Log in

View Full Version : Bülent Korkmaz'dan görevinden ayrıldı

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 12:39
Bülent Korkmaz'dan ayrılık sinyali!
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Yapabileceğimizin maksimumunu yaptık. Ben huzurluyum, mutluyum. Futbolcularım da huzurlu ve mutlu" dedi.. Genç hoca kalıp kalmama konusunda ise olumsuz konuştu ve "Bazı problemler var" dedi..

Bülent Korkmaz, Sivasspor karşısında 2-1 yenik ayrıldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Söylenecek fazla bir şey olmadığını ifade eden Korkmaz, şunları kaydetti:
''Özellikle ikinci yarı gösterdikleri özveri, fedakarlık ve mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi gönül isterdi ki ligde kalalım. Ama geçmişte yaşanan olaylar veya puanlar bunu etkiledi. Yapabileceğimizin maksimumunu yaptık. Ben huzurluyum, mutluyum, futbolcularım da huzurlu ve mutlu. Bundan sonra da söylenecek fazla bir şey yok.''

Bu durumu futbolun bir cilvesi olarak nitelendiren Korkmaz, ''Ama Kayseri halkına bir heyecan yaşattık. Umutları bitmiş bir şehir vardı. Biz hem kupada, hem ligde heyecan yarattık. Umutları yeniden yeşerttik. Artık bundan sonra biz de kendi durumumuza bakacağız'' diye konuştu.

Korkmaz, Kayseri Erciyespor'un UEFA Kupası'nda mücadele edeceğinin hatırlatılması ve kupa maçlarında takımın başında olup olmayacağının sorulması üzerine, şöyle konuştu:
''Bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama pek de olumlu düşünmüyorum. Bazı problemler var. Oturup düşüneceğim, ekibimle konuşacağım. Çünkü yeniden bir heyecan, yeniden bir ambiyans, yeniden güven yaratmak zor. Tam sağlıklı bir karar veremiyorum. Sağlıklı bir karar verdiğimde zaten gereken açıklamayı yapacağım.''

Bu arada Korkmaz'ın açıklamasının bitmesinin hemen ardından salona giren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, meslektaşını gösterdikleri mücadeleden dolayı sarılarak tebrik etti.

Ajansspor

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 12:42
Ben yaptığı açıklamayı canlı seyrettim istediğim şartlar var dedi onlar sağlanmazsa kalmayacağım dedi

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 12:46
İstediği şartlar transfer falan herhalde. Bu takım aynen kalır, bir iki takviye yapılırsa aynen SüperLig'e çıkar ve UEFA'da da başarılı olur.

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2007, 12:50
Ama takımın ligden düşmesinden dolayı değil demişti birde Ligde kalsaydık bile istediğim şartlar sağlanmazsa kalmazdım demişti

Akıllı adam istediği ortam olamayınca başarının gelmesinin zor olacağını biliyor ondan böyle davranıyor bence doğru olanı yapıyor

ryu
27.Mayıs.2007, 12:57
ama erciyes formda olduğu zamanlarda takım ikinci lige bile düşse ayrılmayacağım diyordu.

Omerdinho
27.Mayıs.2007, 12:59
böyle olacagi basindan beri belliydi zaten.

fm26mer
27.Mayıs.2007, 12:59
Kalsın bence ya seneye tekrar çıkar büyük ihtimalle.

deniz.91
27.Mayıs.2007, 13:00
ayrılmazsa seneye tekrar çıkar bu takım

uAsamet91
27.Mayıs.2007, 13:05
Biraksin.Galatasarayin basina gelsin

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 13:08
Galatasaray'ın başına gelsin diyenler hayal görüyor. Gelmez. Galatasaray'ın gündeminde Kalli var, büyük oranda da anlaşılmış zaten, yabancı antrenör arıyor Galatasaray. Özhan Canaydın olduğu sürece gelmez Bülent Korkmaz.

Bülent Korkmaz Gençlerbirliği'nin başına geçecek.

hp-fm-gs
27.Mayıs.2007, 15:25
eGowiCh yapma be.Kalli'yi yalanladı kulüp.

Bülent Korkmaz Erciyes'i Süper Lig'e çıkarır.Ondan sonra ancak Galatasaray'a gelir.

physicist87
27.Mayıs.2007, 15:37
feldkamp ın menegar olarak göreve getirilmesi ve teknik adama olarak da onun altında Bülent Korkmaz'ın çalıştırılması düşüncesi de etrafta dolanmakta..Yani takım tamamiyle Feldkampın direktifleri doğrultusunda Bülent tarafından çalıştırılıcak diyorlar..Olabilir güzel bir düşünce ama sanki Bülent için biraz daha erken Gs'ya gelmek..

uAsamet91
27.Mayıs.2007, 18:02
Korkmaz istifa etti
Turkcell Süper Lig'e dün veda eden Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Bülent Korkmaz görevinden istifa etti.

