View Full Version : Galatasaray Başkanı "Alkışa" Son Noktayı Koydu
Nocna Mora
18.Mayıs.2007, 09:33
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın son günlerde gündemi meşgul eden alkış tartışmasına noktayı koydu. Canaydın, "Ben Kadıköy'e gittiğimde benim elimi bile sıkmıyorlar. Bu da nereden çıktı?" dedi
RadyoSpor'un klasikleşen programı İlker Ateş ile Spor Kazanı'nın 2500. bölümü nedeniyle özel yayına katılan Canaydın, Chelsea-Manchester United maçında yaşanan alkış olayını kendilerinin de Fenerbahçe'ye yaşatmaları konusundaki tartışmalar için "Derbi 100 yıldır devam eden tatlı bir rekabet. Sadece en iyi şekilde geçmesini diliyorum. Ben Fenerbahçe'yi her zaman Ali Sami Yen'de en iyi şekilde konuk ettim, ancak son gidişimde Şükrü Saracoğlu'nda aynı şeyleri göremedim. Ben iyi bir dokümanter ve araştırmacıyım. Galatasaray'ın üst üste 4 yıl şampiyonluğunda da Fenerbahçeli yöneticilerin eleştirileri devam etti. İnsanların tarzı bu. Buna yorum getirmem manasız. Ben kendi ekibimden sorumluyum" yanıtını verdi.
Fenerbahçe ile hafta sonunda yapacakları derbiyi kazanmaları gerektiğinden söz eden Canaydın, "Son 2 maçımızı mutlaka almamız lazım. 6 puana, Şampiyonlar Ligi yolunda ihtiyacımız var" dedi.
Sezon biter bitmez, transfer çalışmalarının yoğunlaşacağını anlatan Canaydın, Juninho konusunda bir şey söyleyemeyeceğini, ancak görüştükleri oyuncular bulunduğunu kaydetti.
Bugünün Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasının 7. yıl dönümü olduğunu hatırlatan Özhan Canaydın, şunları kaydetti: "Kolay değil. Türkiye'de elde edilmiş en büyük başarılardan biri. Katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Kutlamalarımız, yeni bir UEFA şampiyonu çıkana kadar devam edecek. Galatasaray ve Türk futbolu için önemli bir tarih. İnşallah Türk futbol camiası, gelişmelerle birlikte dünya futbolunda başarıyla ülkemizi temsil eder."
Canaydın, "İkinci bir UEFA şampiyonluğunu Türkiye'ye yine Galatasaray getirecektir., Türkiye'de, UEFA Kupası'nı kazanmaya en yakın ekip Galatasaray'dır" dedi.
deniz.91
18.Mayıs.2007, 09:49
bence doğru konuşmuş
Universal
18.Mayıs.2007, 10:19
Sizin alkışınıza ihtiyacımız yok ki. Sonuçta alkışlasanızda şampiyonuz alkışlamasınız da şampiyonuz. Bunlar boş iş. Siz Fenerbahçe'yi yenip kendi takımınızı alkışlayın.
goosfraba
18.Mayıs.2007, 10:46
Bizi orda alkışlamak istemeyen GS taraftarları elleri kendiliğinden kavuşacaktır!
eXcitinG
18.Mayıs.2007, 12:56
Bizde bu kavga,gürüLtü oLduğu sürece,topu birbirimize atma aLışkanLığımız oLduğu sürece hiç bir şey yapamayız biz.Keşke bizde bazı şeyLeri başarabiLsek.
Emurafu
18.Mayıs.2007, 13:08
1- UEFA kupasina neler denildi
2-Once paf takimimizi alkislasinlar
3-Hersey bizden bekleniyor
4-Her turlu yabanci madde yagiyor
5-Turkiye kupasini aldigimizda fenerbahceli futbolcular neden kupa torenine katilmadi
6-Gecen sene sampiyon olunca neden yaygara yapildi tebrik edilmedik
Chesela ve m.united konusuna gelelim bu takimlar 1 yil boyunca lig maclarinda hic seslerini cikariyorlarmi sadece cikip maclarini oynuyorlar yada kendi aralarindaki maclara bakim ayrica chesea-M.unitede iki ezeli takim degil ama biz iki ezeli takimiz
Omerdinho
18.Mayıs.2007, 13:10
Alkislama konusu nereden cikti yahu, hic gerek yok, alkislamasanizda olur.
