Log in

View Full Version : Vestel Cekildi!

uAsamet91
29.Mayıs.2007, 16:22
Vestel çekildi!
Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, Vestel'in kulüpten sponsorluğunu çekme kararı aldığını bildirdi. Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada ''Vestel'in yeni sezonda sponsorluğunu çekme kararı aldığı doğru. Bu yeni alınmış bir karar değil. Sakaryaspor maçıyla başlayan bir süreç. Biz bu kararın değişmesi için iknaya çalışıyoruz'' dedi.
29.05.2007

Kaynak : AA

Universal
29.Mayıs.2007, 16:23
Manisa çöker. Vestel büyük fırsattı. Böyle giderse Manisa'nın sonu pek iyi değil.

Bugra19o3
29.Mayıs.2007, 16:23
bende sandım ligden çekildiler...:D:D:D:D

ama vestel i kaybetmesi kötü oldu manisa'nın transfer yatırımının büyük bir payı vestel den geliyordu..:DD:D:D

Fernando Gago
29.Mayıs.2007, 16:31
:D bende ligden çekildi sandım şarşırdımİ:D zaten olan olaylardan sonra böyle bi şey gündemde idi yeni sponsor büyük ihtimalle turkcell olur belki vodafone

Memedov
29.Mayıs.2007, 16:31
Manisa için büyük bir kayıp bence iyi gelir geliyordu Vestel´den.

Universal
29.Mayıs.2007, 16:33
Vestel'in adı kirleniyordu. Vestel kendine Kayserispor veya Gençlerbirliğini alsın daha yararlı olur.

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2007, 16:34
Manisa seneye gidici gibi.

eXcitinG
29.Mayıs.2007, 16:36
VesteL`in sponsorLuğunu çekmesi demek finansaL açıdan Manisanın çökmesi demek.GeLecek yıL işLeri çok zor oLacak.

carrey
29.Mayıs.2007, 16:49
geç bile kaldılar sporsorluğu çekmekten o olaylardan hemen sonra çekmelilerdi kanımca

Omerdinho
29.Mayıs.2007, 17:05
manisaspor adina kötü oldu...

fm26mer
29.Mayıs.2007, 17:08
Bende Ligden çekildi sandım .. başlık bence değiştirilmeli.
Haklılar tabi okadar olaydan sonra..

Fıratcan Alçınkaya
29.Mayıs.2007, 17:19
Manisaspor için iyi bir haber değil... Önümüzdeki sene çok zorlanıcaklar...Sakarya maçından sonra belliydi böyle olucağı...

aLka
29.Mayıs.2007, 17:22
ligden çekilmiş olsalardı vestel manisa çekildi yazarlardı yahu :) seneye manisa kümeye oynar heralde..

Emurafu
29.Mayıs.2007, 17:28
Manisa olursa isleri zor ama bildigim kadariylar haluk cubukcu parasi baya var keske vestel ayrilmasaydi

eGowiCh
29.Mayıs.2007, 17:32
Manisaspor için kötü bir haber, ancak böyle olacağı belliydi. VESTEL kadar pinti bir firma, Zorlu kadar pinti birisi yoktur bu dünyada. Ersun Yanal'ın zamanında istediği çoğu oyuncuyu para sorunu yüzünden transfer etmedi Vestel. Sponsordu ama öyle ahım şahım sponsorlukları yoktu, ne stadyumu adam ettiler, ne transferlerde hocalarının dediklerini yaptılar; kısacası futbola o kadar da yatırım yapmadılar.

ChAoS
29.Mayıs.2007, 19:26
Vestelle geldiler vestelsiz giderler..

fmsmyrna
29.Mayıs.2007, 19:37
Seneye düşmemeye pynayacak bir takım çıktı bile Manisa'nın işi zor.

JunkChorn
29.Mayıs.2007, 19:59
Sadece vestel olarak bakılmaması gerek bence sonuçta bu bir örnek olacaktır ve diğer kuruluşlarda elini futbol taşının altına koymayacaktır.Türk futbolu adına büyük kayıp.

Emurafu
29.Mayıs.2007, 20:23
Manisanin isi o kadar zor degil haluk cubukcunun baya parasi var zaten stadi falan o yapti

sercaninan
29.Mayıs.2007, 20:27
Seneye düşecek ilk takım belli oldu böylelikle

Fernando Gago
29.Mayıs.2007, 20:37
ben bu kadar krize gireceklerini sanmıyorum ...
rize sivas denizli bunlarında arkasında böyle kuruluşlar yok ama öyle veya böyle ilerliyorlar evstelde ilerleyebilir

Emurafu
29.Mayıs.2007, 21:29
Ya bir vestek ayrildidiye manisa hemen niye dussun elinde hala cok iyi futbolcular var biraz sacma konusmalar olmuyormu sizce

nerazzuri
29.Mayıs.2007, 21:34
Takımı sildiler resmen yhaa bu kadar da kalleşlik yapılmaz.Takımı destekliyeceklerine darbe üstüne darbe vuruyorlar.Yazık oldu bu takıma yazık.Oyna ne hayallerimiz vardı :(:(

ozgrkc
29.Mayıs.2007, 22:16
vestel le zar zor kümede kaldılar vestel gderse manisanın hali nolur allah bilir:)

uAburak89
31.Mayıs.2007, 14:10
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, şirketlerinden Vestel'in, Vestel Manisaspor'dan sponsorluğunu çekeceği iddialarıyla ilgili olarak, ''Kimse inanmasın. Böyle bir şey yok. Yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

Zorlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından her yıl düzenli olarak bir ana tema çerçevesinde düzenlenen, bu yıl ''Girişim ve İnovasyon'' ana temasıyla 5'nci gerçekleştirilen ''Ulusal Girişimcilik Kongresi''ne katılmak üzere geldiği Bursa'da, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Vestel Manisaspor'dan desteklerini çekecekleri yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Zorlu, şunları kaydetti:
''Böyle bir şey yok. Herkes bir şeyler diyor. Biz ancak dedikodu üretiyoruz. İşimiz yok, gücümüz yok. Böyle bir şey yok şu anda. Ama biz, bir zaman düşündük. Yani dedik ki; (bizim haksız yere 3 puanımızı sildiler, gözden geçirmemiz lazım) Bu benim ağzımdan çıktı da yani. Ben bunu inkar etmiyorum. Ama biz, bu şekilde etik olmayan bir şey olursa, devam ederse yine bunu yapabiliriz. Ama öyle bir şey şu anda yok. Kimse inanmasın. Böyle bir şey yok. Yolumuza devam ediyoruz.''

hp-fm-gs
31.Mayıs.2007, 14:46
Acaba hangisi doğru? ;;)

emrec15
31.Mayıs.2007, 14:50
ZORLU "YOLA DEVAM" DEDİ!
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu beklenen açıklamayı yaptı! Vestel'in, Vestel Manisaspor'dan sponsorluğunu çekeceği iddialarıyla ilgili konuşan Zorlu; "Kimse inanmasın. Böyle bir şey yok. Yolumuza devam ediyoruz" dedi..
kaynak ajansspor.com

Del Piero_10
31.Mayıs.2007, 15:25
O zaman konuyu kilitliyorum.