View Full Version : 33.Hafta Beşiktaş-Ankaraspor
CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 16:47
Evet geldik haftanın bir diğer kiritk maçına.
Maçı tek taraf ile değerlendirmek lazım malum o takımda Beşiktaş.
Önce Fenerbahçe'ye yenilip tüm ligin kaderini çizen Beşiktaş,sonrada Bursa'ya yenildi ve Fenerbahçenin erken şampiyonluk kutlamasına yardım etti.
Bu maça gelince yine stres altında olacaklar sebebi mi ? Fenerbahçe-Galatasaray maçından haber bekliyecekler ve Bekledikleri haber olumsuz olursa Ankarada süpriz yapar diyorum.
Hayırlısı bu hafta lig kopacak hem düşenler hemde 2.olarak şampiyonlar ligine kalacak takım belli olacak bakalım bu takım kim olacak ?
mustafa35
14.Mayıs.2007, 16:50
Beşiktaş taraftarının önünde kaybetmeyecektir. Şampiyonlar Ligine katılmak istiyor çünkü.
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 16:53
Kendi taraftarımız önünde oynuyoruz ama taraftarın bu sefer daha çok sahiplenmesi gerekiyor takımı daha çok destek lazım böylece kazanıp en azından Şampiyonlar Ligi'ne kalırız...
Memedov
14.Mayıs.2007, 16:56
Beşiktaş ikinciliği vermez.;)
RaSenGan
14.Mayıs.2007, 16:57
Yenilmesini isterim ama yener Bjk alır 3 puanı..
Fıratcan Alçınkaya
14.Mayıs.2007, 17:06
Zorlansakta alırız maçı...Taraftarımızın desteğiyle bu maçtan galibiyet beliyoruz...
Bordo61Mavi
14.Mayıs.2007, 17:10
Aslinda $ampiyonlukta halen sanslari olsaydi BJK nin yenmesini isterdim, ama yok onun icin yenilmesini istiyorum. Ligi 3'cu bitirsinlerki, Trabzonspor 4'cu bitirip UEFA ya gitsin
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 17:12
Aslinda $ampiyonlukta halen sanslari olsaydi BJK nin yenmesini isterdim, ama yok onun icin yenilmesini istiyorum. Ligi 3'cu bitirsinlerki, Trabzonspor 4'cu bitirip UEFA ya gitsin
Koyun can derdinde kasap et...
Bordo61Mavi
14.Mayıs.2007, 17:14
Koyun can derdinde kasap et...
herkes kendi menfaatini dusunecek tabi. Siz egerki dun yenseydiniz ben et derdine dusmezdim.
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 17:20
herkes kendi menfaatini dusunecek tabi. Siz egerki dun yenseydiniz ben et derdine dusmezdim.
Yanlış anlama yav ben sana laf atmak için yazmadım ligin durumunu özetlemek için yazdım:)
Bordo61Mavi
14.Mayıs.2007, 17:24
Yanlış anlama yav ben sana laf atmak için yazmadım ligin durumunu özetlemek için yazdım:)
Biliyom kardesim, yanlis anlama yok.:D herkes kendi derdine dusmus. Tek mutlu olan var oda Fenerbahce, tebrik etmek gerek bu sezonun cilesinden ilk onlar kurtuldu.
Hayirlisi diyim artik, insallah bi daha ki sezona herkes daha iyi olur ve 60+ puanla sampiyonluk ilan edilmez.;;)
CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 17:28
[QUOTE=ibig61;643191]Tek mutlu olan var oda Fenerbahce, tebrik etmek gerek bu sezonun cilesinden ilk onlar kurtuldu.[QUOTE]
Bende seni bu lafından dolayı kutluyorum....
GsDoruk
14.Mayıs.2007, 17:29
İhşallah yener Ankaraspor. Zor olsada bildiğim kadarıyla Uefa'ya gitme şansı var. O yüzden maça asılabilirler. Zaten BJK'nin moralinini biliyoruz.
senderson
14.Mayıs.2007, 17:34
Ankaraspor yener..
eXcitinG
14.Mayıs.2007, 17:41
Taraftar bu maçı bize kazandırır.OyuncuLara ve Tigana`ya kaLsa durum kötü ama taraftarımız bu maçı bırakmıyacaktır.
Sheriff
14.Mayıs.2007, 19:03
Anket açtım..
LaigLeNoiR
14.Mayıs.2007, 19:20
Taraftarın sayesinde ite kaka kazanırız Tigana'ya rağmen.
uAburak89
14.Mayıs.2007, 19:24
Beraberlik bekliyorum..
Krusty
14.Mayıs.2007, 19:25
Bu maci almaliyiz ve alacagiz da (insallah :))
Bir de ankete oy kullanamiyorum? Sadece yoneticiler mi oy kullanabiliyor? :roll:
RaSenGan
14.Mayıs.2007, 19:29
Anket açtım..
Biz neden oy kullanamıyoruz ?
Sheriff
14.Mayıs.2007, 20:15
Biz neden oy kullanamıyoruz ?
