PDA

View Full Version : PAF şov

Burak Duran
25.Mayıs.2007, 13:56
Monthey Turnuvası | Galatasaray: 7 – FC Monthey:0

Galatasaray PAF Takımı, Monthey Turnuvası’nın ilk gününde ev sahibi ekip FC Monthey ile karşılaştı.

İsviçre ekibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan takımımız, ilk yarısını 5-0 önde kapattığı karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı. Takımımızın gollerini Efecan Karaca (2), Harun Temür (2), Mehmet Düz, M. Ali Atam ve Sercan Ekinci kaydetti.

Monthey Turnuvası | Galatasaray: 2 – Sporting Braga:1

Galatasaray PAF Takımı, Monthey Turnuvası’nın ikinci gününde Portekiz temsilcisi Sporting Braga ile karşılaştı.

Sporting Braga’yı 2-1 mağlup eden takımımız ikinci maçlar sonunda 6 puanla liderliğini sürdürdü. Grubun diğer karşılaşmasında Chievo, ev sahibi ekip FC Monthey’i 2-1 mağlup etti.

Galatasaray PAF Takımı, turnuvanın üçüncü gününde Chievo Verona ile karşılaşacak.

25 Mayıs Cuma
21:30 Galatasaray - Chievo Verona

yusufislam
25.Mayıs.2007, 18:39
bir fenerli olarak, turnuvadaki digerlerinin sumuklu mu yoksa yetenekli mi olduklarini bilmeden de olsa TEBRIK EDIYORUM !

maskat TURK GENCLERI iste boyleee dedirtmek olsun :)

uAburak89
25.Mayıs.2007, 18:42
Şu paflardan yararlanırsak, harika olacak..

El Comandante
27.Mayıs.2007, 02:44
Monthey Turnuvası | Galatasaray Finalde

Uluslararası Monthey Turnuvası'nda Galatasaray PAF Takımı, yarı final maçında Olympique Marseille karşılaştı.

Olympique Marseille'yı Gür Ege Gürel ve Efecan Karaca'nın kaydettiği gollerle 2-1 yenen takımımız Monthey Turnuvası'nda finale kaldı.

UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA'dan birçok gözlemci tarafından da takip edilen Uluslararası Monthey Turnuvası'nda, finale yükselen Galatasaray'ın rakibi, Eintracht Frankfurt - Chievo Verona karşılaşmasının galibi olacak.

Final karşılaşması 27 Mayıs Pazar günü Monthey'de oynananacak. Karşılaşmanın başlama saati 18:00.

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2007, 09:05
paf takımımız zaten üst düzeyde bir paf takım. Çok yetenekli gençler var. Bana öyle geliyor ki kupayı alır bizim paf takım ;)

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 09:28
Galatasaray'ın kurtuluşu gençlerde...

M.Scofield
27.Mayıs.2007, 09:45
Helal olsun bizim geçnlere

Nocna Mora
27.Mayıs.2007, 10:06
Galatasaray PAf bence kupayı alır

Redrum
27.Mayıs.2007, 10:26
Helal olsun çok iyi gençlerimiz var inşallah bunları değerlendirebiliriz..

uAburak89
27.Mayıs.2007, 11:42
Kupa bizimdir..

nerazzuri
27.Mayıs.2007, 11:50
Bu Turnuva Avrupanin paf takimlarinin Sampiolar ligi mi ???

aLka
27.Mayıs.2007, 11:58
Bu Turnuva Avrupanin paf takimlarinin Sampiolar ligi mi ???
yok canım bu küçük bi turnuva ya :)
seneye takımın yarısını gönderip paf takımdan adamları oynatalım ciddiyim ben :o

uAsamet91
27.Mayıs.2007, 12:08
Kupayi aliriz

ryu
27.Mayıs.2007, 12:58
paf takımımız çok iyi.kupayı alabilecek güçte

Emurafu
27.Mayıs.2007, 14:31
Avrupa basininda bile geneis yer buldular insallah bazi genclerimiz iyi takima transfer olurlar cunku hepsinin birden oynamasi zor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

yok canım bu küçük bi turnuva ya :)
seneye takımın yarısını gönderip paf takımdan adamları oynatalım ciddiyim ben :oNe kucuk turnuvasi kardesim bu turnuvanin kacincisi duzenledi biliyormusun paflarim mucadele ettigi ve avrupanin scoiutlarin takip ettigi en buyuk turnuva paflar duzeyinde tabi

ForsakeN
27.Mayıs.2007, 14:41
GS PAF'a yakışır bu kupa.

hp-fm-gs
27.Mayıs.2007, 15:28
Galatasaray'ın kurtuluşu gençlerde...

