PDA

View Full Version : THE S.A.M.S.U.N. | "kaaaanfm" Kariyeri

QaaN-07
21.Mayıs.2007, 12:08
Herşey bir Ağustos gününde başlamıştı.Futbolculuktan yeni emekli olmuştum.Emekli oluşumun nedeni eski kulübüm Yozgatspor'da iken bir barda görüntülenmemdi.Bu olayın ardından T.D. benim sözleşmemi yırtmıştı.Uzun süre kendime takım bulamamıştım.Bu arada gittikçe kilo aldım.En sonunda emekliliğe ayrıldım.Yaşım 30'du.Ayrıca T.D. tecrübem olmadığından bazı spor programlarına çıkıyordum.İşte bunlardan biri;

TELEGOY
Spor denince akla ilk gelmese de sonradan bir şekilde gelen program TELEGOY sunucusu Ferhat Eleveren ile yine gündeme bomba gibi düşecek dosyalar uyduracak öhm öhm pardon dosyalar ortaya çıkartacak.

Ferhat Eleveren:Evet konuklarımız Ahmet Kaan Selçuk,Korkut Soylu ve Selahattin Gıdık'a geldikleri için teşekkür ediyor ve programımıza geçiyoruz.
Evet bu hafta Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak derbi için hiçbir güvenlik önlemi alınmadığı gibi maçı da kuşum aydın yönetecek.

Ahmet Kaan Selçuk:Hoop sayın Eleveren,sapıttınız gene.

Ferhat Eleveren:Evet Fenerbahçe şike yapmıştır.Bakkala gidip kesme şeker almıştır.Kıldır,yündür.(Eleveren Stüdyodan alınır,hastaneye kaldırılır.)

Korkut Soylu:Evet öncelikle derbide yaşanan olayları bildirmek istiyoruz.Bin ton su tüketildi.Su faydalıdır,güzeldir.Küresel ısınma var ulen bu kadar su içmeyin.

Selahattin Gıdık:Efem gonumuza dönelüm.İbrahüm Tatluçıkuş ağrı dağın eteğinden bildiriyovv

İbrahim Tatlıçıkış:ar yu redi?van,tu,tıri,foro ağrı dağın eteğinde cano cano!!Şuan ağrı dağın eteğindeyim az soora uçan bir guş olacün.

Selahattin Gıdık:İbrahama tatlu şarkusu içün teşekkur eder programumuza dönerük.

Korkut Soylu:Evet gündeme bomba gib düşmeyecek,güldürürken düşündürmeyecek haberlerle başlıyoruz.Efem ilk olarak Hüsam Neşelendirici ve Beniz Seke aynı çadırda basılmışlar.Olaydan sonra Hüsam Neşelendirici;"Biz üretici değil,yiyiciyiz"şeklinde konuşmuş.Evet devam ediyoruz,magazinin laf sokmastarı Şenay Düdük Zırto'ya laf sokmuş.

Ahmet Kaan Selçuk:Programınız batsın gidiyorum ulen!!!

Selahattin Gıdık:Gelikene bir tekel 2000 bi de süpüreme pisza alıveğ gari.

Sinirli bir şekilde dışarı çıkarken yere takılıp düşmüş,bayılmışım:D
Uyandığımda eve benzer bir teknedeydim.Arkada Karadeniz Türküleri çalıyordu.Yanıma adama benzer biri geldi meğerse Samsunspor Başkanı Mazhar Basoğlu'ymuş.

Başkan:Uyy bu uşak uyanmuş daa.

Ben:Kimsiniz???Nerdeyim ben???

Başkan:Dur uşağum ses etme da sana hamsü çorbasu getüreyüm,kendüne gelürsün daa!

Ben:İstemez ! Kimsiniz??Nerdeyim??

Başkan:Uşağum ben Samsunzipor başkanu Mazhar Basoğli

Ben:Benim burda işim ne başkan?

Başkan:Uşağum sen yolun ortasunda bayılmuş idün,bende arabamlan geçeriken seni cördüm,aldum arabaa getürdüm seni buraa daa!

