View Full Version : G.Saray'dan UEFA kutlaması
Maksic
17.Mayıs.2007, 20:16
Galatasaray'da 2000 yılı UEFA Kupası'nın kazanılması verilen bir yemekle kutlandı. Harbiye Borsa Restaurant'ta gerçekleştirilen yemeğe, UEFA Kupası'nın kazanıldığı dönemin Galatasaray Kulübü'nün başkanı olan Faruk Süren, dönemin yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Fatih Terim katıldı. Yemekte ayrıca, Galatasaray'ın mevcut yönetim kurulundan yalnızca Celal Gürcan'ın yer alması dikkat çekti.
Kulübü'nün eski başkanı olan Faruk Süren, o günleri tekrar hatırlamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.Özhan Canaydın'ı başarılı olmak için elinden geleni yaptığını ifade eden Süren, "Bence yönetimdekiler biz kavramını fazla ortaya çıkarmadığı için istediği hedeflere varamadığını düşünüyorum" dedi.
Süren ayrıca, Galatasaraylı taraftarların, Fenerbahçe'yi şampiyon oldukları için centilmence alkışlamalarını istediğini vurguladı.
Eric Gerets ile ilgili olarak, "Bu kadar durumu tartışılan bir teknik direktörün fazla verim verebileceğini düşünmüyorum. Defalarca gitti gelecek söylemlerinin olması doğru değil. Başarılı olup olması önemli değil. Bence bayarı sadece teknik adama mal edilemez, başarı bütün olarak gelir" şeklinde konuştu.
Galatasaray Kulübü eski başkanı Mehmet Cansun ise, hersene bu kutlamayı büyük bir mutlulukla yaptıklarını dile getirdi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, o dönemde UEFA Kupası'nın kazanılması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Hiçbir ciddi bir başarı tesadüf değildir. Hiç yenilmeden alınan önemli bir başarıdır. UEFA Kupası yolunda çok kişinin emeği vardır. Sadece alın teri değil, akıl teride vardır. Bu yüzden bu önemli kupaları herkesin kazanmasını isterim."17.05.2007
Kaynak : DHA
hp-fm-gs
17.Mayıs.2007, 20:19
O günleri hatırladıkça hala gözlerim doluyor..
fm26mer
17.Mayıs.2007, 20:21
Darısı Bütün Türk takımlarının başına tebrik ederim onları helal olsun
Emurafu
17.Mayıs.2007, 20:38
Valla bugun gs tv de neler vardi fatih terim taktikden cakmiyor diyenler o programi izleseydi oyle demezlerdi adam arsenali falan ne analiz etmis ya ne bicim taktikler veriyor
Nedvedmania
17.Mayıs.2007, 20:42
GS TV de program sabah başladı akşam geldim hala vardı :)
çok güzel röportajlar yapıldı
anlatanların gözleri doldu
deniz.91
17.Mayıs.2007, 21:49
keşke bir türk takımı yine kazansa
uAsamet91
17.Mayıs.2007, 22:58
Gs Tv de sabahtan aksama kadar yayin vardi simdi bitti
Nocna Mora
18.Mayıs.2007, 00:40
Tebrikler Galatasarayım inşallah bu senede bir kupa alırız..
El Comandante
18.Mayıs.2007, 01:14
Müthisti programlar.Gercekten zaman zaman benim de gözlerim doldu.Fatih terim tam bir motivasyon ve taktik dehasi,uzmani.Onlari gördükce keske Fatih hoca 2-3 sene daha kalsaydi diyesim geliyor.Ozaman eminim ki Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu da gelirdi.Müthis bir takimdik gercekten.Simdi bile söylerken tüylerim diken diken oluyor.Fatih Terim bana göre dünyanin en iyi 5 teknik direktöründen beri.Aksini kimse iddia edemez!
eGowiCh
18.Mayıs.2007, 01:28
Müthisti programlar.Gercekten zaman zaman benim de gözlerim doldu.Fatih terim tam bir motivasyon ve taktik dehasi,uzmani.Onlari gördükce keske Fatih hoca 2-3 sene daha kalsaydi diyesim geliyor.Ozaman eminim ki Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu da gelirdi.Müthis bir takimdik gercekten.Simdi bile söylerken tüylerim diken diken oluyor.Fatih Terim bana göre dünyanin en iyi 5 teknik direktöründen beri.Aksini kimse iddia edemez!
