View Full Version : Ankaragücü'nde Karaman devri bitti
crazzy
28.Mayıs.2007, 15:22
Turkcell Süper Ligi'nde kümede kalmayı son haftalarda garantileyen Ankaragücü'nün, teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdığı öğrenildi.http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
Sarı-lacivertlilerde, başkan Cemal Aydın ile kulüp binasında görüşen Karaman ile yolların ayrıldığı, yeni sezonda teknik ekip için yardımcı antrenör Özcan Bizati ve takım kaptanı Hakan Kutlu'nun gündemde olduğu öğrenildi.
Fernando Gago
28.Mayıs.2007, 16:04
ankaragücü küme düşme vs. korkusuda yoktu sanırım kişisel bi sorun olduğu için ayrılmıştır
RoNNiE91
28.Mayıs.2007, 17:33
Muhtemelen öyledir.Hikmet Karaman zaten çok ters bir adam.Pek sevmiyorum zaten kendisini.
TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2007, 17:36
Ankaragücü yönetimi başarılı değil,hep kendi başarısızlıklarını hocalara kesiyorlar. Hikmet Karaman'ın istediği oyuncuları almıyorlar,üstüne üstlük en iyi oyuncuları satıyorlar Ceyhun gibi,ardından Hikmet Karaman'dan başarı bekliyorlar. Bu kadrodan hiçbirşey olmaz. Ankaragücü yönetimi 17 iç saha maçında Yönetim İstifa seslerini duymalarına rağmen istifa etmediler. Koltuk sevdası bunun adı. Ankaragücü maçlarında sadece maç izleyen bir grup vardır tezahürat falan yapmazlar sadece oturur maç izlerler. Bu adamlar bile yönetim istifa tezahüratı başlayınca ayaklanıp tezahürata destek veriyorlar.
Memedov
28.Mayıs.2007, 18:32
Ankaragucu takimi basina deneyimli ve bu islerden iyi anlayan birisi gecmesi lazim bu isler Özcan Bizati ve Hakan Kutlu ile yurumez.
Emurafu
28.Mayıs.2007, 18:36
hikmet hoca galatasaraylada gorusme halinde bakalim neler olacak
Universal
28.Mayıs.2007, 18:38
Ankaragücü gibi köklü bir Süper Lig kulübünün köklü bir başarıya imza atması gerekiyor. İyi bir hoca ile başlayarak, genç ve yetenekli oyunculara dönük transferler ve yabancı oyuncu olarakta Afrika veya Amerika değil Avrupa'dan getirerek iyi bir başarı elde edebilirler.
barahir
28.Mayıs.2007, 18:42
Ya ne kadar T.D değişiyor burda yaa..
hp-fm-gs
28.Mayıs.2007, 19:22
Hikmet Karaman, Galatasaray'da yardımcı antrenör olarak anılıyor.