View Full Version : Şok Yılmaz Vural İntihara kalkışmış
ChAoS
29.Mayıs.2007, 11:03
İntihara kalkışmış!
Küme düşen Antalyaspor'un deneyimli çalıştırıcısı Yılmaz Vural'dan şok açıklama. Dün gece ATV'de yayınlanan Santra programında Türkiye'nin gündemini sarsacak bir gerçek ortaya çıktı.
Ersin Düzen'in sunduğu, Ahmet Çakar ve Gürcan Bilgiç'in yorumlarıyla katıldığı ve Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'ın konuk olduğu yayına Yılmaz Vural da telefonla bağlandı.
Süper Lig'den düşen Antalyaspor'un hocası kulübüyle ilgili gelişmeleri aktarırken, usta gazeteci Gürcan Bilgiç'in sorusu karşısında acı bir gerçeği açıkladı.
Bilgiç, Antalya'nın G.Birliği'ne 3-1 yenilip küme düştüğü maç sonrası Vural'ın başına silah dayayıp intihara kalkıştığını, yardımcı antrenör Engin Korukır'ın Vural'ın tetiği çekmesine son anda engel olduğunu öğrendiğini, bunun doğru olup olmadığını hocaya sordu. Bir anda sessizliğe gömülen Vural, "Ne yazık ki doğru! O anki psikolojimle böyle bir şey yaptım" diyerek gizli kalan gerçeği açıkladı.
29.05.2007
Kaynak : Sabah
El Barto
29.Mayıs.2007, 11:08
Yılmaz Vural şov.Bu adam ne zaman akıllı başlı bir adam olacak acaba.
ChAoS
29.Mayıs.2007, 11:16
Yılmaz Vural şov.Bu adam ne zaman akıllı başlı bir adam olacak acaba.
Bencede şov yapıyo sana tamamen katılıyorum...
Sezonun ortalarında Feneri şampiyon yaparım filan diyodu Zico yu yerden yere vuruyodu tabi o zamanlar Antalya orta sıralardaydı
Takımını kümede tutma başarısını gösteremedi..
El Barto
29.Mayıs.2007, 11:21
%100 futbola katılmıştı takım orta sıralarda iken gevrek gevrek gülüyordu 39 puanı alan takım ligde kalır diye dalga geçiyordu neredeyse ama ilahi adalet işte...:)
deniz.91
29.Mayıs.2007, 11:37
hala akıllanmamış bu adam kendini böyle şeyler yaparak gündemde tutmaya çalışıyor
eXcitinG
29.Mayıs.2007, 12:01
YıLmaz vuraL işte ne yapsa yeridir bu adamın :)
10_Osmanozc
29.Mayıs.2007, 13:28
Geçmiş olsun.
remake
29.Mayıs.2007, 13:29
"Yilmaz Vural tokat atsana, atsana, atsana." :)
Adamın hormon bezlerinde bir sorun var heralde,çok fazla adrenalin pompalıyor
Universal
29.Mayıs.2007, 13:43
Diyecek bişey bulamıyorum. Her gittiği takım ligden düşüyor. Bu kadar da okul bitirdi. Sonucu bu. Geçmiş olsun.
Bordo61Mavi
29.Mayıs.2007, 13:45
Bide Ali Bilgin'e kiziyoz niye ayrildi diye, boyle piskopat hoca olursa herkes ayrilir
Seçkinn
29.Mayıs.2007, 13:55
Ne zaman tv kanallarına çıksa yada gazetelere manşet olsa takımı düşüşe geçmeye başlıyor. Bu sezonda aynısı oldu, takım iyi futbol oynarken bir çıktı ortaya herşey alt üst oldu.
Ali Bilgin'e kızılabilir belki takımı bırakıp gitmesinden dolayı ama bunu son yapacak kişi Yılmaz Vural'dır. Öncelikle kendi hatalarını düzeltmeli. Mesela intihar etmeye kalkmamalı bir daha. Futbol uğrunda ölünecek birşey değil sadece spor, bunun farkına varırsa herşeyi çözer.
hp-fm-gs
29.Mayıs.2007, 13:55
Şov yaptığına katılıyorum.
