PDA

View Full Version : Yılmaz Vural'dan Ali Bilgin'e lanet!

Emurafu
26.Mayıs.2007, 22:22
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Vural, Antalyasporlu Ali Bilgin'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğine dair soruya, ''Ali Bilgin kamptan kaçmıştır ve 50 bin YTL alacağını bahane ederek avukat aracılığıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Kendi menfaatlerini düşünerek bunu yapmıştır. Antalyaspor camiası olarak Ali Bilgin'e lanet okuyoruz'' dedi.

Almanya’ya gittiği öğrenilen Ali Bilgin’in oradan da Fransa’ya geçip, Marsilya ile masaya oturacağı kaydedildi. Türkiye’de de birçok kulübün peşinde olduğu genç oyuncunun ailesiyle bir araya geldikten sonra kararını vereceği ifade edildi.

Bu arada Antalyaspor Yönetimi’nin yabancı futbolculara paralarını verip,
yerlilere henüz ödeme yapmamasının da takım içinde huzursuzluk yarattığı bildirildi.

bu marsilyanin yaptigini bir turk takimi yapsaydi avrupadan ihrac edilirdi eger ali bilgin sozlesme imzalarsa galatasaray ali bilgini ornek gostermesi lazim

Ali bilgin bu macta olsaydi bu mac belki boyle bitmezdi kendisini iyi bir yere getiren klube cok buyuk bir ihanet etti bu maci neden oynamadi para alamadiysa en azindan bu maci oynamasi gerekirdi

Bu adami kesinlikle galatasaraya istemiyor zaten hic istemedim

GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2007, 22:29
Emrah abi sen çok taktın bu Ali Bilgin olayına yahu:)

mustafa35
26.Mayıs.2007, 22:31
Gerçekten çok kötü bir davranış. Ben de kınıyorum Ali Bilgin'i.

Oysaki sevmiştim bu oyuncuyu. Eski takımını yanlız bırakarak ligden düşmesine sebep oldu.

deniz.91
26.Mayıs.2007, 22:35
bencede antalya yönetimi sonuna kadar haklı ali bilgini ali bilgin yapan antalyaspordur çok büyük saygısızlık...

ForsakeN
26.Mayıs.2007, 22:36
Ribery ile aynı kefeye konulmak istiyor Ali Bilgin sanırım.Kendi seçimi.Türkiye'de hoş karşılanmaz

the_imam912
26.Mayıs.2007, 23:43
Ali bilgin'e yakışmadı :(

ibo
27.Mayıs.2007, 00:00
Besle kargayı oysun gözünü. Böyle karaktersiz futbolcuların hepsine LANET OLSUN.!

Fıratcan Alçınkaya
27.Mayıs.2007, 00:20
Onu bugünleRe getiRen AntalyaspoR a yapmaması geRekiRdi... GeRçektende hiç de güzel biR davRanış değil...

fm26mer
27.Mayıs.2007, 00:23
Ali bilgin'e yakışmadı :(

Antalyaspor sonuna kadar haklı...

HEPİMİZ ANTALYASPOR'UZ!!
HEPİMİZ "VURAL"'IZ

nekop
27.Mayıs.2007, 00:31
Bir maç daha beklese büyük ihtimal 4 büyüklerden birine giderdi ama bu davranıştan sonra kimsenin onu alacagını sanmıyorum ben şahsen Trabzona gelmesini istemiyorum...

M.Scofield
27.Mayıs.2007, 00:38
Ne yapmaya çalıştı acaba ?

Mr.CordiaL
27.Mayıs.2007, 00:55
Gerçekten kötü kişilerin izinden gitmeye çalışıyor.

Omerdinho
27.Mayıs.2007, 01:03
Ali Bilgin ayip etmis.

gerrrard
27.Mayıs.2007, 01:06
Bende lanet okuyorum Ali Bilgin'e.Böyle oyunculara yer yok !!!

Emurafu
27.Mayıs.2007, 01:18
Emrah abi sen çok taktın bu Ali Bilgin olayına yahu:)
valla semsi takarim tabi seni vitrine cikaran takimina ihanet ediyorsun varsa bi sorunun son macinida oyna oyle git

boyle futbolcularin turkiyeye ihtiyaci yok emimki ali bilgin antalyaya gitse ne olur bilemem

hp-fm-gs
27.Mayıs.2007, 01:45
Ayıp ayıp.Türk olduğundan utanır insan be.

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 01:53
Baktım da herkes "Onu bugünlere getiren Antalyaspor'a ihanet etmiş." yazmış, buna benzer şeyler söylemiş. Ali Bilgin Antalyaspor'un altyapısında mı yetişti? 3-5 senedir Antalyaspor'da mı oynuyor?

