PDA

View Full Version : Fenerbahçe Zico ile devam

crazzy
21.Mayıs.2007, 18:30
2006-07 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe’de teknik direktör Zico’nun takımda kalıp kalmayacağı netlik kazandı. Arthur Coimbra "Zico" gelecek yıl da takımın başında olacak.

Bu sezon başı Fenerbahçe ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma imzalayan Zico bu sene takımı şampiyon yaptığı için sözleşmesi otomatik olarak 1 sene daha uzamıştı. Ancak Brezilyalı teknik adam ve Başkan Aziz Yıldırım şampiyonluğun kazanılmasının ardından bir görüşme gerçekleştirdiler. Bu görüşmede Zico’yu şampiyonluğun kazanılmasından dolayı tebrik eden Başkan Aziz Yıldırım gelecek yıl da Zico ile çalışmak istediğini Brezilyalı hocaya iletti. Böylelikle sözleşmesindeki madde gereği zaten anlaşması 1 yıl daha uzayan Brezilyalı çalıştırıcının gelecek yıl da takımın başında kalması kesinleşti.

Fenerbahçe’den yıllık 1 milyon 700 bin Euro’luk ücret alan Brezilyalı çalıştırıcı ile Fenerbahçe yönetimi yolları ayırmak isteseydi Zico’ya 1 yıl boyunca alacağı 1 milyon 700 bin Euro’yu ödeyecekti. Zico’nun takımın başında kalmasının ardından Brezilyalı teknik adamın bu hafta içinde vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yapacak takımdan gidecek ve transfer edilecek futbolcuların listesini Zico’dan aldıktan sonra çalışmalarını hızlandıracak.

Öte yandan Brezilyalı hocanın Roberto Carlos transferi için ilk etapta olumlu düşünmediği ifade edildi.

fm26mer
21.Mayıs.2007, 18:53
bu konu zannedersem açılmıştı,...
ama bana göre gitmeliydi

hp-fm-gs
21.Mayıs.2007, 18:55
Bence doğru bir karar.Önceden böyle düşünmüyordum ama fikirlerim değişti.Çünkü çoğu arkadaş biliyorki; İSTİKRAR önemlidir.Ve içinde takım ruhu varsa...

Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 19:38
Bence gitmesi gerekiyodu... Ama kaldı istikrar için...

TR.CaPTaiN
21.Mayıs.2007, 19:48
Bu şampiyonluğu Zico'nun getirdiğine inanmıyorum. Madem önemli olan istikrar Daum 2 sene üst üste şampiyon yaptı son sene kıl payı kaçırdı.(Beğenmediğim Daum'u Fenerbahçe mumla arıyor.) Zico gönderilmeliydi.

Seçkinn
21.Mayıs.2007, 19:54
Not: Daha önceki konu amacından saptığı için kapatılmıştı. Bu başlığında gidişatı aynı olmasın, gözüm buralarda olacak.

Zico'nun kalmasını istikrar yakalanması açısından doğru buluyorum. Zico'nun ayrılması oyuncular için bile sıkıntı yaratırdı. Her sene farklı bir teknik direktör ile çalışmak kadar zor bir durum olamaz. En az iki yıl daha kalmalı Zico.

Jesus_FB
21.Mayıs.2007, 20:12
her sene teknik drektor yollamak heleki şampiyon yapmış birini yollamak hiç doğru olmaz ama zico bence yetersiz bir teknik drektör ama yönetimin verdiği kararada saygı duymak lazım haklı yönleri çoğunlukta

uAburak89
21.Mayıs.2007, 20:14
Fenerbahçeli arkadaşları zor bir sezon bekliyor eğer haber doğruysa..
Bence Zico Avrupada başarı hedefleyen bir takım için çok yetersiz bir teknik direktör..

RoNNiE91
21.Mayıs.2007, 21:39
Bence Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için daha iyi bir teknik direktör bulmalıydı.Zico ile devam etmek ne kadar doğru bilemiyorum.

GeNç KaRTaL
21.Mayıs.2007, 21:49
Fenerbahçe en akıllacasını yaptı bence...

Varonil
21.Mayıs.2007, 21:53
Bence en doğrusu,gelecek sezona yeni bir teknik direktörle başlamak büyük intihar olurdu ;;);;)

ForsakeN
21.Mayıs.2007, 22:03
İnşAllah bunlar takımın moralini bozmamak için yapılan açıklamalardandır.