View Full Version : Zebrette Zico'yu Bekliyor
Koray Düşova
15.Mayıs.2007, 20:15
Sezon başından beri bu yana sürekli eleştirilmesine hatta 'stajyer hoca' damgası yemesine rağmen Fenerbahçe'yi şampiyon yapan teknik direktör Arthur Zico bugüne kadar Türkiye’de hiç huzura eremedi.Trabzonspor maçı sonrası gelecek sezon kalıp kalmayacağı konusunda başkan Aziz Yıldırım ile bir toplantı yapacağını açıklamıştı ve eklemişti "Fenerbahçe'de bir kısım tarafından kabul edilmediğimi biliyorum. Ama benim içim çok rahat. Çünkü ilk yılımda başarı yakaladım. İstenirse hemen giderim" dedi Zico…
http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/udinese2-2.jpg
Batman’den Sonra Örümcek Adam’da Fenerbahçe’de
Devamı Linkte:
http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/782/
TR.CaPTaiN
15.Mayıs.2007, 20:18
Şampiyonluğu Zico değil, oyuncular getirdi.Umarım yerine başkası getirilir.
Yazıya gelince yabancı kontenjanı serbest kalmazsa sanmıyorum Fenerbahçe'nin Martinez'i alacağını.
El Comandante
15.Mayıs.2007, 20:26
Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi saha içinde tebrik etmesi ,fakat bu hak edilen bir beklenti değil düşüncesindeyim.Geçen sezon Galatasaray şampiyon olduğunda Fenerbahçe yönetimi Galatasaray yönetimini tebrik etmemesi ve bir önceki sezonda şampiyon olan Fenerbahçe’li futbolcuların Bağdat Caddesi üzerinde otobüs üzerinden Galatasaray’a küfürler olduğunda hiç bu kadar büyük türlü bir propoganda ve kamuoyu yoklaması yapılmamıştı.Şimdi çıkıp aynı beklenti içine Fenerbahçe’nin girmesi biraz tutarsız olacak. Galatasaray’lıların bunları sineye çekip çıkıp alkış tutması bu kadar basit olmayacaktır.
Zico cok dogru konusmus.Bu durumu cok iyi aciklamis.;)
Udinese´de basarilar kendisine ;)
TR.CaPTaiN
15.Mayıs.2007, 20:31
O sözler Zico'ya değil Koray Düşova'ya ait :)
El Comandante
15.Mayıs.2007, 20:36
O sözler Zico'ya değil Koray Düşova'ya ait :)
:zuhaha :zuhaha
Ben de sevinmistim,ezeli rakibin teknik direktörü gercekleri görüyor diye :D
tosunpasa
15.Mayıs.2007, 20:38
İnşallah dediğin olur da Zico gider Koray abi.
:zuhaha :zuhaha
Ben de sevinmistim,ezeli rakibin teknik direktörü gercekleri görüyor diye :D
Ahuahuahu :n::n:
ewrim_FB
15.Mayıs.2007, 21:49
Arthur Zico'ya Ebru Gündeş'ten "Hayatta başarılar diliyorum" adlı parçayı gönderiyorum.Yolu açık olsun...:)
ataman5
15.Mayıs.2007, 22:18
tigana gitti sıra zicoda tarihin en kötü ligini yaşatan bu antrenörlere uğurlar ola..
nekop
15.Mayıs.2007, 22:32
Martinez konusu bana pek inandırıcı gelmiyor Fenerbahçe Rüstü'yü bırakmaz ee Serdar zaten kalıyor bir Volkan ayrılır onun yerinide Recep veya Volkan Babacan rahatlıkla doldurur...
Erdenay
15.Mayıs.2007, 23:32
Keşke Rıdvan Dilmen başa gelse..
senderson
16.Mayıs.2007, 00:30
Uçak biletini karşılıyabilirim...
LaigLeNoiR
16.Mayıs.2007, 02:53
Dün bununla ilgili bir konu da ben açmıştım.Kaldırmıştı yöneticiler kesin haber çıkınca açalım diye:)
Sağolsun Koray abi yine güzel bir haber hazırlamış.Zico gidecek'te Martinez konusunda şüpheliyim.Büyük takımda kalecilik yapmak zor iştir. Bknz. Runje,Türkiye'de en az gol yiyen kalecilerden birisi belki de ama en çok eleştirilen kaleci de aynı zamanda...
Seçkinn
16.Mayıs.2007, 11:16
Keşke Rıdvan Dilmen başa gelse..
Ne olacakki, adamı bu seferde 5. değil 10. haftada gönderecekler.
Teknik adamlar konusunda çok katıyız. Tigana içinde söylemiştim, Zico'nun gidişide kayıp olur diyorum. Bu sezon sadece Türk takımları değil Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden pek çok takım son derece kötü performanslar sergiledi. Barcelona, Real Madrid ve Bayern gibi devlerde dahil. Avrupa futbolunun bu sezon önemli düşüş yaşadığını kimse inkar edemez. Bu furya bizede tesir etti bu çok açık.
Bi kere bu kadar aceleci olmamak lazım. Teknik adam en az 3 yıl görevde kalmalıki bir sistem oturtsun, altyapıyla ilgilensin yeni yetenekler keşfetsin. Zico ilk senesinde şampiyonluk gördü, en azından bir yılı daha hak ediyor.
Kulüplerimiz bu mantıkla hareket etmeye devam ettiği sürece, gelişmelerini izlerken hayretler içerisinde kaldığımız Avrupa takımları gibi olmalarına imkan yok. Takımların istikrar yakalamasını istiyorsak ki tek derdimiz bu, sabırlı olmayı öğrenmeliyiz. Futbolcular için bile eziyet bu durum. Her yıl yeni bir hoca ve sisteme uyum sağlamak imkansız. Oyuncularımız neden kendini geliştiremiyor ve kaybolup gidiyorlar tarzı sorular sormaya bayılıyoruz. Cevabı çok açık değil mi?
eGowiCh
16.Mayıs.2007, 12:40
Yabancı kontenjanının serbest kalması gündemde bu aralar. Fatih Terim de dün kontenjanın serbest bırakılması yönünde bir demeç verdi. Büyük ihtimalle bu sene kontenjan serbest bırakılacak.
Kontenjanın serbest bırakılması halinde de Martinez transferi gerçekleşebilir. Rüştü futbolu bırakacak yakında, sakatlıklarla boğuşuyor, Serdar formda fakat daha kendisini geliştirmesi gerekecek, Volkan ise çok formsuz. Martinez yedek olarak bile alınsa çok iyi olur, olası sakatlık veya formsuzlukta kaleye geçer.
Zico ayrılır umarım, yerine gelecek yeni antrenör belirler transferleri.
the_imam912
16.Mayıs.2007, 15:00
Zico gitsin ama her senede t.d değişikliği olmaz ki yahu!
canavar20
16.Mayıs.2007, 15:37
maritnez gelse iyi olur ama imkansızlar bunlar :)