Log in

View Full Version : Fransa'nın en iyisi Malouda

crazzy
21.Mayıs.2007, 18:25
Lyon'un 6. şampiyonluğunu kazandığı Ligue 1'de yılın en iyileri seçildi.

Şampiyonun orta sahasının en önemli ismi olan Florent Malouda, 2006-2007 sezonun en iyi futbolcusu seçildi. Yılın en iyi genç futbolcusu ise Samir Nasri oldu.

Fransa'da herkes Juninho'nun en iyi seçilmesini beklerken takım arkadaşını geride brakan 26 yaşındaki Malouda, sezonun en iyi ismi oldu. Malouda bu sezon şu ana kadar 33 maçta forma giyerek takımının en istikrarlı ismi olmuştu. Oylamada diğer adaylar Toulouse'un forveti Johan Elmander, Lens'in başarıli ismi Seydou Keita ve Lilleli Kader Keita'ydı. Fransa'da en iyi oyuncu seçildiğinin açıklanmasının ardından konuşan Malouda, "Bu ödül benim için çok önemli. Takım arkadaşlarımın bu ödülde payı çok büyük. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

"LYON'DAN AYRILIYOR"

Malouda, daha önce bu sezon Fransa'daki son yılı olduğunu ve gelecek sezon başka br lige gideceğini açıklamıştı. 26 yaşındaki yıldızın Arsenal ile görüştüğü iddia ediliyor.

Marsilya'nın yıldız ismi Samir Nasri ise yılın en iyi genç oyuncusu seçildi.

rhan_17
21.Mayıs.2007, 18:39
Malouda doğru seçim gerçekten çok iyi bir sezon geçirdi...Belki Juninho da seçilebilirdi...

Samir Nasri ye gelincen 18 yaşında ki bu genç adam hakikaten süper bir yetenek ve yıl boyunca Marsille gibi Fransa nın önemli takımlarından birine liderlik etti...

hp-fm-gs
21.Mayıs.2007, 18:42
Florent Malouda zaten kaliteli bir oyuncu.Tebrik ederim.

dick
21.Mayıs.2007, 18:55
Elmander de müthiş bir oyuncu,Avrupa'nın önde gelen takımlarında oynayabilecek kapasitede

deniz.91
21.Mayıs.2007, 18:59
çok kaliteli bir oyuncu zaten senye daha iyi bir kulüpe gidecek heralde

Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 19:42
Malouda yı bu yaz başta bir takımda görebiliriz...Çok başarılı bir oyuncu...

Del Piero_10
21.Mayıs.2007, 23:49
Büyük ihtimalle Juventus yada Arsenal'e gidecek.

TR.CaPTaiN
22.Mayıs.2007, 00:06
Samir Nasri'yi 1-2 yıl içinde Avrupa'nın devlerinde izleyebiliriz.

carrey
22.Mayıs.2007, 06:38
lyon cok iyi oyuncular bulup yetistiriyor alkisliyorum lyonu burdan buyuk takim boledir iste

rhan_17
23.Mayıs.2007, 03:52
Elmander de müthiş bir oyuncu,Avrupa'nın önde gelen takımlarında oynayabilecek kapasitede

kesinlikle bende Elmander çok beğeniyorum...

Universal
23.Mayıs.2007, 10:45
Maluoda Lyon'da en sevdiğim oyunculardan birisi. Zaten yeteneğini tartışmaya gerek yok. Bu sezonun transfer yıldızlarından birisi olabilir.

gerrrard
23.Mayıs.2007, 12:02
Malouda hak etti zaten.Lyon'dan ayrılmak istediğinide sanırım açıklamıştı.