View Full Version : Antalya ve Erciyes küme düştü
eGowiCh
26.Mayıs.2007, 19:52
Antalya ve Erciyes küme düştü
Sezonun son hafta maçlarının ardından Antalyaspor ve Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Lig'e veda ettiler.
Turkcell Süper Ligde sezonun son hafta maçlarının ardından küme düşen son 2 takım da belli oldu.
Ligin 34. ve son hafta maçında kendi sahasında Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olan Antalyaspor, 39 puanda kaldı ve 16. sırada kalarak lige veda etti. Deplasmanda sezonun son maçına çıkan Kayseri Erciyesspor ise Sivasspor'a 2-1 yenilince, Sakaryaspor ve Antalyaspor'la birlikte ligden düşen 3. takım oldu.
Son haftanın diğer kritik maçlarında Gaziantepspor, Konyaspor deplasmanında 2-0'la gülerken, Çaykur Rizespor da Sakaryaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalmasına karşın avreajla Kayseri Erciyesspor'un üstünde yer aldı. Manisa'daki Vestel Manisaspor-Denizlispor maçından gol sesi çıkmadı ve 2 takımda Turkcell Süper Lig'deki yollarına devam ettiler.
NTVSpor
deniz.91
26.Mayıs.2007, 19:59
geçmiş olsun çook üzülüyorum çook:(
El Barto
26.Mayıs.2007, 20:02
Erciyes'e yazık oldu Antalya'ya da zira öyle.
Bursa ve Denizli'nin düşmüş olmasını isterdim.
emrec15
26.Mayıs.2007, 20:03
tam istediğim oldu.ben bunu geçen hafta tahmin etmiştim ikisinin düşeceği.manisa ve denizli için sevindim. manisa maçı çok yağmurlu geçti hasta olabilirim çok ıslandım ama değdi:D
uAburak89
26.Mayıs.2007, 20:04
Erciyes'e yazık oldu Antalya'ya da zira öyle.
Bursa ve Denizli'nin düşmüş olmasını isterdim.
Bursa düşsünde gerisi önemli değil benim için..
Antalya memleketim olmasına rağmen pek üzülmedim, çünkü çok havalanmışlardı..
Erciyes'e daha çok üzülüyorum, bu ligte kalmalıydılar..
RaSenGan
26.Mayıs.2007, 20:04
Antalya'm...:(
eGowiCh
26.Mayıs.2007, 20:09
Antalyaspor'un düşmesine çok sevindim. Yaptıklarından dolayı... Hem geçen sene Altay'a yaptıklarından, hem bu sene yaptıklarından, geçen hafta Erciyesspor'a yaptıklarından dolayı...
"Antalyaspor'u şampiyon yapacağım." demeler, reklamlarda oynamalar, bir havalanmalar, Beyaz Show'a katılmalar... Hakettiler bunu...
Altay'a geçen sene yaptıklarını "Turkcell SüperLig" başlığında anlattım, dileyen okuyabilir.
deniz.91
26.Mayıs.2007, 20:11
antalyaya bende üzülmedim çünkü çok havalanmışlardı ama erciyesime harbi yazık oldu:(:mad:
El Comandante
26.Mayıs.2007, 20:13
Yilmaz Vural cok yanlislar yapti.Cok havalandilar.Takimi ile ugrasacagina Talk Show´lara katildi.Cok yanlislar yapti! Ama sansizliklari da vardi 5 tane mactan son dakikada yedigi gollerle puan kaybettiler.Ama hakkettiler bir yandan düsmeyi bu kadar havalanmayacaklardi!
Erciyes kalmaliydi,cok üzüldüm.Büyük Kaptan bir mucizeyi gerceklestirecekti ama sansizliklar birakmadi yakasini.
eGowiCh
26.Mayıs.2007, 20:16
"Kendim ettim, kendim buldum" misali oldu biraz da. Erciyesspor Ç.Rizespor'u, 9 kişi kalan Rizespor'u, 2 penaltı kaçırarak ve 90+3'te gol yiyerek yenemiyorsa, gerçekten çok yazık...
Erciyesspor ilk yarı 11 puan topladı, şaka gibi :) Eğer Korkmaz sezon başından beri olsaydı, Erciyesspor ilk 5'e girerdi.
Fıratcan Alçınkaya
26.Mayıs.2007, 20:24
Erciyes çok iyi biR futbol oynuyodu... Bülent KoRkmaz oldukça başarılıydı... Takımı Avrupa ya götüRdü... Ama küme düştüleR... Antalya ise Yılmaz VuRal 1-2ay önce tv prog. 4-5seneye Antalya Şampiyon dedi ama küme düştü... 3büyükleR Rüyası başlamadan bitti Yılmaz VuRal ın anlaşılaN...
CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 20:25
Keşke demekten başka çare yok.
Erciyes bu ligde kalmayı hak etmişti,onun yerine Denizli düşseydi keşke demezdim 2 senedir son haftada kurtuluyorlar kısacası hak eden kalmıyor ;;)
Ayrıca Sakarya ve Sivası tebrik etmek istiyorum..Gerçekten tüm Türk futbol kamooyuna ders verdiler ;;)
Selman Ozturk
26.Mayıs.2007, 20:34
Eğer sen son maçta evinde iddiasız Gençlerbirliğini yenemiyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Antalyaspor) Eğer sen son maçta iddiasız Sivasspor'u yenemiyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Erciyesspor) Eğer sen 2 hafta üstüste 3 puan görmüyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Sakaryaspor)....
Düşen 3 takım da ligin 3 büyüğüne karşı oynadıkları futbolu tüm sezon boyunca sergileselerdi şu anki tablo çok daha farklı olabilirdi.
Kendi düşen ağlamaz derler. Bize de sadece arkalarından "güle güle...yine bekleriz" demek düşer...
deniz.91
26.Mayıs.2007, 20:36
erciyesi bitiren werner lorant oldu onu getirmek çok yanlış adımdı mustafa uğur kalsa 18 yapardı ilk dönem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rize yeniliyo olsaydı erciyes sivasa vermezdi maçı heralde onu duyunca böyle oldu
eGowiCh
26.Mayıs.2007, 20:38
Eğer sen son maçta evinde iddiasız Gençlerbirliğini yenemiyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Antalyaspor) Eğer sen son maçta iddiasız Sivasspor'u yenemiyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Erciyesspor) Eğer sen 2 hafta üstüste 3 puan görmüyorsan düşmeyi hakediyorsun demektir.(Sakaryaspor)....
Düşen 3 takım da ligin 3 büyüğüne karşı oynadıkları futbolu tüm sezon boyunca sergileselerdi şu anki tablo çok daha farklı olabilirdi.
Kendi düşen ağlamaz derler. Bize de sadece arkalarından "güle güle...yine bekleriz" demek düşer...
Tamamen katılıyorum. Erciyesspor Sivasspor'u bile yenemedi ki, diğer maçların sonuçları lehine olsa ne olacak? Sivasspor'u yen, arkana yaslan, diğer sonuçları bekle.
Evinde iddiasız Gençlerbirliğini, teknik direktörsüz Gençlerbirliği'ni yenemiyorsun.
Ç.Rizespor'u yenemiyorsun, 9 kişi, 2 penaltı...
Emurafu
26.Mayıs.2007, 20:39
Erciyesspoer dusecegi belliydi evinde ankaragucu-rizespor-antalyaspor gibi takimlari yenemessen dusersin ayrica lorant a fazla suc bulmuyorum
Antalya dusmesi cok surpriz oldu neyse her ikisinide seneye orduya beklerim
deniz.91
26.Mayıs.2007, 20:40
açıkcası ben fazla üzülmüyorum zaten erciyessporlu olmama rağmen çünkü hepsini kendisi etti
Varonil
26.Mayıs.2007, 20:41
Erciyese yazık oldu;;)Seneye bir 2.ci lig takımımız bizi UEFA Kupasında temsil edecek:(
eGowiCh
26.Mayıs.2007, 20:41
Kadrolarını bozarlarsa, oyuncularını muhtemelen 3 büyükler isteyecek ve satacaklardır, UEFA'da hiçbir şey yapamadan gelirler.
deniz.91
26.Mayıs.2007, 20:43
inşallah bu uefa sorununa bir çare bulurlar keşke erciyesi çekselerde kayseri inter-totoya trabzon uefaya gitse çünkü birşey yapamazlar kadroyu tutmalarıda çok zor
eGowiCh
26.Mayıs.2007, 20:44
inşallah bu uefa sorununa bir çare bulurlar keşke erciyesi çekselerde kayseri inter-totoya trabzon uefaya gitse çünkü birşey yapamazlar kadroyu tutmalarıda çok zor
Evet, haklısın aslında ama haksızlık olur. Onlar emek vererek UEFA Kupası'nda finale kadar yükseldiler. Hakları yani sonuçta, bu yüzden öyle bir şey olmaz kolay kolay.
