PDA

View Full Version : Oyun Kaydedilemiyor



murder87
05.August.2006, 07:08
ya arkadaşalar benim oyunu kaydederken program files taki sportinteractive klasöründe hatalı dosya var diyor. oyunu kaldırıp yeniden kuruyorum ama hata düzelmiyor. kayıtlı oyunu başka bilgisayarda oynayabiliyorum ama kendi bilgisayarımda oynayamıyorum. bi çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim

Sekopej
21.May.2007, 17:23
Oyunu kaydetmek istediğinizde hatayla karşılaşıyor ve oyununuzu kaydedemiyorsanız;

Öncelikle oyunu kayıt ettiğiniz yerde yeterli boş alan var mı diye kontrol edin.

Oyunu kayıt ettiğiniz yeri değiştirip tekrar kaydetmeyi deneyin.(Belgelerim yerine oyunun kayıtlı olduğu yeri seçebilirsiniz)


Bu konuyla ilgili karşılaştığınız sorunları burada belirtiniz...

higHopes
19.June.2007, 15:59
oyunu 8 gb lik bos yere yuklmeye calisiorum yine hata verior..ne yapmam lazim_
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir de c de yeterli yer yoktu o yuzden d ye yukledim bu da genel anlamda bir sorun teskil eder mi....C ye yukledigimde yer yoktu diyordu cunku gercekten cok az yer vardi oyuzden d ye yukledim..Ama yine de oyunu oynayip savelerken hata verior...MEsela save yaparken save as den istedigim bos olan yeri seciorum d deki yine hata verior..Cikamadim isin icinden acaba bilgisayarimmi yetersiz lutfen yardim edin!!!!

Sekopej
19.June.2007, 16:25
Oyunun adını değiştirip kaydetmeyi dene, bir de oyunun kurulu olduğu bölümde games klasörünün içine kaydetmeyi dene, belki olabilir...

uAsamet91
19.June.2007, 16:50
Bendede bu sorun vardı.Kayıtlı oyunu sıkılaştır seçenegine tıkladım düzeldi.

higHopes
19.June.2007, 17:38
Kayitli oyunu sikilastir secenegi nerde kardes oyun icinde mi bilgisayarda mi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neden bir turlu kaydolmuyo anlayamiyorum
nerdeyse bilgisayarin her yerine kaydetmeye calisiyorum sureki hata veriyor/
ne kadar yer lazim kaydetmek icin anlayamdim ............bi oynayamadim su oyunu yani

crazzy
06.July.2007, 03:58
Ben oyunu baska yere kaydetmeye calistim kaydetmedi baska cozumu yokmu bunun.

Fernando Gago
06.July.2007, 20:43
"crash dumps" bende böle bir hata veriyor ve oyunu kaydetmiyor nedeni nedir

El Barto
06.July.2007, 20:43
crash dumps

Bunun bir çözümü yok yanlış hatırlamıyorsam...

Ralph
06.July.2007, 21:02
Yapma beee..Bu sorun bende de var:( Çok sinir bozucuya okadar ilerliyorum ama crash dumps hatası veriyor.Çözümünü bilen varsa yardım etsin lütfen

mateja_alex
11.August.2007, 12:47
benim sorunum da murder 87 gibi cozumu var mi