View Full Version : Yeni Sistem
Nocna Mora
30.Mayıs.2007, 08:51
Arkadaşlar bu yeni sistemde bir yere kadar güzelde aşağıda da eski sistem duruyor. Ben ne anladım 2'sini de mi kullanacağız?? Birde FM 07 için dosya yerleri varken FM 2006 ve Fm 2005'e olmayacak mı?
Seçkinn
30.Mayıs.2007, 08:55
Şu an gerekli konular yeni bölümlere taşınmakta, bu nedenle iki kısmıda görüyorsunuz. Taşıma işlemleri tamamlandığında eski bölümler kaldırılacaktır...
Nocna Mora
30.Mayıs.2007, 09:05
Birde FM 07 için dosya yerleri varken FM 2006 ve Fm 2005'e olmayacak mı?
Seçkinn
30.Mayıs.2007, 09:14
FOOTBALL MANAGER ARŞİV kısmında bu dosyalara yer verilecektir. Eski sürümlere ait tüm veriler bu bölümde toplanacak.
eXcitinG
30.Mayıs.2007, 09:31
VaLLa şu anda sanırım hiç bir yere forumda yazıLamıyor öyLemi ?
ultraslanerdem
30.Mayıs.2007, 10:05
Evet çoğu yere yazılamıyor...
Varonil
30.Mayıs.2007, 10:08
Futbol bölümünden 2 tane var.
eXcitinG
30.Mayıs.2007, 10:10
VaLLa çok karıştı.Umarım bir an önce düzeLir avatarım biLe gözükmüyor ya :(
Varonil
30.Mayıs.2007, 10:11
Hiç bir yere mesaj yazılamıyor bende şu an:(
Aşk-ı Şehir
30.Mayıs.2007, 10:15
yazar grubu ne zaman seçilecek ?
KaF KeF
30.Mayıs.2007, 10:25
biran önce değiştirilsin ......İnsanın kafası karışıyor......
Seçkinn
30.Mayıs.2007, 10:25
Şu an için bu bölümden başka bir yere mesaj atmak söz konusu değildir. İşlemler akşam saatlerinde bitecektir. Yazar grubu ile ilgili açıklamada bundan sonra yapılacaktır. Akşam saatlerine kadar forumda sadece okuyucu olabilirsiniz :)
Universal
30.Mayıs.2007, 10:33
Girdiğimde kalpten gidiyordum. :) Alışmak uzun sürecek. :)
World Hollow o1
30.Mayıs.2007, 10:39
Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Aşk-ı Şehir
30.Mayıs.2007, 10:45
Abi anlamadığım birşey var: Şimdi benim bir kariyerim var. Eğer ben yazar grubuna seçilmezsem kariyerime devam edemiyecekmiyim? Bence bu çok saçma kusura bakmayın ama :(
Seçkinn
30.Mayıs.2007, 10:49
Arkadaşlar biraz sabır gerekli düzenlemeler ve açıklamalar yapılacak. Kafanızda birşey kurmayın şimdilik :)
Aşk-ı Şehir
30.Mayıs.2007, 10:50
Arkadaşlar biraz sabır gerekli düzenlemeler ve açıklamalar yapılacak. Kafanızda birşey kurmayın şimdilik :)
tamam abi sabredip akşamı bekleyeceğiz ;)
El Barto
30.Mayıs.2007, 11:02
Okur yazar olacağız ha. :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım ama yeni üyeler için sorunlarını dile getirebilecekleri okurda olsa yazabilecekleri bir bölümü unutmayın naçizane tavsiyem. :)
viper37
30.Mayıs.2007, 11:04
Durun bakalım. Herşey daha iyi olsun amacıyla yapılıyor bu çalışmalar. Biraz sabır.
Seçkinn
30.Mayıs.2007, 11:09
Okur yazar olacağız ha. :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım ama yeni üyeler için sorunlarını dile getirebilecekleri okurda olsa yazabilecekleri bir bölümü unutmayın naçizane tavsiyem. :)
Önerilerinizi yazın tabiki, bunlarıda değerlendireceğiz. Ortak bir payda bulup forumumuzu maksimum kullanım rahatlığı ve bilgiye ulaşma kolaylığı sağlayacak şekle getireceğiz.
akgulfb
30.Mayıs.2007, 11:11
sabit konulari da goremiyorum
El Barto
30.Mayıs.2007, 11:12
Eğer böyle bir bölüm olmazsa çok fazla sıkıntı çekilir kanısındayım.Yeni üye olanların çoğu ya bir sorunu olduğundan yada dosya indirmek amaçlı üye oluyorlar.Her yeni üye okur grubunda olacağına ve yazamayacağına göre bir süre sonra yeni üye sayısında da azalma olacağı kanısındayım.Böyle bir bölüm şart bence hatta olmazsa olmazlardan biri olmalı.
