Log in

View Full Version : İşte Ümit Milliler

crazzy
25.Mayıs.2007, 04:25
Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Takım, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda ilk maçına 1 Haziran’da Ukrayna karşısında çıkacak. Karşılaşma Kiev’in Dinamo Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak.

Ümit Milli Takım 27 Mayıs Pazar günü saat 12.30’da Ataköy Crowne Plaza Oteli’nde toplanacak. Aynı gün saat 17.00’de bir antrenman yapacak Millilerimiz, 28 Mayıs Pazartesi ve 29 Mayıs Salı günleri saat 11.00 ve 17.30’da çalışacaklar. Tüm antrenmanlar Ataköy’deki İstanbulspor A.Ş. Tesisleri’nde yapılacak. 30 Mayıs Çarşamba günü 08.40’da Ukrayna’ya uçacak Ümit Milli Takım burada Natsionaly Oteli’nde konaklayacak. Ümit Milli Takım maçın ardından 2 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’te yurda dönecek.

Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan ve Liechtenstein’la aynı grupta yer alan Ümit Milli Takımımız grubu lider bitirdiği veya 10 grup içinde en iyi dört ikinci arasına girdiği takdirde Avrupa Şampiyonası için play-off oynama hakkı kazanacak.

Ümit Milli Takım’ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Ferhat Öztorun, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Galatasaray),
Uğur Yanıkdemir, Eray Birnican (Konyaspor),
Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor),
İbrahim Kaş (Beşiktaş),
İlhan Parlak (Kayserispor),
Gürhan Gürsoy (Sivasspor),
Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor),
Ergin Keleş (Sakaryaspor),
Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaşspor),
Alp Ergin (Altay),
Volkan Babacan (İstanbulspor),
E.Kadri Ataoğlu (Sarıyer),
Mevlüt Erdinç (Sochaux),
Zafer Yelen (Hansa Rostock),
Ceyhun Gülselam (Unterhaching).

Sheriff
25.Mayıs.2007, 15:06
Bizden hiç oyuncu yok..
Paf ligi şampiyonluğunu neden kaptırdığımız şimdi anlaşılıyor..

Omerdinho
25.Mayıs.2007, 15:13
Gürhan ve Volkan bizden.

Sheriff
25.Mayıs.2007, 15:21
Bizden ama bizde oynayarak seçilmediler..

hp-fm-gs
26.Mayıs.2007, 00:01
Galatasaray PAF takımından daha fazla oyuncu olmalıydı.

El Comandante
26.Mayıs.2007, 00:12
Bu ne yahu?Ünal Karaman bizim Paf takima bakmiyor galiba! 3 tane futbolcu nedir yahu! Bu sene rakiplerimize fark atarak sampiyon olduk Paf´ta!

PAF´i da gectik.Erkan Ferin,Cafercan,Oguz Sabankay,Fevzi Elmas,Ugur Ucar,Özgürcan nerede bunlar?

JunkChorn
26.Mayıs.2007, 01:23
Uğur kendi takımında oynayamıyor.Oğuz Şabankay ise arada paf takımda arada A takım idmanında yani tam olarak bi yerde oynayıp form tutamıyor maalesef.

El Comandante
26.Mayıs.2007, 01:27
Uğur kendi takımında oynayamıyor.Oğuz Şabankay ise arada paf takımda arada A takım idmanında yani tam olarak bi yerde oynayıp form tutamıyor maalesef.

Ugur Ucar Kayserispor´da cok güzel oynuyor.Cok iyi bir sag bek.

Oguz Sabankay´i Vestel´e yolladik biz ara transfer döneminde.Büyük hata yapmisiz,keske baska takima yollasaydik.Ama gene de onun yetenegini biliyor herkes.Ünal Karaman´in onu cagirmasi lazimdi!

M.Scofield
26.Mayıs.2007, 01:28
her ne olursa olsun Oğuz Şabankay'ın alınmazı lazımdı

JunkChorn
26.Mayıs.2007, 01:29
Uğur her daim oynamıyor!Ayrıca ceza ve sakatlıkları üstüste tabiki iyi oyuncu ama formda değilse adam onu ne yapsın?Sonuçta kısa sürede başarılı olcak isimler lazım!.Doğru haklısın sanırım başka birisiyle karıştırdım.Oğuz vestele gitmişti Ersun hoca istemişti.

