View Full Version : Önerilerim ve Önerileriniz
S-B-Z
21.Mayıs.2007, 19:28
Merhaba Arkadaşlar Uzun Süredir girmiyordum siteye ama bundan sonra Bir aksilik olmazsa buradayım.Yoğunluğu Atlattım.Gelişimle birlikte Sitenin Yeni bir yapılanmaya girdiğini Öğrendim bende Önerilerimi ve Sizlerinde varsa Önerilerinizi bu başlık altında toplayalım istedim.
1. Önerim Sitenin Temasının değiştirilmesi.Yıllardır Aynı tema ve açıkçası Siteye fazla Gitmediğini düşünüyorum ve Daha Güzel içaçıcı bir tema yüklenmesini istiyorum.
2.Önerim Siteye Youtube,imageshack ve Google gibi Resim Yükleme ve Video Modlarının Entegre edilmesi.
Şu an için Aklımda olan bunlar var.Sizlerde önerilerinizi ekleyebilirsiniz Arkadaşlar.
S-B-Z
21.Mayıs.2007, 19:37
Yeni sistemde bir çok süpriz var Ömer Abi:)
Değişikliğin Zamanı Gelmişti Demekki :)
El Comandante
21.Mayıs.2007, 19:48
Youtube tagi eklenirse cok güzel olur gercekten de.
Bu tema iyi aslinda Ömer abi :)
S-B-Z
21.Mayıs.2007, 19:53
Youtube tagi eklenirse cok güzel olur gercekten de.
Bu tema iyi aslinda Ömer abi :)
Mesela bi vista Teması bence Güzel olur Turksportala ben bunu beğenmiyorum açıkçası:rolleyes:
RaSenGan
21.Mayıs.2007, 19:55
Çok fazla değişik olmasınki şaşırmayalım :)
hp-fm-gs
Ömer abi Vista derken siyah ağırlıklı bir teması varda ondanmı bahsediyon?
mustafa35
Bir kaç tema yüklenip herkes istediğini de kullanabilir aslında.
2. önerine katılıyorum.
SaRPeR1903
21.Mayıs.2007, 20:31
Ömer Abi'ye iki konuda da katılıyorum.Özellikle Youtube,Googlevideo gibi tagların da siteye eklenmesini istiyorum.Tema artık çok sıradan geliyor,bence de değişmeli şöyle açık mavi bir tema olsa hiç fena olmaz hani :)
VoLkaN BaROs
21.Mayıs.2007, 20:41
Temayı dünden bu tarafa düzenliyorum, bitince güzel olacak emin olabilirsiniz. Ben de bu temayı pek sevmiyorum hele ki yazılar kocaman kocaman :)
Haricinde dediğiniz gibi belirtilen modlar eklenebilir.
S-B-Z
21.Mayıs.2007, 23:01
Temayı dünden bu tarafa düzenliyorum, bitince güzel olacak emin olabilirsiniz. Ben de bu temayı pek sevmiyorum hele ki yazılar kocaman kocaman :)
Haricinde dediğiniz gibi belirtilen modlar eklenebilir.
Bunlara İlave olarak smf'te varolan Full Top10 gibi bir Mod'da Yüklenebilir bence.
En Çok mesaj atan Üyeler,En Fazla Hit Alan Konular,vb. gibi.Bence Hoş olur.
İsteğe Bağlı olarak bir Önerimde Forumda Radyo yayını olması(Siteyi yavaşlatır büyük ihtimalle ama sadece öneri)
Yüz bulmuşken hazır Biraz daha isteyelim :)
Ayın Üyesi Seçilen 3 Arkadaşımız Forum Anasayfası üzerinde bir tabloda Avatarlarıyla birlikte Gösterilebilir.Bu Site içindeki paylaşım ve Rekabeti tetikleyecektir.
Şimdilik bu kadar benden :)
eXcitinG
21.Mayıs.2007, 23:16
Bunlara İlave olarak smf'te varolan Full Top10 gibi bir Mod'da Yüklenebilir bence.
İsteğe Bağlı olarak bir Önerimde Forumda Radyo yayını olması(Siteyi yavaşlatır büyük ihtimalle ama sadece öneri)
Yüz bulmuşken hazır Biraz daha isteyelim :)
Ayın Üyesi Seçilen 3 Arkadaşımız Forum Anasayfası üzerinde bir tabloda Avatarlarıyla birlikte Gösterilebilir.Bu Site içindeki paylaşım ve Rekabeti tetikleyecektir.
Şimdilik bu kadar benden :)
Abi ne güzeL fikirLer atıyorsun ortaya sen ya,bu zamana kadar neredeydin sen :)
Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 23:26
Valla Abi bide yazı fontları biraz daha ufaltılsa fena olmaz... Ztn köklü bir değişiklilk olucak...
ForsakeN
21.Mayıs.2007, 23:33
Tüm önerilerine katılıyorum Ömer Abi.Umarım uygulanırlar.