Kesinlike haklısın Kartal.Artık gençlerimize yönelmeliyiz.

Burak Duran
27.Mayıs.2007, 16:19
Monthey Turnuvası | Galatasaray Yarı Finalde

Galatasaray PAF Takımı, Monthey Turnuvası'nın üçüncü gününde İtalyan temsilcisi Chievo Verona ile karşılaştı.

Chievo Verona'ya 1-0 mağlup olan takımımız bu maçın ardından grubunu ikinci sırada tamamlayarak yarı finale kalma başarısını gösterdi.

Galatasaray PAF Takımı, yarı finalde A grubunu birinci sırada tamamlayan Fransız temsilcisi Olympique Marseille ile karşılaşacak.

Monthey Turnuvası | Galatasaray Finalde

Uluslararası Monthey Turnuvası'nda Galatasaray PAF Takımı, yarı final maçında Olympique Marseille karşılaştı.

Olympique Marseille'yı Gür Ege Gürel ve Efecan Karaca'nın kaydettiği gollerle 2-1 yenen takımımız Monthey Turnuvası'nda finale kaldı.

UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA'dan birçok gözlemci tarafından da takip edilen Uluslararası Monthey Turnuvası'nda, finale yükselen Galatasaray'ın rakibi, Eintracht Frankfurt - Chievo Verona karşılaşmasının galibi olacak.

Final karşılaşması 27 Mayıs Pazar günü Monthey'de oynananacak. Karşılaşmanın başlama saati 18:00.

deniz.91
27.Mayıs.2007, 16:25
böyle şeyleri duymak çok güzel türk futbolu adına

Emurafu
27.Mayıs.2007, 16:28
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=43167 ayni konu burdada var arkadaslar

Burak Duran
27.Mayıs.2007, 17:03
bu konu önceden açılmıştır öbür konuyla birleştiriyorum

El Comandante
27.Mayıs.2007, 19:54
UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA'dan birçok gözlemci tarafından da takip edilen Uluslararası bir turnuva bu :)

Gelecek bizimdir!Galatasaray bu gencleriyle ilerleyen yillarda Dünyaya damgasini vuracaktir!

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 20:12
Gelecek bizimdir!Galatasaray bu gencleriyle ilerleyen yillarda Dünyaya damgasini vuracaktir!

Tabii bu gençleri iyi kullanmak lazım Gs yönetimi kesinlikle çözümü gençlere yönelmekle çözer başka yolu zor gözküküyor hem maddi olarak rahatlar Gs hemde gelecekte Türk futboluna damga vuracak bir kadro çıkar ortaya ayrıca bu yol tercih edildiğinde taraftarında sabırlı olması gerekiyor...

El Comandante
27.Mayıs.2007, 20:19
Tabii bu gençleri iyi kullanmak lazım Gs yönetimi kesinlikle çözümü gençlere yönelmekle çözer başka yolu zor gözküküyor hem maddi olarak rahatlar Gs hemde gelecekte Türk futboluna damga vuracak bir kadro çıkar ortaya ayrıca bu yol tercih edildiğinde taraftarında sabırlı olması gerekiyor...

Bu yönetim zaten seneye kesin gider Semsi.Kongre var ve bir daha Özhan´in secilecegini düsünmüyorum.Ozaman Bülent Kaptan´i teknik direktör olarak,Kral´i manager olarak görürüz takimimizin basinda :) Keske Suat Kaya´da yardimci antrenör olarak gelse. :) Bülent Korkmaz ile beraber takimi cok iyi yönetirler.Bu iki isim de gencleri cok iyi kullanan,ve anlasan kisiler.Onun icin Galatasaray´in gelecegi emin ellerde.