EL-Hadji
29.Mayıs.2007, 14:00
Adam profesyonellik dışı biri ya başka da bişi demiyorum
Emurafu
29.Mayıs.2007, 14:44
Arkadaslar dun aksam santrayi canli izleyen varmi yilmaz vural israrla dusurulduk yaw nasil dusuruldunuz son macta en az 10 net pozsiyonun atamamisssinz bu arada intihar etme olayi show degildi eger valla ben saat 3 de yattim programi canli izledim sok oldum valla hicde show yapmaya benzemiyorduk ahmet cakar falan baya kizdi
Arkadaslar ali bilgin konusunda yilmaz vural o kadar hakli ki adam diyorki bir futbolcuyu almanydan 3. ligfen aldik adam ettik oda son macta kacti diyor kim aklini celdi bilmiyorum ama yavrum bari son macida oynayip gitsene diyor yilmaz vural ayrica parasi yatirilmis sadece aklini celmisler ali bilginin programi canli izleyen varsa bana hak verir oyle gazetededen okumakla olmuyor
Her gittigi takim dusuruyormu yilmaz vural 28 yillik hocalik hayatinda ilk 1 defa takim dusurmus bunuda bilmenizi isterim
ChAoS
29.Mayıs.2007, 14:52
programi canli izleyen varsa bana hak verir oyle gazetededen okumakla olmuyor.
Ne demek istiyosun ki sen biz kendi yorumumuzu yaptık canlı izledik veya izlemedik bu senin bizim yorumlarımıza HAKARET hakkı vermez ki sana..
Hem bir Teknik Direktörün yardımcısı Yılmaz hoca yanımda intihara kalkıştı alın size haber der mi sence ?
Emurafu arkadaşım
RaSenGan
29.Mayıs.2007, 14:54
Futboldan soğudum bu adam yüzünden..:)
ChAoS
29.Mayıs.2007, 14:55
Hem bu Yılmaz vuralın yaptığı ilk dengesizlik değil ki....
El Barto
29.Mayıs.2007, 15:00
Futbolcu tokatlar, intahara kalkışır, şov yapar, reklam filminde oynar, vs. vs. :D
Bence teknik direktörlüğübıraksın bu adam artık.
Her sene Fenerbahçemuhabbeti ayrı tabii. :)
Ali Bilgin kaçmış diyorlar ya çok bile dayanmış bence. :D
Fernando Gago
29.Mayıs.2007, 16:33
bu adam tam bir şovmen...
mustafa35
29.Mayıs.2007, 16:48
Saçmalıyor yahu.
carrey
29.Mayıs.2007, 16:52
ne olursa olsun yılmaz vurala geçmiş olsun alın bendende bir kafiye :D
TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2007, 16:58
Ne kadar psikopat olsa da Yılmaz Vural iyidir.
fm26mer
29.Mayıs.2007, 17:05
Yılmaz abi den beklenir yav..
Emurafu
29.Mayıs.2007, 17:30
Yilmaz hocanin cok ustune gidiliyor evet ihtihar sacma tabi ama bilinmeyen bazi gercekler var bunuda telefon baglantisinda soyledi
tombul taho
29.Mayıs.2007, 19:25
Bu adam Türkiye'nin mesleki anlamda en profesyonel olan teknik direktörü. Yani eğitim açısından en üstte Yılmaz Vural var galiba. En okumuş adam bu konuda. Ayrıca kendisiyle 2 sene evvel tanışma fırsatım olmuştu. Kendisi gerçekten dünya tatlısı bir adam. Ama işte futbol değiştiriyor onu.
Benim asıl merak ettiğim bu adamcağız 3 büyüklerden birini çalıştırdığında daha mı beter olur yoksa düzelir mi ?
Benim görüşüm daha beter olacağı yönünde. Yani büyük ihtimalle o tetiği çeker gibime geliyor Allah korusun...
nekop
29.Mayıs.2007, 22:54
Ben sahanın kenarında çok beğeniyorum kendisini futbolcularıyla birlikte yaşıyor maçı diğerleri gibi gol yiyince insanı gıcık eden bir sırıtma yapmıyor en azından...
Fernando Gago
29.Mayıs.2007, 23:34
ama bu kadar baskıda oyuncuyu sıkar bence zaten 1 hafta maça çalışıyorsun + devre arası gerekli taktikleri veriyorsun bide 90 dk içinde öle yap böyle yap şuraya koş oyuncu sahaya ısınamaz birazda şov yapıyor saha kenarında çok iyi natrenör ya
Mirza
30.Mayıs.2007, 00:16
Habere yorum yapmaktan çok Yılmaz Vural'a hakaret etmişsiniz.Kilitli