S-B-Z
22.Mayıs.2007, 00:43
Abi ne güzeL fikirLer atıyorsun ortaya sen ya,bu zamana kadar neredeydin sen :)
Bunları Düşünüyordum desem :D
Bunlarla uğraşıyordum desem daha uygun olur :)
eXcitinG
22.Mayıs.2007, 10:14
Birde şu foruma girmek için giriş böLümünü değiştiriLse süper oLucak.Foruma girmek için iki kere kuLLanıcı adı ve şifre girmek zorunda kaLıyoruz.Ben her oturduğum pc ye Forumu sık kuLLanıLanLara ekLeyip otomatik beni anımsa yapamam ki.Değişik değişik pc Ler kuLLanıyorum.Bunada bir çözüm üretiLmeLi.
mahoo
22.Mayıs.2007, 13:36
ömer abi diyorsa doğrudur:)
RaSenGan
22.Mayıs.2007, 14:06
Ömer abi bu yüzden konulara boş mesajlar yazıp 1. olmaya çalışanlar kesin olacaktır..
VoLkaN BaROs
22.Mayıs.2007, 14:27
Nasıl 2 kere giriş yapmak zorunda kalıyorsun? Anlamadım dediğini.
Birde şu foruma girmek için giriş böLümünü değiştiriLse süper oLucak.Foruma girmek için iki kere kuLLanıcı adı ve şifre girmek zorunda kaLıyoruz.Ben her oturduğum pc ye Forumu sık kuLLanıLanLara ekLeyip otomatik beni anımsa yapamam ki.Değişik değişik pc Ler kuLLanıyorum.Bunada bir çözüm üretiLmeLi.
gerrrard
22.Mayıs.2007, 14:31
Nasıl 2 kere giriş yapmak zorunda kalıyorsun? Anlamadım dediğini.
Sanırım şunu anlatmak istiyor.Mesela bir paket indirdiğinde yeniden kullanıcı adı ve şifreyi istiyor.Sanırım bunu söylemek istedi???
VoLkaN BaROs
22.Mayıs.2007, 14:41
Anladım onu diyorsa o site ile alakalı bir durum ve site zaten yeniden kodlanıyor. Bitince böyle bir problemimiz kalmayacak.
Site için ayrı bir başlık mevcut, buraya forum için olan önerileri yazarsak daha sağlıklı değerlendiririz.
the_imam912
22.Mayıs.2007, 15:03
Benim bir önerim olacak;
Her ay ayın üyesini seçiyoruz.Bundan sonra da ''Ayın Yöneticisi''ni seçsek olmaz mı?;;).Yani o ay en iyi yöneticilik yapanı seçsek.
mahoo
22.Mayıs.2007, 15:07
volkan agabey dını ıcerıklı paylasımları yapabılecegımız bır baslık olsa.. ayet,hadıs,tarıhten kesıtler,öğütler,yazılar,ilmihali bilgiler vs vs yayınlayabilecegimiz bi başlık olsa güzel olur..dinimizi daha iyi anlamış anlatabilmiş oluruz..
VoLkaN BaROs
22.Mayıs.2007, 15:31
Dini ve siyasi içerik forumlarımızda bundan böyle tartışılmayacak.
El Barto
22.Mayıs.2007, 15:38
Genelde tartışmanın çıktığı bölümler onlar bencede açılmamasında fayda var Futbol genelde de aza indirebilirsek tartışmaları iyi olacak.Çünkü son zamanlrda açılan her konuda neredeyse tartışma var.
fmsmyrna
22.Mayıs.2007, 16:27
site her geçen dakika yenileniyor şuanda yazılar küçüldü renkler değişti.renkler güzelde yazılar çok mu küçüldü ne?
S-B-Z
22.Mayıs.2007, 21:19
Site sanırım Yeni Sisteme geçirilmiş.Emeği Geçenlerin Ellerine Sağlık.Beni en çok sevindiren az önce Volkanın yazmış olduğu mesaj oldu.
Bu Kararı Sonuna kadar destekliyorum.Bu Tartışmalar için Tonla Forum Sitesi var.Buranın Huzurunu boşyere bozmaya gerek yok.Tartışmak isteyen bende dahil gider oralarda tartışır.Maksat Güncel Haberleri Takip etmekse onun içinde Haber Siteleri ve Ajanslar mevcut Son Dakika gelişmelere varana kadar oralardan takip edilebilir.
Çok yerinde alınmış bir karar tebrik ediyorum.
Site sanırım Yeni Sisteme geçirilmiş.Emeği Geçenlerin Ellerine Sağlık.Beni en çok sevindiren az önce Volkanın yazmış olduğu mesaj oldu.
Bu Kararı Sonuna kadar destekliyorum.Bu Tartışmalar için Tonla Forum Sitesi var.Buranın Huzurunu boşyere bozmaya gerek yok.Tartışmak isteyen bende dahil gider oralarda tartışır.Maksat Güncel Haberleri Takip etmekse onun içinde Haber Siteleri ve Ajanslar mevcut Son Dakika gelişmelere varana kadar oralardan takip edilebilir.
Çok yerinde alınmış bir karar tebrik ediyorum.
Evet ömer abinin de dediği gibi bu içerikleri takip etmek isteyenler için siteler mevcut. Bu konuların forumda olmayacak olması beni de çok sevindirdi :) Çünkü siyasi tartışmalar yüzünden ben bazı arkadaşlardan iyice soğdum onlardan benden soğudu. Boş yere gerginlik ve dargınlıklardan başka bir işe yaramıyordu doğrusu.
World Hollow o1
23.Mayıs.2007, 00:11
Benimde bir isteğim olucak..:)
Bu katılım seviyesi '' 1,2,3,.....'' değilde eskisi gibi olsa daha hoş olmazmı..
deniz.91
23.Mayıs.2007, 00:18
çok güzel bir kara olmuş bu en doğrusu bencede