Log in

View Full Version : 3 Büyük Klübün Maçları Dsmart da

Emurafu
16.Mayıs.2007, 19:34
Gelecek sene 3 büyük külübün bütün avrupa kupası macları dsmart da daha önce galatasarayın avrupa kupaları maclarını alan dsmart bu sefer fenerbahce ve besiktaşında maclarını aldı.Şampiyonlar ligi grub macları bile dsmart da zaten haberide star tv söyledi.

Anlaşmalar Ve Yıllar

Galatasaray:4 yıl
Beşiktaş:8 yıl
Fenerbahce:Sanırım şimdilik 1 yıl

Bu dsmart bizi yaktı

El Barto
16.Mayıs.2007, 19:36
Bir Şampiyonlar ligi maçları vardı sağolsunlar...

Memedov
16.Mayıs.2007, 19:38
Böyle giderse doğru dürüst futbol izleyemicez.

fm26mer
16.Mayıs.2007, 19:38
BU KADARIDA FAZLA ARTIK!!!:mad:

Emurafu
16.Mayıs.2007, 19:45
Futbol izlemek bıle artık para ile

eXcitinG
16.Mayıs.2007, 19:45
Bu ne ya yapıLır mı bu.Zaten maçLara gidemiyoruz bir de izLeyemeyecekmiyiz,ve her birkaç yıLda bir başka bir yayıncı kuruLuşa paramı ödeyeceğiz izLemek için.

Emurafu
16.Mayıs.2007, 19:50
Gittikce herkezi dsmart da cekiyorlar daha neler olacak görürsünüz

TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2007, 19:57
Şampiyonlar Ligi maçı bile parayla. Saçma sapan bir iş olmuş.

uAburak89
16.Mayıs.2007, 20:02
Saçmalık bu ya..

fm26mer
16.Mayıs.2007, 20:04
yakında hazırlık maçlarıda şifreli yayına geçerse hiç şaşmam

Emurafu
16.Mayıs.2007, 20:06
Hazırlık macları zaten cogu sıfrelı dıgıturk verecek

fm26mer
16.Mayıs.2007, 20:10
Ya bu Turkiye ligini veren bir yabancı ülke yokmu?onun kanalından izliyelim.
Hani İspanya ligini NTV veriyor ya Türkiye ligini veren bi Yabancı kanal yokmu ordan izleyelim.

Ahmet_77
16.Mayıs.2007, 21:00
geçen yıl Türkiye Kupası finalini
Al-Jazeera vermişti

sercaninan
16.Mayıs.2007, 21:00
bu bence yalan bi haber cunku sampiyonlar ligi grup maclarının yayın haklerı ole turkiye ligii gibi kolay kolay el değiştirmez yani para veren duduğu calmıor orda ama eleme maclarını d smart verebilir onu bilemiorm

El Barto
16.Mayıs.2007, 21:03
Düdüğü çalan çalmış arkadaşım...:)

barahir
16.Mayıs.2007, 21:04
Bu anlaşma Ön eleme ve UEFA için geçerli.. Ayrıca şifreye girecek diye bişi denmedi henüz.. Kızmak için erken.. Belli olsun hep beraber kızarız:cool:

Fıratcan Alçınkaya
16.Mayıs.2007, 21:06
Of be bu ne seneye Milli Maçlarda paralı olur... İlla bilet alıp maçamı gidicez... Bu kadarda fazla...

Varonil
16.Mayıs.2007, 21:07
Parayı veren düdüğü çalar.....

Maksic
16.Mayıs.2007, 21:09
Sonuç ne olursa olsun izlemiyecem bi şamp.keyfimiz vardı oda gitti

barahir
16.Mayıs.2007, 21:14
Bu anlaşma Ön eleme ve UEFA için geçerli.. Ayrıca şifreye girecek diye bişi denmedi henüz.. Kızmak için erken.. Belli olsun hep beraber kızarız:cool:
Şu mesajımı okuyan çıkar belki de ona göre yorum yazar..

Bugra19o3
16.Mayıs.2007, 21:23
zaten bitek avrupa maçlarınıu izliyebiliyorum adam akıllı bunlarda elden gitcek...

mgokalparslan
16.Mayıs.2007, 21:25
grup maçları yine star'da olacak galiba
bu sezon da fenerbahçe-dinamo kiev maçları ve uefa maçlarını
show tv ve kanal d yayınlamıştı.Galiba bu sene de onlar yerine d smart'ta olacak.

fm26mer
16.Mayıs.2007, 21:31
Bizde yabancı TV kanallarından izleriz

perpetua
16.Mayıs.2007, 21:41
Şu mesajımı okuyan çıkar belki de ona göre yorum yazar..

