PDA

View Full Version : Ünlüler de Fm Oynarr

submarine_18
24.Mayıs.2007, 17:12
Arkadaşlar bildigim fm oynayan ünlüleri söylicem sizinde bildikleriniz varsa paylaşalım..

Ersun Yanal:Gerçek hayatta maçlarına çıkmadan önce evde fm de o maçın aynısı oynarmışş degişik taktikler denermiş..

Güntekin Onay:Bu adam da fm manyagıı.Zaten programlarında hep altyapıdaki çocuklardan bahsediyorr

Göktug Sevinçli:TV8 de bi spor programının sunuculugunu yapıyor aynı zamanda.O programı takip ederken birçok kez şahit oldum fm ile ilgili konuşuyordu.Hatta bi yazısını okudum şöyle diyordu:Oyunda çok iyi bir oyuncu bulmuştum.Ben Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırıma Luca Toni diye bir forvet var dedim.O zamanlar Luca Toni daha breciadaydı.Özellik uzun boyu ve hava hakimiyetiyle ilerki yıllarda önemli bir isim olabilecegini belirttim Aziz Yıldırıma.Ama kendisini bu oyuncuya bakmadı bile dedi,demiştii.

Hasan Kabze:Galatasaraylı oyuncuda FM Çılgınlarından.Çanakkale Dardanelspordayken kendisini Galatasaray transfer edermiş ve kendisi o takımda gol atınca çok mutlu olurmuşş.

Luis Figo:EN büyük hobim dedigini biliyorum..

Ayrıcada Didier Drogba,Şenol Güneş,Murat Kosova,Serdar Topraktepe,David Beckham,Hıncal Uluc,Alex Ferguson,Haşmet Babaoğlu bunlarında oynadıgını biliyorumm..

CULTRASLANC
24.Mayıs.2007, 18:02
bence her takımın futbol şube sorumlusu oynamalı çünkü gercekten bu adamlar y7ıldız oluyor mesela gecen sene sergio aguero oyunda 1-1,5 mılyon euro ya alınıyrdu bu sene 25 den aşağı alamazsın busene jose sosa var oyunda 600 000 euro gercekte bayern munih ile anlaştı seneye görürsünüz bu oyuncuda agüero gibi tavan yapıcak oyunculardan yoneticiler oyun deyip geçmeden bence ciddiye almalılar

mustafa35
24.Mayıs.2007, 18:19
Doğal bence.

the_imam912
24.Mayıs.2007, 18:23
Olabilir hobileri ;;)

BlackEagle19o3
24.Mayıs.2007, 19:05
şu kulüp yöneticileri de oynasa çok güzel olcak brezilyalı,arjantinl...i yetenekleri öğrenirler ve çok ucuza alabilirler

crazy_boy_safak
24.Mayıs.2007, 19:48
mor ve ötesinin solisti neydi adı aklıma gelmiyor oda bi manyak fm li bi röportajda okumuştum paso gözlemci alıp nijerya ya felan gönderirmiş

gerrrard
24.Mayıs.2007, 19:52
Normaldir;)

RoNNiE91
24.Mayıs.2007, 20:01
Olabilir ama bizim gibi kastıklarını da sanmıyorum :)

hezzo
24.Mayıs.2007, 20:03
bi yerde okumuştum maldini de maçlara çıkmadan önce bi rakibe göz atarmış fmden

cemix
24.Mayıs.2007, 21:36
waybe ilginçmiş

deniz.91
24.Mayıs.2007, 22:55
gayet normal oynayabilriler

Krusty
24.Mayıs.2007, 23:00
mor ve ötesinin solisti neydi adı aklıma gelmiyor oda bi manyak fm li bi röportajda okumuştum paso gözlemci alıp nijerya ya felan gönderirmiş
Harun. :) Onda hiç FM'ci tipi yok gerçi... :zuhaha

S-B-Z
25.Mayıs.2007, 01:09
Elbette oyundur ve oynayabilirler ama şahsen ben bu tür haberlerin çoğunun Söylenti olduğunu Düşünüyorum.Yani Bi Ersun Yanal'ın Oyun Oynayacak kadar vakit bulduğuna açıkçası inanmıyorum.Ve kendi ağzından duyan biri varmı bunu merak ediyorum.