Ben ediyorum. Fatih Terim motivasyon olarak 1 numara olabilir ama taktik dehası falan değil. Taktik dehası, uzmanı olsaydı, gittiği Fiorentina'yı, Milan'ı başarılı yapardı. Galatasaray'da kalsaydı 2-3 sene, şimdiki durumunuzdan daha kötü olurdunuz, Süper Kupa'yı alamazdınız. Milano'dan kovulduğunda Galatasaray'ın başına geçtiğinde 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. O zaman tüm Galatasaraylılar "Yine 4 sene üst üste şampiyon olacağız." diyordu ama Galatasaray'ın çöküşü o sene başladı. Fenerbahçe Galatasaray'a 6-0 gibi tarihi bir fark attı, Galatasaray o sene şampiyon olamadı ve Fatih Terim'in getirdiği milyon tane yabancı yüzünden kulüp ekonomik olarak çöktü.
Lucesu kat kat daha iyi antrenör Fatih Terim'den, taktik olarak. Fatih Terim'in tek avantajı motivasyondu, çok iyi gaz veriyordu, İtalya'da da bu gaz işe yaramadı, gaz veremedi, çünkü ne İtalyancası buna yetiyordu, ne tercümanlar söylediklerini tam olarak aktarabiliyorlardı.
Dünyanın en iyi 5 antrenörünü sayayım sana ben; Jose Mourinho, Alex Ferguson, Arsene Wenger, Fabio Capello, Marcelo Lippi. Bunlar yetmediyse, daha da sayayım: Rafa Benitez, Carlo Ancelotti, Luciano Spaletti, Scolari, Hector Cuper, Rijkaard, Juande Ramos, Domenech, Klinsmann...
Omerdinho
18.Mayıs.2007, 01:35
Dünyanın en iyi 5 antrenörünü sayayım sana ben; Jose Mourinho, Alex Ferguson, Arsene Wenger, Fabio Capello, Marcelo Lippi. Bunlar yetmediyse, daha da sayayım: Rafa Benitez, Carlo Ancelotti, Luciano Spaletti, Scolari, Hector Cuper, Rijkaard, Juande Ramos, Domenech, Klinsmann...
Egemen Cuper'de ne antrenör be :) gittigi her takimi batirdi. Klinsmann'dan hic bahsetmeyelim. :) ilk 5'in icine Ancelotti kesinlikle girer.
El Comandante
18.Mayıs.2007, 01:38
Sen zaten herseyi iddia ediyorsun.Ama sacma sapan cümlelerle!
Fatih Terim Fiorentina´yi basarili yapmadi mi?Güldürme adami.Bak bakalim fiodaki basarilarina.
Fatih Terim,Galatasaray´a Arda Turan´i,Sabrí´yi ve alt yapiyi kazandiran adamdir.Emre´ler falan hepsi Fatih Terim sayesinde bu kadar ünlendiler.Fatih Terim 4 sene üst üste bizi sampiyon yapmis,Uefa Kupasini aldirmistir takima.Ayrica Türkiye Kupalarini unutmayalim.Simdi sana fatih terim ile o saydigin teknik direktörlerin kiyaslamasini yapmayacam.
Cuper,Domenech,Spaletti,Arsene Wenger,Scolari ve digerleri (Mourinho,Alex Ferguson,Lippi ve Capello disinda) hictir Fatih Terimin yaninda!
Arsene Wenger,Fatih Terim´in yaninda hictir!Alsaydi Uefa Kupasini 16 yabancisiyla!Henry,Overmars,Suker,Berkamp,Vieria,P etit,Pires ve sayamadigim sürüyle futbolcusu vardi.Hani Arsenal hayatinda Uefa´yi almis mi?Süper Kupayi almis mi?Geciniz efendim bunlari.
Neyse simdi senle tartisip ne ortami gerecegim,ne ceza alacagim.Sen burada kendinle celismeye devam et.Söylediklerime cevap vermiyorsun zaten,sadece laflari ceviriyorsun ;)
carrey
18.Mayıs.2007, 01:53
vala bende takvim yapraklarinda onemli seyler yazarlarya orda galatasarayin uefayi aldigi yaziyordu turkiye icin guzel bir olay oldugunu burdan anliyabiliriz tebrik ederim galatasarayi bir fenerli olarak
Varonil
18.Mayıs.2007, 09:07
Darısı bütün Türk takımlarının başına.Kimbilir daha kaç sene sonra böyle bir kupa kaldıracağız Avrupa'da
mustafa35
18.Mayıs.2007, 11:04
Gerçekten o dönemler harika bir takımdı Galatasaray. Ama eski günlerini şuanlık yakalayamıyor gibi.
