PDA

View Full Version : Gerets'le yollar ayrılıyor

19_SeRDiNÇ_05
16.Mayıs.2007, 14:39
Yönetimin yaptığı son toplantıda Belçika'lı teknik adamın görevine son verileceği kararlaştırıldı

Galatasaray Yönetimi'nin son toplantısında teknik direktör Gerets'in işine son verilmesi kesinlik kazandı. Gerets en önemli destekçisi başkan Özhan Canaydın'ın da yöneticilerin görüşüne katıldığı ve Bursaspor maçı sonrasında Belçikalı teknik adama teşekkür edilerek veda edilmesi kesinlik kazandı.

Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Çetinçalı'nın haberine göre, Sarı kırmızılı yönetimin bir gün önceki toplantısında teknik direktör Eric Gerets ile dostça ayrılmak için görüş birliğine varıldı. Bütün yönetim Gerets'in kesin olarak başarısız olduğunda görüş birliğine varırken, son olarak başkan Özhan Canaydın'da Belçikalı teknik adamdan desteğine çekti. Ardından oybirliği ile Gerets'in Bursaspor maçı sonrasında görevine son verilmesi kararlaştırıldı.

Böylece Gerets'in "Başkan beni destekliyor, gelecek yılın hazırlıklarını yapıyoruz" açıklamalarının altı boşaldı. Ancak şubat ayında sözleşmesi uzatılan Gerets'in tazminatının nasıl karşılanacağı merak konusu. Bir yandan iç transferde futbolcu alacaklarını ödemeyi planlayan, diğer yandan dış transferde en az iki önemli ismi kadrosuna katmayı planlayan sarı kırmızılı yöneticiler, Gerets'in 1 milyon 400 bin euro tutan tazminatını düşürmeyi planlıyorlar. Ancak yöneticilerin birçoğu Gerets'in mukavelesini hiçbir yöneticiye danışmadan uzatan başkan Özhan Canaydın'ın halletmesi gerektiği görüşünde...

FELDKAMP'IN YARDIMCISI KİM OLACAK?

Ligin son maçı sonrasında Gerets'in mukavelesini fesh edecek olan sarı kırmızılılar, Belçikalı teknik adamın yerine eski teknik direktörleri Karl Heinz Feldkamp'ı getirmeyi kararlaştırdılar. Daha önce sağlık sorunları nedeniyle hem Galatasaray'dan hem Beşiktaş'tan ayrılan Feldkamp'ın tam teşekküllü bir sağlık raporu alarak asbaşkan Adnan Polat'a sunduğu öğrenildi. Ancak Feldkamp görev sınırları kesinlik kazanmamışken, yardımcısının kim olması için tartışmalar sürüyor. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2.lig A'da başarılı olan Abdullah Avcı ve yardımcısı Arif Erdem'in göreve getirilmesi de düşünülmeye başlandı.

Kaynak: DHA

uAsamet91
16.Mayıs.2007, 14:53
iyi olur gitsin artik

canavar20
16.Mayıs.2007, 15:38
gitsin zaten nasıl durabilir ki burda:)

CeNTeR_TR
16.Mayıs.2007, 16:10
Canım Türkiyem hemen gönderdiniz adamı yerine gelecek t.d bu kadro ile ne kadar başarılı olabilir bunu da düşünüyormusunuz acaba ?

Fıratcan Alçınkaya
16.Mayıs.2007, 16:10
Çok doğru bir karar verilmiş... Ztn herkes bekliyodu bunu...

Emurafu
16.Mayıs.2007, 16:22
Canım Türkiyem hemen gönderdiniz adamı yerine gelecek t.d bu kadro ile ne kadar başarılı olabilir bunu da düşünüyormusunuz acaba ?usta seneye bu kadro olmayacak yarisi gidecek yeni genc yildiz oyuncular gelecek gorursunuz ozamaan

eXcitinG
16.Mayıs.2007, 16:26
FeLdkamp sağLık sorunLarı nedeni iLe bırakmıştı zaten,ne zaman düzeLmiş,hem gerets ten daha mı iyi oLucak sanki.Sanmıyorum.Gerets takımın başında kaLsa ona adam gibi kadro kuruLsa eminim daha fazLasını yapabiLir.