Ayrıca bu Adamlar bu oyunla ilgili hiçmi Sorun yaşamazlar yahu,Oynasalar en az 1 kerede olsa turksportal.net'te görürdük kendilerini. :D

S-B-Z
25.Mayıs.2007, 01:21
Yok Coşkun ben işin O kısmından geçtim şöylede bi durum var :)

Bu Adamlar Annesinin Karnında Öğrenmedi ya bu oyunu,Elbet takıldığı yerler var,Skin lazım,taktik lazım,Antrenman lazım nerden buluyor bu adamlar bunları.Ben 2003'ten beri burdayım hiç Ünlü birini görmedim burada Konu açan yada ne bileyim Soran danışan :D
Şahsen ben Ünlü biri olsam ve bu oyunu oynasam bu alanda lider site turksportal gelir buraya bir röportaj veririm en azından bir selam yazar çeker giderim yine değilmi ama :D

Belkide içimizde gizleneler var bu şekilde.Mesela Sekopej (Serkan) Ersun Hoca olabilirmi :D

El Comandante
25.Mayıs.2007, 01:41
Cem Sultan var Ömer abi sitemizde :) Gelecegin yildiz adaylarindandir kendisi.Foruma gelip arkadaslar beni begendiginiz icin sagolun diyor ya :D

Belki bu Ersun yanal degisik bir nickle üye olmustur sirf antreman taktikleri vs.indirmek icin :) Koskoca adam bir de bizle Kafe´de sohbetmi edecek :D

Sekopej
25.Mayıs.2007, 01:45
Belkide içimizde gizleneler var bu şekilde.Mesela Sekopej (Serkan) Ersun Hoca olabilirmi :D

Bu nedir kardeşim:D, bu sitede son günlerde çok üzerime oyunlar oynanıyor ama beni yıkamayacaksınız, tüm oyunları bozacağım.:zuhaha

Bu arada Ersun Hoca olmasa da ben varım, ben de kendi çapımda ünlü sayılırım, yetmez mi?:D

S-B-Z
25.Mayıs.2007, 01:48
Bu nedir kardeşim:D, bu sitede son günlerde çok üzerime oyunlar oynanıyor ama beni yıkamayacaksınız, tüm oyunları bozacağım.:zuhaha

Bu arada Ersun Hoca olmasa da ben varım, ben de kendi çapımda ünlü sayılırım, yetmez mi?:D

İtiraf et kurtul Ersun Hocam ikimizde biliyoruz Senin Aslında Serkan değil Ersun olduğunu :D
Ne Oyunu,Ortada bir oyun varsa Sen Oynuyorsun,Kandırma Artık bu kadar üyeyi :zuhaha

nekop
25.Mayıs.2007, 01:55

+ Serkan'ın kitabı bile var :D
Bu arada Serkan Beyaz FM oynuyormu sen bilirsin nede olsa beni tanıştırcan :D

S-B-Z
25.Mayıs.2007, 01:55
nekop'u Görüyorum alt kısımda birazdan Güzel bir Yorum yapacaktır kendisi :D

ersunpej 'de olabilir :D

El Barto
25.Mayıs.2007, 01:56

Zaten birde kitabı var Serkan hoca'nın valla olur mu olur.:) Hocam bir imza alabilirmiyiz...:D

Ünlülerinde oynuyor olması gayet normal insanlar sonuçta yani...

nekop
25.Mayıs.2007, 01:59
Şimdi herkes Serkan'a yükleniyorda ben şahsen bir seçim yapsam direk Serkan'ı seçerim neden adam en azından takımı 3-5 maçta batırıyor bihalt yapamıyacagını anlıyorsun ve kovuyorsun ama Ersun Yanal öyle degil yavaş yavaş batırıyor son hafta anca kovuyorsun :D

Sekopej
25.Mayıs.2007, 01:59
Gidin kardeşim, benim yerim yurdum belli, isteyen gelir görür.:D Ersun Hoca değilim ama o dün mesaj atmıştı, c.rack arıyormuş, sonuç malum.:zuhaha

El Barto
25.Mayıs.2007, 02:00
Hadi ya bana yollasaydın bende vardı :D

S-B-Z
25.Mayıs.2007, 02:02
Düşünün bir kere Ersun Hoca Gelmiş Taktik Arıyor Forumda :D
Yada Güntekin Onay Medyaya hangi Yorumu yapacağını Soruyor ne şamata olurdu :D

Heralde Adamların kariyerini sıfıra indirirdik burda.
Birde bu adamlara bir zamanların efsanesi fenerbahçe58'in musallat olduğunu düşünün :)
Ersunmusun nesin sen ne diyon ya :D :D

Sekopej
25.Mayıs.2007, 02:04
Hah işte abi yazdıklarından dolayı hangi akıllı ünlü kendini deşifre eder burda.:D