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 20:23
Senin dediklerin yapılması gerekenler ama iki tane durum var
1.Özhan Canaydın başkanlığı kolay kolay bırakmayacak gibi yani kısacası bu yönetimden kolay kolay kurtulamazsınız:D Zaten kulübün borcu ortada kimse pek aday olmak istiyor
2.Bu gençleştirme operasyonunda taraftara büyük iş düşüyor takıma destek çıkmaları gerekiyor belki bu takım 5. bile olabilir köstek değil destek olunmalı gerçi taraftarın pek sorun teşkil etceğini sanmıyorum ama...

El Comandante
27.Mayıs.2007, 20:27
Senin dediklerin yapılması gerekenler ama iki tane durum var
1.Özhan Canaydın başkanlığı kolay kolay bırakmayacak gibi yani kısacası bu yönetimden kolay kolay kurtulamazsınız:D Zaten kulübün borcu ortada kimse pek aday olmak istiyor
2.Bu gençleştirme operasyonunda taraftara büyük iş düşüyor takıma destek çıkmaları gerekiyor belki bu takım 5. bile olabilir köstek değil destek olunmalı gerçi taraftarın pek sorun teşkil etceğini sanmıyorum ama...

Yahu o borc Riva arazisi satilinca hemen sifirlaniyor ve üstüne ek gelir elde ediliyor.Türkiye´nin maddi varlik bakimindan en zengin kulübü Galatasaray,hatirlatayim :)Kesinlikle yeni bir yönetim gelecek!

Bülent Korkmaz´in taraftarlar arasinda sonsuz bir kredisi var.Taraftarlar bile diyor bülent korkmaz basa gelsin genclerle oynayalim 2 sene sampiyonluk yarisinin icinde olmasak bile raziyiz.Büyük Kaptan geldiginde tribünler de dolar kanimca.

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 20:35
O zaman sorun yok Galatasaray için ama yinede Yönetim konusunda o kadar rahat olma derim ben:)

Maksic
27.Mayıs.2007, 20:40
Helal olsun paflarımıza geleceğimiz emin ellerde

Varonil
27.Mayıs.2007, 22:03
Gerçekten çok iyi gençleri var Galatasarayın..;;)

ForsakeN
27.Mayıs.2007, 22:38
İnşallah yararlanır GS bu gençlerden.

El Comandante
28.Mayıs.2007, 00:16
Monthey Turnuvası | Galatasaray İkinci

Galatasaray PAF Takımı, Uluslararası Monthey Turnuvası'nda ikinci oldu.

Bu akşam (27 Mayıs Pazar) Monthey'de oynanan final maçında Eintracht Frankfurt ile karşılaşan Galatasaray PAF Takımı, normal süresi 1-1 sona eren maçta rakibine penaltı vuruşları sonucu mağlup olarak turnuvada ikinci oldu.

UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA'dan birçok gözlemci tarafından da takip edilen Uluslararası Monthey Turnuvası'nda Galatasaray'ın yanı sıra; Chievo Verona (İtalya), Monthey, FC Sion (İsviçre), Sporting Braga (Portekiz), Valencia CF (İspanya), Olympique Marseille (Fransa), Eintracht Frankfurt (Almanya) PAF Takımları mücadele etmişti.

Burak Duran
28.Mayıs.2007, 17:47
Galatasaray PAF Takımı, attığı 12 golle turnuvanın 'en çok gol atan takımı' ödülünün sahibi oldu. Ayrıca Semih Erdem, Harun Temur ve Mehmet Düz turnuvanın all star takımına seçildiler.

Universal
28.Mayıs.2007, 17:50
Tebrikler Genç Aslanlara. Büyük bir zafer elde ettiler.

hp-fm-gs
28.Mayıs.2007, 19:25
Galatasaray....

Başk söyleyecek birşey yok.Bizim geleceğimiz onların elinde.