eXcitinG
30.Mayıs.2007, 11:21
Emre ye katıLıyorum.BöyLe bir böLüm kesin oLmaLı yeni üyeLer siteye girdiği zaman yazamayacağı bir yer gördüğünde kaçar gider.Eğer böyLe bir böLüm oLursa,sadece onLarLa iLgiLenecek onLarın yazdıkLarını cevapLayacak,sürekLi onLine bir yönetici beLirLenebiLir o böLümLe iLgiLi.Hem böyLece yeni üyeLerin sistemi öğrenme süreci de daha kısaLmış oLur ve aynı zamanda daha biLinçLi haLe geLebiLir zamanLada bu tür şeyLere gerek kaLmaz diye düşünüyorum.
ultraslanerdem
30.Mayıs.2007, 11:25
Emre abinin bahsettiğini diğer konuda da söylemiştik.Yeni üyelerin yazabileceği bir kısım mutlaka gerekli....
Seçkinn
30.Mayıs.2007, 11:25
sabit konulari da goremiyorum
Sabit başlıklarda da değişiklik olacak arkadaşlar, bazı başlıklar iptal edilecek ve yeni başlıklar gelecek. Dediğim gibi biraz sabır :)
FM bölümü için özel bir sistem uygulanacak arkadaşlar, kariyer hikayelerinizin yarım kalması gibi bir durum söz konusu değil. Gerekli ayarlamalar yapılacaktır.
eXcitinG
30.Mayıs.2007, 11:29
Ya böyLe de bekLemek zor oLuyor.Bence server i bir süreLiğine bu işLemLer bitene kadar kapatıLsın.Bütün işLemLer bittikten sonra açıLsın.Hem o zaman daha iyi oLur,daha bir heyecan ortamı sağLanır :)
Universal
30.Mayıs.2007, 11:39
Ya böyLe de bekLemek zor oLuyor.Bence server i bir süreLiğine bu işLemLer bitene kadar kapatıLsın.Bütün işLemLer bittikten sonra açıLsın.Hem o zaman daha iyi oLur,daha bir heyecan ortamı sağLanır :)
Katılıyorum. Böyle manasız dolaşmak biraz anlamsız kalıyor. :)
Seçkinn
30.Mayıs.2007, 11:45
Manasız dolaşmayın sizde, yeni sistem için öneriler yapın :)
VoLkaN BaROs
30.Mayıs.2007, 11:54
Y**ni ufacık birşey görülse hemen yazılıyor. Forumun bu şekilde kalmayacağı ortada sanıyorum. Bir süre beklerseniz forum düzene oturur.
Forumu kapatıp bu işlemleri yapmaya kalkarsak sadece adminler taşıma yapar o zaman da forum uzun bir süre kapalı kalır. Kısa sürede forumu düzene oturtmak için bu bir geçiş yapıyoruz
Abi anlamadığım birşey var: Şimdi benim bir kariyerim var. Eğer ben yazar grubuna seçilmezsem kariyerime devam edemiyecekmiyim? Bence bu çok saçma kusura bakmayın ama :(
Hiçbirşey saçma değil, siz forumda kuralları sürekli ihlal etmedikçe yazar grubunda kalırsınız. İlk etapta alınacaksınız. Bu grupta kalıp kalmamak sizin elinizde. Diğer sistemden tek farkı atılmamanız, onun yerine okuyucu olarak ye girişi gerektiren yerleri de görebilmeniz. Bu sistem sizin için daha iyi..
Ilhan
30.Mayıs.2007, 12:15
Saçmalık yok. Seviyeli mesaj yazan, ne yazdığını bilen herkes, talepleri doğrultusunda yazar grubuna alınır, şüpheniz olmasın.
deniz.91
31.Mayıs.2007, 20:52
ua bu sistem biraz kötü oldu sanki herşey karışık bir hal aldı eskisi daha iyi değilmiydi.
Mirza
31.Mayıs.2007, 21:01
Bu sistemin iyi olduğuna karar verildi ve iyi olan uygulandı. Tabii ki sistemi eleştireceksiniz bu sizin doğal hakkınız. Bizler de eleştirileri dikkate alarak bir şeyler yapıyoruz zaten.
barahir
31.Mayıs.2007, 21:08
Karışıklık tabii ki de olcaktır bu olağan bişey. Sonuçta sistem değiştiriyoruz kolay değil bu.. Ama en geç 2-3 hafta içinde emin olun neyin nerde olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız..
LaigLeNoiR
01.Haziran.2007, 02:21
Birkaç gün sabır...
Sİte bir otursun yerli yerine ondan sonra karar verin hemen beğenmemezlik etmeyin bence:)