Diğer başlıkta söyledim ya Aygün...
El Comandante
14.Mayıs.2007, 22:04
Macin berabere bitecegini umuyorum...
Emurafu
14.Mayıs.2007, 22:20
bende bizim icin dusunim besiktas fark yer icimden 1-3 geciyor madem herkez cikarani düsünüyor bernce cikarimi düsinim
Bugra19o3
15.Mayıs.2007, 14:07
Maça Gitmeyi Düşünüyorum...İnşallah Gittiğime Pişman Olmam...
Beşiktaşım alır..
Bu arada ben bu ankete neden oy veremiyorum???
Varonil
16.Mayıs.2007, 20:18
Beşiktaş'ta Ankaraspor hazırlıkları
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, antrenör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, kaleciler takımdan ayrı, kaleci antrenörü Erdinç Erol nezaretinde başlarken, öteki oyuncular yarı sahada pas çalışması yaptı. Antrenman, 3 grup halinde yapılan mini turnuvayla sona erdi.
Sakatlıkları bulunan Ali Tandoğan, Mustafa Doğan ve İbrahim Akın takımla çalışmaya katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Mustafa'nın, hafta sonundaki Ankaraspor maçında oynayamayacağını, Ali Tandoğan ve İbrahim Akın'la ilgili kararın ise daha sonra verileceğini söyledi.
Beşiktaş'ın antrenmanını, futbol şubesinden sorumlu yönetici Celal Kolot ve asbaşkan Numan Ceylan da izledi.
Siyah-beyazlılar, yarın sabah basına kapalı yapacakları antrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
16.05.2007
Kaynak : AA
deniz.91
16.Mayıs.2007, 20:29
bjk kaybetmez cl için
cando
16.Mayıs.2007, 21:41
Ben Beşiktaşlıyım bence Beşiktaş oyuncuların istediği gibi atak oynayacak ve rahat bir maç kazanacak.
eXcitinG
16.Mayıs.2007, 21:51
Tayfur ve aLi,takımı bu maça iyi hazırLayacaktır diye düşünüyorum.Yeni bir kan gibi oLdu ve her ikiside Beşiktaş camiasına kendiLeri göstermek isteyecekLer.Bu da bizim için bir avantaj oLur.Kalan iki maçımızda kazanırız diye düşünüyorum.
RoNNiE91
16.Mayıs.2007, 22:23
Beşiktaş kendi seyircisi önünde kolay kolay kaybetmez.Şampiyonlar ligi var işin ucunda.BJK maçı bırakmaz.
Varonil
16.Mayıs.2007, 23:04
Beşiktaş seyirci desteğinide arkasına alıp kazanacaktır..
ewrim_FB
16.Mayıs.2007, 23:35
BjK rahat alır...
tigana gittigine gore rahat aliriz diye dusunuyorum (oyle olmasi lazim)
hezzo
17.Mayıs.2007, 00:39
gidicem maça bide yenilirsek demiröreni bulup kombineyi yediririm:)
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 11:18
Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken ile yeni bir hava gelecektir takıma şansımızın dahada arttığını düşünüyorum
sercaninan
19.Mayıs.2007, 12:48
inşallah bjk alır toto da ona werdim :D:D
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 19:05
Tigana'sız Kartal sahnede
Turkcell Süper Lig'de 33.hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Ankaraspor karşı karşıya geliyor. İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Cakır yönetecek ve karşılaşma 19.00 Lig Tv (Kanal 80)'den naklen olarak yayınlanacak.
Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın karşılaşacağı Ankaraspor'u yenerek, ikinci sıradaki yerini korumayı hedefliyor. Fenerbahçe ve Bursaspor yenilgileriyle şampiyonluğu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran siyah-beyazlılar, ikinci sıradaki yerini koruyup, gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek amacıyla Ankaraspor önünde galibiyet arayacak.
Teknik direktör Jean Tigana'nın ayrılmasının ardından sezonu antrenör Tayfur Havutçu ile tamamlayacak olan Beşiktaş, genç teknik adam yönetiminde yarın ilk sınavını verecek.
Bu sezon BJK İnönü Stadı'nda son kez taraftarlarının karşısına çıkacak olan siyah-beyazlılarda sarı kart cezalıları İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan ve Mehmet Sedef ile sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Mustafa Doğan forma giyemeyecek.
Muhtemel 11'ler
Beşiktaş
Runje
Baki
İbrahim Toraman
İbrahim Kaş
Ali Tandoğan
Koray Avcı
Serdar
Ricardinho
Bobo
Delgado
İbrahim Akın
Ankaraspor
Ramazan
Ediz
Firat
Wederson Da Silva
Anıl
Adem Koçak
Bilal
Hürriyet
Murat Tosun
Murat Hacıoğlu
Iles Zsolt Sıtku
STAT: İnönü Stadı
SAAT: 19.00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig Tv(Kanal 80)
Beşiktaş taraftarı nerde?
