helal olsun doğru yoldalar
gezenti
08.Ocak.2006, 16:04
aynen katılıyorum bide sey war su ispanyol el mundo deportivo gecenlerde galatasaraya LUDOVİC GİULY'i getirdiler GS Adasında bi ögle yemegi yiyip gene Barcelona'ya döndü ben bizzat gördüm. :D :D
way giulyde almış galatasaray ha helal olsun bide kriz var diyorlar:-)
Neron_FB
08.Ocak.2006, 16:18
Ya fotomaç bomba zaten...Onların Türkiye'ye getirdikleri oyunculara göre Türkiye Süper Ligi avrupanın en kaliteli ligi oldu :D :D
meddah
08.Ocak.2006, 16:18
Totti'yi duymadın sen herhalde..
:)
gezenti
08.Ocak.2006, 16:41
Totti'yi duymadın sen herhalde..
:)
tottidemi var way anasını helal olsun bize be.ama pasfotomaç biraz ayıp etmş ronaldinho ve adrianoyu getirmemişler.bak kızdım şimdi:-
RoCCo_42
08.Ocak.2006, 17:24
ronaldinho ile adriano yu ligimizin altında görüyorlar heralde ondandır.:D
gezenti
08.Ocak.2006, 19:50
heralde artık onuda ikinci ligde yabancı oyunca transferi serbest hale gelince alrız
gezenti
08.Ocak.2006, 19:59
heralde artık onuda ikinci ligde yabancı oyunca transferi serbest hale gelince alrız
10_Osmanozc
08.Ocak.2006, 21:03
Bu gibi gazetelere ve medyaya protesto çekmiş bir takımın taraftar mensubu olarak ben bu yalan haberlerden umudumu 2 sene öncesi kadar kesmiş bulunuyorum.Gazete alsam bile sadece okumak için alıyorum laf olsun diye.
Artık işin cıvığı çıkmıştır.Mizah gazetesine dönmüştür.Totti haberini de görünce yolda kendi kendime küfür etmeye başladım.Terbiyesizlikten başka birşey değildir bu.Sonra medyaya suç atınca tepki vermesini çok güzel beceriyorlar.Yazık böyle medyaya.
batuhan673
08.Ocak.2006, 21:12
Ya durun yaa daha teknik direktör transferleri de olcak.Evet Şekerspor'a Maorinho geliyo :D
fanatikadnan
08.Ocak.2006, 21:46
ya fotomaç alıcağınıza alın LOMBAK yada LEMANYAK bari paranız boşa gitmesin :D
gezenti
08.Ocak.2006, 22:34
ya fotomaç alıcağınıza alın LOMBAK yada LEMANYAK bari paranız boşa gitmesin :D
lemanyak bende okurum özellikle robinson ve cuma en sevdiğim karekterdir.bu arada sana bir tavsiye gülmek istiyorsan pasfotmaçta onlardan aşağı kalır bir karikatür dergisi ay pardon futbol gazetesiydi galiba aşağı kalmaz...