PDA

View Full Version : 06-07 Sezonu Şampiyonu Fenerbahçe

Jesus_FB
14.Mayıs.2007, 23:10
Arkadaşlar bildiğiniz gibi 06-07 sezonu btimine 2 hafta kala Fenerbahçe Şampiyonluğunu ilan etti.
Bu konu başlığı daha öncede açıldı ama çıkan tartışmalar, gereksiz konuşmalar yüzünden iki kere kapandı şimdi ben bir kez daha açıyorum ama herhangi bir tahrik, karşı tarafı aşağılayıcı, dalga maksatlı en ufak bir ima bile eden olursa kendi ellerimle cezalandıracağımı sizlerle bildiriyorum. Lütfen herkes sinirlerine hakim olsun ona göre yazsın. Burada geçtiğimiz maçları, kırılma anlarını, yılın hayal kırıklıklarını, göz dolduranları, güzel golleri tartışalım çirkinliklerin konuşulacağı yer Turksportal değildir!

ForsakeN
14.Mayıs.2007, 23:16
Benim izlediğim en zor sezondu bence.Çok kolay puan kaybettik ama rakiplerimizde bizden kötüydü.Bu yüzden de şampiyon olduk.Hayırlı olsun.

El Comandante
14.Mayıs.2007, 23:18
Bence yilin en iyi cikis yapan futbolcusu Arda Turan´dir! Sadece ilk devrede 35 maca cikti(19 yasindayken).Milli takimda ve Galatasaray´da mükemmel performans sergiledi.Sakatlanmasaydi Galatasaray´in 2.ligi garantiydi.

Yilin hayal kirikligi ise 3 büyüklerdi.3 büyükler diger sezonlara nazaran cok kötü bir performans sergilediler ve cok puanlar kaybettiler.

Yilin dönüm noktasi (Galatasaray icin) Antalyaspor maciydi.Bu maci kazansaydik sampiyonluk yarisinin icinde bizde olacaktik ve iyi bir avantajimiz olacakti.Ama bu maci kazanamadik ve moraller alt-üst oldu,ondan sonra Sivas´a da puan kaybedince sampiyonluk gitti.

Yilin en güzel golü.
1-Sabri´nin ilk yarinin son macinda 90+2´de Bursaspor´a attigi gol.

Memedov
14.Mayıs.2007, 23:25
Bana göre yılın en güzel golü Mateja Kezman´ındır. Konya´ya attığı gol hala hafızamda.

ewrim_FB
14.Mayıs.2007, 23:27
Zor bir sezon ve ardından gelen şampiyonluk,verdiğimiz maddi manevi desteğin boşa gitmediğini görmek sevindirici teşekkürler FENERBAHÇE'M...

ForsakeN
14.Mayıs.2007, 23:30
Bi' de Avrupa'da başarı yakalayabilsek :o

RaSenGan
14.Mayıs.2007, 23:47
Önemli olan şampiyonluktur.Ama şampiyonluktanda önemlisi Avrupa'da başarıdır.Kim olursa olsun ister Fb ister Bjk ister Gs hiç biri farketmez.Önemli olan bu takımların ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde tanıtmasıdır. ;;)

_MoRpHeUs_
14.Mayıs.2007, 23:50
Şampiyonluk hepimize hayırlı olsun.Puan kayıplarıyla dolu bi sezon olsa da şampiyon olmak çok güzel bi duygu.İnşallah gelecek sezonlarda da böle devam eder...

eGowiCh
14.Mayıs.2007, 23:52
2006/2007 Sezonunun Yükselen Yıldızları
1. Arda Turan
2. Ali Bilgin
3. Bülent Korkmaz
4. Serdar Kulbilge
5. Volkan Yaman
6. Serdar Kurtuluş
7. Luis Martinez
8. Hakan Balta
9. Bobo
10. Mehmet Yıldız

2006/2007 Sezonunun Hayal Kırıkları
1. Deivid de Souza
2. Delgado
3. Volkan Demirel
4. Hakan Şükür
5. Cihan Haspolatlı
6. Sakaryaspor
7. Ersun Yanal
8. Jean Tigana
9. Stephan Appiah
10. Bülent Ataman

2006/2007 Sezonunun En Güzel Golleri
1. Kezman'ın Konyaspor'a attığı gol
2. Sabri'nin Bursaspor'a attığı gol
3. Alex'in Bursaspor'a attığı gol
4. Mehmet Topuz'un Antalyaspor'a attığı gol
5. Mehmet Çakır'ın Ç.Rizespor'a attığı gol

2006/2007 Sezonunun En İyi Hakemleri
1. Kamil Abitoğlu
2. Cüneyt Çakır
3. Fırat Aydınus