Arka arkaya yaşadığı puan kayıplarının ardından şampiyonluk yarışına havlu atan ancak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için kalan iki maçı büyük önem taşıyan Beşiktaş'ta Ankaraspor maçı öncesi İnönü Stadı'nın tribünleri bom boş.Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen İnönü Stadı'ndaki Beşiktaş taraftarının sayısı oldukça az.
Universal
19.Mayıs.2007, 19:15
Anket şaçma sorusu: Kim Kazanır. Şık: Berabere. Böyle bir soruda anca Türkiye'de olur. Berabere kazanıyor. :n:
Mirza
19.Mayıs.2007, 19:22
Batuhan Turksportaldan bin tane anlatım bozukluğu çıkarırım. Böyle şeyler olacak tabii ki edebiyat sınavında değil Turksportaldayız.
Universal
19.Mayıs.2007, 19:46
Ben takılıyorum. Aslında bu tek TSİ'ye ait bişey değil. Toplum olarak böyleyiz. Bende yapıyorum bazen. :) Bu Turgut'a özel birşey de değil ki Turgut'u çok seeverim. ;)
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 20:18
Gol! Gol! Nobre
travis1903
19.Mayıs.2007, 20:20
dk 15 goll nobre
1-0
Memedov
19.Mayıs.2007, 20:21
Beşiktaş 1-0 öne geçti
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 20:31
Bu maçı inşallah kazanacağız...
Krusty
19.Mayıs.2007, 20:35
Haydi çocuklar böyle devam! 2. olmak zorundayız!
canavar20
19.Mayıs.2007, 20:36
bjk kolay kazanır:)
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 20:51
Beşiktaş'ın ağlara giden topunu yan hakem ofsayt diyerek saymadı....
Bu arada 2.yarıda İ.Akın girse iyi olur kanımca...
Bugra19o3
19.Mayıs.2007, 20:51
gooooooooooooool!!!!
ama ofsayt....
travis1903
19.Mayıs.2007, 20:52
ilk yari bitti
1-0
umarım ikinci ayrı bir kaza golu yemeyiz....
Bugra19o3
19.Mayıs.2007, 20:52
Ve Cüneyt Çakır maçın ilk yarısını bitirdi. Beşiktaş 15. dakikada Nobre'nin golüyle karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattı....
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 21:01
2.Yarıda bir gol bulursak tamamdır bu iş aksi takdirde bir kaza golü herşeyi zora sokar...
travis1903
19.Mayıs.2007, 21:06
ilk yari baya iyiydik ikinci yari takımımdan umutluyum..
bastır Kartal
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yedik 1-1 :(
Bugra19o3
19.Mayıs.2007, 21:11
2 dakka dayanamıyorlar yaa... =(
El Comandante
Ankara 1 puani garantiledi.Yarim saat icinde 2.yi bulabilirler ;)
GeNç KaRTaL
Off yaa 1-1 oldu:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umarım 2.yi atarız...
travis1903
19.Mayıs.2007, 21:25
delgado cıktı.. ibo akın girdi
hadi yav son haftaya kalmasın isler..bir gol daha
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 21:32
Hadi be Beşiktaş'ım...
travis1903
19.Mayıs.2007, 21:39
ankara 10 kişi kaldı adem kocak kırmız yedi
2 dk once nobre cok net pozisyon kacırdı hakan tam gunude bu aksam neyse dk 80.. golumuz heran gelebilir
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 21:41
Allah'ım nolur bir gol atalım...
travis1903
19.Mayıs.2007, 21:46
gollllllllllllllllllllllllllll
bobo
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 21:48
Allah'ım nolur bir gol atalım...
Allah'ım duamı kabul ettiğin için binlerce teşekkürler sana...
Boboooooooooo
canavar20
19.Mayıs.2007, 21:58
hayırrlı olsun:)
travis1903
19.Mayıs.2007, 21:59
ve mac bitti
helal olsun
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 21:59
Ve maç bitti derin bir nefes aldım vallahi...
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 22:00
2-1 oleyyyy be kazandık... KaRa KaRtal oley oooo Şampiyonlar Ligi garanti...
canavar20
19.Mayıs.2007, 22:03
şl'de bjk'ye ve fenere başarılar:)
RoNNiE91
19.Mayıs.2007, 22:03
Helal Beşiktaş'ım.Gs maçı berabere bitse bile şampiyonlar ligi garanti.
Bugra19o3
19.Mayıs.2007, 22:24
Ewet Beyler Fenerbahçe 1 ön eleme oynıyacak...Beşiktaş 2 ön eleme oynıyacak...Galatsaray ve K.erciyes Uefa Kupasında
Bu arada
Bobo'yla Bağlan Hayata..
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 22:27
Maçı izleyemedim yaa:(
FB-GS maçı yüzünden ama yinede kazanmışız:D
Krusty
19.Mayıs.2007, 22:29
Ligi 2. bitirdik, çok mutluyum. Bazı arkadaşlar vardı GS'nin 2. olacağını iddia ediyorlardı; ne oldu?
Universal
19.Mayıs.2007, 22:30
Beşiktaş'a Şampiyonlar Liginde başarılar.