Emurafu
26.Mayıs.2007, 21:12
Erciyes uefa seneye isimiz zor 14. siradayiz 16.siraya dusersek sampiyonar ligine 1 takim gidecek
TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2007, 21:17
Denizli düşse daha güzel olurdu. Erciyes'e yazık oldu. Ben herşeye rağmen Yılmaz Vural'ı beğeniyorum talk showlara katılsa da katılmasa da çok havalansa da havalanmasa da.
ewrim_FB
26.Mayıs.2007, 21:17
Erciyes'le Antalya'ya yazık oldu,Denizli ve Rize'nin düşmesini isterdim...
mustafa35
26.Mayıs.2007, 21:18
Yazık oldu ikisinede.
deniz.91
26.Mayıs.2007, 21:28
Evet, haklısın aslında ama haksızlık olur. Onlar emek vererek UEFA Kupası'nda finale kadar yükseldiler. Hakları yani sonuçta, bu yüzden öyle bir şey olmaz kolay kolay.
bu kayseride olabilir neden çünkü hatırlarsanız süperlige ilk önce erciyesspor çımıştı ancak kulüplerin ismini değişmişlerdi ve erciyes kayseri olmuştu kayseride erciyes
Emurafu
26.Mayıs.2007, 21:29
Ali bilgin kendisini vitrine cikaran klubune ihanet etti
the_imam912
26.Mayıs.2007, 21:30
Offfff Erciyes'im Antalya'm düştü:(:(:(.Of ya.Fb küme düşmüş gibi kötüyüm.
deniz.91
26.Mayıs.2007, 21:30
Düştü ama UEFA'da
Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonu sona ererken, son hafta karşılaşmaları nefesleri kesti. Şampiyonun ve Avrupa Kupaları'na katılacak olan takımların 2 hafta önce belii olduğu Süper Lig'de küme düşen takımlar son hafta belli oldu. Bu sezon Süper Lig'de flaş sonuçlara imza atan ancak sezonun son haftalarında arka arkaya puan kayıpları yaşayan Antalyaspor, Sakaryaspor ve K.Erciyesspor ile beraber 5 sezon sonra döndüğü Turkcell Süper Lig'e veda etti.Öte yandan Türk futbol tarihinde bu sezon bir ilk gerçekleşti. Beşiktaş'ın 2 hafta önce Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantilemesinin ardından UEFA Kupası'na katılacak olan K.Erciyesspor Türk futbol tarihimizde bir ilke imza attı. Türk Telekom Lig A'ya düşen K.Erciyesspor, önümüzdeki sezon UEFA Kupası'nda mücadele edecek ve Avrupa Kupaları'na katılan ilk Türkiye ikinci Lig takımı olarak tarihteki yerini alacak.
26.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2007, 22:17
Ah Antalya Ahhh G.B. maçında kaçan goller yazık oldu düşmemiz lazımdı ama artık olan oldu...
Emurafu
26.Mayıs.2007, 22:20
Artik antalyali futbolcular kapis kapis gider
volkan yaman-senol gibi oyuncular takimda kesin giderler
Bugra19o3
26.Mayıs.2007, 22:21
rizespor hep son haftalarda kurtarıyor... bunun örnekleride var..
ama gitti Antalyaspor'um yazık oldu:(:(:(:(:(
eGowiCh
26.Mayıs.2007, 22:21
Kayseri Erciyesspor, Kayserispor'a jest yapabilir UEFA konusunda, dediğin gibi Deniz, daha önce de isim değişikliği yapılmıştı.
GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2007, 22:24
UEFA buna izin vermez kanımca ama olsa iyi olur...
eGowiCh
26.Mayıs.2007, 22:25
Baskette oldu bir örneği, Ülker Eurolig hakkını Fenerbahçe'ye verdi. Olabilir, olmayacak şey değil.
GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2007, 22:28
İnşallah olur:)
CeNTeR_TR
26.Mayıs.2007, 23:14
Bundan önceki senelerde Ankaragücü kupayı almış ve küme düşmüştü ama affedilmişti belki bu sene Kayseri Erciyes alsaydı aynı durum olurdu ama Uefa şanslarını vereceklerini sanmıyorum ;;)
El Barto
26.Mayıs.2007, 23:18
Ama Erciyes kupayı alamadı Turgut.Sanırım yine isim değiştirecekler.Aslında benim bildiğim isim değiştirirlerse özlerine dönecekler çünkü süper lige ilk çıkan takım Erciyesti ismi değiştirip Kayseri yapmışlardı yani şimdiki Kayserispor.