Aşk-ı Şehir
18.Mayıs.2007, 11:55
bence o günler uzak değil birkaç sene sonra bir türk takımı çıkar kazanır yine ama laf olsun diye transfer yapmamalı artık türk takımları.. bu hastalığı aştığımız takdirde o günleri yakın görüyorum ben
eGowiCh
18.Mayıs.2007, 12:28
Sen zaten herseyi iddia ediyorsun.Ama sacma sapan cümlelerle!
Fatih Terim Fiorentina´yi basarili yapmadi mi?Güldürme adami.Bak bakalim fiodaki basarilarina.
Fatih Terim,Galatasaray´a Arda Turan´i,Sabrí´yi ve alt yapiyi kazandiran adamdir.Emre´ler falan hepsi Fatih Terim sayesinde bu kadar ünlendiler.Fatih Terim 4 sene üst üste bizi sampiyon yapmis,Uefa Kupasini aldirmistir takima.Ayrica Türkiye Kupalarini unutmayalim.Simdi sana fatih terim ile o saydigin teknik direktörlerin kiyaslamasini yapmayacam.
Cuper,Domenech,Spaletti,Arsene Wenger,Scolari ve digerleri (Mourinho,Alex Ferguson,Lippi ve Capello disinda) hictir Fatih Terimin yaninda!
Arsene Wenger,Fatih Terim´in yaninda hictir!Alsaydi Uefa Kupasini 16 yabancisiyla!Henry,Overmars,Suker,Berkamp,Vieria,P etit,Pires ve sayamadigim sürüyle futbolcusu vardi.Hani Arsenal hayatinda Uefa´yi almis mi?Süper Kupayi almis mi?Geciniz efendim bunlari.
Neyse simdi senle tartisip ne ortami gerecegim,ne ceza alacagim.Sen burada kendinle celismeye devam et.Söylediklerime cevap vermiyorsun zaten,sadece laflari ceviriyorsun ;)
Fiorentina'yı İtalya Kupası'nda finale çıkardı, onun dışında başarısı yok. Ekonomik olarak kulübü batırdı, zaten ondan sonra Fiorentina parasızlıktan küme düştü. Futbolcuların Fatih Terim takımdan ayrılsın diye bilerek maçları kaybettiklerine dair söylentiler vardı o dönemde.
Fatih Terim'in Galatasaray'daki başarılarına bir şey diyen, yetiştirdiği futbolculara laf söyleyen biri yok! Ben taktik dehası, uzmanı dediğin adamın taktikten hiç anlamadığını iddia ediyorum. "Savunma yapamıyorsak, o halde hücum yaparız." diyen bir adam taktikten anlıyor mudur?
Fatih Terim moral-motivasyon olarak, ağırbaşlılık olarak 1 numara olabilir. Ancak taktik konusunda iyi değildir. Altta yazdığım tüm teknik direktörler taktik olarak Fatih Terim'in çok çok üstündedir.
Fatih Terim'in yanında hiç dediğin teknik direktörler, şu an çalıştırılabilecek en iyi takımları çalıştırıyor. İstersen özet geçelim başarılarını...
Hector Cuper: Takımları finale taşımasıyla ünlüdür. Hep final maçlarında kaybetmiştir.
Domenech: Fransa Milli Takımını Dünya Kupası'nda 2. yapmıştır.
Spaletti: Roma'yı bu sezon ligde 2. yapmış, İtalya Kupası'nı almıştır. Geçen sene de Roma'yı iyi bir yerde bitirmişti.
Arsene Wenger: Daha geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde final oynatmıştır takımına. Genç oyuncuları kadrosuna katmıştır, yeni yıldızlar vermiştir dünya futboluna. Saygınlığıyla tanınır.
Scolari: Brezilya Milli Takımını 2002 Dünya Kupası'nda şampiyon yaptığı yetmediği gibi, 2004 Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz'i 2. yapmıştır, 2006 Dünya Kupası'nda da Portekiz'i 4. yapmıştır.
Rafa Benitez: Liverpool'u 2005'te Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yaptı. 2004'te Valencia'yı UEFA Şampiyonu yaptı. Bu sene de Şampiyonlar Ligi'nde takımını finale çıkardı.
Carlo Ancelotti: Fatih Terim Milan'dan kovulduktan sonra takımın başına geçen ve o gün bugündür hala takımının başında kalan Carlo Ancelotti, 1 Seri A Şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi'nde final ve bu sene yine Şampiyonlar Ligi'nde final başarılarını kazandırdı.
Rijkaard: Barcelona'yı geçen sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptı. La Liga'da da Barcelona'yı şampiyon yaptı. Şu an Barcelona'yı şampiyonluğa oynatıyor.