Bosver ugrasma okumazlar. Ilk mesaji okuyup, 2. ve 3. mesaja goz gezdirip cevap yazma aliskanligi var bir cok kiside ne yazik ki...

Emurafu
16.Mayıs.2007, 22:00
Fenerbahcelı kardes mesajını okudum bende oyle sanıyordum ama star tv oyle demedı butun avrupa maclarını dsmart verecek dedı

Omerdinho
16.Mayıs.2007, 22:09
Ya bu Turkiye ligini veren bir yabancı ülke yokmu?onun kanalından izliyelim.
Hani İspanya ligini NTV veriyor ya Türkiye ligini veren bi Yabancı kanal yokmu ordan izleyelim.

Yok ..:) nedeni ise avrupada maclari sadece yayinci kuruluslar verir ispanya(örnek olarak söyledim buna diger liglerde dahil) liginin maclari baska bir ülkenin kanalinda gösterilemez.Sadece Eurosport gibi spor kanallari özetlerini verebilirler.

Konuya gelince..
FenerBahceLi senin söyledigini diger konuda bende söyledim :) bu sadece ön eleme ve uefa icin gecerli sampiyonlar ligi maclari her zamanki gibi star tv den izlenebilecek cünkü yayin haklari onlarin elinde.

uAsamet91
16.Mayıs.2007, 22:10
Demekki D - smart alicagizz:( . Bu kart olarakta satilmiyor sanirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fenerbahcelı kardes mesajını okudum bende oyle sanıyordum ama star tv oyle demedı butun avrupa maclarını dsmart verecek dedı

Star Tv Dogan Grubunun kanali, D - Smart da Dogan grubunun Buna bagli olarak Star Tv Sampiyonlar Ligini Vericek ama o Sirda VideoGuard Dedimiz Sifre duzeni Kanala koyulacak

ForsakeN
16.Mayıs.2007, 22:13

şifreye geçmezler umarım. tabii başka kanallarda verirse fark etmez.

Seçkinn
17.Mayıs.2007, 03:46
Star Tv sanırım devletin elinde halen. Şu durumda söylenenler doğruysa yayın haklarının Aydın Doğan'ın medya grubuna devredilmesi çok zor olmayacaktır sanırım. Tabi UEFA devire izin veriyormu bilmiyorum.

Böyle bir durum olursa kendi kulübüme artık takımın hiçbir maçını izlemeyeceğime dair bir e-posta göndereceğim. İzlememde zaten, yolunacak tavuk gibi görülmekten sıkıldım. Sanki çok mükemmel bir futbol oynuyorlarmış gibi tonlada paramızı alıyorlar.

Nocna Mora
17.Mayıs.2007, 09:01
Ben ilk mesaj harim tüm mesajları okudum cevağplarımı yazıyorum;

Bence böyle olması çok kötü olacak bu yüzden hiç bir maç izleyemeyeceğiz. Ayrıca D SMART galiba parayla deil tam bilmiyorum orasını.

Omerdinho
17.Mayıs.2007, 10:49
Ben ilk mesaj harim tüm mesajları okudum cevağplarımı yazıyorum;

Bence böyle olması çok kötü olacak bu yüzden hiç bir maç izleyemeyeceğiz. Ayrıca D SMART galiba parayla deil tam bilmiyorum orasını.

parayla degil uydudan izlenebiliyor diye biliyorum bende :D

ozzy
17.Mayıs.2007, 15:57
Böyle bir durum olursa kendi kulübüme artık takımın hiçbir maçını izlemeyeceğime dair bir e-posta göndereceğim. İzlememde zaten, yolunacak tavuk gibi görülmekten sıkıldım. Sanki çok mükemmel bir futbol oynuyorlarmış gibi tonlada paramızı alıyorlar.

aynen bende böle yapacağım sanki çok üst düzey top oynuyolar.helal olsun be maçlarda bile 2. sınıf vatandaş muamelesi göreceğiz ha helal olsun böle düzenede helal olsun.bu ülkede insanlar yiyecek ekmeği zor buluyor birde para verip smart alacaklar ha bizim milli gelirimiz çok yüksek ya ondandır neyse moralim bozuldu ya..

Koray Düşova
17.Mayıs.2007, 15:59
D-Smart'a alışın,SÜper Lig maçlarını alacak çok ciddi bir bütçe ayırdı...

barahir
17.Mayıs.2007, 16:01
Star Tv sanırım devletin elinde halen. Şu durumda söylenenler doğruysa yayın haklarının Aydın Doğan'ın medya grubuna devredilmesi çok zor olmayacaktır sanırım. Tabi UEFA devire izin veriyormu bilmiyorum.

+ imza..

Ben şu konuyu bi araştırsam iyi olacak galiba.. Sonucu yazarım buraya..

barahir
17.Mayıs.2007, 16:14
Beyler Ufaktan bir araştırma yaptım bakın galiba güzel haberler..