deniz.91
26.Mayıs.2007, 23:24
UEFA buna izin vermez kanımca ama olsa iyi olur...
erciyes oynamak istemiyorum derse olur ancak erciyesli futbolcuların kabul edeceğini sanmıyorum
anil luque
26.Mayıs.2007, 23:56
bence yılmaz vural'ın hırsına ve emeğine yazık oldu keza bülent korkmaz'ın da
Omerdinho
27.Mayıs.2007, 00:08
erciyes uefa kupasina katilma hakkini baska bir takima vermeli bence :)
gerrrard
27.Mayıs.2007, 00:17
Bence Erciyes vermesin.Aslanlar gibi oynasınlar.;)
erciyes uefa kupasina katilma hakkini baska bir takima vermeli bence :)
Fm de aynı durumda kendin olduğunu düşün. Verir misin hakkını başkasına :)
M.Scofield
27.Mayıs.2007, 00:33
Erciyesin düşmesıne üzüldüm keşke denşzli düşseydi
deniz.91
27.Mayıs.2007, 00:37
bence vermemeli erciyes uefa onların hakkı kendi alın teriyle aldıkları hak her şeye rağmen aldıkları hakları ilk önce bende vermeli diyordum ama şimdi düşünüyorumda yazık onlarada oynasınlar ne yaparlarsa
Sekopej
27.Mayıs.2007, 01:32
Maçların hepsini takip etmeye çalıştım. Antalya maçın başından beri üstün oynayan taraftı, çok gol kaçırdılar, diğer maçlara bakarken golleri yemişler. Atamayana atarlar hesabı oldu. 2-0'dan sonra da çok atak yaptılar, çok gol kaçırdılar, sonuçta galip gelemediler ve düştüler. Kendi düşen ağlamazmış...
Erciyes yenmek üzereydi fakat yense de düşüyordu. Sakarya'nın Rize'yi yenmesi durumunda ligde kalacaklardı. 2 maçta da son dakikalar oynanıyordu. Rize maçı bitince Erciyes'in düşmesi kesinleşti ve 2 dakikada 2 gol yediler, onlar da 2. devre iyi mücadele ettiler Bülent'le ama olmadı. Bakalım şimdi ne olacak, bence Bülent ayrılmasın ve seneye takımı tekrar Süper Lig'e çıkarsın.
Bu arada Erciyes istediğine UEFA hakkını devredemez. Eğer katılmayacağını açıklarsa, Trabzonspor UEFA'ya gider. Kayseri de İnter Toto'ya. Hakkını direk istediği takıma veremez.
Sakarya da çok güzel oynadı. 2. golü atıp Rize'yi yenmelerini çok istedim ama atamadılar. Haftalar öncesinden ligden düşmelerine rağmen, hiçbir maçta rakiplerine kolay kolay teslim olmadılar ve ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Bunun için de onları kutluyorum...
eGowiCh
27.Mayıs.2007, 01:48
"Ali Bilgin'e lanet okuyoruz"
Bu sezon oynadığı futbolla başta Beşiktaş olmak üzere büyük takımlarla adı anılmaya başlayan Ali Bilgin Antalyaspor'da kriz yarattı. Hafta içerisinde sakat olduğundan dolayı G.Birliği maçında kadroda yer almayacağı açıklanan Ali Bilgin'in kamptan kaçtığı ortaya çıktı.
Antalyaspor'un Lig A'ya düştüğü G.Birliği maçından sonra bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Yılmaz Vural adeta kin kustu. Vural, camia olarak Ali Bilgin'e lanet okuduklarını belirtirken Ali Bilgin'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğine dair soruya, "Ali Bilgin kamptan kaçmıştır ve 50 bin YTL alacağını bahane ederek avukat aracılığıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Kendi menfaatlerini düşünerek bunu yapmıştır. Antalyaspor camiası olarak Ali Bilgin'e lanet okuyoruz" dedi.
Lig TV
10_Osmanozc
27.Mayıs.2007, 19:06
Rizespor'u kümede kaldığı için tebrik ediyorum.Sonuna kadar hak ettiler.
Fernando Gago
27.Mayıs.2007, 23:03
erciyes'in düşmesini bekşyprdum zaten
antalya için üzüldüm ama yılmaz vural'a iyi bi ders oldu inş. bir daha böyle havalara girmez
sercaninan
27.Mayıs.2007, 23:47
Erciyesin düşmesıne üzüldüm keşke denşzli düşseydi
aynen bncede