S-B-Z
25.Mayıs.2007, 02:05
Akıllı olan Ünlümü olur be Serkanım bak bize hiç ünlü oluyozmu :D

nekop
25.Mayıs.2007, 02:05
Heralde Adamların kariyerini sıfıra indirirdik burda.
Birde bu adamlara bir zamanların efsanesi fenerbahçe58'in musallat olduğunu düşünün :)
Ersunmusun nesin sen ne diyon ya :D :D

Uuu başlardı yine ben stadı 60 bin yaptım sonra 160 bin oldu sonra stad depremde yıkıldı tekrar 260 bi kişilik yaptırdık :D

S-B-Z
25.Mayıs.2007, 13:01
Uuu başlardı yine ben stadı 60 bin yaptım sonra 160 bin oldu sonra stad depremde yıkıldı tekrar 260 bi kişilik yaptırdık :D

Onudamı dedi :D
Ben onu duymamıştım :D

hp-fm-gs
25.Mayıs.2007, 14:25
Kendimle gurur duydum..:D

ThersoN
25.Mayıs.2007, 17:44
''Göktug Sevinçli'' gazetedeki köşesinde arakadaslarıyla surdurdugu online kariyerini anlatıyo ama pek sık degil :) bir kac kere denk geldim arkadası west ham'ı küme düşürmüş 'üzüldük' demişti

VoLkaN BaROs
27.Mayıs.2007, 03:35
Hehehe, ben hangi üyenin kim olduğunu gayet iyi biliyorum.

Sekopej
27.Mayıs.2007, 03:37

Volkan abi, bu bilgileri bizle de paylaşsan.:rolleyes:

El Comandante
27.Mayıs.2007, 03:43
Evet arkadaslar,artik saklayamayacagim,ben Nuri Sahin´im :p :D

Valla merak ettik Volkan abi,forumumuzda ünlü isimler varsa bunlardan birkacini bizlerle paylasirmisin :)

yavuuzzzz
27.Mayıs.2007, 10:17
abi hıncal uluç u oynarken düşünemiyorum

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 10:35
Sanırım zamanı geldi kimliğimi açıklamamım Arkadaşlar ben Yılmaz Vural'ım:D

nekop
27.Mayıs.2007, 16:43

Bildiklerini saklamayan bir admin istiyoruz :D

S-B-Z
28.Mayıs.2007, 00:53
Bildiklerini saklamayan bir admin istiyoruz :D
Volkandan Önce ben davranayım.Hepiniz beni Abi bildiniz,Saygı Göstersiniz artık daha fazla Saklayamam.Ben Fatih Terim.Milli Takım beni bi hayli yordu ve uzun bir Ayrılık yaşadık çocuklar ama artık tekrar aranızdayım :zuhaha

Oghuse
28.Mayıs.2007, 21:37
Bende artık saklayamıyacam ben Kompelayım.

nekop
28.Mayıs.2007, 23:21
Bende artık saklayamıyacam ben Kompelayım.

Valla sen saklasanda saklamasanda pek farketmez ben o dedigin şeyi tanımıyorum :D

Universal
28.Mayıs.2007, 23:42
Zaten spor yorumcuları, FM ve PES oynayarak o oyuncu hakkında fikri sahibi olup maçalrda ona göre yorum yapıyorlar. Luca Toni olayına pekde inanasım gelmedi ama her teknik drektör mutlaka oynamalı.

fmsmyrna
11.Haziran.2007, 12:24
fb tv'de gördüm umut güzelses de oynuyordu kesin kendini a takıma'a çıkartıyordur.:D

Fernando Gago
11.Haziran.2007, 12:56
Güntekin Onay ve Ersun Yanal beni hiç şaşırtmadı adamlar her genci tanıyorlar nerdeyse

CeNTeR_TR
11.Haziran.2007, 13:45
Önder Turacıyı Fb tv de izlerken Bilgisayar başında görüntülerlerken ekrana dikkat etmiştim FM 2007 oynuyordu :)

Ayrıca Samsunda Serkan Aykut Ve Adnan Güngör acayip Fm hastası :)

Oghuse
11.Haziran.2007, 22:51
Muhtemelen Turksportal'ın da ünlü üyeleri vardır.

Mr.CordiaL
12.Haziran.2007, 12:10
Güntekin Onay'ı bende duydum. Kaleye hep Akinfeev' i alıyormuş. Bahsediyordu programında çok iyi bir kaleci diye.Bi de şampiyonlar ligini sunarken Cska'nın maçı olduğunda söylüyordu Fm'nin en çok transfer edilen kalecisi diye :)