El Comandante
26.Mayıs.2007, 01:33
Uğur her daim oynamıyor!Ayrıca ceza ve sakatlıkları üstüste tabiki iyi oyuncu ama formda değilse adam onu ne yapsın?Sonuçta kısa sürede başarılı olcak isimler lazım!.Doğru haklısın sanırım başka birisiyle karıştırdım.Oğuz vestele gitmişti Ersun hoca istemişti.

Bu sezon Ugur Ucar Kayserispor formasi altinda 26 maca cikmistir!Bunlarin 23ünde ilk 11de maca baslamistir!

Keske Ünal Karaman PAF takimimiza ve bu yeteneklere de baksa.Böyle gitmez yoksa!Ümit Milli takimin basina iyi bir hoca gelmeli!

ryu
26.Mayıs.2007, 14:29
ayrıca özgürcan da kayseri de iyi bir form grafiği tutturmuştu.zaten şampiyon olan paf takımımızdan da kimse yok nedense

hp-fm-gs
26.Mayıs.2007, 14:38
Erkan Ferin
Oguz Sabankay
Özgürcan Özcan
Cafercan Aksu
Uğur Uçar
Fevzi Elmas

Bunar kesinlikle olmalıydı...

deniz.91
26.Mayıs.2007, 14:46
her ne olursa olsun Oğuz Şabankay'ın alınmazı lazımdı
oğuz sakat uğur uçar neden yok

Emurafu
26.Mayıs.2007, 17:05
Galatasaray paf takimindakilerin cogu kucuk zaten onlarda u19 falan gidiyorlar

Ozgurcan cagrilmamasi cok sasirtti
ugur ucar sag bekte adam gecirmiyor
oguz sabankayValla son haftalarda nasil bilemem
Ugur demirokLig a da 2. yari antep beledeyenin yildizi
bunlar neden cagrilmadi

Cafercan konusuna gelim cafercan suan umit milli takimda oynyacak duzeyde degil zaten sakat olmasi lazim cunku kac haftadir oynamiyor o yuzden neden cagrilmadi demeyin bazi oyunculara haksizlik olmasin ama ilerde form tutunca cagrilmasi lazim

Ayrica erkan ferin kac haftadir oynamiyor bilmeden konusmayin dpsorda maclari takip etseniz bilirsiniz formsuz bunlar

deniz.91
26.Mayıs.2007, 17:24
arkadaşlar uğur uçar ameliyat olmuştu onu unutmuşum demeyi

El Comandante
26.Mayıs.2007, 17:29
Yahu Erkan Ferin,Cafercan bunlar cok iyi yetenekler.Cagirilmali gerekliydi.Ugur Ucar konusunu simdi ögrendim,ondan dolayi cagirilmamis olabilir.

Ama Özgürcan,Oguz Sabankay,Ugur Demirok,Fevzi Elmas cagirilmaliydi!

Emurafu
26.Mayıs.2007, 17:32
Yahu Erkan Ferin,Cafercan bunlar cok iyi yetenekler.Cagirilmali gerekliydi.Ugur Ucar konusunu simdi ögrendim,ondan dolayi cagirilmamis olabilir.

Ama Özgürcan,Oguz Sabankay,Ugur Demirok,Fevzi Elmas cagirilmaliydi!Baran kardes erkan ferin ve cafercan konusunda unal hoca hakli ama digerlerini neden cagirmadi anlamiyorum erkan ve cafercan onlar ist bld takiminda bile oynamadilar bu iki oyuncu nerdeyse sezonun 2. yarisi hic oynamadilar cafercan buyuk bir sakatligi vardi erkan ise sezon basi cok iyi idi ama cok formsuz bir hale geldi bunu tunc kayaci bile dedi suan cok formsuz diye ama bu oyuncular form tutunca kesin cagrilmalari lazim

hp-fm-gs
26.Mayıs.2007, 17:32
bilmeden konusmayin

Arkadaşım yavaş ol...

Emurafu
26.Mayıs.2007, 17:35
Arkadaşım yavaş ol...Ben yavasim kardes ne var bunda dogrulari soyluyorum
ama diger oyunculari neden cagirmadi bilemiyorum