PDA

View Full Version : 34.Hafta Fenerbahçe-Ankaragücü

ForsakeN
21.Mayıs.2007, 18:30
Ankaragücü'nün ligte kalması için en fazla 1 puan gerekiyor.Yenilse bile ligte kalabilir..Fenerbahçe ise rahat.

26 Mayıs Cumartesi
20.30
Fenerbahçe-Ankaragücü
FB Şükrü Saracoğlu Stadı

uAsamet91
21.Mayıs.2007, 18:41
Sasirmayin Ankaragucu kazanir.Nedeni biri sampiyon biri kumede kalmak istiyo ankaragucu kazanir

RaSenGan
21.Mayıs.2007, 18:48
Farketmez :)

ForsakeN
21.Mayıs.2007, 18:50
Bence berabere biter.

hp-fm-gs
21.Mayıs.2007, 18:51
Sasirmayin Ankaragucu kazanir.Nedeni biri sampiyon biri kumede kalmak istiyo ankaragucu kazanir

Galatasaray içinde geçen hafta Şampiyonlar Ligi için oynar diyordunuz ama ne oldu?Sonuç ortada.

Fenerbahçe kazanır.

fm26mer
21.Mayıs.2007, 18:51
berabere biter

mustafa35
21.Mayıs.2007, 18:58
Fenerbahçe şampiyonluk kutlamalarının rehavetine girmezse kazanır.

EreN
21.Mayıs.2007, 19:00
şov var maçta şoov

Memedov
21.Mayıs.2007, 19:00
Sonuc ne olursa olsun Fark etmez.:)

Jesus_FB
21.Mayıs.2007, 19:06
sonucun önemli olmadığı bir maç kardeş kardeş oynasınlar o maçın asıl anlamadı kupamızı almamızdır :)

Omerdinho
21.Mayıs.2007, 19:08
zico yedekleri sahaya sürer.

Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 19:36
Fenerbahçe kazanır...

RoNNiE91
21.Mayıs.2007, 19:36
Ankaragücü asılırsa maçı alabilir.Gerçi niye asılsın düşme tehlikeleri yok :)
Aklıma bundan birkaç sene önceki Fenerbahçe-Malatyaspor maçı aklıma geldi.Fener şampiyonluğu garantilemişti ve son maçta kendi sahasında Malatya'ya 4-2 yenilmişti.Gene öyle birşey olursa şaşırmam.

TR.CaPTaiN
21.Mayıs.2007, 19:44
Ankaragücü futbol oynamıyor maalesef 33 haftada güzel oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Fenerbahçe içinde pek önemi yok maçın. Bu maçta tamamen yedekler oynamalı Semih,Olcan,Kerim.

Seçkinn
21.Mayıs.2007, 20:02
Fenerbahçe'ye yakışan her zamanki kadar mücadele etmektir. Tüm takımlar için bu durum geçerli. Kendini sağlama aldıktan sonra kalan maçları ciddiye almamak futbol adına saygısızlıktır, seyirciye hakarettir. Umarım bu şekilde bir tablo yaşanmaz.

the_imam912
21.Mayıs.2007, 21:20
Bu maça gideceğim şov yapacaz :zuhaha.Maça gelirsek Ankaragücü alır ;;)

fmsmyrna
22.Mayıs.2007, 16:11
Bu maçta yedeklerle çıkacağız kanımca ve yedekler taraftar önünde güzel bir oyun sergilemek isteyeceklerdir.

Universal
22.Mayıs.2007, 16:20
Maça gitmeyi planlıyorum tabii bilet kalmışsa. :) Bu maçta yenilebiliriz. Malum son haftaladar kazanma geleneğimiz yoktur.

ewrim_FB
22.Mayıs.2007, 18:28
Bence yine kazanırız.Önemli olan maç sonrası olacak şov...

eGowiCh
22.Mayıs.2007, 18:38
Kutlamalar harika olacak, umarım Lig TV tamamını verir.

Universal
22.Mayıs.2007, 18:41
Kutlamalar harika olacak, umarım Lig TV tamamını verir.

Tabii ki verecektir. Çünkü o anda Kanal'ın altında çıkacak reklamlardan çok yüksek para alabilir.

Sheriff
22.Mayıs.2007, 19:15
Alırız ya bu maçı..

notformoney
22.Mayıs.2007, 19:59
fener bu maçı tahminimce rahat kazanıp sezonun son maçında şovunu yapacaktır kutlamaları izlemek fenerliler için zevk olucaktır heralde :)

Universal
22.Mayıs.2007, 20:28
Biletler derbi fiyatına satılıyor. Olmaz böyle olay iyi ki bir gösteri yapacağız. Protesto ediyorum bu fiyatı yazık günah. :mad:

C h A o S
22.Mayıs.2007, 20:58
Fenerbahce bence çok farklı kazanır bu maçı.

ParduS
22.Mayıs.2007, 21:26
Bence as takımdan birkaç oyuncu ile yedekler harmanlanıp aralarına da paftan Alper , Umut gibi oyuncular katılarak bir kadro çıkarılsın.Onları da izleme şansımız olsun.

JunkChorn
22.Mayıs.2007, 22:24
Bu maçtada aynı kadro yani ideal kadro sahada olursa şölen yeri olacak olan stadda bence alırız.Ama bir kaç değişiklik düşünürse ki bence pek mümkün değil işte ozaman berabere yada yenilgi düşünülebilir.Ankaragücü'nün düşmesi pek muhtemel değil düşük ihtimal bence beraberliğe oynarlar.Fener zaten kondisyon olarak kendini zorlamaz.
Herşeye rağmen Şampiyon 3 puanla kapatır ligi.

Varonil
23.Mayıs.2007, 07:29
F.Bahçe'de izin yarın bitiyor
Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'de, futbolculara Galatasaray derbisi sonrası verilen 3 günlük izin yarın bitiyor.

Sarı-lacivertliler, ligin son haftasında, 26 Mayıs Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ankaragücü ile yapacakları maçın hazırlıklarına yarın akşam başlayacak.
22.05.2007

Kaynak : AA

senderson
23.Mayıs.2007, 12:48
Herzamanki gibi 90 dk takımımıza destek vereceğiz.Eğleneceğiz,şampiyonluğu içimizden geldiği gibi kutlayacağız.Skor önemli değil.Ah birde ulusoy gelmese..

ForsakeN
23.Mayıs.2007, 17:45
Bu maçta puan kaybı bekliyorum.Takım çok rehavete kapıldı.

Universal
23.Mayıs.2007, 17:46
Herzamanki gibi 90 dk takımımıza destek vereceğiz.Eğleneceğiz,şampiyonluğu içimizden geldiği gibi kutlayacağız.Skor önemli değil.Ah birde ulusoy gelmese..

Bırak gelsin. Kupayı versin ve bizim taraftarımızın o anda ki büyüklüğünü görsün. Boşver takma kafana. ;;)

eGowiCh
23.Mayıs.2007, 17:49
Kupayı verirken "ULUSOY İSTİFA" diye inleyecek stad büyük ihtimalle :)

fmsmyrna
23.Mayıs.2007, 18:02
Ulusay istifa tezahüratı çok güzel yahu ben çok seviyorum:)

EreN
23.Mayıs.2007, 19:43
Arkadaşlar bilet sıkıntısı çekenlere elimdeki 2 kombineyi kiralıyabilirim.

senderson
23.Mayıs.2007, 20:25
Kulağını sağır edeceğiz ulusoy beyin.Baz sınırlar aşılmamalı...