2006/2007 Sezonunun En Kötü Hakemleri
1. Selçuk Dereli
2. İsmet Arzuman
3. Vedat Yüksel

fmsmyrna
15.Mayıs.2007, 00:01
Futbol fazla iyi olmasada lig zevkli idi.Kayserispor son haftalarda iyi sonuçlar almasada sezonun genelinde iyi gitti.M.Topuz ve G.Ünal ikilisi takımlarını sırtladılar.Ve artık bana göre daha büyük takıma gitmeleri gerekir.Beşiktaş Çarşı grubu kendi açılarından müthiş bir sezon geçirdi.Ayrıca Tatangalar ve Texas'da göze çarpan gruplardı.Fenerbahçe uzun yıllarıdır kalesini Türk kalecilere emanet ediyor iyi yapıyor bence.Keşke ligimizde Bundesliga gibi yabancı kaleci olmasa.Tabikide Fenerbahçe2nin şampiyonluğu bizi çok mutlu etti.Deivid'in o kadar eleştirilmesine rağmen çok kritik maçlarda attığı goller Fenerbahçe'ye şampiyonluğu getirdi

Eray Dengiz
15.Mayıs.2007, 02:01
Aman tahrik etmeyeyim siz takılın...

sağol izin verdiğin için.. sende olmasan..

Fenerbahçe'li arkadaşlardan özellikle Tarığı tebrik ederim.

Maksic
15.Mayıs.2007, 02:09
Fenerbahçelileri tebrik ediyorum...

SYLaR
15.Mayıs.2007, 02:13
Fenerbahçe'li arkadaşlardan sadece tebriği hakedenleri tebrik ediyorum.

Sekopej
15.Mayıs.2007, 09:43
Fenerbahçe'li arkadaşlardan özellikle Tarığı tebrik ederim.

Beni etmiyor musun? Bak gücenirim şimdi ha.:zuhaha

Sezonun bence en ilginç olayı, o kadar beceriksilğine rağmen, sahada durması bile taraftarın gözüne batan Deivid'in şampiyonluk golünü atması oldu bence.:)

Sezonun en anlamlı golünü ise, Fenerbahçe'ye şampiyonluğu getiren Gürhan'ın golüydü bence. Asıl şampiyonluğu o gol getirdi...

Varonil
15.Mayıs.2007, 09:51
Artik takimlarimizin Avrupada basarili olmasi icin daha dikkatli,ciddi yatirimlar yapmasi lazim...

the_imam912
15.Mayıs.2007, 15:02
Helal olsun bizim takıma.

EreN
15.Mayıs.2007, 20:08
Bu başlığı arıyordu kaç gündür gözlerim :D
Muradıma erdim :D

ataman5
15.Mayıs.2007, 21:29
tebrik ederiz.. umarım artık lütfen avrupaya göndermeyin demiyceğmiz avrupadada başarılı olan bi fenerbahçeyi seneye izleriz hep beraber alkışlarız..

Fıratcan Alçınkaya
15.Mayıs.2007, 21:33
Tebrikler Fenerbahçe... 100 senede 17.Şampiyonluk Hayırlı olsun...Tek dileğimiz;

Avrupa Kuplarında başarılı olman...

Erdenay
15.Mayıs.2007, 23:35
En kötü olayda V.Manisa'nın forveti Meduna idi..
Çok üzülldüm ona..

Bulletin
16.Mayıs.2007, 00:12
Hele Şükür Geldi Şu 100. Yıl Şampiyonluğu Bence Bu Sene Transferler Daha Akıllıca Daha Takıma Yararlı Oyuncular Alınacak Geçen Sene 1. Aziz Başkan İstifa Etti Geldi o Ara Zaman Kaybedildi 2. Dünya Kupası Vardı Artık Avrupada Şöle Bi Çeyrek Final Yada Yarı Final Bekliyo Bu Taraftar

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 16:42
Bu lafı benden duymak garip olacak ama olsun :) Tebrikler Fenerbahçe ;;) Bizi tebrik edeni bizde tebrik ederiz..

yusufislam
17.Mayıs.2007, 16:54
fbtv : 100 de 26

diye bir yazi gordum, bunu diger arkadaslara aciklayacak birisi var mi?

Sekopej
20.Mayıs.2007, 13:40
Hiçbir derbi karşılaşmasını kaybetmedik, ilk 5'de bulunan takımları en az 1'er kez yendik. 100. yılımızda belki çok güzel oyun oynamadık ama şampiyonluğu kesinlikle hakettik. Hiçbir derbiyi kaybetmeden sezonu Şampiyon tamamlayarak bize mu sevinci yaşatan Fenerbahçe'li futbolculara çok çok teşekkür ediyorum.:)

(2 sezondur ligde derbi kaybetmiyoruz bakalım nereye kadar gidecek bu seri)

Varonil
20.Mayıs.2007, 14:00
fbtv : 100 de 26

diye bir yazi gordum, bunu diger arkadaslara aciklayacak birisi var mi?