Ben:Ben daha fazla rahatsızlık vermeden gidiyim.

Başkan:Aaa!Dünyada olmaz uşak!Bırakmam seni bir yere daa!Hem sen ne iş yaprsun de bakem baa?

Ben:Emekli futbolcu / T.D.

Başkan :Uyyy ha uşak sana ne diycüm,bizum kulübun de T.D.'e ihtüyacu vardır.Gel bizüm kulübün başuna daa!

Ben:Ama Benim T.D. tecrübem yokki başkanım.

Başkan:Mühim değil uşağum,erşeyun bir başlangucu vardur

DEVAMI BİRAZDAN!!!!

Emurafu
21.Mayıs.2007, 12:13
Kaaan kardes insallah bu kariyerin kalici olur ve yarim kalmaz samsunspordada bir cok yenilgi yasama olasiligin var cunku lig a cok zor basarilar

QaaN-07
21.Mayıs.2007, 12:16
Teşekkürler abi inşallah Süper Lig'e çıkarım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kulüp binasına gittim başkan fısır fısır bir şeyler konuşuyordu içerde.Kapıya vurdum ve girdim.İçerde haciz memurları vardı!

Ben:Başkanım noluyor???
Başkan:Sorma uşağum haciz celdü kulübe.
Ben:Transfer bütçesi?:S
Başkan:Ulen biz canumuzun derdündeyiz sen ne dirdündesun.
Ben::( :( :(
Başkan:Dur hele belkü bir yardumsiver çıkıverür.
Ben::( :( :(

Bu olay gerçek arkadaşlar oyuna haziran ayında girdiğimde 30 mn ytl zarar vardı transfer bütçem 0dı ancak temmuz ayında 30 mn ytl kâr ettiğimi gördüm nasıl olduğunu anlamadım sanırım yardımseverin biri bağışladı :D

Başkan:Uşağum müjde kulübün paraa 30 mn ytle yatmuş daa
Ben:Bütçem yine 0
Başkan:Ulen mutsuzluğun sırasumu daa

Olayın Ardından Kocaelispordan Adnan için teklif geldi.Adnan'ın normal değeri 150 K YTL ben nu 1.2 MN YTL'ye sattım.Ayrıca değeri 55 K YTL olan Mustafa Çiçek'i de 110 K YTL'ye Hatayspor'a sattım.Altay'dan Mehmet Akçagün'ü 50 K YTL'ye,Maltepespor'dan Hızır Ayaz'ı 85 K YTL'ye satın aldım.Unutmadan Ankaraspor'lu Ediz Bahtiyaroğlunu da kiraladım.
http://img291.imageshack.us/img291/7416/adnantransferyd8.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/9388/alnanlaryw6.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/2418/satlanlarug5.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/8417/kiralananhg3.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/5589/taktikdizilison2.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/8686/usaksporzz6.jpg

Uşakspor maçı öncesi oyuncularıma baskı yapmadım.Maçın yıldızı Serkan maç öncesi hattrick sözü vermişti.Sözünde durdu kerata :D

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar yorum yapmayacakmısınız?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

http://img510.imageshack.us/img510/6943/kocaelinq1.jpg

Uşakspor deplasmanından döndükten sonra evimizde Kocaelispor'u ağırlıyorduk.İki tarafında birbirine çok yakın mücadele sergilediği maçta gülen taraf Kocaelispor oluyordu.

Maçtan sonra genç kalecim Peter Cavit Akman'la konuşmaya gittim.

Ben:Selam Cavit
Peter Cavit:Merhaba hocam buyrun.
Ben:Performansından memnun değilim Cavit kardeşim,biz seni bu takıma faydalı olasın diye aldık.Tamam yaşın genç ama farkındasın ki bütün kalecilerimiz sakat sorumluluk sana düşüyor.Lütfen aklını başına al.
Peter Cavit:(Ağlamaklı) Peki hocam özür dilerim,bir daha olmayacak.Var gücümle savaşacağım.
Ben:Ha şöyle :D

Sonraki maçımız ise Türkiye Kupası ön eleme maçıydı.Rakibimiz Fethiyespor'du.Fazla zorlanacağımızı düşünmüyordum ama yanılmıştım.Gerçekten iyi mücadele etmişlerdi ama kazanan biz olmuştuk.

http://img296.imageshack.us/img296/7855/fethiyecw1.jpg

Maçtan sonra başkanın yanına gittim.