Ligin ikinci yarısında mavi-siyahlı ekipte teknik direktörlük görevini üstlenen, ligde aldığı başarılı sonuçların yanı sıra Fortis Türkiye Kupası'nda finale kadar yükselme başarısını gösteren Bülent Korkmaz, görevinden ayrıldığını açıkladı.
Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
''Tüm kamuoyunun bildiği gibi Kayseri Erciyesspor Kulübü sezonun sona ermesi ile beraber Turkcell Süper Lig'e veda etti.

Camia olarak elimizden gelen tüm özverili çalışmalarımızı yapmış olsak da sezonun son maçlarında alınan neticeler ile bir alt lige düşmüş olduk. Ekibimle beraber görevde bulunduğumuz süre içerisinde başarılı bir performans göstermiş olduğumuza inansak da maalesef sezonun ilk yarısında gerçekleşen bir dizi hatalar sebebi ile bu performansımız takımımızın ligde kalmasına yetmemiştir.

Türk futboluna ve Kayseri Erciyesspor için tüm umutlarını yitirmiş olan Kayseri şehrine farklı bir heyecan getirmek için ekibimle beraber çıktığım bu yolda vicdanım rahat ve görevimi elimden gelen en iyi şekilde yapmış olduğumun bilinci ile 2006-2007 sezonunun ikinci devresi başladığım Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörlüğü görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım.

Göreve geldiğim ilk günden bu yana bana her türlü desteği veren Kayseri Erciyesspor'un değerli başkanı ve camiası ile Kayseri halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Teknik direktörlüğümün ilk temellerini attığım bu takım ve şehrin ömrümün sonuna kadar ben de farklı bir yeri olacaktır

27.05.2007

Kaynak : AA

Universal
27.Mayıs.2007, 18:08
Bülent'in Süper Lig'de devam etmesi şart. Mutlaka iddialı bir kulüp şeçmeli.

Fıratcan Alçınkaya
27.Mayıs.2007, 18:10
Takım 2.Ligdeyken ayrılıR diye düşünüyoRum... Bülent KoRkmaz ı GS nin başında göRmek çok isteRim...

Fernando Gago
27.Mayıs.2007, 18:15
istifa etti zaten bakalım superligde bi takım çalıştırabilecek mi

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 18:50
Bülent Korkmaz istifa etti
Ligin ikinci yarısında göreve başlayan ve Kayseri Erciyesspor'u Fortis Türkiye Kupası'nda finale taşıyan teknik direktörü Bülent Korkmaz, istifa ettiğini açıkladı.

http://www.ntvspor.net/Images/14655.jpg

Turkcell Süper Lig'e veda eden Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Bülent Korkmaz görevinden istifa etti.

Ligin ikinci yarısında mavi-siyahlı ekipte teknik direktörlük görevini üstlenen, ligde aldığı başarılı sonuçların yanı sıra Fortis Türkiye Kupası'nda finale kadar yükselme başarısını gösteren Bülent Korkmaz, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Korkmaz, yaptığı açıklamada, ''Camia olarak elimizden gelen tüm özverili çalışmalarımızı yapmış olsak da sezonun son maçlarında alınan neticeler ile bir alt lige düşmüş olduk. Ekibimle beraber görevde bulunduğumuz süre içerisinde başarılı bir performans göstermiş olduğumuza inansak da maalesef sezonun ilk yarısında gerçekleşen bir dizi hatalar sebebi ile bu performansımız takımımızın ligde kalmasına yetmemiştir. Türk futboluna ve Erciyesspor için tüm umutlarını yitirmiş olan Kayseri şehrine farklı bir heyecan getirmek için ekibimle beraber çıktığım bu yolda vicdanım rahat ve görevimi elimden gelen en iyi şekilde yapmış olduğumun bilinci ile Erciyesspor Teknik Direktörlüğü görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" ifadelerine yer verdi.

Korkmaz, "Göreve geldiğim ilk günden bu yana bana her türlü desteği veren Kayseri Erciyesspor'un değerli başkanı ve camiası ile Kayseri halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Teknik direktörlüğümün ilk temellerini attığım bu takım ve şehrin ömrümün sonuna kadar ben de farklı bir yeri olacaktır'' diye konuştu.

NTVSpor

10_Osmanozc
27.Mayıs.2007, 19:03
Erciyesspor'un başında kalsaydı Süper Lig'e tekrar çıkaracağını düşünmüyordum.Hayırlı olsun.