Türkiye Süper Ligi'nin kurulduğu ilk sene yani 1959.O tarihten önce İstanbul Ligi adı altında düzenlenen ligde Fenerbahçe'nin 9 şampiyonluğu var diye biliyorum;;) ;;) Yanlış bilmiyorumdur inaşallah..

canavar20
20.Mayıs.2007, 14:01
2006/2007 Sezonunun Yükselen Yıldızları
1. Arda Turan
2. Ali Bilgin
3. Bülent Korkmaz
4. Serdar Kulbilge
5. Volkan Yaman
6. Serdar Kurtuluş
7. Luis Martinez
8. Hakan Balta
9. Bobo
10. Mehmet Yıldız

2006/2007 Sezonunun Hayal Kırıkları
1. Deivid de Souza
2. Delgado
3. Volkan Demirel
4. Hakan Şükür
5. Cihan Haspolatlı
6. Sakaryaspor
7. Ersun Yanal
8. Jean Tigana
9. Stephan Appiah
10. Bülent Ataman

2006/2007 Sezonunun En Güzel Golleri
1. Kezman'ın Konyaspor'a attığı gol
2. Sabri'nin Bursaspor'a attığı gol
3. Alex'in Bursaspor'a attığı gol
4. Mehmet Topuz'un Antalyaspor'a attığı gol
5. Mehmet Çakır'ın Ç.Rizespor'a attığı gol

2006/2007 Sezonunun En İyi Hakemleri
1. Kamil Abitoğlu
2. Cüneyt Çakır
3. Fırat Aydınus

2006/2007 Sezonunun En Kötü Hakemleri
1. Selçuk Dereli
2. İsmet Arzuman
3. Vedat Yüksel

ne güzel özetledin:)

eGowiCh
20.Mayıs.2007, 14:14
Fenerbahçe 0 - 0 Beşiktaş
Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray
Beşiktaş 0 - 1 Fenerbahçe
Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe

Fenerbahçe bu sene derbilerde çok iyiydi, tıpkı geçen sene olduğu gibi. Kuralar çekildiğinde korkmuştuk, son haftalarda derbilerin arkaya arkaya gelmesinden ve deplasmanda olmasından... Fikstür dezavantajını da avantaj haline getirdik, gerçekten bu senenin en iyi takımı olduğumuzu ispatladık.

Varonil
20.Mayıs.2007, 14:22
Çok doğru ;;)

JunkChorn
20.Mayıs.2007, 14:23
Hiçbir derbi karşılaşmasını kaybetmedik, ilk 5'de bulunan takımları en az 1'er kez yendik. 100. yılımızda belki çok güzel oyun oynamadık ama şampiyonluğu kesinlikle hakettik. Hiçbir derbiyi kaybetmeden sezonu Şampiyon tamamlayarak bize mu sevinci yaşatan Fenerbahçe'li futbolculara çok çok teşekkür ediyorum.:)

(2 sezondur ligde derbi kaybetmiyoruz bakalım nereye kadar gidecek bu seri)

Ben geçen hafta için ilk 9'da bulunan takımlardan hiç birisine yenilmediğimizi ve en az 1 kez yendiğimizi Ahmet Çakar ağzından duymuştum.

Fenerbahçe 0 - 0 Beşiktaş
Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray
Beşiktaş 0 - 1 Fenerbahçe
Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe

Fenerbahçe bu sene derbilerde çok iyiydi, tıpkı geçen sene olduğu gibi. Kuralar çekildiğinde korkmuştuk, son haftalarda derbilerin arkaya arkaya gelmesinden ve deplasmanda olmasından... Fikstür dezavantajını da avantaj haline getirdik, gerçekten bu senenin en iyi takımı olduğumuzu ispatladık.

Fikstür dezavantajımız gerçekten vardı ve biz bunu doğru kullandık.Sezon boyunca çok kötü olduğumuz maçlarda oldu ancak derbilerde gerçekten iyiyiz.En azından rakipten iyiyiz.

asatilla
20.Mayıs.2007, 17:18
Hak ettiğimiz bir lig şampiyonluğu kazandık.Tüm fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum.Umarım avrupada da başarıyı yakalarız.

TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2007, 20:06
Geçen sene Şampiyonluğu kaptırmasak 4 sene üst üste ediyordu. Tekrar 1'den başladık :)

EreN
20.Mayıs.2007, 21:09
Şampiyonluğun üstüne kaymağı sürdük :)

Universal
20.Mayıs.2007, 21:32
Şampiyonluğun üstüne kaymağı sürdük :)

Ankaragücü önünde de balı süreceğiz.:)

Geçen sene Şampiyonluğu kaptırmasak 4 sene üst üste ediyordu. Tekrar 1'den başladık :)

Üzülme beş olur. :)