Juande Ramos: Sevilla'yı 2 sene üst üste UEFA Kupası Şampiyonu yaptı. Geçen sene Barcelona'nın elinden Süper Kupa'yı aldı. Bu sene de La Liga'da 3. sırada, şampiyonluğa oynuyor takımı.
Klinsmann: İlk teknik direktörlük macerasında Almanya'yı 2006 Dünya Kupası'nda 3. yaptı.
Bu teknik direktörler mi Fatih Terim'in yanında hiç? Hiç dedin de, o yüzden yazdım başarılarını :)
Tamam Fatih Terim'i seviyorsunuz, sizi başarılara taşıdı ama biraz objektif olun. Galatasaray'ı o dönemde süper gazlamış, Milli Takımı da bugün çok iyi gazlamaktadır. Taktik uzmanı olsa İtalya macerasında başarılı olurdu.
Emurafu
18.Mayıs.2007, 12:33
Ya egowich biraz abartmiyormusun ben ne diyorum duin gs tv de programlar vardi orda terimin nasil taktikler verdigin gormedinizmi hele arsenal kasetler analiz etmesi takimi gruba ayirmasi su oyuncu soyle yapiyor falan filan demesi cok acimasizsiniz cokkkk soyunma odasinda neler yaptigini
Ayrica sabri vediger gencleri gelistirenler arasinda sayin ali yavas da var
baran yazgidi baz hocalarlar tabiki iyi degil arsen wenger mesela
Nedvedmania
18.Mayıs.2007, 12:39
baran bırak bunlar laftan anlamaz kendilerini kandırıyolar.
Aşk-ı Şehir
18.Mayıs.2007, 12:47
ya biz almışmıyız kupayı nie laf anlatmaya çalışıyozki inanmasın onlar bırakın.
Emurafu
18.Mayıs.2007, 13:11
Dun gs tv izleyen varmi
Mirza
18.Mayıs.2007, 13:25
Zico Fenerbahçe ve t.direktör kıyaslama vs. vs. gibi konu dışı mesajlarınızı düzelttim. Bundan sonra da bu tarz mesajları sileceğim. Lütfen biraz daha dikkat. UEFA ve UEFA kutlaması ile alakalı yorumlar yazarsak konu için daha güzel olur.
Nedvedmania
18.Mayıs.2007, 13:32
Dun gs tv izleyen varmi
Mesajlardan anlaşılmıyomu :rolleyes:
TaşkınMahmut
18.Mayıs.2007, 13:34
zaten futbolu birtek Egemen Işık biliyor başka hiç kimse değil(?)
Konuya dönücek olursak o günü asla unutamam.Şimdiki Galatasaray o zamanın Galatasarayıyla oynasa herhalde bi 5-6 yerdi. :) İnşallah birgün yine gidip o kupayı alacaz.Ama çoooook zor
El Comandante
18.Mayıs.2007, 13:38
Bak Egowich diyorum senle tartismayacam,ama cok sacmaliyorsun yahu.Fatih Terim taktikten anlamiyormus.Dün GSTV yi izleseydin böyle konusmazdin,ne kadar sacmalagini görürdün.Fatih Terim,Rui Costa´yi 42 Milyon € ya aldi.Nuno Gomes,Enrico Cheisa falan bunlari da saymiyorum ha.Bu kulübü yöneten baskan hakkinda hicbir bilgin yok,sonra da gelmis burada bana bos bos konusuyon.
Domenech,Fransa Milli takimini sampiyon mu yapti?Sen hangi dünya kupasini izledin?Yoksa cizgi filmiydi senin izledigin Dünya Kupasi? :roll:
Zidane ve Henry takimi finale cikardi yahu.Aksini kimse iddia edemez.Domenech takima akrep burcu olanlari almiyordu,nedeni akrep burcu ugursuzluk getiriyormus.Gerisini sen düsün :) Cok üstün düsünceli bir isim ;)
Spaletti diyorsun Roma´yi iyi yapmis falan.Hani nerede avrupada basari?Roma´nin kadrosu mükemmel degil mi?Geciniz.Bana uefa kupasi almayan birini,fatih terimin basarilarinin altinda teknik adam getirme.
Arsene Wenger takimi Sampiyonlar Liginde oynatmismis.Hani nerede basari?Uefa Kupasini Galatasaray aldi.Hem de takimi bizden daha iyiydi.Git italyaya sor bakalim Sinyor Terim nasil biri ? Sor :)
Rafa Benitez,Riijkard diyorsun da be Egowich o kadro bende olsun sana her sene kendi liginde sampiyonluk + avrupada basari getirmezsem adam degilim.Bana Fatih Terim gibi normal bütceli takimi kendi liginde 4 üstüste sampiyon yapan ve Uefa kupasini alan biri göster.