El Comandante
18.Mayıs.2007, 13:16
Bizim basarilarimiza tesadüf diyen,kendi statlarinda taraftarlarimizin oturduklari yerlere sidik torbasi koyan,mondiye ses bombalari atan,eric geretsin kafasini yaran,ümit karanin kafasini yaran,hasan sas ve sabriya ana avrat küfürler eden takimi mi alkislayacagiz?
Güldürmeyin bizi..!
Siz ayni muameleyi görmeyeceginiz icin dua edin.Yoksa istermisiniz siz de oturdugunuz yerlere sidik torbalari?Serdar´a ses bombalari?Taraftarlarin Tuncay´in kafasini yarmasini?Zico´nun kafasini yarmasini?Takima mac boyunca küfürler yagdirmasini?
Emurafu
18.Mayıs.2007, 13:20
sadece bu degil baran bak ben yazdim maddeleri
Mirza
18.Mayıs.2007, 13:23
Galatasaray bu konu'da haklı Fenerbahçeli yöneticiler hiç alkış vb. gibi şeyler beklemesin.
Arkadaşlar sizler de mesajlarınızı atarken üslubunuza biraz daha dikkat edin.
eGowiCh
18.Mayıs.2007, 14:28
Şöyle bir durum var yalnız. Herkes Fenerbahçe taraftarının yaptığından dolayı alkışa karşı. Siz Fenerbahçe taraftarını değil, Fenerbahçe futbol takımını alkışlayacaksınız. Tabi alkışlarsanız... Ortada böyle bir yanlış anlaşılma var.
Örneğin, Galatasaray şampiyon olsa ve Galatasaray Kadıköy'e gelse, ben alkışlardım. Ben Galatasaray taraftarını değil, Galatasaray futbol takımını, o an sahaya çıkan 11 futbolcuyu alkışlıyor olacaktım.
Bu yüzden biraz daha sağduyuya çağırıyorum taraftarları. Fenerbahçe taraftarının yaptıkları doğru değildi o maçta, o yüzden de 3 maç ceza alındı zaten, geçti gitti, uzatmanın anlamı yok. Fenerbahçe futbol takımı, Galatasaray'a hiçbir şey yapmadı. Hiçbir çirkin, kötü davranış yapmadı, aksini iddia edemezsiniz. Peki neden alkışlamıyorsunuz?
Emurafu
18.Mayıs.2007, 14:33
Şöyle bir durum var yalnız. Herkes Fenerbahçe taraftarının yaptığından dolayı alkışa karşı. Siz Fenerbahçe taraftarını değil, Fenerbahçe futbol takımını alkışlayacaksınız. Tabi alkışlarsanız... Ortada böyle bir yanlış anlaşılma var.
Örneğin, Galatasaray şampiyon olsa ve Galatasaray Kadıköy'e gelse, ben alkışlardım. Ben Galatasaray taraftarını değil, Galatasaray futbol takımını, o an sahaya çıkan 11 futbolcuyu alkışlıyor olacaktım.
Bu yüzden biraz daha sağduyuya çağırıyorum taraftarları. Fenerbahçe taraftarının yaptıkları doğru değildi o maçta, o yüzden de 3 maç ceza alındı zaten, geçti gitti, uzatmanın anlamı yok. Fenerbahçe futbol takımı, Galatasaray'a hiçbir şey yapmadı. Hiçbir çirkin, kötü davranış yapmadı, aksini iddia edemezsiniz. Peki neden alkışlamıyorsunuz?yo hayir ben onu kastetmiyorum
1-türkiye kupası finalinde fenerbahceyi yenince fenerbahce futbol takımı neden kupa törenine cıkmadı veya bizi tebrik etmedi
2-gecen sene biz sampıyon olunca neden tebrik edilmedikde cok yaygara yapıldı
3-uefa kupasına tesadüf diyorlar baska ne olsun biz zaten 2000 yılında afrika takımlarını falan yendik oyle aldık kupayı kendinizi bizim yerimize koyun
eGowiCh
18.Mayıs.2007, 14:37
yo hayir ben onu kastetmiyorum
1-türkiye kupası finalinde fenerbahceyi yenince fenerbahce futbol takımı neden kupa törenine cıkmadı veya bizi tebrik etmedi
2-gecen sene biz sampıyon olunca neden tebrik edilmedikde cok yaygara yapıldı
3-uefa kupasına tesadüf diyorlar baska ne olsun biz zaten 2000 yılında afrika takımlarını falan yendik oyle aldık kupayı kendinizi bizim yerimize koyun
Bu düşmanlık nereye kadar? Biz ne zaman İngiltere gibi olacağız? Söylediklerinde haklısın, sen de haklısın, ancak bunları aşmamız gerekiyor artık. İngiliz futbolundan 20 yıl gerideyiz, 20 yıl sonra mı rakibimizi alkışlayacağız?
