PDA

View Full Version : 0 900 900 1903

hucar17
12.Ocak.2006, 14:24
Beşiktaş'a gönül verenler tepkili... Ancak, tepkileri bu kez kötü gidişattan dolayı yönetime değil, BJK TV'ye... Taraftarlar, gece yarısından sonra 0900'lü erotik sohbet reklamlarının yayınlanmasından şikâyetçi: Görüntüler spor kanalına yakışıyor mu? Bunun neresi spor?

Kartal'dan gece sporu!

Beşiktaş'a gönül verenler tepkili... Ancak, tepkileri bu kez kötü gidişattan dolayı yönetime değil, BJK TV'ye... Taraftarlar, gece yarısından sonra 0900'lü erotik sohbet reklamlarının yayınlanmasından şikâyetçi: Görüntüler spor kanalına yakışıyor mu? Bunun neresi spor?

0 900 900 1903

Efes Cup'ın finalini gece banttan yayınlayan BJK TV'nin, erotik içerikli telefon numaralarının reklamlarını yapması tepki topladı... Siyah-beyazlı taraftarlar "Böyle bir şey olamaz" dedi.

Beşiktaş Kulübü tarafından kurulan ve siyah- beyazlı ekibin tüm branşlarındaki haberlerini verme amacı taşıyan BJK TV'nin gece kuşağında dönen reklamlar büyük tepki toplarken, Pazartesi gecesi yaşananlar bardağı taşırdı. BJK TV siyah-beyazlı ekibin, Antalya'da düzenlenen Efes Cup 5'in finalinde Galatasaray'ı mağlup ettiği karşılaşmayı, geç saatlerde banttan yayınladı. Kanal; uzatmalara kalan ve 1-1 berabere biten maçta, kupanın sahibini belirleyecek penaltı atışlarına geçmeden reklam kuşağına girdi.

"BEŞİKTAŞ'A YAKIŞMIYOR"
İşte bu noktada bazı siyah-beyazlı taraftarları çileden çıkaran reklamlar boy gösterdi... Çünkü BJK TV'de, erotik içerikli telefon numaralarının reklamları dönüyordu. Ve alınan bilgilere göre benzer reklamlar her gece yayına sokuluyordu. 102 yıllık bir camia olduklarını dile getiren taraftarlar, bu tür reklamların kendilerine yakışmadığını ve para için bile olsa bir spor kanalında böyle tanıtımların yayınlanmaması gerektiğini belirttiler. Taraftarların isyanının özeti aslında şu: "Beşiktaşlı aileler olarak, bu kanalı çocuklarımızla izleyemeyecek miyiz?"
Kaynak:Sabah

fanatikadnan
12.Ocak.2006, 14:28
HEHEHE bugunleride gördüm ya ne diym :D:D:D

Enjoy
12.Ocak.2006, 14:57
Beşiktaş'da para krizinde galiba..:)

tolginho
12.Ocak.2006, 19:47
Beşiktaş'da para krizinde galiba..:)

evet yöneticiler beşiktaşın da aynı Galatasaray gibi duvara toslayacağını söylüyorlar.

Eğer bütün kulüp yöneticilerini uyandırıp, adam gibi yönetmeye sevk edecekse beşiktaş da krize girsin.

Yoksa on değil yirmi yıl sonra da kim kime tekme atmış, mhk başkanı kim olacak gibi kısır çekişmeler içinde kaynar gideriz.

10_Osmanozc
12.Ocak.2006, 21:56
Bence de yakışmıyor.

RoCCo_42
12.Ocak.2006, 22:01
Çok kötü ya BJK gibi mazisi iyi bir camiaya yakısdıramadim dogrusu hoş dek gelse bizim CANAYDİN'da yapar aynısını ya neyse.