Onu bugünlere getiren Antalyaspor değil ki ihanet etsin. Altyapıdan yetişmiş bir oyuncu gibi konuşuyorsunuz. Daha Ali Bilgin'in bu ilk senesi, yıldızı Antalyaspor'da parlamış olabilir ancak onu bugünlere Antalyaspor değil, yeteneği getirmiştir.

Ali Bilgin'in yaptığı çirkin bir davranış, kötü bir davranış, Ribery'den farkı yok. Büyük ihtimalle üç büyüklerden birine transfer olur, bonservisi de elinde, yarın öbürgün bir kulüple sözleşme imzalar.

El Comandante
27.Mayıs.2007, 02:06
Ali Bilgin büyük hata yapti,cok cirkin bir davranis.Galatasaray´lilar onu istemez.Gelmesin bize.Böyle cirkef oyunculari istemiyoruz!

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 02:11
Ali Bilgin'in haklılığına dair iddialar var.

Yılmaz Vural, bir gün önce Playstation oynuyor diye Ali Bilgin'i tokatlamış. Ayrıca yöneticiler Ali Bilgin'e "Ya bu boş mukaveleye imza atarsın ya da gidersin" demiş.

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 07:10

Yılmaz Vural, bir gün önce Playstation oynuyor diye Ali Bilgin'i tokatlamış. Ayrıca yöneticiler Ali Bilgin'e "Ya bu boş mukaveleye imza atarsın ya da gidersin" demiş.

Bu dediklerinin eğer doğruysa ki doğru olabilir olayın boyutunu değiştirir

deniz.91
27.Mayıs.2007, 10:48

eğer bu doğruysa ali bilgin haklı

El Barto
27.Mayıs.2007, 10:50
-mış -miş -muş -müş ile iş yapılmaz arkadaşlar.Eğer öyle olsa bile Ali Bilgin çıkıp bunu söyleyip öyle gitmeliydi gidecekse böyle pek şık olmadı.

ozzy
27.Mayıs.2007, 10:51
tipik türk futbolcusu işte.ne etik var ne zeka bide üstüne son maç takımı küme düşecek maça çıkmıyo birde kaçıyo ilginç..

Redrum
27.Mayıs.2007, 11:01
Galatasaray a gelmesin. Ribery den sonra kalbimde lanet okuyacak birisine daha yer yok.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2007, 15:59
Yılmaz Vural diyor ki : Cola alacağım diye çıktı bir daha dönmedi. :)

Memedov
27.Mayıs.2007, 16:16
Ali Bilgin neydi neredeydi şimdi ne yapmaya çalışıyor ?

Fernando Gago
27.Mayıs.2007, 16:21
olaylara tek yönlü bakmamak gerek
ne olursa olsun profesyonel bi futbolcuya yakışmaz ama bununda belli sebepleri vardır elbet

Burak Duran
27.Mayıs.2007, 16:46
Belli sebepleri varsa açıklasın öyle gitsin. Böyle hayati bir maç öncesi takım yüz üstü bırakılmaz bu herşeyden önce taraftara ve takım arkadaşlarına yapılan bir saygısızlıktır. YAZIKLAR OLSUN

Emurafu
27.Mayıs.2007, 16:57
egemen kardes ali yi savunmaya gerek yok evet antalyanin altyapisinda yetismedi ama onu vitrine cikaran takim antalyaspor zaten son mac gelmis neden klubu birakip gidiyor son macinida oyna git

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 16:58
Bir oyuncu bir takım etmez. Ali Bilgin mi attı Gençlerbirliği'nin gollerini? Kümede kalsa her şey farklı olurdu, Vural lanet falan da okumazdı, "Sabah idmanında sakatlandı" diye basına açıklarlarken iyi, düşünce "Kaçtı" demesi güzel.

Burak Duran
27.Mayıs.2007, 17:01
Ne o egemen ali fenere gelicek diye zemin mi hazırlıyorsun?? Yapılan büyük bir terbiyesizliktir ve saunulcak bir yanı yoktur umarım bize gelmez böyle haysiyetsiz takımını yüz üstü bırakan oyunculara ihtiyacımız yok.

Sekopej
27.Mayıs.2007, 17:04
Ne o egemen ali fenere gelicek diye zemin mi hazırlıyorsun?? Yapılan büyük bir terbiyesizliktir ve saunulcak bir yanı yoktur umarım bize gelmez böyle haysiyetsiz takımını yüz üstü bırakan oyunculara ihtiyacımız yok.

Ben de Fener'e gelmesini istemiyorum ama yorum yaparken atlanmaması gereken bir konu var. Ali Bilgin hafta içinde sakatlanmış, zaten bu maçın kadrosunda olmayacaktı. Ama arkadaşlarının yanında olup destek verebilirdi, bunu yapmadı...

