PDA

View Full Version : Mesut Bakkal istifa etti

deniz.91
24.Mayıs.2007, 12:19
Gençlerbirliği, ikinci teknik direktör kriziyle sarsıldı.Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği OFTAŞ'da teknik direktör Metin Diyadin'in istifa etmesine sebep olan Başkan İlhan Cavcav, yardımcılarını değiştirmeyi kabul etmeyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ı da istifaya zorladı.Genç çalıştırıcı, insanların prensipleriyle yaşadığını ifade ederek, yardımcıları ile birlikte görevinden istifa ettiğini bugün düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
2 yıldır takımın başında bulunan Mesut Bakkal, kendisine liste sunan ve yardımcılarını değiştirmek isteyen Cavcav'ın bu hareketine, istifa ile karşılık verdi.
İnsanların prensipleriyle yaşadığına dikkat çeken Mesut Bakkal, "Belki de incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten görevimi bırakıyorum. 2 ay önce imza attığımda sadece yardımcılarımla ilgili görüşüm sorulmuştu. Şimdi ise bizzat başkan tarafından elime liste tutuşturulmak istendi. Ben kendi ekibimi, kendim seçerim dedim. Onlarda bana benimle çalışmayacaklarını söylediler" dedi.
Başı dik dolaşacağı belirten Bakkal, şöyle devam etti: "Sözleşme imzalarken, bir tek madde yazmadım. Oraya 1 milyon dolar tazminat da yazabilirdim. Önemli olan karşılıklı samimiyet. Kendime yediremedim ve istifa ettim. Yardımcılarım Hayati Soydaş, Temur Atalay ve Turgay Keskin de adam gibi adamlarmış. Onlar da benimle birlikte istifa ettiler "
63 maç takımın başında kaldığını vurgulayan Bakkal, Mehmet Nas'ı takımdan ayrılırken otobüsten indirdiğini, Draman'ı, Traore'yi kendisinin getirdiğini, buna karşın Rize ve Sakarya galibiyetlerinin takdir görmediğini sözlerine ekledi.
Mesut Bakkal'ı kulüpten futbolcular ve çalışanlar uğurlarken, duygusal anlar yaşandı.
Futbolculardan kaptan Erkan ve Mehmet Nas hocalarının takıma ve kulübe çok büyük emeği olduğunu belirterek, "Ayrılmasına çok üzüldüm. Ama bu profesyonellik. Maalesef bizim mesleğimizde bu tür istenmeyen olaylar, yaşanıyor. Hocamın istifasını toplantıda öğrendim ve şok oldum" dediler.

23.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA

Universal
24.Mayıs.2007, 13:06
Oftaş geldiği gibi gider.

ryu
24.Mayıs.2007, 13:47
adamlar süper lige çıkmış niye teknik adam istifa ediyoki

nekop
24.Mayıs.2007, 16:27
İyi yapmış takıma 2 senedir hiçbişey ekleyemedi bence...

Fıratcan Alçınkaya
24.Mayıs.2007, 18:20
Çok başarılı değildi bence, istifası yerinde olmuŞ...

JunkChorn
24.Mayıs.2007, 18:49
Mesut Bakkal bu ülkede öyle yada böyle süper lig takımlarından birisini yönetecek kadar çevresi,bilgisi olan bir teknik adamdır.Gençler mevzusu bence isabet olmuş.Gençlerbirliğine artık yeni bir kan gerekiyor.

Ilhan
24.Mayıs.2007, 18:54
Ayıp ayıp. Bir teknik adamı istemiyorsanız, yardımcılarınızı değiştirelim deyin, hemen gider. Yeni Türk Futbol Felsefesi...

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2007, 19:16
Ilhan Cavcav klasigi

ForsakeN
24.Mayıs.2007, 20:36
Artık Anadolu takımlarının TD konusunda istikrar sağlaması gerekiyor.

Seçkinn
24.Mayıs.2007, 21:04
Artık Anadolu takımlarının TD konusunda istikrar sağlaması gerekiyor.

Sadece Anadolu kulüpleri olsa iyi, İstanbul takımlarıda istikrar yakalayamıyor.

Denizlispor başkanı Gençlerbirliği son maçı kazanmazsa büyük kuşku duyarız şeklinde bir açıklama yaptı. Cavcav'ın cevabı ise ilginç oldu "Başkan bizim 9 numarayı giyip 3 gol atarsa olur." :D

Mr.CordiaL
24.Mayıs.2007, 22:48
Cavcav Türk futbolunun gelişmesinde büyük bir engel. Futboldan anlamayan bir adamın böyle güzel bir kulübümüzde başkanlık yapıyor olması gerçekten komik...

ibo
25.Mayıs.2007, 00:02
Mesut Bakkal Gençlerbirliğinde pek başarılı olamadı zaten. bakalım yeni T.D olarak kimi getirecekler...

Maksic
25.Mayıs.2007, 01:34
Mesut Bakkal iyi hocaydı diğer kulüplerde başarılı olur

World Hollow o1
25.Mayıs.2007, 02:13
adamlar süper lige çıkmış niye teknik adam istifa ediyoki

Bak bu mesajın için tam 10 dakika eski konuları aradım..

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=596567&postcount=432

Burak Duran
25.Mayıs.2007, 02:14
bence gayet mantıklı bir seçim

Maksic
25.Mayıs.2007, 02:46
Arkadaşlar Mesut Bakkal'ın istifasında başka nedenler yatıyor sağlam bir kaynaktan aldığım duyumlara göre