Krusty
19.Mayıs.2007, 22:32
Beşiktaş'a Şampiyonlar Liginde başarılar.
Aynı şekilde size de... :)
El Comandante
19.Mayıs.2007, 22:35
Besiktas ön elemede elenir Uefa´ya gelir.Biz,besiktas,kayseri,kayseri erciyes Uefa´da yarisiriz :)
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 22:36
Bu akşam çok mutlu oldum gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ndeyiz...
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 22:37
Bobo'nun golü güzeldi.
Krusty
19.Mayıs.2007, 22:39
Besiktas ön elemede elenir Uefa´ya gelir.Biz,besiktas,kayseri,kayseri erciyes Uefa´da yarisiriz :)
Dakika 1 gol 1... Sen öyle diyorsan öyledir gerçi... :)
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 22:41
GS-FB maçını izledikten sonra FB'li olan BABAM Beşiktaş'a geçtiğini resmen açıkladı:D
GS taraftarının yaptıklarından sonra;"Biz Beşiktaşı İnönü'de yendik,Şampiyonluğu aldık ama BJK'liler olay bile çıkarmadı helal olsun valla bundan sonra BEŞİKTAŞLIYIM" dedi:D
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 22:45
Ankara 1 puani garantiledi.Yarim saat icinde 2.yi bulabilirler ;)
Yorum yok...
El Comandante
19.Mayıs.2007, 22:55
Olmasin semsi :)
Sen bu futbolunuzla CL´de gruplara kalabilecegini mi saniyorsun?Kaldi ki 4.torbadan baslayacaksiniz ;)
appiah4juve
19.Mayıs.2007, 23:00
beşiktaş şampiyonlar ligini garantiledi ... tayfurda ilk galibiyetini aldı:D
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 23:07
Sen bu futbolunuzla CL´de gruplara kalabilecegini mi saniyorsun?Kaldi ki 4.torbadan baslayacaksiniz ;)
Sen gelecek sene bu futbolu oynayacağımızı nereden biliyorsun;;)
ataman5
19.Mayıs.2007, 23:10
GS-FB maçını izledikten sonra FB'li olan BABAM Beşiktaş'a geçtiğini resmen açıkladı:D
GS taraftarının yaptıklarından sonra;"Biz Beşiktaşı İnönü'de yendik,Şampiyonluğu aldık ama BJK'liler olay bile çıkarmadı helal olsun valla bundan sonra BEŞİKTAŞLIYIM" dedi:D
babana saygılar yakışıır..:) gs fb maçını izlerken bi kez daha beşiktaşlılığımla gurur duydum..
Bugra19o3
19.Mayıs.2007, 23:13
Bakıyorumda Herkes Beşiktaşa cl'de Başarılar demiş...Durun Daha 2 Ön Eleme var....Ama ben cl ye gitmeyi istemiyorum...İlk turu geçip ordan uefa ya kalalım daha iyi...ama luce gelirse..orası ayrı tabiki...;)
Universal
19.Mayıs.2007, 23:16
Bakıyorumda Herkes Beşiktaşa cl'de Başarılar demiş...Durun Daha 2 Ön Eleme var....Ama ben cl ye gitmeyi istemiyorum...İlk turu geçip ordan uefa ya kalalım daha iyi...ama luce gelirse..orası ayrı tabiki...;)
Neresi daha iyi Beşiktaş gruplara girip sıfır puan alsa bile 10 milyon euro gibi bir parayı kasasına koyacak. Oda yetmezmiş gibi Şampiyonlar Ligine girdiği için ekstradan 3 puan alacak.
10 milyon euro'yu UEFA'yı kazansan bile alamazsın.
Omerdinho
19.Mayıs.2007, 23:29
Besiktas 2. ön elemede elenir gibime geliyor :) InsAllah beni yaniltirlar.
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 23:30
Evet Şampiyonlar Ligi bizim için bayağı yararlı olacak maddi açıdan tabi gruplara kalırsak...
Krusty
19.Mayıs.2007, 23:31
Yorum yok...
Aynı şekilde buraya GS'nin şampiyon olacağını iddia ettiğini de ekle. Ve şampiyonluk giderse 2. olacaklarını da...
Baran söylemek istediklerin hep aynı. Beşiktaş'ın oynadığı futbola sallayıp sallayıp duruyorsun. Yeter ama; bıkmadın mı? Bence siz bize değil de kendi oynadığınız futbola bakın. ;)
El Barto
19.Mayıs.2007, 23:33
Kazandık mutluyuz 2. yiz seneden umutluyuz. :)
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 23:36
Arkadaşlar eleştirin Beşiktaşı ama şimdiden Şampiyonlar Lig'in de elenir falana girmeyin:)
travis1903
20.Mayıs.2007, 00:04
yahu anlamıyorum..nasıl elenir diyebiliyorsunuz
hele bir durun gelecek transferler var daha ki cl den dolayı ben bu sene yıldız bir oyuncu bekliyorum ortasahaya artı yeni gelecek t.d'de cok onemli onun icin simdiden konusmak cok erken..