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 17:08
Tek taraflı bakıyorsun olaya. Ali Bilgin bir gün önce tokat yemiş Yılmaz Vural'dan, bu birincisi.

İkincisi de tüm umutlar Ali Bilgin'e mi bağlıydı?

Üçüncüsü, Antalyaspor kulübü maçtan önce şu açıklamayı yaptı: "Sabah idmanında Ali Bilgin sakatlanmıştır ve maç kadrosunda yer almayacaktır."

Yani sakatlandı diye oynamadı diye biliyorduk biz, ama ne olduysa Yılmaz Vural maçtan sonra lanet okudu, kaçtı dedi. Düşmese böyle bir şey demezdi kesinlikle. Düştü diye Ali Bilgin'i suçladı, suçu kendinde aramak yerine Bilgin'i suçladı. Ayrıca Antalyaspor büyük yalan söyledi. Maçtan önce söyleseydi o zaman Ali Bilgin kaçtı diye, sakatlandı yalanını niye attılar, işlerine gelmeyince Bilgin kaçtı dediler.

İkili oynadı Antalyaspor, düşmesine de sevindim iyice zaten, Ali Bilgin de kaçmakta haklı.

Hem dayak yiyor, hem parasını alamıyor, ben olsam ben de durmazdım.

Emurafu
27.Mayıs.2007, 17:20
Egemen bence yilmaz vural o tokati bile saka olarak atmistir kesin

nekop
27.Mayıs.2007, 17:27
İyi bende şaka olsun diye seni dövim o zamanböyle şaçmalıkmı olur...

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 17:35
Bu arada bu tokat olayını kim söyledi Ali Bilgin'in menejeri açıklamasında bundan bahsetmemiş

uAburak89
27.Mayıs.2007, 18:22
Tokat olayı uydurma olabilir, Yılmaz Vural daha önceden de böyle şeyler yaptığı için kullanıyor olabilirler.. Bence Ali Bilgin'in yaptığı insanlık dışı davranışa kılıf arıyor bazıları..

Emurafu
27.Mayıs.2007, 19:38
İyi bende şaka olsun diye seni dövim o zamanböyle şaçmalıkmı olur...tokat olayi boyledir hani yilmaz hocanin bazen saka ile karisik hariketli oluyor buyuk ihtimal boyle birseydir bence abartiliyor

uAsamet91
27.Mayıs.2007, 20:43
Ayip etmis

BaD BoY
27.Mayıs.2007, 22:53
Arkadaşlar Kanıtsız Konusmayalım Tokat Olayı Olsa Ali Bilgin Hemen Basın Açıklaması Yapar Çünkü Hem Tokat Yicen Hem Vuraldan lanetleniyorsun Hemde Antalaynın 2.lige düşmesi sana baglancak sen de açıklama yapmıcan , açıklamama yapmamasının nedeni açık para yüzünden.

Antalyanın Yalan Söyleme Olayına Gelince maçtan önce vural ne dicek para yüzünden mi gitti dicek siz dünyanın neresinde duydunuz böeyle dediklerini. sonra sen futbolcularından mükemmel top oynamasını beklicen , taraftarlardan ise tam destek beklicen sana sormazlar mı sen nie yabancıların parasını veriyorsunda türklerin parasını vermiyon bu türk futbolcuları assagılamaktır.

Vural Daha Dün Değilmiydi Kırmızı Kart Gördü Die Futbolcusunu Döven.Futbolcunu Dövüyorsan Baska Futbolcuda Para Alamadıgı İçin Oynamamıssa Sen O Futbolcuya Bişey Diyemez . Dersen Senin Nasıl Karakterli Oldugun Orataya Çıkar.

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2007, 04:26
Ben olsam aynisini yapardim.......

Tabi Yilmaz Vural gercekten tokat atiysa

Fernando Gago
28.Mayıs.2007, 08:14
ne olursa olsun olayları 2 taraflı veya avukatlar menajerler vasıtası ile dinlemek lazım çünkü bu açıklamayaı yapan yılmaz vural yılmaz vuralın söylemlerinin ne kadar abartılı ne kadar gerçekdışı olduğu bilmeyen yoktur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Üç maçtır sakat oynadığına dikkat çeken Ali Bilgin, Lig A'ya düşmenin faturasının kendisine kesilmek istendiğini ifade ederek, "Benim kişiliğimi herkes biliyor. Karaktersiz birisi değilim. Yılmaz hocam üzüntülü olduğu için hakkımda ağır konuşmuş. Kırgın değilim. Adelemde 6 milimlik bir yırtık var. Essen'in doktoruna tedavimi yaptırıyorum" dedi.