Memedov
16.Mayıs.2007, 16:44
Adam gecen sene sampiyon yaparken hic birsey yoktu omuzlarda idi Sampiyon olundu Takviyeler yapilmadi adam daha ne yapsin Gerets ile devam edilmeli bence.

Emurafu
16.Mayıs.2007, 16:48
gerets kendi kendini yaktı son 6 haftadada cıkardıgı ilk onbirlere iyi bakın yok bir mac necati sag kabze solda ümit yedek o yedek yok bir macta ergün oynuyor sonra ergün 5 hafta yok sonra bir daha oynatıyor ne yaptıgı belli degil geret gecensene ilk onıbırı bu kadar bozmuyordu ama busene her macta degisik oyuncular oyuncu mevkılerı farklı falan fılan daha bir sürü hata hata bu takımdan sadece saıdou gitti onun yerınede okan veya mehmet oynasana olurdu ama gerets nedense takımı yaktı ayrıca bu takımda okan oynaması lazım çünkü herseyini sahaya verebilecek bir oyuncu

19_SeRDiNÇ_05
16.Mayıs.2007, 17:30
Adam gecen sene sampiyon yaparken hic birsey yoktu omuzlarda idi Sampiyon olundu Takviyeler yapilmadi adam daha ne yapsin Gerets ile devam edilmeli bence.

İşte sorunda orda bu kadroyla geçen sene şampiyon yaptıda bu sene niye yapamadı

goosfraba
16.Mayıs.2007, 17:39
Geçen sene ki ruh bu sene yoktu takımda..Takım Ruhu!!

TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2007, 17:49
Feldkamp'ın yazdığı yazıları çok okudum. Eğer yazdıklarını uygulayabilirse başarılı olur.

fm26mer
16.Mayıs.2007, 17:54
gitmesi lazım artık

El Comandante
16.Mayıs.2007, 17:57
Feldkamp,Adnan Sezgin´e Jürgen Klinsmann´i önerdi..

Eger bu haber dogruysa cok iyi.Klinsmann cok iyi bir antrenör ve bizi cok iyi yerlere getirecektir.Hem su anda bosta zaten ;)

Ayrica Feldkamp´in Sportif direktör olacagini duymustum.Simdi de burada teknik direktör olacagi söyleniyor.Birsey anlamadim...

Emurafu
16.Mayıs.2007, 18:26
Arkadaslar Felkamp Seneye kesin galatasarayda ama hangi gorevi yapacagi belli degil buyuk ihtimal futbolsube sorumlusu olacak

deniz.91
16.Mayıs.2007, 19:19
ya bu türkiye ne kadar çok td değişiyo bence ondan başarılı değil takımlarımız

kerem184028
16.Mayıs.2007, 19:36
ya gerets giderse gs şampiyon olmuş kadar sevinirim ama yanında özhan canaydın'ını da alsın giderken o zaman dahada süper olur.Arkadaşlar gelecek teknik direktörün ilk önce takım ruhunu yaratması ondan sonra kadroyu oturtması gerekir bnce.

uAburak89
16.Mayıs.2007, 20:07
Özhan Canaydını da götürsün giderken..

CeNTeR_TR
18.Mayıs.2007, 14:51
usta seneye bu kadro olmayacak yarisi gidecek yeni genc yildiz oyuncular gelecek gorursunuz ozamaan

Neyi göstereceksin acaba merak ettim şimdi ???

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 12:18
Ben Gerets'in kalacağını düşünüyorum ama bakacaz ne olacağını Feldkamp T.D. olarak gelmesin bence sporif direktör gibi görevlerde olmalıdır...