Yunanistan bile Türk Milli Takımına yapmadığını bırakmadı sahada, ancak maç 4-1 bitince, onlar da kabullendi ve alkışladılar, medeniyet örneği sergilediler.
Chelseali futbolcular ve hakemler, Man Utd sahaya çıkınca nasıl alkışlıyor, dünyanın en güzel görüntüsü o.
Adnan Polat az önce alkışlamayacaklarına dair bir basın toplantısı yaptı. Türk futbolu hiçbir zaman ileriye gidemeyecek maalesef. Hiçbir zaman tel örgüleri kaldıramayacağız, gol atan futbolcumuz taraftarlara koşamayacak. İngiltere'deki gibi...
SYLaR
18.Mayıs.2007, 14:41
Bu yüzden biraz daha sağduyuya çağırıyorum taraftarları. Fenerbahçe taraftarının yaptıkları doğru değildi o maçta, o yüzden de 3 maç ceza alındı zaten, geçti gitti, uzatmanın anlamı yok. Fenerbahçe futbol takımı, Galatasaray'a hiçbir şey yapmadı. Hiçbir çirkin, kötü davranış yapmadı, aksini iddia edemezsiniz. Peki neden alkışlamıyorsunuz?
Tabi tabi hindi baba hindi çektiren Tuncay'ı alkışlayacağız değil mi?
uAsamet91
18.Mayıs.2007, 14:42
onlar bizi alkislasinlar
Emurafu
18.Mayıs.2007, 14:42
Biz önce su takımına zarar veren taraftarları yok edelım mesela kimin yabancı madde attıgı aslında belli ama neden bu adam ceza verilmiyor
Mirza
18.Mayıs.2007, 14:51
Emurafuya katılıyorum. Ilk önce taraftarlar kimliği ile klübe zarar verenleri ortaya çıkarmak lazım.
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2007, 15:49
Bazi Galatasaray taraftarlari antreman a gelip " 100'lerine tukurun " gibi bi pankart acmiclar. COk yanlis bi haraket.
Ama ben ginede soylim Fenerbahce, Galatasaray i alkislarmiydi veya Bjk'yi.
goosfraba
18.Mayıs.2007, 16:05
Eğer bu maç Fair-Play çerçevesinde geçerse her iki takim taraftarları birbirini alkışlar ama sanmıyorum birbirimize kin güdüyoruz bunlarin olmaması lazım.!
10_Osmanozc
18.Mayıs.2007, 16:52
Ah medya ah.Yine boş bir gündem ve yine gerilim.
Fıratcan Alçınkaya
18.Mayıs.2007, 17:03
Valla helal olsun Özhan Canaydın a... En iyisini demiş...
Nedvedmania
18.Mayıs.2007, 17:06
Herkez önce geçen seneyi bi hatırlasın . Sonra karar versin.
Memedov
18.Mayıs.2007, 17:23
Türkiye´de bunu hangi takım yapabilecek ki Galatasaray yapsın bu kavgalar bu gürültüler olduktan sonra kimse kimse´yi alkışlamaz..