Ben:Merhaba başkanım.
Başkan:Uyy kaan geç uşağum otur da şuraa
Ben:Teşekkürler,efendim bizim takım zor durumda yani anlayış kem küm..
Başkan:Ulaa kurnaz uşak senüü!para isteyecesün dimi gene kerata hiç boşuna nefsünü tüketme paramuz yok uşağum olsa tukkan senun.
Ben:Pekiy:(

Dumur olmuş vaziyette ilerlerken arabamın torpido gözünde 2 şişe Yeni Rakı buldum :D sonrası vahim :D hastanede uyandım bu defa.Neyse ki fazla birşey yoktu.Ben hasta yatağımda yatarken Malatyaspor T.D. İsmail Kartal bana laf sokmaya çalışıyordu.İzin vermedim tabi.

Gelelim Malatya maçına aslında maç çok güzel gidiyordu 1-0 oldu 1-1 oldu 1-2 oldu 2-2 oldu 3-2 ve en sonunda 3-3 oldu...İlk yarısı bu denli zevkli geçen maçın ikinci yarısında ise zerre zevk yoktu.
Maçta 3-3 bitti.Oyuncularımı yinede tebrik ettim iyi oynamışlardı.

http://img362.imageshack.us/img362/1082/malatyaly2.jpg

Galibiyete hasrettik Mardin maçını kazanmamız gerekiyordu.Serkanla özel olarak görüştüm ve ondan çok şey beklediğimi söyledim.
Ve maçı 4-1 kazanıp 7.sıraya oturmuştuk

http://img180.imageshack.us/img180/3042/mardinsporoh3.jpg

VahdeTrabzon
21.Mayıs.2007, 17:48
insallah bunda basari saglarsin basrilar

QaaN-07
21.Mayıs.2007, 17:50
İnşallah:rolleyes: :rolleyes:

RaSenGan
21.Mayıs.2007, 17:57
Ben senin açtığın kariyer konularını görmekten bıktım.Sen hala açmakta bıkmadım.Ne diyim. :)

QaaN-07
21.Mayıs.2007, 18:00
Sağol Aygün :D

uAsamet91
21.Mayıs.2007, 18:07
guzel baslamissin kariyerine

goosfraba
21.Mayıs.2007, 18:09
Kullandığın skin nedir?

QaaN-07
21.Mayıs.2007, 18:15
ya kullandığım skin Lightning skinin üzerine baya bir oynama yaptım water skin 2006'ya yorumladım birazda hala da üstünde çalışıyorum ama buraya koyamam lightning skini yapandan izin almam lazım

Wesley Sneijder
21.Mayıs.2007, 19:01
Muhabir: Süper gidiyorsunuz. Bu başarının sırrı nedir?
:D

Ayberk Tuncer
21.Mayıs.2007, 19:04
Spiker:Kaan hocam Serkan Gedik'le anlaştığınız yolunda söylentiler var ne diyeceksiniz?

deniz.91
21.Mayıs.2007, 19:11
adnanı vermeseydin iyi olurdu ama fiyatı iyiymiş başarılar

QaaN-07
21.Mayıs.2007, 19:39
napam yav 0 YTL'ydi kulüp bütçesi ee bu arada Serkan Gedik Karabüksporla anlaştığı için haberler doğru değildir.Takım iyi gitmiyor aksine bo. öhm pardon :D bu arada kariyeri bırakmam üzerine talepler var bazı arkadaşlardan siz nediyosunuz TurkSportal sakinleri:)

deniz.91
21.Mayıs.2007, 19:47
bence bırakma neden bırakıyorsun yanlış yaparsın

QaaN-07
21.Mayıs.2007, 19:48
Aygün dedi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bırakmayacağım merak etmeyin ;;) ama sadece istediğim biraz ilgi konuya ;)