Universal
23.Mayıs.2007, 20:26
Ulusoy istifa demek yasakta değil. O yüzden sorun olmaz. Bakalım bu sefer sesimizi duyacak mı?

carrey
23.Mayıs.2007, 20:27
Ulusay istifa tezahüratı çok güzel yahu ben çok seviyorum:)

harbiden bende seviyorum he kulaga cok hos geliyor :zuhaha :zuhaha :zuhaha

Varonil
23.Mayıs.2007, 21:14
harbiden bende seviyorum he kulaga cok hos geliyor :zuhaha :zuhaha :zuhaha

Katılıyorum;;);;)

Universal
23.Mayıs.2007, 23:37
Ben de maça gidiyorum. Teslim üstteyim.

sercaninan
24.Mayıs.2007, 10:46
duyduğuma gore Aziz Yıldırım maskesi dağıtılacakmıs mactan once ayrıca Ulusoy içinde cesitli planlar yapılıyor bunların en önemlisi Ulusoy kupayı verdiğinde mit kupayı direk yere bırakacak o gittikten sonra şölen başlayacak...Fakat tabi bunu yapmak kulup iççin biraz sor ama inşallah yapılır...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ben de maça gidiyorum. Teslim üstteyim.
Telsim üstte yer bulman çok zor olur çünkü hemen hemen her yer kombine olduğundan dolayı herkes kendi numaralı yerine oturuyor eğer yerinde başlkası oturuyorsa da görevliler yardımıyla kaldırıyor ama alt tarafta bir sorun olmuyor... Bunu sölememin nedeni stada girer girmez üst tarafta boş bulduğun bir yere oturursun ve maçın başlamasına 15 dk. kala adam seni yerinden kaldırır bu yüzden bence alt tarafta kendine yer bulman daha iyi olur senin için... ayrıca bu yer meselesi yüzünden bir çok maçta da tartışmalar yaşanıyor görevliler araya girmek zorunda kalıyor...

Universal
24.Mayıs.2007, 12:46
Beyler bietler bitti. Saat 09'da çıktı ve saat 11'de bitti. Karaborsa'da çok fazla var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

duyduğuma gore Aziz Yıldırım maskesi dağıtılacakmıs mactan once ayrıca Ulusoy içinde cesitli planlar yapılıyor bunların en önemlisi Ulusoy kupayı verdiğinde mit kupayı direk yere bırakacak o gittikten sonra şölen başlayacak...Fakat tabi bunu yapmak kulup iççin biraz sor ama inşallah yapılır...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Telsim üstte yer bulman çok zor olur çünkü hemen hemen her yer kombine olduğundan dolayı herkes kendi numaralı yerine oturuyor eğer yerinde başlkası oturuyorsa da görevliler yardımıyla kaldırıyor ama alt tarafta bir sorun olmuyor... Bunu sölememin nedeni stada girer girmez üst tarafta boş bulduğun bir yere oturursun ve maçın başlamasına 15 dk. kala adam seni yerinden kaldırır bu yüzden bence alt tarafta kendine yer bulman daha iyi olur senin için... ayrıca bu yer meselesi yüzünden bir çok maçta da tartışmalar yaşanıyor görevliler araya girmek zorunda kalıyor...

İyi'de ben bilet aldığım zaman benim üstte yerim hazır. :)

sercaninan
24.Mayıs.2007, 14:35
İyi'de ben bilet aldığım zaman benim üstte yerim hazır. :)
Tamam ama inşallah bi sorun yaşamassın bu maçta üstten yer bulman zor olur neyse en yardımcı olmak istemiştim...;;)

Universal
24.Mayıs.2007, 16:12
Yok bilet kalmadı. Ben de karaborsa almak istemiyorum. O yüzden bıraktım gitti.

eGowiCh
24.Mayıs.2007, 17:15
"Ulusoy istifa" tezahuratı klasik oldu artık. Bugün voleybol maçı izliyoruz okulda, hakem hatalı karar verince arkadaş başladı "Ulusoy istifa" diye bağırmaya :)

senderson
24.Mayıs.2007, 21:37
Migros tribününe gelecek olan varsa D Blok ilk sıra merdivenin hemen yanındayım:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.gencfb.org/images/kapak/0607/fb-ag.jpg

Mr.CordiaL
25.Mayıs.2007, 17:20
Ankaragücü'nün galip geleceğini düşünüyorum. Fenerbahçe maça asılmayacaktır...

Varonil
25.Mayıs.2007, 21:34
Şöhretler karması

Turkcell Süper Lig'in bu sezonki şampiyonu Fenerbahçe'nin, yarın Ankaragücü ile yapacağı son maç öncesinde, daha önce sarı-lacivertli formayı giymiş futbolcuların yer alacağı şöhretler karması maç yapacak.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, şampiyonluk kupasını yarın Ankaragücü maçında alacak sarı-lacivertlilerin düzenleyeceği etkinlikler arasında yer alan şöhretler karması maçı, saat 19.00'da başlayacak.

Ankaragücü maçından önce yapılacak karşılaşmada, aralarında Cemil Turan, Cem Pamiroğlu, Oğuz Çetin, Şenol Çorlu, Semih Yuvakuran, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Serkan Acar, Ali Nail Durmuş, Mehmet Çakıroğlu, Müjdat Yetkiner, Uche, Boliç, Baliç, Johnson ve Metin Diyadin'in de yer aldığı, daha önce Fenerbahçe formasını giymiş çok sayıda unutulmaz futbolcu forma giyecek.

Kaynak: AA
25.05.2007

sercaninan
25.Mayıs.2007, 22:16
muthiş bi gun olacak inşallah bizim için yeni ve eski butun starlarımız orda olacak fakat ben baliç'i istmiorm onun yerine pierre,luciano,rapaiç,anderson fln birisi gelseydi keske

TR.CaPTaiN
25.Mayıs.2007, 23:17
Ankaragücü takımı Fenerbahçe'yi alkışlayacakmış. Ankaragücü taraftarı geçen hafta Ankara'da Sivas'ı tribünlere çağırarak alkışladı bu hafta da Fenerbahçe'yi alkışlayacak. Centilmen ve büyük Ankaragücü'ne yakışan bir davranış.

eGowiCh
25.Mayıs.2007, 23:25
Şöhretler Karması'nda Baliç'in ne işi var anlamadım. "Kefen giyerim, Galatasaray forması giymem" diyip de Galatasaray'a transfer olan bir adamın ne işi var şampiyonluk günü Kadıköy'deki maçta...

GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2007, 08:14
Fenerbahçe son zamanlarda son hafta maçlarıı kaybediyor ama bu sezon kazanacağını düşüüyorum...

Varonil
26.Mayıs.2007, 10:45
Balıç'in Kadıköye gelmemesi gerektiğini düşünüyorum..Pierre,Rapaiç veya Luciano gelmeliydi onun yerine..

Gol kralı Alex oluyor
Turkcell Süper Lig'inin 2006-2007'nin sezonunda gol kralı bir mucize olmaz ise F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza olacak.

Ümit Karan'ın Bursaspor filelerini havalandıramamasının ardından 19 golle yarışta zirvede bulunan Alex krallığını ilan ediyor, G.Birliği'nde Isaac yarın rakip filelere 8 gol birden atmaz ise.. Isaac'ın 12 golü bulunuyor.

Ümit Karan 18 golle ikinci sırada yer alırken, Kayserisporlu Gökhan Ünal 16 golle üçüncü sırada kaldı. Alex de Souza ligi gol kralı olarak bitirirse F.Bahçe tarihinde gol kralı olan ilk yabancı futbolcu oldu ve tarihe geçecek.

25.05.2007

Kaynak : Sporx.com

mustafa35
26.Mayıs.2007, 11:15
Kutlamalar olacağı için dershane iptal oldu bizim.

Tabi o nedenden olmayabilir.

GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2007, 11:19
Kutlamalar olacağı için dershane iptal oldu bizim.

Tabi o nedenden olmayabilir.

Fb'nin kutlaması ile sizin dershanenin ne alakası var Mustafa?

Varonil
26.Mayıs.2007, 12:12
Şampiyon sahaya iniyor
Şampiyon sahaya iniyor.Turkcell Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında şampiyon Fenerbahçe ile Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek ve mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak

KUPASINA KAVUŞUYOR

Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, kupasını bugün Kadıköy'de Ankaragücü ile yapacağı maç öncesi alacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak Ankaragücü karşılaşması öncesinde düzenlenecek törende, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, sarı-lacivertli ekibe kupasını verecek.Biletleri tükenen maçın ardından sarı-lacivertliler, stadında taraftarıyla şampiyonluğu kutlayacak.Bu arada futbolcuların, çift katlı üzeri açık otobüsle maç öncesi Bağdat Caddesi'ne inme planından, oyuncuların yorulabileceği için vazgeçildiği öğrenildi.