yanliz sunu belirtmek isterim elemelerde torba avantajımız var her iki turdada seri basıyız diye biliyorum bir aksilik olmaz ise grublara katılırız ki bu gruplara katılmak benim acımdan cok guzel olur 4 sene sonra o heyecanı yasamaka bambaska bir sey olucak...sabırsızlıkla bekliyorum :)
deniz.91
20.Mayıs.2007, 00:49
bjkyi tebrik ederim inşallah bizi clde başarıyla temsil eder
eGowiCh
20.Mayıs.2007, 01:36
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde seribaşı, dolayısıyla Milan, Liverpool, Valencia, Sevilla gibi zor rakiplerin bulunduğu torbada değil ve onlarla karşılaşmayacak. Beşiktaş 2 ön eleme oynayacak ancak ikisi de çok basit takımlar olacak. Beşiktaş iki turu da geçer ve Şampiyonlar Ligi'ne kesin kalır.
4. torbada olması bir şey değiştirmez. Galatasaray da 4. torbadaydı fakat siz gruptan çıkabilir diyordunuz. Beşiktaş da 4. torbada, değişen ne?
Beşiktaş'ın teknik direktörü, yeni kadrosu belli değil daha, yorum yapmak için çok erken. Kalamaz diyenlere katılmıyorum, daha hiçbir şey belli değilken karamsar olmayın. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne katılacaktır.
Beşiktaş'ı tebrik ederim, 2. oldular. Seneye iyi bir teknik direktör gelir de, bazı futbolculardan kurtulunursa başarı gelecektir.
Memedov
20.Mayıs.2007, 02:49
Bobo sürüsüyle maç kazandırdı Beşiktaş´a bu maçta onlardan biriydi.Tebrikler Beşiktaş.
GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2007, 06:55
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde seribaşı, dolayısıyla Milan, Liverpool, Valencia, Sevilla gibi zor rakiplerin bulunduğu torbada değil ve onlarla karşılaşmayacak. Beşiktaş 2 ön eleme oynayacak ancak ikisi de çok basit takımlar olacak. Beşiktaş iki turu da geçer ve Şampiyonlar Ligi'ne kesin kalır.
4. torbada olması bir şey değiştirmez. Galatasaray da 4. torbadaydı fakat siz gruptan çıkabilir diyordunuz. Beşiktaş da 4. torbada, değişen ne?
Beşiktaş'ın teknik direktörü, yeni kadrosu belli değil daha, yorum yapmak için çok erken. Kalamaz diyenlere katılmıyorum, daha hiçbir şey belli değilken karamsar olmayın. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne katılacaktır.
Beşiktaş'ı tebrik ederim, 2. oldular. Seneye iyi bir teknik direktör gelir de, bazı futbolculardan kurtulunursa başarı gelecektir.
Egemen tebrikler çok güzel bir yorum yapmışsın...
Varonil
20.Mayıs.2007, 09:17
Bobo ve Nobre hasrete son verdi!
Ankaraspor karşısında takımının ilk golünü atan Beşiktaşlı Mert Nobre, ligde 6, 2. golünü atan Bobo ise 9 haftalık gol hasretine son verdi. Ligde en son 26. haftadaki Gençlerbirliği maçında gol atan Nobre, daha sonra 6 hafta gol kaydedememişti.
Nobre, gol suskunluğuna yine bir Ankara takımı karşısında son verdi ve ligdeki gol sayısını 8'e çıkardı. Ligde en son 23. haftadaki Galatasaray derbisinde gol atan Bobo ise 9 hafta sonra golle buluştu.
19.05.2007
Kaynak : AA
LaigLeNoiR
20.Mayıs.2007, 11:00
Runje'den gözlük!
Beşiktaş kalecisi Runje, 66. dakikada Ankarasporlu Bilal’in soldan getirdiği topa sert vurarak kale direğinin hemen yanından dışarı gitmesine çok sinirlendi. Hırvat kaleci, yedek kulübesine dönerek iki elini gözlerine götürerek gözlük işareti yaptı. Bu hareketiyle Tayfur hocaya, “sol tarafı görmüyor musun?” der gibiydi. Bunun üzerine Antrenör Tayfur da elinin tersiyle Runje’ye “sen işine bak” dercesine sert bir hareketle cevap verdi. Ancak daha sonra Runje’yi dikkate alarak Fahri’nin yerine Ali Güneş’i oyuna dahil etti. Karşılaşmadan sonra Tayfur Havutçu, Runje’yle bu konuyu kendi aralarında konuşacaklarını söyledi.
Beşiktaş Devler Ligi'nde...
Turkcell Süper Lig 33.hafta mücadelesinde Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Ankaraspor'u 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 15.dakikada Nobre ve 85.dakikada Bobo'dan gelirken, konuk ekip Ankaraspor'un tek golünü ise 47.dakikada Murat Tosun kaydetti.
Fenerbahçe ve Bursaspor yenilgileriyle şampiyonluğu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran siyah-beyazlılar, gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek amacıyla mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı mücadele de aldığı 3 puanla ve de F.Bahçe'nin G.Saray'ı 2-1 mağlup etmesiyle Şampiyonlar Ligi'ne katılan ikinci takım olmayı da garantilemiş oldu.
Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş ile Ankaraspor İnönü Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta, Beşiktaşlı taraftarlar şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından Ankara maçında takımlarını adeta yalnız bıraktı. Tribünlerde büyük boşluklar dikkati çekerken, Ankaraspor taraftarlarına ayrılan bölüme sadece PAF takımı oyuncuları oturdu.
Havutçu ilk maçında galip
Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta içerisinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Jean Tigana'nın yerine takımı Tayfur Havutçu ve menajer Ali Gültiken çıkarttı. Maç öncesi tribünler Tayfur Havutçu'yu tribünlere çağırarak, ''Seviyoruz seni'' diye tempo tuttu. Siyah-beyazlı taraftarlar, ayrıca idari menajer Ali Gültiken'i de tribüne çağırıp sevgi göstesinde bulundu. Beşiktaş'ta arı kart cezalıları Gökhan Zan, Mehmet Sedef ve İbrahim Üzülmez'in yanısıra sakatlıkları olan Burak ile Mustafa, maç kadrosuna alınmadılar. İbrahim Üzülmez'in yokluğunda sahaya İbrahim Toraman kaptan olarak çıktı.
"Tansiyonunuzu ölçtürün"
Siyah-beyazlılarda, eski teknik direktör Tigana'nın kadro dışı bıraktığı, Tayfur Havutçu'nun ise affettiği Ali Güneş, 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadeleye her iki takımda "Bugün tansiyonunuzu ölçtürün" yazılı pankartla çıktı. Maçın başlamasıyla beraber iki takımda rakip kalede pozisyon bulmak için orta sahayı hızlı oyuncularla geçmeye çalıştı. Beşiktaş ilk atağında 7. dakikada Bobo'yla yakaladı.
Gol Nobre'den
Beşiktaş 15. dakikada Nobre ile golü buldu. Bu dakikada Delgado'nun pasında Ricardinho sol çaprazdan kaleye vurdu top Hakan'dan döndü. Bomboş durumdaki Nobre topa sadece dokunarak ağlara gönderdi. Golden sonra Beşiktaş Ricardinho ile net bir fırsattan daha yararlanamadı.
Baki'ye fırça
Beşiktaş'ın başında sahaya çıkan Tayfur Havutçu bu yarıda yedek kulübesinden çıkarak İbrahim Üzülmez'in yerine sol kanatta forma giyen Baki Mercimek'e uyarılarda bulundu. İlk yarıda iki takımda yüksek top kayıplarıyla mücadele ederken, uzatma dakikalarında Nobre'nin golü ofsayt nedeniyle geçersiz sayılınca Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.
Ankara ikinci yarının başında beraberliği buldu
İkinci yarıda Ankaraspor, Hürriyet ve Wederson'u oyuna alarak başladı. İkinci yarının başında Ankaraspor Murat Tosun'un golüyle beraberliği yakaladı. Özer'in sol kanattan pasına Murat Tosun'un plasesinde top ağlarla buluştu. Golün ardından kaleci Runje, saha kenarındaki Tayfur Havutçu'ya defanstan yakındı.
Beşiktaş'ın korner vuruşunda Hürriyet, Delgado'nun dirseğiyle yere yığıldı. Sakatlanan Hürriyet'e boyunluk takıldı ve hastaneye kaldırıldı. Hürriyet'in boynunda kırık şüphesi olduğu açıklandı. Adem Koçak maçın 76. dakikasında kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
Bobo hayata bağladı
Beşiktaş galibiyet golünü 84. dakikada buldu. Sol kanattan yapılan ortaya kafayı vuran Bobo topu ağlara gönderdi. Maçta başka gol olmayınca Beşiktaş, Ankaraspor'u 2-1 mağlup ederek puanını 61'e çıkarttı. Ankaraspor 44 puanda kaldı. F.Bahçe'nin G.Saray'ı 2-1 mağlup etmesiyle Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılan ikinci takım olması kesinleşti.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Ankaraspor arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş 1-0 önde kapadı.
7. dakikada Delgado'nun ara pasında topla buluşan ve sağ çaprazdan ceza alanına giren Bobo'nun şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
12. dakikada Ricardinho'nun sağdan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde topla buluşan Nobre kafayı vurdu, meşin yuvarlak auta çıktı.
15. dakikada Delgado'nun sol çaprazdan ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Ricardinho, dönerek sert vurdu, meşin yuvarlak kaleci Hakan'dan döndü. Altıpasta meşin yuvarlağı iyi takip eden Nobre, topu boş kaleye atarak takımını 1-0 öne geçirdi.
35. dakikada Bilal'ın uzak mesafeden şutunda, top yandan farklı bir şekilde auta gitti.
41. dakikada Ankaraspor'un kullandığı serbest atışı Murat Tosun kullandı. Fahri'den seken top, kaleci Runje öne çıktığı sırada üstten az farkla kornere çıktı.
