Log in

View Full Version : Yeni milli takım kadrosu adaylarınızı alalım lütfen !!!

yattara
20.Kasım.2003, 19:20
Hocadan daha önemli belkide. mesela ben artık milli takımda şaban şükürü, tugayı, bülenti, alpayı vs.vs.vs görmek istemiyorum. Biton iyi oyuncunun arasından elbetteki iyi bi takım çıkar diye düşünüyorum. İşte benim kadrom. 1-gökhan tokgöz 2-deniz barış 3-fatih sonkaya 4-servet çetin 5-ümit özat 6-emre belözoğlu 7-gökdeniz karadeniz (ı) 8-kemal aslan :?: 9-hasan şaş :?: 10-nihat kahveci 11-tuncay şanlı--- üzerinde biraz daha düşünsem belki biraz daha değişirdi ama şu anki kadrodan daha iyi olduğu kesin. hadi bakalım alternatifleri görelim.

Vieri
20.Kasım.2003, 19:26
1- Rüştü - GK
2- Fatih Akyel - DR
3- İbrahim Üzülmez - DL
4- Alpay Özalan - DC
5- İbrahim Toroman -DMC
6- Emre Belözoğlu - MC
7- Tuncay Şanlı -AMC
8- Gökdeniz Karadeniz -AMR
9- Hamit Altıntop -SC
10- İlhan Mansız - SC
11- Nihat Kahveci - AML

e_mali
20.Kasım.2003, 19:57
1- Rüştü - GK
2- Fatih Akyel - DR
3- İbrahim Üzülmez - DL
4- Alpay Özalan - DC
5- İbrahim Toroman -DMC
6- Emre Belözoğlu - MC
7- Tuncay Şanlı -AMC
8- Gökdeniz Karadeniz -AMR
9- Hamit Altıntop -SC
10- İlhan Mansız - SC
11- Nihat Kahveci - AML

Katılıyorum bir iki değişiklik olabilir belki

Koray Düşova
20.Kasım.2003, 20:05
Yeni kadro oluşturmak için çok erken,hangi oyuncuların parlayacağı belli değil mesela bir Sabri yaşından fazla efor sarfedip verim verrise bu yaşta A takıma çağırlabilir o yüzden daha erken önce teknik Direktör belli olmalı.

TheAnswer
20.Kasım.2003, 20:09
Rüştü Reçber GK
Fatih Akyel DR
İbrahim Üzülmez DL
Bülent Korkmaz DC (Duygusal davrandım (b) )
İbrahim Toraman DC
Serkan Balcı(Hasan Ş.) ML
Gökdeniz Karadeniz MR
Emre Belözoğlu MC
Yıldıray Baştürk AMC
Tuncay Şanlı SC
Nihat Kahveci SC

e_mali
20.Kasım.2003, 20:42
Bülent Korkmaz DC (Duygusal davrandım )

fazla duygusal olmus :mrgreen:

çArŞı 21
20.Kasım.2003, 22:50
Rüstü Reçber GK
İbrahim Üzülmez DL
Fatih Akyel DR
Alpay Özalan DC (Değişilmez bence)
Emre Aşık / Ahmet Yıldırım DC
Hasan Şaş / Tümer Metin ML
Gökdeniz Karadeniz MR
Yıldıray Baştürk MC
Sergen Yalçın AMC
Tuncay Şanlı SC
Nihat Kahveci SC

imanSız
21.Kasım.2003, 00:13
Gk-Rüştü
Dl-Fatih Sonkaya
Dr-Fatih Akyel
Dc-Deniz Barış
Dc-Alpay Özalan
Mc-Emre Belözoğlu
Mc-Hamit Altıntop
Aml-Gökdeniz Karadeniz(Tuncay Şanlı)
Amr-Nihat Kahveci
Amc-Yıldıray Baştürk
Fc-Ilhan Mansız

Bu kadro Şenol Güneş'inkinden bence daha iyidir...

yattara
21.Kasım.2003, 03:14
Arkadaşlar hepinizde peygamber sabrı var. Hala rüştüye, alpaya, fatih akyele sabredebiliyosunuz. hele alpay ; korku filmi gibi adam. ne zaman ne yapacağı belli değil adamın.hem yaşlandı hemde mevkisinde çok sağlam genç alternatifleri var. Peki rüştüyü oynatırsak genç kaleciler ne zaman tecrübe kazanacak. Fatih akyelide bi türlü sevemedim gitti.şımarık. bide dan-dun ortalar yapıyo. ben onu futbolcu olarak bile görmüyorum. iyi bi amigo olurdu belki (a) ibrahim üzülmez çok iyi ama ne bileyim 'karizma yok' herhalde.

e_mali
21.Kasım.2003, 11:04
Peki rüştüyü oynatırsak genç kaleciler ne zaman tecrübe kazanacak

Tecrube kazanma yeri Milli Takım değildir bence. Ve dünyanın sayılı kalecilerinden Rüştü Türk olduğuna göre şu an alternatifsizdir.