1) Bu anlaşma Şampiyonlar Ligi Grup maçları için geçerli değil.. Sadece Ön eleme ve UEFA Kupası için geçerli..

2) Bu daha da önemli.. Anlaşmada yer verilen ifade:

"...D-Smart ile anlaşması devam eden Fenerbahçe’nin maçları önümüzdeki yılda D-Smart ekranlarına gelirken..."

Sanırım bu ifadeden maçların şifresiz olacağı anlamını rahatlıkla çıkarabiliriz...

Emurafu
17.Mayıs.2007, 16:27
ozaman galatasaray ve besiktas falan maclari kanald veya shaowtvdede olacak

Koray Düşova
17.Mayıs.2007, 16:27
1) Bu anlaşma Şampiyonlar Ligi Grup maçları için geçerli değil..

UEFA yayın hakkını şifreli kanallara vermiyor zaten,o bakımdan rahat olabilir herkes...

barahir
17.Mayıs.2007, 16:29
ozaman galatasaray ve besiktas falan maclari kanald veya shaowtvdede olacak
Şunu söyleyebilirim rahatlıkla.. Büyük ihtimal Kanal D de olcak.. Ama show kesnilikle olamaz. Çünkü Show TV Doğan Medya'ya ait değil..

eGowiCh
17.Mayıs.2007, 16:53
Şampiyonlar Ligi grup maçları Star'da, sadece ön eleme maçları ve UEFA Kupası grup maçları D-Smart'ta.

ozzy
17.Mayıs.2007, 19:00
rahatlayabiliriz öyleyse dicem ama burası Türkiye bunun anlamını eminim herkes biliyordur;;)

mustafa35
17.Mayıs.2007, 19:02
Kötü oldu bize göre.

eGowiCh
17.Mayıs.2007, 19:19
Kulüpler para için taraftarlarını mağdur bırakacaklar.

Merak ettiğim, D-Smart birçok şeyin yayın hakkını almaya başladı, Süper Lig'e de talipler, acaba D-Smart bir modül çıkaracak mı maçları izleyebilmemiz için, yoksa illa ki D-Smart uydu alıcısı mı almamız gerekecek?

Benim uydu alıcım var, çanaklarım var, D-Smart uydu alıcısı alırsam zaten mevcut televizyonuma bağlayamam, kötü oldu bu D-Smart bilmecesi.

Emurafu
17.Mayıs.2007, 20:39
insallah galatarayin macida acik kanalda olur

barahir
18.Mayıs.2007, 20:32
Beyler Bakın.. D-Smart'ı kanal olarak değerlendirmeyin.. bir çok mesaj bu yönde..

D-Smart; Digiturk gibi vaktinin StarDigital'i gibi yani bunlar sadece platform.. D-Smart'ta oynanacak denmesi şifre girecek anlamına gelmez.. Mesela Kanal D' de D-Smart'ta ama film izlerken şifre giriyo mu? hayır..

Ona göre değerlendirin..

EreN
18.Mayıs.2007, 20:40
Kötü bir uygulama olmaz kanımca.
Şöyle birşey var ne kadar para almışlarsa almışlar bilemem ama 8 ve 4 yıl nakitte iyi uzun vadede çok kazançsız bir anlaşma..
En iyisini fenerbahçe yapmış.

eGowiCh
18.Mayıs.2007, 20:46
D-Smart, Digiturk gibi bir platform, kanal değil. Fenerbahceli'nin de dediği gibi, D-Smart'ı kanal olarak görmeyin.

Maçlar muhtemelen D-Smart platformunda yeni açılacak bir kanalda verilir. Örneğin, D-Galatasaray diye bir kanal açılır, orada Galatasaray'ın Avrupa maçları verilir. Yani D-Galatasaray kanalında olur Avrupa maçları yayın hakları ve D-Galatasaray'ı izleyebilmeniz için de D-Smart uydu alıcısı almanız ve abone olmanız gerekebilir.

D-Fenerbahçe diye bir kanal açarlar, orada Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını verirler. D-Fenerbahçe de Turksat uydusunda da olmaz, Hotbird'de de olmaz, Eutelsat'ta da olmaz, sadece D-Smart platformunda olur. Dolayısıyla D-Smart almak gerekir.

Kısacası; D-Smart almışım, keyfime bakmışım :)

Omerdinho
19.Mayıs.2007, 01:12
Kısacası; D-Smart almışım, keyfime bakmışım :)
gerek yok :) digiturk'u ne diye aldik
gider bi yerde izleriz :D

emicuda91
19.Mayıs.2007, 01:58
yaw bnce bu çok saçma bnce o maçlar sonuçta milli maç niteliğindedir. :(

GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 12:40
Yani lafın özü D-Smart kendini şımart:D