Hafta içi yapılan antrenmanlarda muhtemel 11 konusunda sır vermeyen teknik direktör Zico'nun, kupa şöleni şeklinde geçecek maçta oluşturacağı kadro merakla bekleniyor.Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen Appiah ve kart cezalısı Lugano, Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe
Serdar
Önder
Edu
Can
Ümit
Tuncay
Deniz
Aurelio
Alex
Tümer
Kezman

Ankaragücü
Serkan
Abdurrahman
Emre
Sedat Bayrak
Petkov
Mustafa Özkan
Sedat
Da Silva
Aytekin
Burak
Tita

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 20:30
Hakem: Yunus Yıldırım
Yayın: Lig Tv

A.GÜCÜ'NÜN 13 YILLIK HASRETİ

Fenerbahçe ile Ankaragücü, bugün çıkacakları 2006-2007 sezonun son maçında, ligde 88. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında ligde şimdiye dek yapılan 87 maçta, Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 56-7 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Sarı-lacivertli renktaşlar, 24 maçta da eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 158 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 53 golle karşılık verebildi.İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankaragücü'nün cezası nedeniyle İzmir'de yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Ankaragücü, ligde şimdiye dek İstanbul'da 43 kez karşılaştı.Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü İstanbul'daki maçlarda da göstererek renktaşına galibiyet sayısında 31-2 gibi açık ara üstünlük kurdu. İki ekip, İstanbul'daki 10 maçta ise eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 92, Ankaragücü ise 26 gol attı.

ANKARAGÜCÜ'NÜN 13 SEZONLUK HASRETİ

Ankaragücü, ligde Fenerbahçe karşısında İstanbul'da 13 sezondur galip gelemiyor.Başkentin sarı-lacivertli ekibi, İstanbullu renktaşı karşısında deplasmandaki son galibiyetini 1992-1993 sezonunda 2-1'lik skorla elde etmişti.

FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2004-2005 sezonunda İstanbul'da 5-0'la elde etti.Ankaragücü ise Fenerbahçe karşısında ligde şimdiye dek elde ettiği toplam 7 galibiyetini de tek farklı skorlarla aldı.
26.05.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

ForsakeN
26.Mayıs.2007, 12:18
Maçın sonucundan çok şampiyonluk kutlamalarını merak ediyorum.

Varonil
26.Mayıs.2007, 12:21
Ulusoy Kadıköy'de olacak
2006-2007 Futbol Sezonu'nda Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe'ye şampiyonluk kupasını yarın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy verecek.

TFF'den yapılan yazılı açıklamada, Sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk kupasını Başkan Ulusoy'un vereceği ifade edildi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak kupa töreninde Ulusoy'un önce Süper Lig'in sponsoru olan Turkcell'in yetkililerine bir şilt vereceği kaydedildi.

Daha sonra Fenerbahçeli futbolcuların Başkan Ulusoy'dan önce madalyalarını alacağı, ardından da Başkan Ulusoy'un şampiyonluk kupasını Fenerbahçe takımı kaptanı Ümit Özat'a vereceği ifade edildi. Saat 20.20'de Fenerbahçe'ninşampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirmesinin ardından da sezonun son maçının oynanacağı dile getirildi.
25.05.2007

Kaynak : İHA

ForsakeN
26.Mayıs.2007, 12:36
Bence maç bittikten sonra kupa verilsin.Yoksa takım maçta konsantre olamıyor.

fmsmyrna
26.Mayıs.2007, 13:16
bence geçler oynasın kerim can olcan bide yedekler semih kemal selçuk volkan ya da rüştü

El Comandante
26.Mayıs.2007, 14:31
Isaac´tan 8 gol bekliyorum :D Haydi isaac sadece 8 gol atacaksin :D

Memedov
26.Mayıs.2007, 15:18
Bu maçı alamasak bile Maçtan sonra ki Mutluluğa hiçbirşey gölge düşüremez..

Universal
26.Mayıs.2007, 16:08
Maça bilet buldum fotoğraf çekip buraya koyacağım.

eGowiCh
26.Mayıs.2007, 16:12
Baliç yerine van Hooijdonk gelmeliydi. Hooijdonk ile Aziz Yıldırım'ın sorunları var diye oynamıyor, ama bence hata, Baliç gibi Fenerbahçe'yi satan bir oyuncu 100. yılda şampiyonluk kutlamasında oynayacak, yazık!

Varonil
26.Mayıs.2007, 20:09
Şu anda Şöhretler Karması maçını seyrediyorum FBTV'de gerçekten çok hoş Rıdvan Dilmen,Zico,Cemil Turan,Müjdat Yetkiner gibi isimleri futbol oynarken görmek;;);;)

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 20:22
Az önce Fenerbahçe tv de izledim stad şimdiden dolmuş gerçekten mükemmel bir gece olacak haydi hayırlısı...

Çağrı Demirşen
26.Mayıs.2007, 20:35
Futbolcular az önce sahaya çıktılar.. Ellerindeki pankart görülmeye değerdi.. "Suyunu boşa harcama"

:cool:

eGowiCh
26.Mayıs.2007, 20:36
"Semih, genç Semih ekranlarda" diyor Melih Şendil :)

Oyuncular ısınıyor, Lig TV'den takip ediyorum, stad süslenmiş, şu an tamamen dolu, harika bir atmosfer var.

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 20:42
"Semih, genç Semih ekranlarda" diyor Melih Şendil :)

Hehehe bu adam koparıyor beni ya Semih ondan büyük yahu :zuhaha

eGowiCh
26.Mayıs.2007, 20:43
Semih 23 yaşında, Melih'in yaşını bilmiyorum :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ooooo şampiyon Fenerbahçe!

Ulusoy ıslıklandı, kupa verildi. Helal olsun size şampiyon!

mustafa35
26.Mayıs.2007, 21:19
Ümit Özat, büyük kaptan sesleri eşliğinde göz yaşlarına hakim olamadı.. :(

eGowiCh
26.Mayıs.2007, 21:21
Ümit Özat :( Kaptan ağlıyor :( Çok duygusal gerçekten.

Kutlamalar harika, sürecek de, süper başladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Şampiyonlar liginde başarılar dileriz" pankartıyla çıktı Ankaragücü takımı, helal olsun size Ankaragücü! Çok centilmenler, tebrikler.

mustafa35
26.Mayıs.2007, 21:26
Ankaragücü'nü tebrik ederim.

Ben maçı seyretmeye gidiyorum. Maç sonu yorumlarımla buradayım :p

Çağrı Demirşen
26.Mayıs.2007, 21:33
Büyük Kaptanla birlikte bende göz yaşlarımı tutamadım desem yeridir :( Yolun ve bahtın açık olsun Kaptan.. Her şey istediğin gibi olsun..

Ankaragücüne de başarı dilekleri için teşekkürler..

Bu arada yukarıda da yazmıştım gözden kaçmış olabilir.. Fenerbahçeli futbolcular ısınmaya çıkmadan önce "Suyunu boşa harcama" pankartıyla çıktı ;)

asatilla
26.Mayıs.2007, 21:55
Maçtan önce açılan pankartlar çok güzeldi.

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 21:59
"Suyunu boşa harcama"

Çok güzel bir pankart çok yerinde tam yerine giden bir pankart.

Ankaragücünüde açtığı pankarttan dolayı tebrik ederim ;;)

mustafa35
26.Mayıs.2007, 22:03
Sitede de suyunu boşa harcama adlı konu mevcut zaten :)

Maç gösteri maçı gibi geçiyor. Bu yüzden zevkli değil. İzlemiyorum.

fenerbahce_1907
26.Mayıs.2007, 22:06
Ankaragücü 1-0 önde.

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 22:07
Ve gol oldu Ankaragücü Bebe ile öne geçti

fenerbahce_1907
26.Mayıs.2007, 22:08
Serdar cıktı,Volkan girdi.

fmsmyrna
26.Mayıs.2007, 22:10
1-0 oldu.serdar çıktı volkan girdi.gol bebbe den

anil luque
26.Mayıs.2007, 22:11
yıne bebbe attı helal olsun adam son haftalarda 3 buyuklerın forvetlerıne tas cıkartıyor resmen

eGowiCh
26.Mayıs.2007, 22:19
Serdar çıktı, jöle Volkan girdi :) Bir de Tümer çıktı, De Souza girdi. Neden De Souza'yı soktu anlamıyorum, De Souza'ya sabır gösterin diyordu da adam bir girdi yine sabrımızı taşırdı.