Varonil
21.Mayıs.2007, 20:33
Kaan başlamışsın yeni kariyere,hayırlı olsun;;)

asdasd
21.Mayıs.2007, 21:12
çok güzel bir kariyein var. samsunda başarılar dilerim

RoNNiE91
21.Mayıs.2007, 21:44
Samsun'u tekrar süper lig'de görmek istiyoruz Kaan.Başarılar dilerim ;;)

tuqberk-16
21.Mayıs.2007, 21:56
abi bırakma ya bir samsunlu ve samsunsporlu olarak acırım:)

cahitnuhoglu
21.Mayıs.2007, 22:06
arkadasim harika bir kariyerin war we muhtesem yorumlamissin cok begendim basarilar dilerim sana

pes4ever
21.Mayıs.2007, 22:25
devamini beklioz

Estranged
21.Mayıs.2007, 23:58
iyi böyle devam.

Nocna Mora
22.Mayıs.2007, 09:11
devamını beklkiyoruz ama şu resimleri paintte biraz küçült kardeş yav :D:D

marquinho
22.Mayıs.2007, 14:33
bırakılır mı bu kariyer? samsunu süper lige geri döndür hele :)

ultraslanerdem
22.Mayıs.2007, 14:39
Bir Samsun'lu olarak sana başarılar diliyorum...

Ama Samsun'lular lazca konuşmaz..:)

QaaN-07
22.Mayıs.2007, 16:38
He he he çok teşekkür ederim arkadaşlar sizin destekleriniz sayesinde devam ediyorum bu arada ben lazca konuşurlar diye biliyordum :)

tuqberk-16
22.Mayıs.2007, 17:40
He he he çok teşekkür ederim arkadaşlar sizin destekleriniz sayesinde devam ediyorum bu arada ben lazca konuşurlar diye biliyordum :)

hayır kardeş arkadaşın dediği gibi samsunlular lazca konuşmaz!!!

bende bir samsunluyum ben hayyat samsunlu olupta lazca konuşan görmedim:)

SAMSUNSPOR

QaaN-07
22.Mayıs.2007, 18:47
Peki bir daha ki sefere dikkat ederim :)

RaSenGan
22.Mayıs.2007, 20:35
Hadi devam...:)

QaaN-07
22.Mayıs.2007, 20:51
Arkadaşlar çok çok çok özür diliyorum gerçekten kusura bakmayın çok acil bir işim çıktı ailem bir sorumluluk vermiş durumda bugün yazamayacağım çok özür dilerim.

Varonil
24.Mayıs.2007, 10:12
OLsun önemli değiL Beklemedeyiz biz;;);;)

deniz.91
24.Mayıs.2007, 11:51
bekleriz önemi yok

QaaN-07
24.Mayıs.2007, 12:04
Arkadaşlar bugün büyük ihtimal yazarım.

pes4ever
24.Mayıs.2007, 18:32
ii hadı bakalım beklıoruz:)

Varonil
24.Mayıs.2007, 19:38
Hala beklemedeyiz;;);;)

QaaN-07
24.Mayıs.2007, 20:37
Arkadaşlar takımı batırdım resmen ya :) Her taktiği denedim tutmadı şimdi 10.yum Ligde ama devam edeceğim sadece şu aralar değil cinnet geçiriyorum çünkü :)

pes4ever
25.Mayıs.2007, 20:34
10. ha kotuymus be duzelırsın ya boswer

pes4ever
28.Mayıs.2007, 18:02
yazmicakmisin

SiNcE1973
28.Mayıs.2007, 18:19
eeee_????:D:D:D

QaaN-07
28.Mayıs.2007, 19:01
Kötü gidince ilginizi çekmez diye düşündüm.

pes4ever
29.Mayıs.2007, 17:59
bıttımı???

QaaN-07
29.Mayıs.2007, 18:36
Ara ara yazarım ama çok aktif olmaz