Log in

View Full Version : Edu Brezilya Milli Takımı'nda

eGowiCh
29.Mayıs.2007, 17:34
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_20178_Edu002.jpg

Güney Amerika Futbol Şampiyonası'nda (Copa America) mücadele edecek Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Kadroda Fenerbahçe'yle şampiyonluk yaşayan Edu Dracena da yer aldı.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk yaşayan başarılı savunma oyuncusu Edu Dracena, Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı. Brezilya'nın aday kadrosunda yer alırken, seçilmesi halinde Haziran ayındaki Copa America'da da Brezilya formasıyla ter dökecek. Brezilya Milli Takımı teknik Direktörü Dunga, Süper Lig'de gol kralı olan ve Fenerbahçe'yle sözleşme yenileyen Alex'i ise yine kadroya dahil etmedi.

Brezilya, 5 Haziran tarihinde de A Milli Futbol Takımı'yla Almanya'da bir hazırlık maçı yapacak.

Sambacıların ön kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Diego (Atletico Mineiro), Doni (Roma/İTA), Helton (Porto/POR)

Savunma: Alex Silva (Sao Paulo), Alex (PSV Eindhoven/HOL), Edu Dracena (Fenerbahçe/TÜRKİYE), Juan (Bayer Leverkusen/ALM), Naldo (Werder Bremen/ALM), Tiago Silva (Fluminense), Cicinho (Real Madrid/İSP), Daniel Alves (Sevilla/İSP), Gilberto (Hertha Berlin/ALM), Gilberto Silva (Arsenal/İNG), Kleber (Santos), Maicon (Inter Milan/İTA), Marcelo (Real Madrid/İSP).

Orta Saha: Carlos Eduardo (Gremio), Diego (Werder Bremen/ALM), Edmilson (Barcelona/İSP), Elano (Shakhtar Donetsk/UKR), Fernando (Bordeaux/FRA), Josue (Sao Paulo), Julio Baptista (Arsenal/İNG),
Lincoln (Schalke 04/ALM), Mineiro (Hertha Berlin/ALM), Morais (Vasco da Gama), Ze Roberto (Santos).

Forvet: Anderson (Porto/POR), Afonso Alves (Heerenveen/HOL), Fred (Lyon/FRA), Jo (CSKA Moskova/RUS), Rafael Sobis (Real Betis/İSP), Robinho (Real Madrid/İSP), Wagner Love (CSKA Moskova/RUS).

Kaynak: İHA

uAsamet91
29.Mayıs.2007, 17:38
Ne diyelim.Maclarda forma sansi bulamaz bence

Fernando Gago
29.Mayıs.2007, 17:38
kadronun tamama yakını brezilyanın b takımı inş. as kadrodada şans bulur

eGowiCh
29.Mayıs.2007, 18:03
Brezilya Milli Takımına seçilmesi bile büyük onur, büyük bir şereftir. Oynamasa da, yedek de kalsa, o kadroda yer alması, olası Brezilya şampiyonluğunda madalyayı takması büyük şereftir.

Oynayacaktır diye tahmin ediyorum, tüm oyuncuları oynatır Dunga.

Fıratcan Alçınkaya
29.Mayıs.2007, 18:05
Şöle bi baktımda kadroya oldukça güzel,mücadeleci,formda oyuncular ağırlıkta... Edu ya bol şanslar...

eGowiCh
29.Mayıs.2007, 18:08
Benim 4-1-2-1-2 sistemine uyarlanmış kadrom şöyle olurdu:

GK: Doni
DR: Daniel Alves
DL: Marcelo
DC: Alex
DC: Naldo veya Edu Dracena
DMC: Gilberto Silva
MR: Elano
ML: Robinho
AMC: Diego
FC: Alves
FC: Vagner Love

Varonil
29.Mayıs.2007, 18:16
Tebrikler Edu'ya..İnşallah başarılı olur Copa America'da..

fm26mer
29.Mayıs.2007, 18:19
Ne diyelim ki Bol şanslar ama bence okadar iyi oynamıyor.

Emurafu
29.Mayıs.2007, 18:52
Copa america maclarina hicbir ulke as kadro ile cikmaz genelde gelecek vaad eden futbolculari cikarirlar zaten o maclari izlemek icin bir cok scoutlar olacak

Omerdinho
29.Mayıs.2007, 18:57
Alex neden cagirilmadi , Ronaldinho ve Kaka'nin yoklugunda bence Alex'i cagirabilirdi.

RaSenGan
29.Mayıs.2007, 18:57
Oynayamaz kanımca.

Omerdinho
29.Mayıs.2007, 19:00
Oynayamaz kanımca.
Neye dayanarak bunu söylüyorsun??? Mutalaka sakatlik vs.. olacaktir.. olmasa bile herkese sans taninacaktir..

eGowiCh
29.Mayıs.2007, 19:01
Alex neden cagirilmadi , Ronaldinho ve Kaka'nin yoklugunda bence Alex'i cagirabilirdi.

Alex'in yaşı var, bir de o mevkide çok daha yetenekli gençler var. (bkz. Diego, Anderson)

JunkChorn
29.Mayıs.2007, 20:01
Alex'in yaşı var, bir de o mevkide çok daha yetenekli gençler var. (bkz. Diego, Anderson)

Yaş olarak katılmıyorum ayrıca lincoln'den çok daha formda.Lincoln bu sene çok formsuzdu sakatlıklar falan derken çok da iyi bir sezon geçirmedi.Ayrıca Anderson henüz tam anlamıyla kendisini ispatlayabilmiş bir oyuncu değil.

fmsmyrna
29.Mayıs.2007, 20:05
Alex'in alınmaması doğru kanımca.Anderson zaten fazla oynayamayacak Diego var.Ayrıca bu tür turnuvalarda kendini kanıtlayabilir.Lincoln'un alınmasını bende yanlış buluyorum.Daniel Carvalho var Cska Moskova'da o alınabilirdi.

El Barto
29.Mayıs.2007, 20:08
Belki şans bulur Türkiye'de oynayan bir futbolcunun Brezilya Milli takımına çağırılmış olması güzel.Ancak ben Edu'nun Milli takımda oynayabilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum ama yinede Brezilya Milli takımına çağırılmış olmak onurdur.Nice yetenekli Brezilyalılar formayı giyemeden futbol hayatları bitiyor...

JunkChorn
29.Mayıs.2007, 20:17
Örnek Jardel,Ailton ama bunların yerinde Ronaldo,Adriano oynuyor yani daha yetenekliler!

ozgrkc
29.Mayıs.2007, 22:09
Alex in alınmaması gayet doğal... adam yeterince milli olmuş ... edu için de umarım forma şansı bulur... bulcanı umuyorum... umarım başarılı olur da madalyayla gelir

Mirza
29.Mayıs.2007, 22:47
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=43083&page=2 Konu burada var buradan devam edebilirsiniz.