Ulusoy ve arkasında Tahir Kıran, çok ıslıklandılar, yine ıslıklanırlar.

GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2007, 22:19
Şöhretler maçı güzeldi...

ForsakeN
26.Mayıs.2007, 22:32
Ümit ağladı,taraftara veda etti resmen.Duygulandım.
FB geleneği yerine getirdi,yine son maç yine yeniliyoruz.
Ulusoy'a tepki tahmin ettiğimden azdı.
Serdar sakatlandı,umarım önemli değildir.
Tümer çıktı,Deivid girdi,neden bu Zico hiç Semih'i düşünmez anlamış değilim.
Maçtan sonra kutlamalarda süprizler varmış merak ettim.

mustafa35
26.Mayıs.2007, 22:34
Ümit Özat uğurlandı!

Şampiyonluk kupasını kaldıran Ümit Özat arkadaşları tarafından uğurlandı. Gelecek sezon Almanya'nın Köln takımında forma giyecek olan Ümit taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Fenerbahçeli taraftarlar vefa duygularını en iyi şekilde kaptanlarına karşı gösterdiler.

Tecrübeli futbolcu bu tezahüratlardan ve kendine karşı gösterilen sevgiden gözyaşlarına hakim olamadı. (Ligtv.com.tr)

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_20017_UmitOzat007.jpg

Varonil
26.Mayıs.2007, 22:40
Bi garip oldıum Ümit'in gözyaşlarını görünce:(Köln'de başarılı olması dileğiyle..

mustafa35
26.Mayıs.2007, 22:41
Saracoğlu'ndan şampiyonlar geçti!

Bu sezon 100. kuruluş yılını kutlayan Fenerbahçe'nin, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kutlamaları sürüyor. Sezonu Tadım Türkiye Kupası ve Lig Şampiyonluğu olmak üzere iki kupayla kapatan bayan basketbol takımının yanı sıra, amatör branşlarda yer alan sporcular sezon içinde kazandıkları kupalarla, statta taraftarının önünde tur attı.

Bayan basketbol takımının yanı sıra, futbol alt yapı, yüzme şubesi, kürek şubesi, yelken şubesi, boks şubesi, bayan voleybol takımı, erkek voleybol takımı ve atletizm şubesinin sporcuları, kupalarıyla saha içinde tur attıktan sonra orta alanda kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da katılımıyla toplu fotoğraf çektirdi. YILDIRIM ESKİ FUTBOLCULARLA BULUŞTU
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de forma giyen eski futbolcularla öğle yemeğinde bir araya geldi. Yıldırım, Kalamış'taki Adana Kazancılar Kebapçısı'nda düzenlenen organizasyonda, Cemil Turan, Cem Pamiroğlu, Oğuz Çetin, Şenol Çorlu, Semih Yuvakuran, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Serkan Acar, Ali Nail Durmuş, Mehmet Çakıroğlu, Müjdat Yetkiner, Uche, Boliç, Metin Diyadin ve Johnson ile bir araya geldi.
PAF MAÇINI FENERBAHÇE KAZANDI
Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan maçta Fenerbahçe, Ankaragücü'nü 1-0 yendi. Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'ndeki sahada yapılan maçta, sarı-lacivertlilerin PAF takımı Hollanda'da düzenlenen bir turnuvaya katıldığı için Fenerbahçe'yi Süper Genç Takımı temsil etti. Sarı-lacivertliler, 89. dakikada Tahir'in golü ile karşılaşmayı 1-0 kazandı. Maçı, başkan Aziz Yıldırım ve öğlen yemeğinde bir araya geldiği eski futbolcular da izledi.

fenerbahce_1907
26.Mayıs.2007, 22:43
Kaptan golle veda ediyor.1-1:)

mustafa35
26.Mayıs.2007, 22:44
Gol oldu büyük kaptan Ümit Özat attı!

barahir
26.Mayıs.2007, 22:45
Yav işte adam giderayak bile gol atıyo yaa.. Ne mübarek ayağı varmış bunun:)

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 22:47
Vayy be kaptan golle gidecek helal olsun.Taraftar naptı gol olunca ?

mustafa35
26.Mayıs.2007, 22:48
Şöhretler fırtına gibi esti

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sürerken, sarı-lacivertli takımın eski futbolcuları şöhretler maçında karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ve aynı zamanda yardımcısı olan ağabeyi Edu'nun da forma giydiği maçta, çubuklu formalı takım, 100. yıl formalı takımı 3-2 yendi. Taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu eski futbolculardan, kaleci Yavuz Şimşek, Oğuz Çetin, Özcan Kızıltan, İsmail Kartal, Müjdat Çetiner, Johnson, Şükrü Birand, Serkan Acar, Cemil Turan, Elvir Boliç, Samuel Johnson, Hasan Özdemir, Taygun, Mehmet Çakıroğlu ve Şenol Ustaömer gibi isimler çubuklu formalı takımda forma giydi. Zico ve Edu'nun da oynadığı 100. yıl formalı takımda ise kaleci Engin İpekoğlu, Turhan Sofuoğlu, Kemalettin, Metin Diyadin, Selçuk Yula, Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, Serdar, Cem Pamiroğlu, Semih Yuvakuran, Tuna, İlker Yağcıoğlu ve Hakan Tecimer gibi isimler yer aldı.
Maçta golleri, çubuklu formalı takımdan Boliç, İsmail ve Şenol kaydederken, 100. yıl formalı takımın golleri ise Hakan ile Serdar'dan geldi.
Eski hakem Bülent Yavuz'un yönettiği maçta, Yavuz ilk yarıda yedek kulübesinden oyuna giren Metin Diyadin'e, oyundan çıkan takım arkadaşının saha dışına gitmesini beklemediği için sarı kart gösterdi. Taraftarlar da bunun üzerine esprili bir şekilde hakemi protesto ederek, "Ulusoy istifa" tezahüratı yaptı. Taraftarlar maçın ikinci yarısında da çubuklu formalı takımın kazandığı penaltı üzerine aynı şekilde tezahürat yaptı.
Karşılaşmanın ardından taraftarlar Rıdvan ve Oğuz'u tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_20022_Sohretler001.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol oldu; Kezman!

2-1

Varonil
26.Mayıs.2007, 22:52
Kezman attı 2-1 oldu...

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 22:52
Batman Kezman oley gol oldu ve şampiyon son maçındada galibiyete gidiyor ;;)

GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2007, 22:55
Feerbahçe bu sefer son maçında kaybetmeyecek

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 23:10
Son şampiyonlukda farklı yenilmiştik ama bu sefer yenecez herhalde :)

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 23:11
3 oldu Kezman attı ;;)

Varonil
26.Mayıs.2007, 23:14
Kezmaaaannnn 3-1 oldu........

CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 23:22
Şampiyon kendine yakışır şekilde tamamladı...

Varonil
26.Mayıs.2007, 23:31
Şu an Samanyolu çalıyor statta..Çok güzel görüntüler oluştu..

the_imam912
26.Mayıs.2007, 23:31
Yahu Kezman son coştu.Son maçta bende atarım gol :D:D.Son anda coştu ya adama bak :D:D.Ama helal olsun yinede.Özat'dan iyi veda.O da gitti kurtulduk iyi bir sol almamız lazım

Omerdinho
26.Mayıs.2007, 23:33
simdi o stadda olmak vardi be :(
atmosfer harika.

the_imam912
26.Mayıs.2007, 23:36
Ben gidiyodum da biletler kara borsaya düştü :mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Of ya şu anda karaborsa yüzünden ağlıyorum.O maç kaçar mı süper atmosfer ya.Allah kahretsin ya !:(

JunkChorn
26.Mayıs.2007, 23:53
Mükemmel görüntüler var inanılmaz kıraç şarkıyı haykırıyor orda olmayı isterdim gerçekten.

