Log in

View Full Version : Finansım düşüşte

ejderizma
29.Mayıs.2007, 21:45
Arkadaşlar edıtorden fenerbahcenin trasfer bütçesini ve balance sini yükselttim.. pahalı trasferler yaptım yüksek maaşlar verdim.. 2 yıldır oynuyorum takım sürekli zarar ediyor. haftalık maaş giderim 1.8 trilyon haftalık gelirim 600 milrarı geçmiyor. sürekli olarak maaşlar balanceden ödeniyor oyuna başladığımda balancem 300 trilyondu şimdi 160 trilyon bu gidişler klup batacak. Oyunculara düşük maaş önererek yeni sözleşme teklif ediyorum. ama önerdiğim maaşlar eski maaşlarından düşük olduğu için kabul etmiyorlar.Bu takımı nasıl kurtarabilirm batmasını nasıl engellerim. uefa kupasını aldım 90 trilyon kar ettim ama oda eridi.Acil kurtuluş planlarınızı bekliyorum..

cemix
29.Mayıs.2007, 21:59
kardeş aynı duruma bende düştüm managere hile bulaştırırsan böle olur yani editör işine hiç bulaşmasaydın keşke

ejderizma
29.Mayıs.2007, 22:01
Oldu birkere bende çok üzgünüm şimdi kurtulma planları arıyorum

YusufT
29.Mayıs.2007, 23:40
yapmasaydin keske

atalayyy
30.Mayıs.2007, 02:30
yapabilcegin kotu bir alternatif yuksek maasli bir 2 oyuncu satip hem balance sini rahatlatmak ve sattiklarinin yerine dusuk maasli genc yetenekler almak olabilir:)

LaigLeNoiR
30.Mayıs.2007, 02:48
Kaçarın yok batacaksın :)

altug_
30.Mayıs.2007, 02:55
bence sen yine editöre gir oyuncuların maaşlarını düşür böylece hallolmuş olsun =)) ne dersin?? nası olsa bi kere hile yaptın bundanda artık bişi olmaz =))