EreN
12.Ocak.2006, 22:34
Bencede yakışmıyor ayıp...

fanatikadnan
12.Ocak.2006, 23:34
Şahıs: abi şu sizin TV nin televizyonunu versene be hadi be abi be ..
Y.D: al evladım 0 900 900 1903
Şahıs: puhahaha :D:D abi ciddimisin sen yaa :D

envoTR
13.Ocak.2006, 00:34
abi :D öldüm gülmekten bu komik tarafıda birde diğer yönüde var doa ayıp!

TüMeR_yAğıZ
13.Ocak.2006, 02:34
Şahıs: abi şu sizin TV nin televizyonunu versene be hadi be abi be ..
Y.D: al evladım 0 900 900 1903
Şahıs: puhahaha :D:D abi ciddimisin sen yaa :D

ya espriyi düzgün yap bari adnan kardeş. :) Allah razı olmamış dalga geçmene şu anda normal görünüyor ama bizim yönetimin acilen istifa etmesi lazım.iki yıl önce finansal durumu en iyi olan kulüp bizdik ne hallere geldik.Hüsnü Güreli tekrar göreve dönse durum düzelir.Umarım geç olmadan gs nin akibetine uğramadan sorunlarımız çözülür.

emirduman
13.Ocak.2006, 03:15
E bu kadar transfer israfı yaparsan, şu anki durum çok normal....

mustang
13.Ocak.2006, 18:44
Ya alakasız bir soru olacak ama bu galatasaray ne zamn bir tv açacak fener ve bjk özeniyorum adamların ne güzel tvleri var çeşke galatasaryında bir tv olsa

fanatikadnan
13.Ocak.2006, 18:47
aman yaaa 0 900 lü reklam alcaksak hiç bizaman olmasın bizim bi kanalımız :D

mustang
13.Ocak.2006, 19:07
haklısın ama genede olsa iyi olurdu

hucar17
13.Ocak.2006, 22:32
bizim kanalda 900 lü numara verse bende istemezdim...

Seçkinn
15.Ocak.2006, 04:17
Kulübün bu tür tepki alabilecek konulara dikkat etmesi gerekir.

Şimdi düşünüyorum bu duruma nasıl geldi BJK?

Bilgili dönemini hatırlıyorum.BJK ekonomisi gayet düzgündü.Takım fena gitmiyordu.Hatalar mutlaka vardı ama düzeltilebilirdi.Ama Bilgili madem bir yerlerde hata yaptı (genel kanıya göre) Demirören'in yaptığı nedir o zaman merak ediyorum.

Kimse kusura bakmasın ama Yıldırım Demirören ve ekibi BJK'ya en kötü dönemlerinden birini yaşatıyor bence.Bir sürü borç, elde kalan bir sürü oyuncu yetmiyormuş gibi üstüne birde bu tür olaylar çıktı.Yakışmıyor bunlar BJK'ya.

Gelen gideni cidden aratıyor galiba...

TüMeR_yAğıZ
15.Ocak.2006, 21:03
Kulübün bu tür tepki alabilecek konulara dikkat etmesi gerekir.

Şimdi düşünüyorum bu duruma nasıl geldi BJK?

Bilgili dönemini hatırlıyorum.BJK ekonomisi gayet düzgündü.Takım fena gitmiyordu.Hatalar mutlaka vardı ama düzeltilebilirdi.Ama Bilgili madem bir yerlerde hata yaptı (genel kanıya göre) Demirören'in yaptığı nedir o zaman merak ediyorum.

Kimse kusura bakmasın ama Yıldırım Demirören ve ekibi BJK'ya en kötü dönemlerinden birini yaşatıyor bence.Bir sürü borç, elde kalan bir sürü oyuncu yetmiyormuş gibi üstüne birde bu tür olaylar çıktı.Yakışmıyor bunlar BJK'ya.

Gelen gideni cidden aratıyor galiba...

son derece haklısın.demirören yönetimi acilen istifa etmeli.

Selman Ozturk
16.Ocak.2006, 21:47
bu konuda beşiktaşı eleştiriyoruz ama gs'nin bir kanalı olsaydı eğer bizim canaydın para için +18 kuşağı bile koyardı..