Varonil
27.Mayıs.2007, 00:00
Tribünlerden G.Saray'a gönderme!
Tribünlerde de ''Su'' konusunu işleyen pankartlar dikkat çekti. Maraton üst tribününde ''Su akar güldür güldür, cim bom gel bizi güldür'', ''Su küçüğün söz büyüğün'', ''Taşıma suyla değirmen dönmez'' gibi pankartlar yer aldı.

Taraftarlar, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yaptığı derbi maçtan sonra, sarı-kırmızılı bazı futbolcuların bayrak dikilmesin diye sahada bir süre beklemesine gönderme yapan, ''Siz bekleye durun, biz bayrağı Everest'e diktik'' şeklindeki pankartı da tribüne astı.
26.05.2007

Van Hooijdonk tribünde
Fenerbahçe'de 2003-2004 ile 2004-2005 sezonlarında forma giyerek iki sezon üst üste şampiyonluk gören Hollandalı futbolcu Van Hooijdonk da, eski takımının maçını izledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, sarı-lacivertlilerin kupa törenini seyreden Hollandalı oyuncu, daha sonra Ankaragücü maçını izledi.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin Migros kale arkası üst tribününde kavgalı iki taraftar grubu arasına sezonun son maçında da çevik kuvvet ekipleri yerleştirildi.
26.05.2007

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 00:01
Muhteşem kutlama var, televizyonun başından ayrılamıyorum :D

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-26_sampiyon017.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-26_sampiyon016.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-26_sampiyon018.jpg

Krusty
27.Mayıs.2007, 00:10
http://www.sporx.com/images/1/29/7169_B_umitozat006.jpg

Gelecek sezon için Almanya'nın FC Köln takımıyla anlaşan kaptan Ümit Özat, kupa töreni sonrası göz yaşlarını tutamadı.

Ağlayan Ümit'i takım arkadaşları tek tek sarılıp öperken, tribünler de kaptana sevgi gösterilerinde bulundu. Ümit'i tribünlere çağıran taraftarlar, ''Bu taraftar seninle gurur duyuyor'' şeklinde tempo tuttu. Ümit tek tek tribünlere giderek veda edercesine tribünleri selamladı.

Ümit, konuşması için kendisine bir muhabir tarafından mikrofon uzatılınca, ağlamaklı bir şekilde konuşamayacağını söyledi.

Bu arada, sol dizindeki sakatlığı nedeniyle 3 gün önce ameliyat edilen Appiah koltuk değnekleriyle kupa törenine katıldı.

Sporx

Omerdinho
27.Mayıs.2007, 00:14
rüstü mactan sonraki kutlamalara katilmadi ayrica ismide anons edilmedi herhalde trabzon ile anlasti.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2007, 00:17
Batman geç açıldı :)

Varonil
27.Mayıs.2007, 00:19
Bütün Futbolcular çağrıldı Bi Rüştü çağrılmadı neden acaba?:(

fm26mer
27.Mayıs.2007, 00:26
Fenerbahce ayıp etmiş yavv.niye çağırmadılar ki 10 küsür senedir fenerbahcedeydi.

fm26mer
27.Mayıs.2007, 00:28
Pişman olmuştur belki.

deniz.91
27.Mayıs.2007, 00:29
zordur tabiki ayrılık kaç yıl emeğini verdiğin takım

Fıratcan Alçınkaya
27.Mayıs.2007, 00:30
Bunca Yıldır oynadığı takım... Ayrılınca ağlaması noRmal... Çok sevilen biR oyuncuydu ztn...

nekop
27.Mayıs.2007, 00:33
Köln seneye 1.ligdemi oynicak ?

Omerdinho
27.Mayıs.2007, 00:37
Köln seneye 1.ligdemi oynicak ?
hayir......

nekop
27.Mayıs.2007, 00:42
Ümit hayatının hatasını yapmış...

Sekopej
27.Mayıs.2007, 00:46
Hata yaptığını sanmıyorum. Köln'de bulunan dünyaca ünlü antrenörlük okuluna gidecekmiş. Ben kararına saygı duyuyorum ve adam gibi adam olduğu için, Fenerbahçe Kaptanlığındaki adam gibi duruşu için kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Onu eleştirenler vardı ama o hep elinden geleni yapmaya çalıştı, seni unutmayacağız Büyük Kaptan...

Konuyu maç konusuyla birleştiriyorum...

Sekopej
27.Mayıs.2007, 00:56
Çok güzel bir gündü. Şöhretler maçından tutun kupayı kaldırdığımız ana kadar.

Şöhretler maçında çok eğlendim, güzel görüntüler vardı. Müjdat'ın haline çok şaşırdım, göbeği kocaman olmuş.:D

Ulusoy'a hiçbir saygısızlık yapılmadan tepki gösterildi, o da yerinde ve güzeldi.

FB'nin ısınmaya çıkarken ki TEMA imzalı pankartı da çok hoştu.:p Maç güzeldi, Ümit maç başında, maçta maçtan sonra şahaneydi. Tuncay'a kaptanlığı teslim edişi, sahadan ayrılışı, teşekkürler Kaptan emeklerin için. Yolun açık olsun...

Maç sonu kutlamaları çok güzeldi. Bu arada Rüştü maçtan önce staddaydı ve maçtan sonra ki kutlamada da ismi anons edilen ilk futbolcuydu. Başka takımla anlaşsa bile nasıl Ümit çıktıysa o da çıkardı. İlk anons edildi ama sanırım özel işi vardı ve staddan ayrıldı...

Çok güzel bir geceydi, TV başında da olsa çok hoşuma gitti. Bu güzel geceyi bizlere yaşattıkları için, malzemecisinden Başkan Aziz Yıldırım'a kadar emeği geçen tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum...

Bu arada Tuncay'ın attığı gol çok güzeldi. Tuncay'ın kendisini ne kadar geliştirdiğini orada herkes görmüştür umarım. Eski Tuncay olsa kendisi vurmuştu topa. Sana Avrupa yakışır Tuncay. Kararın ne olursa olsun arkandayız...

Memedov
27.Mayıs.2007, 01:15
Tebrikler Fenerbahçe´m Tebrikler şampiyon sezonu galibiyet ile bitirdik sonunda.:)

TaşkınMahmut
27.Mayıs.2007, 01:39
"Adam gibi gidiyorum"
Fenerbahçe; Turkcell Süper Lig'in 2006-07 Sezonu'nu şampiyonlukla kapatırken, Alman temsilcilerinden Köln'e transfer olan Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat, maçın ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye adam gibi geip, adam gibi ayrıldığını söyledi.

6 yıldır formasını giydiği Fenerbahçe'den ailesi ve özellikle çocuklarının geleceği için Köln'e transfer olduğunu ifade ederken, 100. yılda şampiyon olma başarısını gösterdiklerinden dolayı, "Bu şerefi yaşamaktan dolayı mutluyum." dedi.

Fenerbahçe camiasına teşekkür ederken, oyundan çıkarken, kendisine destek olan Fenerbahçe taraftarına da gösterdikleri vefadan dolayı teşekkür etti.

Son olarak sözlerini, Avrupa'da Fenerbahçe'yi ve soyismini çok iyi temsil edeceğini söyleyerek tamamladı.

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 01:42
Kezman geç açıldı gerçekten, 34. haftada 2 gol attı :) Tuncay'ın golde katkısı çok büyük. Kezman'ın golü muhteşemdi, ilk attığı gol, jeneriklik goldü, ilk pozisyonu kaçırıp topu gidip kapması ve neredeyse sıfırdan vurması harikaydı. Avrupa'nın en iyi santraforlarından biri olduğunu gösterdi.

Tuncay bu sene müthiş bir gelişme kaydetti, umarım kalır, maç sonu bir şey söylemedi ama kalacak büyük ihtimalle.

Rüştü'nün adı ilk anons edilendi ama yoktu kutlamada, büyük ihtimalle ayrılır, sinyalini verdi.

Ümit kaptanın gol atması ve akabinde alkışlanarak oyundan çıkması çok güzeldi.

Volkan için ayrı bir parantez açmak istiyorum, gerçekten muhteşemdi bugün, eski formuna geri döndüğünün sinyalini verdi, hiç hata yapmadı ve bir sürü net pozisyonu engelledi, harikaydı.