El Comandante
27.Mayıs.2007, 19:08
Insallah Galatasaray´a gelir.Özhan Canaydin onun taraftarlar tarafindan ne kadar cok sevildigini,taraftarlarin onu taptigini biliyor.Bülent Korkmaz´i basa getirerek taraftarlar arasindaki su gerilimi bir nebze olsun azaltmak isteyecektir.

uAburak89
27.Mayıs.2007, 19:10
Hiç sanmıyorum Baran, bende gelmesini çok istiyorum ama Özhan Canaydın varken gelmesi hiçte iyi olmaz.. Özhan bey insan harcama uzmanı malum, Bülenti de harcar..

10_Osmanozc
27.Mayıs.2007, 19:14
Daha Bülent Korkmaz'a jübile yaptırmamış olan Özhan Canaydın mı?

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 19:57
Galatasaray taraftarı hayal görüyor, Bülent Korkmaz gelmez takımın başına, Özhan Canaydın varken gelmez. Jübile yaptırmamış Özhan Canaydın varken gelmez, o kadar onursuz değil Bülent Korkmaz.

Gençlerbirliği'nin başına geçeceğini iddia ediyorum. Bülent Korkmaz Gençlerbirliği'ni çalıştıracak, orada antrenördü, şimdi de teknik direktör olacak. Bu benim fikrim.

Maksic
27.Mayıs.2007, 20:03
Feldkamp'ın yanında çalışabilir belki öyle düşünüyordur yönetim ama Bülent hoca Erciyes'ten gitmeseydi Erciyes tekrar süper lige çıkabilirdi rahat

eGowiCh
27.Mayıs.2007, 20:10
Bülent Korkmaz neden Feldkamp'ın yardımcısı olmayı kabul etsin? Korkmaz Kalli'ye "Şunu oynatma, bunu oynat" mı diyecek?

Rıdvan Dilmen'in de Zico'nun yardımcısı olmasıyla ilgili haberler vardı ama Rıdvan Dilmen açıklamıştı durumu, teknik adam olduğunu ve yardımcı olup da Zico'ya şunu yap bunu yap diyemem demişti.

Bülent Korkmaz da teknik direktör, bence 1-2 yıl daha SüperLig'de takım çalıştırır daha sonra Galatasaray yönetimi değişince başına geçer Galatasaray'ın.

El Comandante
27.Mayıs.2007, 20:22
Seneye yönetim kesin degisecek.Kongre var.Ozaman yeni yönetimle beraber Büyük Kaptan teknik direktörümüz olur.

deniz.91
27.Mayıs.2007, 21:00
Turkcell Süper Lig'e dün veda eden Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Bülent Korkmaz görevinden istifa etti. Ligin ikinci yarısında mavi-siyahlı ekipte teknik direktörlük görevini üstlenen, ligde aldığı başarılı sonuçların yanı sıra Fortis Türkiye Kupası'nda finale kadar yükselme başarısını gösteren Bülent Korkmaz, görevinden ayrıldığını açıkladı.
Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
''Tüm kamuoyunun bildiği gibi Kayseri Erciyesspor Kulübü sezonun sona ermesi ile beraber Turkcell Süper Lig'e veda etti.
Camia olarak elimizden gelen tüm özverili çalışmalarımızı yapmış olsak da sezonun son maçlarında alınan neticeler ile bir alt lige düşmüş olduk. Ekibimle beraber görevde bulunduğumuz süre içerisinde başarılı bir performans göstermiş olduğumuza inansak da maalesef sezonun ilk yarısında gerçekleşen bir dizi hatalar sebebi ile bu performansımız takımımızın ligde kalmasına yetmemiştir.
Türk futboluna ve Kayseri Erciyesspor için tüm umutlarını yitirmiş olan Kayseri şehrine farklı bir heyecan getirmek için ekibimle beraber çıktığım bu yolda vicdanım rahat ve görevimi elimden gelen en iyi şekilde yapmış olduğumun bilinci ile 2006-2007 sezonunun ikinci devresi başladığım Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörlüğü görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım.
Göreve geldiğim ilk günden bu yana bana her türlü desteği veren Kayseri Erciyesspor'un değerli başkanı ve camiası ile Kayseri halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Teknik direktörlüğümün ilk temellerini attığım bu takım ve şehrin ömrümün sonuna kadar ben de farklı bir yeri olacaktır

27.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

uAburak89
27.Mayıs.2007, 21:02
Bu haber vardı..

deniz.91
27.Mayıs.2007, 21:04
çok özür dlerim bir konu altıunda olduğundan dolayı görmedim

deniz.91
27.Mayıs.2007, 21:07
yapma be hocam bu kez dahada üzüldüm neden bıraktın bizi seneye yine çıkacaktın çok üzüldüm bırakmana:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

goosfraba
27.Mayıs.2007, 21:21
Bülent Korkmaz Gençlerbirliği'ne gidecek bence..

mustafa35
27.Mayıs.2007, 21:23
Yapacağını yaptı o bence.