Emurafu
18.Mayıs.2007, 17:56
Herkez önce geçen seneyi bi hatırlasın . Sonra karar versin.
cihan ona hic gerek yok sen benim verdigim ornekleri gordunmu
mesela biz turkiye kupasini alinca fenerbahce futbol takimi neden kupa torenine cikmadi:mad: :mad:
RaSenGan
18.Mayıs.2007, 18:02
Ne Gs Fb'yi ne de Fb Gs'yi alkışlar.Zaten biz başkanımızın elini sıkmayanı alkışlamayız.
Nedvedmania
18.Mayıs.2007, 20:48
yok yok buldum maçtan önce fener marşı okuyalım hep beraber
Alkış istiyen premier leag e gitsin zaten ligdende çekiliceklermiş
hp-fm-gs
18.Mayıs.2007, 20:51
Tekrar Yazıyorum...
..Biz Küçük Başarılara Alışık Değiliz!
En Büyük Başarılar Bizimdir , Her Zaman Bizim Kalacaktır!
Galatasaray SK.
O yüzden bir alkışı çok görmeyelim..:)
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2007, 21:54
Ne Galatasaray,Fenerbahçe'yi,
Ne Fenerbahçe Galatasaray'ı,
Ne Beşiktaş Fenerbahçe'yi,
Ne Fenerbahçe Beşiktaş'ı alkışlar. Burası Türkiye biz İngiltere'deki görüntüleri yakın zaman içinde zor görürüz.
uAburak89
18.Mayıs.2007, 21:58
Ne alkışmış yav.. Alkışlasak ne olacak, alkışlamasak.. Gereksiz bir şekilde uzuyor bu muhabbet..
JunkChorn
18.Mayıs.2007, 22:59
Sizin alkışınıza ihtiyacımız yok ki. Sonuçta alkışlasanızda şampiyonuz alkışlamasınız da şampiyonuz. Bunlar boş iş. Siz Fenerbahçe'yi yenip kendi takımınızı alkışlayın.
Aynen katılıyorum...Ama birazda olsa bu işin oyun olduğunu anlamak zorundayız tüm halk olarak.
mgokalparslan
18.Mayıs.2007, 23:21
bence bu alkış işi çok abartıldı eğer alkışlayacaklarsa adamların kendi içinden gelmeli şimdi medyanın baskısıyla,televizyonlarda sms anketleriyle yapsa nolur yapmasa nolur?formalite icabı bir şey olur,bu saatten sonra da futbolumuza pek bir katkısı olmaz bu şartlar altında.
ayrıca galatasaraylı arkadaşlar niye bize çatıyorlar ki?ben hiçbir fenerbahçeli yöneticinin alkış beklediğini görmedim,ya da ben mi kaçırdım yöneticilerin alkış istediğini?sadece medyanın abarttığı bir olay bu.
Sekopej
19.Mayıs.2007, 00:55
...Arada bir tesadüf konusu geçmiş, GS taraftarı anlamıyor ya da anlamak istemiyor o lafı. Ben o günkü açıklamalrı canlı izledim ve hiç de başarı tesadüfen gelmiştir denmiyordu. Beklenen bir olay değildi, iyi planlama yapılmadı, başarı kalıcı olmadı gibi laflardan sonra o tesadüf sözcüğü çıktı. Ama basın bu lafı iyi kullandı, taraftar da anlamadan yüklendikçe yükleniyor.
Alkış olayını maç konusunda da konuşmuştuk. Alkışlasalar da olur, alkışlamasalar da olur. Ama alkışlanırsa şu anda benim, zamanında BJK bizi kalecisiz 4-3 yendiğinde alkışlamıştık dediğim gibi siz de dostluk için şampiyon Fenerbahçe'yi alkışlamıştık, karşılığını da bekliyoruz diyebilirdiniz, ama olmadı, fırsat kaçtı.
Bu kadar konuşmadan, tartışmadan, açıklamadan sonra alkışlansa da sadece göstermelik olacağını düşünüyorum, o nedenle hiç alkışlanmasın, bu kin, nefret, düşmanlık devam etsin. Taraftarlar birbirini dövsün, hatta birini öldürsün kan davası başlasın, her derbi maçta diğer taraf intikam alsın, bu böyle devam etsin. Hatta stadlara da bomba koyalım patlatalım, toptan temizlik olsun...