Kutlamalar da çok güzeldi, Samanyolu şarkısının söylenmesi, Ararım Sorarım şarkısının söylenmesi, Sevenler Ağlarmış şarkısının söylenmesi, gerçekten harikaydı.

Ulusoy'a gereken tepki gereken dozda verildi, aşırı bir tepki yoktu, küfür yoktu. Platini'nin uygulanmasını istediği sistem de uygulandı ve kupa tribünde verildi. Kupayı Ümit ve Tuncay kaldırdı, fakat bence kupayı Ümit, Tuncay ve Rüştü kaldırmalıydı, Rüştü yoktu, olsa 3'ü kaldırmalıydı.

Tebrikler Fenerbahçem, söke söke aldın 100. yılda kupayı, bu sevinci bize yaşattın, tebrikler...

Fıratcan Alçınkaya
27.Mayıs.2007, 01:43
Düşündüm gibi oldu TaRaftaRı önünde FeneRbahçe Kaybetmedi... TebRikler FeneRbahçe...Ümit Özat n yolculanma dakikaları çok güzeldi...

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 01:47
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_20023_HalukUlusoy006.jpg

Ulusoy ile 45 dakika!

Fenerbahçe'nin kupasını vermek için Şükrü Saracoğlu'na gelen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy sadece 45 dakika Saracoğlu'nda kaldı.

Haluk Ulusoy'un devre arasında stattan ayrıldığı öğrenildi. Maç öncesinde Haluk Ulusoy'un Aziz Yıldırım ile gözgöze gelmekten kaçındıkları gözlemlenirken protokol tribününde de yanyana oturmadılar.

Lig TV

nekop
27.Mayıs.2007, 02:26
Avrupa'nın en iyi santraforlarından biri olduğunu gösterdi.

Abartma bence...

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 02:29
Abartma bence...

Abartmıyorum, bunu Atletico Madrid teknik direktörü de söylemişti. İstatistikler de söylüyor. PSV'de yaptıkları, her şey ortada. Tartışmasına girmeyeceğim.

Rüştü neden yok?

Şampiyonluğu doyasıya kutlayan Fenerbahçe'de kutlamalar maç sonrasında da devam etti. Saha ortasına kurulan platforma her futbolcu çağrıldı. Fakat bir kişinin yokluğu dikkatleri çekti.

Fenerbahçe'nin ve Milli takımın tecrübeli kalecisi Rüştü'nün o sevinç gösterilerinde yer almaması dikkatleri çekti. Stattan yapılan anonslarda futbolcular davet edilirken ilk önce 34 numaralı Rüştü Reçber'in ismi okunmuştu. Fakat kanerdan yapılan uyarıdan sonra 1 numaralı Volkan çağrıldı. Sakat olduğu dönemde takıma ağabeylik yapan Rüştü Reçber'in neden olmadığı da akıllarda soru işaretlerinin belirmesine neden oldu. Fakat hemen ardından Volkan Ballı bu soru işaretlerine son verdi. Fenerbahçe İdari menajeri Volkan Ballı, platforma yer almayan Rüştü'nün ameliyat olan ve kutlamaları tribünden takip eden Appiah'a yardımcı olmak için bu futbolcunun yanında olduğundan platforma çıkmadığını söyledi.

Lig TV

El Comandante
27.Mayıs.2007, 02:30
Pff.Kezman bu sene 9 tane gol atmis sadece ligde.2 golde son macta yani önemsiz bir mactaydi.Her güzel gol atan oyuncu avrupanin en iyi forvetlerinden biri olacaksa Ümit Karan Kraldi Kral!Gecen sene attigi golleri hatirlayin!

Kaldiki Kezman santrafor degil :)

Herseyi abartmayi ne kadar seviyorsunuz.

Istatistikler Kezman´in Chelsea´da 34 macta 4 gol attigini,Atl.Madrid´te 30 macta 8 gol attigini ve Fb de 25 macta 9 gol attigini söylüyor.Avrupa´nin en iyi forvetlerinden birinin 3 sezondur 10 golü gecememesi biraz sacma degil mi?

Sekopej
27.Mayıs.2007, 02:31
Rüştü neden yok?

Şampiyonluğu doyasıya kutlayan Fenerbahçe'de kutlamalar maç sonrasında da devam etti. Saha ortasına kurulan platforma her futbolcu çağrıldı. Fakat bir kişinin yokluğu dikkatleri çekti.

Fenerbahçe'nin ve Milli takımın tecrübeli kalecisi Rüştü'nün o sevinç gösterilerinde yer almaması dikkatleri çekti. Stattan yapılan anonslarda futbolcular davet edilirken ilk önce 34 numaralı Rüştü Reçber'in ismi okunmuştu. Fakat kanerdan yapılan uyarıdan sonra 1 numaralı Volkan çağrıldı. Sakat olduğu dönemde takıma ağabeylik yapan Rüştü Reçber'in neden olmadığı da akıllarda soru işaretlerinin belirmesine neden oldu. Fakat hemen ardından Volkan Ballı bu soru işaretlerine son verdi. Fenerbahçe İdari menajeri Volkan Ballı, platforma yer almayan Rüştü'nün ameliyat olan ve kutlamaları tribünden takip eden Appiah'a yardımcı olmak için bu futbolcunun yanında olduğundan platforma çıkmadığını söyledi.

Lig TV

İşte Rüştü, yine abiliğini gösterdi, Api'yi yalnız bırakmamış.

Varonil
27.Mayıs.2007, 09:36
Giremeyenler Cadde'deydi
Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda devam ederken, stada giremeyen taraftarlar stat dışında toplanarak şampiyonluğu kutladılar.

Taraftarların şampiyonluk kutlamalarının bir başka durağı da Bağdat Caddesi'ydi. Caddede toplanan taraftarlar ellerinde Fenerbahçe bayrakları ve meşaleler eşliğinde, şarkılar söyleyip halay çekerek şampiyonluğu kutlamayı sürdürdüler.
27.05.2007

Kaynak : DHA

Mirza
27.Mayıs.2007, 10:36
Bu ilk değil. Fenerbahçe 99 yıllık şanlı geçmişinde tam 16 şampiyonluk gördü. Ancak belki de hiçbiri bu sezonki kadar anlamlı, bu sezonki kadar gururlu, bu sezonki kadar isyankar, bu sezonki kadar cefakar, bu sezonki kadar duygusal, bu sezonki kadar coşkulu değildi.

Fırtınalar, çalkantılar içinde geçen bir sezonun ardından Sarı-Lacivertliler, taraftarına “Ne mutlu seni sevene” dedirtti. Fenerbahçe 2006-2007 sezonu şampiyonluk kupasına dün gece Şükrü Saracoğlu’nda kavuştu.

17. kez bu mutluluğu yaşayan sarı-lacivertlilerde kupa, iki kaptan Ümit Özat ile Tuncay Şanlı tarafından havaya kaldırıldı. Futbolcular kupayı elden ele dolaştırırken, tribünlerdeki onbinler bu coşkuya meşale, konfeti ve tezahüratlarıyla ortak oldu.

http://www.internethaber.com/images/news/38196.jpg

Kupa töreninin ardından stat hoparlörlerinden 100. yıl Marşı çalınırken, Ulusoy alkışlarıyla eşlik etti. Madalyalarını Ulusoy'un elinden alan futbolcular bir süre halay çekti, daha sonra tribünlere giderek bu mutluluklarını taraftarıyla paylaştı.

http://www.internethaber.com/images/news/38199.jpg

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tarihi bir akşam yaşandı, 50 bin taraftar şampiyonluğu doyasıya kutladı. Karşılaşma sonrası düzenlenen şovlar nefesleri kesti, Kadıköy'de her şey tek kelimeyle muhteşemdi.

100. yılında şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe tarihi zaferini muhteşem şovlarla kutladı. Kadıköy'e akın eden 50 bin sarı - lacivertli taraftar, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı doldurarak tribünlerde şov yaptı.