Scolari hep milli takimlari calistiriyor.Portekiz Milli takimi da mükemmel bir kadroya sahip.Zaten Brezilya ile basarili olmayan teknik adam hictir gözümde.Takim calistirmadigi sürece ve o takimi basarili yapmadigi sürece benim gözümde fazla degeri yoktur.
Bundan sonra gercekten sana cevap vermeyecegim.Ama bari bilmedigin seyler hakkinda yorum yapma da,komik duruma düsme.
TaşkınMahmut
18.Mayıs.2007, 13:44
http://www.cimbombom.8k.com/uefaf/final%20ma.jpg
İşte Fotoğraf. Sol alt kısımdaki Mehmet Yozgatlı şimdi FB'de. Ama bir türlü Final göremedi.
El Comandante
18.Mayıs.2007, 13:49
Zaten onu anlamak cok güc be Taskin abi.Geldiginde Galatasarayliyim diyordu,sonra fb sampiyonlugunda fb bayragiyla kosturuyordu.Böyle bir futbolcu iyiki bizim kulüpte kalmamis.
Emurafu
18.Mayıs.2007, 13:51
Dun gs tvdeki belgeselde fatih terim nasil analiz ediyor arsenali soylim
once oyun taktigini falan cozuyor sonra antremanda müfit erkasapı-Bergamp yapıyor eser özaltındereyi-Henry yapıyor futbolculara ataklarını falan gösteriyor daha bir sürü taktikler ve analizler var ezbere konusmayın
TaşkınMahmut
18.Mayıs.2007, 13:56
Fotoğraftakiler şimdi ne yapıyor?
Mehmet Yozgatlı : Fenerbahçe'de futbolculuğuna devam ediyor.
Arif Erdem : İ.B.Belediyesporda Antrenör
Bülent Korkmaz : Erciyesspor T.Direktörü
Hakan Şükür : Hala Galatasaray'ın Kralı
Marcio : Futbolu Bıraktı
Emre Belözoğlu : Newcastle United'da Oynuyor
Fatih Akyel : En Son Gençlerbirliğindeydi Fakat Sözleşmesi Fesh Edildi.
Ümit Davala : Ümi Milli Takım Antrenörü
Ahmet Yıldırım : Şekersporda Lig A ya yükselme çabası gösteriyor.
Hasan Şaş: Hala Galatasarayda
Suat Kaya : G.Antep Bş.Bld T.Direktörü
Popescu : Futbolcu Menajerliği Yapıyor
Capone : At.Paranense Antrenörü
Kerem İnan : Şekerspor Kalesini Koruyor
Emurafu
18.Mayıs.2007, 14:00
Türkiyenin En iyi Antrenörü Fatih Terim
Baska söze gerek varmı adamın karıyerı belli hala fatih terimi bir cok ünlü takım istiyor
Nedvedmania
18.Mayıs.2007, 14:03
güzel bilgiler saol
Jardel ne yapıyor ?
ve Tafarel? Bi aralar tafarel Mondinin antrenötlüğünü yapıyordu ?
Emurafu
18.Mayıs.2007, 14:06
Jardel:Kıbrıs lıgınde oynuyor takım adı neydı unuttum ya ya famagusta ıdı yada trabzonun bu sene eledıgı takım olması lazımdı ama emınım oynadıgına
Tafferel: muhtemelen kalecı antrenorlugu yapıyor
El Comandante
18.Mayıs.2007, 14:07
güzel bilgiler saol
Jardel ne yapıyor ?
ve Tafarel? Bi aralar tafarel Mondinin antrenötlüğünü yapıyordu ?
Süper Mario Jardel:2006 yılından itibaren portekiz Beira-Mar takımında futbol hayatını sürdürüyor.
Taffarel:En son Galatasaray´da kaleci antrenörüydü.Ondan sonra herhalde futboldan tamamen elini cekti.
Emurafu
18.Mayıs.2007, 14:10
baran jardel kıbrıs ligine transfer oldu hatta televizyonda bile cıktı dur bir arastırım
Mirza
18.Mayıs.2007, 14:12
Zico Fenerbahçe ve t.direktör kıyaslama vs. vs. gibi konu dışı mesajlarınızı düzelttim. Bundan sonra da bu tarz mesajları sileceğim. Lütfen biraz daha dikkat. UEFA ve UEFA kutlaması ile alakalı yorumlar yazarsak konu için daha güzel olur.
Bakalım kimler uyarımın dışına çıkmış. Hımmmm
Konu Kilitli.