VoLkaN BaROs
21.Kasım.2003, 13:33
Arkadaşlar hepinizde peygamber sabrı var. Hala rüştüye, alpaya, fatih akyele sabredebiliyosunuz. hele alpay ; korku filmi gibi adam. ne zaman ne yapacağı belli değil adamın.hem yaşlandı hemde mevkisinde çok sağlam genç alternatifleri var. Peki rüştüyü oynatırsak genç kaleciler ne zaman tecrübe kazanacak. Fatih akyelide bi türlü sevemedim gitti.şımarık. bide dan-dun ortalar yapıyo. ben onu futbolcu olarak bile görmüyorum. iyi bi amigo olurdu belki (a) ibrahim üzülmez çok iyi ama ne bileyim 'karizma yok' herhalde.

Rüştü daha 30 olmadı, iyi kaleciler genelde 34,35 yaşlarına kadar devam edebiliyorlar biliyorsunuz. Hem rüştünün eksikliğini çekiyoruz. Son maçta rüştü olsa şu anda portekizdeydik. (l)

Vieri
21.Kasım.2003, 15:15
oda biliyor alternatifi olmadığı çok gereksiz kart gördü ilk maçta hatası büyük onunda kabul etsin

e_mali
21.Kasım.2003, 16:43
Son maçta rüştü olsa şu anda portekizdeydik

Hiç ama hiç zannetmiyorum :mrgreen:

imanSız
21.Kasım.2003, 22:50
Alıntı:

Son maçta rüştü olsa şu anda portekizdeydik

Hiç ama hiç zannetmiyorum

Rüştü olsaydı o ilk golü asla yemezdik bu yüzden moralimiz yerinde olurdu ve ikinci gol pozisyonu da oluşmazdııııı

Koray Düşova
21.Kasım.2003, 23:39
Rüştü biz Portekiz'e giderken olsa bile Portekiz'de rezil olucaktık en iyisi bu hatalarımızı gördük takım bazı kişilerden arındı(arınacak) en iyisi bu

Turker Tozar
22.Kasım.2003, 06:01
Arkadaşlar benim de kadrom bu:

GK - Rüştü Reçber
DL - Serkan Balcı
DR - Fatih Akyel
DC - Bülent Korkmaz
DC - Alpay Özalan
AMR - Gökdeniz Karadeniz
AML - Tümer Metin (İbrahim Üzülmez) İbrahim'in tekniği zayıf kalıyor Avrupa maçlarında
MC - Emre Belözoğlu
MC - Yıldıray Baştürk
SC - Nihat Kahveci
SC - Ilhan Mansız

Tabii bu kadroda da çok çeşitli değişiklikler yapılabilir. Öncelikle Bülent ve Alpay ile oynamaya hiç gerek yok diyorum çünkü ikisi de gayet iyi. (d)

Ancak Servet ve İbrahim Toraman'da artık bu kadroda bulunmalı

Nihat bazı maçlarda sağ kanatta ya da amc olarak oynatılabilir bu durumda tuncay ya da Okan da santrafor bölgesine çekilebilir.

Hamit ve Halil Altıntop kardeşler için de A milli takım henüz erken diyorum. Bunun yanında başta Tugay kesinlikle milli takımda oynamasın diyorum ve Okan, Ergün ve Ümt Davala da acil durumlar dışında çağrılmasın bence.

e_mali
22.Kasım.2003, 11:34
Ancak Servet ve İbrahim Toraman'da artık bu kadroda bulunmalı

Ne yazıkki Servetteki potansiyeli Daum daha göremedi. Bu gidişle onun milli formayı giymeside zor olacak.

yattara
23.Kasım.2003, 00:23
valla daha öncede dediğim gibi hepiniz peygamber olmuşsunuz.bülent ve alpay (k) (k) . yok ben almiim. servet ve ibrahim toraman varken hele (b) .servet bi kaç yıla kadar kesinlikle avrupanın büyük takımlarından birinde (d) .daum nereye kadar kaçabilirki (r) . ayrıca rüştü vazgeçilmez gibi hissettiği için böyle sorumsuz (l) . bi gözü korksun bakalım ne oluyo. (l)

MeG
24.Kasım.2003, 11:22
1- Rüştü
2- İbrahim Üzülmez
3- Fatih Akyel
4- Alpay
5- Ümit Özat
6- Emre Belözoğlu
7- Gökdeniz Karadeniz
8- Kemal Aslan
9-İlhan Mansız
10- Nihat Kahveci
11- Hasan Şaş

bence olabilecek en iyi 11 bu şekilde

Protothyas
12.Aralık.2003, 15:17
GK-Rüştü, yedeği de ancak Gökhan ve Adanasporlu Murat olabilir.
DL- Deyince deli İbo
DR- Fatih Sonkaya
DC- İbrahim Toraman
DC- Servet Çetin
MC-Gökdeniz Karadeniz
MC-Emre Belözoğlu
AML- Tümer Metin
AMR- Nihat Kahveci
FC- Mustafa Özkan
SC- İlhan Mansız

Mehmet Ozar
13.Aralık.2003, 02:41
Rüştü(volkan,ramazan)

fatih sonkaya - servet çetin(baki mercimek) - ibrahim toraman(orhan ak) - ibrahim üzülmez

okan koç(Serkan balcı)-(uğur inceman)gökdeniz-hamit altıntop((tümer) - emre belözoğlu(kemal Aslan)

nihat(Tuncay) ilhan (okan yılmaz)