Maraton ve kale arkası tribün çatılarına üç adet Türk bayrağı ve bütün tribünlerin çatılarına çok sayıda Fenerbahçe bayrağının yanı sıra binlerce balon asıldı. Birçok maçta kartonlarla oluşturulan yazılarla farklı mesajlar verilen maraton VIP tribününde, dün İngilizce olarak "Game over!", "Oyun bitti" yazıldı.

http://www.internethaber.com/images/news/38200.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/38197.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/38201.jpg

ÖZEL PLATFORM KURULDU

Taraftarlar, Fenerbahçe sahaya çıktığında yeri, göğü, "şampiyon" sesleriyle inletirken, coşku maç sonrası doruğa çıktı. Stat ışıkları söndürülerek sahanın ortasına platform koyuldu ve futbolcular, teknik heyet ve yönetim tek tek anons edilerek sahaya çağrıldı.

http://www.internethaber.com/images/news/38202.jpg

Işık gösterileri statta muhteşem görüntüler ortaya çıkarırken, Başkan Aziz Yıldırım elindeki maytapla kutlamalara katıldı. Asbaşkan Ali Koç ve diğer sarı - lacivertli yöneticiler de şampiyonluğu doyasıya kutladı.

http://www.internethaber.com/images/news/38203.jpg

Bu sırada statta Fenerbahçe'nin sezon boyunca attığı goller gösterildi. Şampiyonluk kupası, platform ortasına kurulan özel sistemle yukarı çıkarılırken, herkes ellerini uzattı. Futbolcular daha sonra kupayı alarak stat içinde şampiyonluk turu attı. Kutlamalar maç sonrası Bağdat Caddesi'nde devam etti. Binlerce taraftar şovlarla caddeyi adeta bayram yerine çevirdi.

http://www.internethaber.com/images/news/38204.jpg

BAĞDAT'A ÇIKARMA

Stattan ayrılan Fenerbahçeli taraftarlar, maç sonrasında kutlamalarını Bağdat Caddesi'ne taşıdı. Cadde sarı - lacivertli renklere büründü. Fenerbahçeliler, İstanbul caddelerinde de araçlarıyla tur atarak şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

http://www.internethaber.com/images/news/38205.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/38206.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/38207.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/38208.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/38209.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/38210.jpg

KIRAÇ COŞTURDU

Tuncay'ın formasını giyen Kıraç, Fenerbahçe için bestelediği 100. yıl Marşı ile sarı-lacivertlileri coşturdu.

AİLECE MAÇTA

Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle 3 gün önce ameliyat edilen Appiah koltuk değnekleriyle kupa törenine katıldı. Ganalı oyuncuyu bu mutlu gününde ailesi de yalnız bırakmadı. Maç sonrasındaki tören sırasında da en büyük yardımcısı Rüştü oldu.

BAYRAK EVERSET'TE

Galatasaraylı bazı futbolcuların bayrak dikilmesin diye derbide nöbet tutması da espri konusu oldu. Tribünlerde, "Siz bekleye durun, biz bayrağı Everest'e diktik" pankartı yer aldı.

ULUSOY TERK ETTİ

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, maç öncesindeki kupa töreninde taraftarın tepkisini aldı. Tribünler, "Ulusoy istifa" diye tempo tuttu. Başkan, devre arasında stadı terk etti.

HOOİJDONK TRİBÜNDE

Fenerbahçe ile davası devam eden, ancak her fırsatta sarı - lacivertlileri unutamadığını belirten Pierre van Hooijdonk da Ankaragücü maçını izledi. Hollandalı oyuncu, Fener'in bu sezonki başarısına alkış tuttu.

KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=86656)

nerazzuri
27.Mayıs.2007, 10:48
Beyler Bu Arada Tuncay'ın sözleşmesi bitti... 27 Mayıs 2007 bitiş tarihi ve bugün 28 Mayıs ;;) Serbest bi oyunu artık..

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 12:10
Istatistikler Kezman´in Chelsea´da 34 macta 4 gol attigini,Atl.Madrid´te 30 macta 8 gol attigini ve Fb de 25 macta 9 gol attigini söylüyor.Avrupa´nin en iyi forvetlerinden birinin 3 sezondur 10 golü gecememesi biraz sacma degil mi?

İşine gelen istatistikleri almışsın :) PSV'deki istatistikleri de yaz istersen.

Neyse, laf kalabalığı yapıp konunun dışına çıkmasına izin vermeyeceğim.

Şimdi kupamızı aldık, eğlendik, sıra geldi sözleşmesi biten futbolculara. Hiçbir futbolcu net bir şey söylemedi. Tuncay, Deniz, Tümer, Alex, hiçbiri kalacağım veya gideceğim demediler.

Tuncay kalsın da kim giderse gitsin.

TaşkınMahmut
27.Mayıs.2007, 12:17
kezman psvde en son 2003 de forma giymemişmiydi :) aradan 4 yıl kadar bir süre geçmiş.Neredeyse Hakan Şükür'le aynı oranda gol atmış kezman bu sene.

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 12:28
http://img220.imageshack.us/img220/8730/99223295so6.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/3452/11456212uq3.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/6472/53145038vz0.jpg

asatilla
27.Mayıs.2007, 12:28
Gerçekten maçtan sonra şükrü saraçoğlunda muhteşem görüntüler vardı.

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 12:37
Kezman: "Böyle sevgi görmedim!"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları Kezman'ı şaşırttı! 4 ayrı takımla 6 şampiyonluk yaşadığını belirten Sırp golcü, "Böyle sevgi hiç görmedim, böyle şampiyonluk yaşamadım" diye konuştu.

"Çok gurulu, çok mutluyuz. Bu benim 6 şampiyonluğum ve 4 değişik kulüpte şampiyon oldum. Ama böyle sevgi hiç görmedim, böyle şampiyonluk yaşamadım."

Ajansspor

ForsakeN
27.Mayıs.2007, 14:03
Lig bitti

Fenerbahçe;
Ligin şampiyon takımı,
Ligin en fazla puan toplayan takımı,
Ligin en isabetli pas atan takımı,
Ligin en çok şut çeken takımı,
Ligin en çok gol atan takımı,
Ligin en az gol yiyen takımı,
Ligin en fazla galibiyet alan takımı,
Ligin en az mağlubiyet alan takımı,
İlk 9 takıma yenilmeyen takımı,
Derbi kaybetmeyen takımı,
İlk 9 takımı en az 1 kere yenmiş takımı,
Gol kralı çıkaran takımı,

100'üncü yılında daha nasıl şampiyon olabilirdi ki :)

Aklıma gelenler bunlar.Sizin de bildikleriniz varsa ekleme yapalım.

uAburak89
27.Mayıs.2007, 14:06
Fenerbahçe dün yenilseydi rekor kıracaktı.. 70 puanın altında şampiyon olarak.. (:

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 14:10

100. Yılında sadece bir mağlubiyet alarak:)...

ForsakeN
27.Mayıs.2007, 14:10
Fenerbahçe dün yenilseydi rekor kıracaktı.. 70 puanın altında şampiyon olarak.. (:

Ama yenilmedi :)

El Barto
27.Mayıs.2007, 14:12
100. Yılında sadece bir mağlubiyet alarak:)...

O mağlubiyette yenen golde ofsayt olarak ;;)

ForsakeN
27.Mayıs.2007, 14:21
Serdar'ın durumu hakkında bir açıklama var mı? Milli maça yetişir inşAllah

mustafa35
27.Mayıs.2007, 14:28
Rüştü neden platforma çıkmadı? Bilen var mı?

nerazzuri
27.Mayıs.2007, 14:32
Appiah'in yanindaydi trubunde ona yardim etmek icin

El Barto
27.Mayıs.2007, 14:36
Gazetedeki habere göre Rüştü kendisiyle hala bir görüşme yapılmamış olduğuna içerlemiş.

Rüştü de VEDA ediyor
Kendisiyle görüşme yapılmamasına bozulan ve dün maçı bırakıp erken giden tecrübeli eldiven F.Bahçe�den ayrılıyor

F.BAHÇE�DE yaprak dökümü devam ediyor. Ümit Özat�ın Köln�e imza atması, Serkan Balcı�nın Trabzonspor�la prensipte anlaşma sağlamasının ardından Rüştü de Kanarya defterini kapattı gibi. Sezon sonu sözleşmesi biten ve yöneticilerin kendisiyle masaya oturmasını bekleyen ve başkan Aziz Yıldırım�dan randevu alamayan kaleci Rüştü dünkü kupa törenine geldi. Ancak seramoniye katılmadı ve madalyasını almayıp arkadaşlarıyla vedalaşarak milli takım kampına gitti.