43. dakikada Ricardinho'nun soldan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde kafalardan seken topa Beşiktaşlı oyuncular dokunamayınca, siyah-beyazlı takım mutlak bir golden oldu.
45. dakikada Serdar'ın ara pasıyla sol çaprazda meşin yuvarlakla buluşan Bobo, kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden vurdu, ancak kaleciye çarpan top kornere çıktı.
İlk yarının son anlarında Ricardinho'nun sağdan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde topla buluşan Bobo kafayı vurdu, meşin yuvarlak kaleci Hakan'dan sekti. Baki ve İbrahim Toraman'ın kaleye göndermek istediği top yine kaleciden döndü. Altıpasta boş pozisyonda meşin yuvarlağı önünde bulan Nobre topu kaleye gönderdi, ancak ofsayt gerekçesiyle hakem Cüneyt Çakır golü geçerli saymadı.
Karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş 1-0 önde kapadı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Özer'in ceza alanına girerken ortasında, altıpasın önünde topla buluşan Murat Tosun'un bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1
62. dakikada Ricardinho'nun arapasında, sol çaprazda topa yönelen İbrahim Akın'dan önce kaleci Hakan meşin yuvarlağa müdahale etti. İbrahim Akın'dan seken top auta çıktı.
67. dakikada Bilal'in uzak mesafeden şutunda, savunmaya çarpan top az farkla yandan kornere gitti.
69. dakikada sağ çaprazdan topla ceza alanına giren Ali Tandoğan, rakibinden meşin yuvarlağı kurtardıktan sonra sert vurdu. Kaleci Hakan meşin yuvarlağı çeldi, daha sonra oluşan karambolde top auta çıktı.
71. dakikada Ricardinho'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında topla buluşan Bobo'nun kafa vuruşunda, kaleci Hakan son anda meşin yuvarlağı çeldi.
72. dakikada Serdar'ın, ceza alanının hemen önünden sert şutunda, kaleci Hakan meşin yuvarlağı kontrol etti.
75. dakikada sağdan Bobo'nun pasında top alan Nobre, ceza alanında sert vurdu ve kaleci Hakan meşin yuvarlağı kornere çeldi.
80. dakikada Bilal, ceza alanı dışından önü açık bir biçimde sert vurdu ve kaleci Runje meşin yuvarlağı çeldi. Savunma daha sonra topu kornere attı.
81. dakikada yine Bilal, ceza alanı dışından yine sert vurdu. Kaleci Runje bu kez topu kontrol etti.
84. dakikada Ali Tandoğan'ın soldan ortasında, altıpasta topla buluşan Bobo, meşin yuvarlağı kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 2-1.
90. dakikada Serdar'ın sağdan ortasında, arka direkte topla buluşan Nobre'nin kafa vuruşunda, kaleci Hakan meşin yuvarlağı kontrol etti.
Karşılaşmayı Beşiktaş, 2-1 kazandı.
BEŞİKTAŞ: 2 - ANKARASPOR: 1
Stat: BJK İnönü
Hakemler: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Koray, Baki, Fahri (Dk. 69 Ali Güneş), Serdar, Delgado (Dk.60 İbrahim Akın ), Ricardinho, Nobre (Dk. 90 Can), Ankaraspor: Hakan , Muhammed, Batak, Fırat, Adem, Murat Hacıoğlu (Dk. 46 Wederson), Özer , Anıl, Volkan (Dk. 46 Hürriyet) (Dk. 59 Calheiros), Bilal, Murat
Goller: Dk. 15 Nobre, Dk. 84 Bobo (Beşiktaş), Dk. 47 Murat (Ankaraspor)
Sarı Kartlar: Dk. 34 Murat Hacıoğlu, Dk. 55 Batak, Dk. 71 Adem, Dk. 90 Özer (Ankaraspor), Dk. 74 Baki, Dk. 82 İbrahim Toraman, Dk. 90 Ricardinho (Beşiktaş)
Kırmızı Kart: Dk. 76 Adem (Ankaraspor)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3474/O_47a3e09a8811de09e9e99a2800715bb5.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3474/O_47a3e09a8811de09e9e99a2800715bb5.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3474/O_fe2f27ff3f18e5a59d38d90767853efa.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3474/O_38a8eebd9a026d654ecfc4ae41bbba56.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3474/O_8e77f54c9ce6444fa845c885d49dd226.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3474/O_e0dc522d75b85b56c5e055c319b1eab2.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3474/O_e207754175fa1a74ed876004fe0263a4.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3474/O_63fdf9820690bbd31bcda7baa004fb58.jpg
mustafa35
20.Mayıs.2007, 14:39
Ankaraspor galibiyeti lig ikinciliğini garantileyen Beşiktaş'ta, bu sezon yabancı futbolcular attıkları gollerle takımlarını sırtladı.
En son Ankaraspor'u Nobre ve Bobo'nun golleriyle 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılarda, bu sezon atılan gollerin yüzde 67.44'ü yabancı futbolculardan geldi. Beşiktaş'ın, 33 maçta attığı 43 golün, 29'una yabancı futbolcular imza attı.