�BEĞENMEZSE GİDEBİLİR�

BAŞKAN Aziz Yıldırım�ın yakın çevresine Rüştü için �Kendisine bir para teklifi yapacağız ve kalırsa kalır yoksa istediği yere gidebilir� dediği öğrenildi. Bu yaşananların ardından Rüştü�nün de F.Bahçe�ye veda etmesi bekleniyor. Bonservisi elinde olan ve adı Trabzonspor�la geçen Rüştü için dün bordo-mavili kulüpten açıklama yapıldı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu �Bizim Rüştü ile şu ana kadar bir görüşmemiz olmadı� şeklinde açıklamada bulundu. F.Bahçe yönetimine kırgın olan Rüştü�nün gelen teklifleri değerlendireceği ve yeni sezonda büyük ihtimalle bir Anadolu takımında forma giyebileceği vurgulandı.

ForsakeN
27.Mayıs.2007, 14:37
Rüştü neden platforma çıkmadı? Bilen var mı?

Appiah'ın yanındaymış.Onu yalnız bırakmak istememiş.Volkan Ballı açıkladı LigTv ye

Universal
27.Mayıs.2007, 16:23
Akşama dün Migros tribününden çektiğim görüntüri ve videoları koyacağım.

Bu arada Kezman'ı tartışan var birde PSV'de oynadığı sezon da attığı golleri yazarsak mutlu olacağım?

Fernando Gago
27.Mayıs.2007, 16:26
kutlamaları tvden izledim fenerbahçeli olarak tüylerim diken diken oldu harikaydı ben ilk defa böyle bi şölen gördüm ... keşke avrupada başarı olsada bu sevinçler tam olsaydı

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2007, 16:27
Rüştü Anadolu takımlarından fazlasını hakediyor. Fenerbahçe'den ayrılmasını da istemem.

Universal
27.Mayıs.2007, 16:44
Rüştü çıkmadı ama onun ismide okunmadı. Appiah'ın ki okunmasına rağmen. Başkan ile kavga etmiş. Büyük ihtimalle gidici ama kendisi yedi yıl daha oynamak istiyorum demişti.

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 16:55
Rüştü çıkmadı ama onun ismide okunmadı. Appiah'ın ki okunmasına rağmen. Başkan ile kavga etmiş. Büyük ihtimalle gidici ama kendisi yedi yıl daha oynamak istiyorum demişti.

İsmi okundu. Hatta ilk onun okundu, 34 RÜŞTÜ denildi ama çıkmadı.

Sekopej
27.Mayıs.2007, 16:55

İsmi okundu yahu, okunmadığını kim çıkarıyor. Ben duydum, ismi ilk okunan o oldu...

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 17:18
Şampiyonluk şöleni
Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, son maçında taraftarıyla şampiyonluğu kutladı. İşte Ankaragücü maçı öncesi ve sonrası Kadıköy'de yaşanan sarı-lacivert coşku...

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/01.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/02.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/03.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/04.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/05.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/06.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/07.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/08.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/09.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/10.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/11.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/12.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/13.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/14.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/SAMPIYONLUKSOLENI/images/15.jpg

Omerdinho
27.Mayıs.2007, 17:36
Lig bitti

Fenerbahçe;
Ligin şampiyon takımı,
Ligin en fazla puan toplayan takımı,
Ligin en isabetli pas atan takımı,
Ligin en çok şut çeken takımı,
Ligin en çok gol atan takımı,
Ligin en az gol yiyen takımı,
Ligin en fazla galibiyet alan takımı,
Ligin en az mağlubiyet alan takımı,
İlk 9 takıma yenilmeyen takımı,
Derbi kaybetmeyen takımı,
İlk 9 takımı en az 1 kere yenmiş takımı,
Gol kralı çıkaran takımı,

Aklıma gelenler bunlar.Sizin de bildikleriniz varsa ekleme yapalım.

ayrica sadece futbol degil tüm branslarda sampiyon olduk birtek erkek basketbol takimi kaldi :) onlarda olacak insAllah

Universal
27.Mayıs.2007, 17:57
Ne ara okundu tabii benim kulak 5 saattin sonunda duyma işlevini yitirdi. Benim ilk duyduğum isimler arasında Lugona ve genç oyuncular vardı.

nerazzuri
27.Mayıs.2007, 18:08
Keşke son maçta 100. yıl formasını giyselerid bari...

ForsakeN
27.Mayıs.2007, 18:19
O formanın uğursuz olduğuna inananlar var :D

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 18:48
O forma ile oynadığımız maçlarda hep mağlup olduk :)

Gri formayı giymediler hiç.

El Comandante
27.Mayıs.2007, 19:49
ayrica sadece futbol degil tüm branslarda sampiyon olduk birtek erkek basketbol takimi kaldi :) onlarda olacak insAllah

Tüm branslarda sampiyon mu oldunuz?

Voleybol erkekler-kizlar da fb sampiyon olAmadi.

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 19:55
Hemen hemen tüm branşlarda şampiyon olduk. En önemli iki branş futbol ve basketboldur. Erkek futbolda şampiyon olduk, bayan basketbolda şampiyon olduk, bir tek erkek basketbol kaldı, seride 2-0 öndeyiz, ona da az kaldı. En önemli branşlarda ve diğer branşlarda şampiyon olduk, yılın en başarılı spor kulübüyüz.

Universal
27.Mayıs.2007, 20:37
Gri formayı tabii ki giymedik. Çünkü o forma Şampiyonlar Ligi maçı için hazırlandı ama biz malesef Şampiyonlar Ligine kalamadığımız için giymedik.

alisanpasa
27.Mayıs.2007, 20:38
@eGowiCh sana katılıyorum 100.yılda en büyük rakibini karşılaştığı tüm maçlarda eze eze yenmek ve yarıştığı tüm branşlarda başarıyı sonuna kadar kovalamak ve çoğunda da bu başarıyı elde etmek her baba yiğidin harcı değildir...
Bunu herkesin olgunlukla karşılamasını bekleyemeyiz...Biz sadece kendi kendimize sevincimizi yaşayalım başkalarının sataşmaları bizi ilgilendirmez

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 20:45
Gri formayı tabii ki giymedik. Çünkü o forma Şampiyonlar Ligi maçı için hazırlandı ama biz malesef Şampiyonlar Ligine kalamadığımız için giymedik.

Hmm, Şampiyonlar Ligi için hazırlandığını bilmiyordum.

Seneye beyaz ve lacivert formalar da hazırlansın, altın renkli kaldırılsın; çubuklu, lacivert, beyaz ve gri formayla yola devam edelim.

sercaninan
27.Mayıs.2007, 21:23
Ne ara okundu tabii benim kulak 5 saattin sonunda duyma işlevini yitirdi. Benim ilk duyduğum isimler arasında Lugona ve genç oyuncular vardı.

okundu okundu ilk önce üç kalecinin ismi okundu zaten bende hatırlıyorum...

barahir
27.Mayıs.2007, 21:25
Hmm, Şampiyonlar Ligi için hazırlandığını bilmiyordum.

Seneye beyaz ve lacivert formalar da hazırlansın, altın renkli kaldırılsın; çubuklu, lacivert, beyaz ve gri formayla yola devam edelim.
Zaten o 100. formasıydı kullanılmaz seneye..

Ya şu adidas'dan bi kurtulamadık ki.. nike forması Fenerime çok yakışır ama.. Ne kadar anlaşması var adidasla bilen varmı?

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 22:04
4 yıllık sanırım. adidas iyi bence, Nike'dan daha iyi forma dizaynları.

Universal
27.Mayıs.2007, 22:24
Ego adidas diyorsun da nike ile anlaşsak daha fazla para verir. :) Ayrıca adida her takıma aynı formayı üretiyor renkleri farklı sadece.

fmsmyrna
28.Mayıs.2007, 13:45
lacivert bi formamız vardı koyu şamp.ligi için güzel bi forma o 100.yıl forması yerine o olabilir.