BOBO 11 GOLLE BAŞI ÇEKİYOR
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, bu sezon attığı 11 golle siyah-beyazlıların en golcü futbolcusu oldu.
Ligin ilk yarısında sadece 1 gol atabilen Nobre, ikinci yarıdaki çıkışıyla 8 gole ulaşıp Bobo'yu izlerken, Ricardinho ise 6 golle takımının en golcü 3. futbolcusu unvanını elde etti. Arjantinli futbolcu Delgado da 4 gol kaydetti.
İKİNCİ YARIDA 20 GOLÜN 17'Sİ YABANCILARDA
Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında, siyah-beyazlılarda atılan 20 golün 17'si yabancılardan gelirken, sadece 2 Türk oyuncu gol bulabildi
.
İkinci yarıda Gençlerbirliği maçında Adem Dursun kendi kalesine, Sivasspor maçında İbrahim Akın, Sakaryaspor maçında da İbrahim Toraman gol atarken, diğer gollerin tamamını yabancı futbolcular kaydetti.
BEŞİKTAŞ'IN GOLCÜLERİ
Siyah-beyazlılarda, bu sezon atılan 43 golün futbolculara dağılımı şöyle:
Bobo...........: 11
Nobre..........: 8
Ricardinho.....: 6
Burak..........: 5
Delgado........: 4
Gökhan Zan.....: 3
Ali Tandoğan...: 2
Gökhan Güleç...: 1
İbrahim Toraman: 1
İbrahim Akın...: 1
Adem Dursun....: 1 (kendi kalesine)
JunkChorn
20.Mayıs.2007, 14:41
Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligine katıldığı için tebrik ediyorum.
Ayrıca başarılar diliyorum.
eXcitinG
20.Mayıs.2007, 19:55
Bu sezon yaşanan büyük sıkıntıLara rağmen şampiyonLar Ligine kaLabiLmemiz beni çok mutLu etti.Umarım geLecek yıL daha iyi kadro ve yeni futboLcuLarLa daha büyük işLer yaparız.TebrikLer beşiktaşım.
Sheriff
20.Mayıs.2007, 23:05
Bobo Bobo Bobo... Bu adamı almamız lazım.. Türkiye'nin bir numaralı forveti. Avrupada ilk 10 a girer...
eGowiCh
21.Mayıs.2007, 17:19
Bobo Bobo Bobo... Bu adamı almamız lazım.. Türkiye'nin bir numaralı forveti. Avrupada ilk 10 a girer...
Yok abi ya, Avrupa'da ne forvetler var Bobo'yu 5'e 10'a katlayacak :) Türkiye için iyi bir forvet ama Avrupa'da çok daha klasları var.
Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 17:29
BoBo bizde kalırsa... Ön elemelerde işimiz daha rahatlar... Umarım Şampiyonlar Ligine gireriz... Ama takımda 2-3 oynama gerekiyo...
El Comandante
21.Mayıs.2007, 17:31
Besiktas 2. ve 3. ön eleme turlarinda seri basi olacakmis.
Fenerbahce´nin 3.turda seribasi olmasi büyük bir mucize.
Ama anlamadigim seyler var.Besiktas bu sene,gecen sene gruplardan cikamadi.Ama fenerbahce 2.tura cikti.Ligde sampiyon oldu.Neden seri basi degil?Besiktas neden seribasi?
Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 18:15
BaRan puanlamada son 5sezona bakılıyor... BJK son 5 senede FB den daha fazla puan topladı... Msla kolayca ulaşabilcen bir yöntem gösterim... FM yi aç paunlamaya bak... ilk baştaki sezonu düş bu yılki maçları ekle kafandan sonuca ulaşırsın...
Sen bu futbolunuzla CL´de gruplara kalabilecegini mi saniyorsun?Kaldi ki 4.torbadan baslayacaksiniz ;)td degisti futbolun nasil olcagini nerden biliyorsun ;)
GeNç KaRTaL
21.Mayıs.2007, 21:44
Maalesef bazı Gs'li arkadaşlar bizi Şampiyon Ligi'nde görmeyi pek hazmedemediyor:rolleyes:
El Comandante
22.Mayıs.2007, 01:40
Yahu neden hazmedemeyelim?Sonucta oraya gittiniz mi basari da gelmiyorki(Son sezonlarda hicbir Türk kulübünden basari gelmiyor).Hadi basari gelse Bjk basarili olur diyecem.Son iki sezondur Uefa´da gruplardan cikamiyorsunuz.Kaldi ki CL´de oynayacaksiniz bu sefer.Bu takimla Türkcell Süper Liginde sansa falan CL´ye gittiniz.Dogruya dogru! Biz o son dakikadaki golü yemeseydik su anda CL´ye giden 2.takimdik.Bunlari da görmek lazim.Ama Bjk insallah beni yaniltirda CL´de basarili olur ;)
Seçkinn
22.Mayıs.2007, 01:51
33.Hafta Beşiktaş-Ankaraspor muhabbeti bittiği için konu kapatılmıştır.