Log in

View Full Version : Bülent Korkmaz Cuma imzalıyor!

Nocna Mora
31.Mayıs.2007, 17:01
Bursaspor Başkanı Ali Karasu, teknik direktör Bülent Korkmaz ile her konuda anlaşmaya vardıklarını, Korkmaz'ın, cuma günü sözleşme imzalamak üzere Bursa'ya geleceğini söyledi.

Karasu, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 28 Mayıs akşamı yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçildiğini hatırlatarak, kongre üyelerine teşekkür etti.

Yönetim kurulu oluştururken bir değişim düşündüğünü ve bu çerçevede yeni bir oluşum istediğini anlatan Karasu, ''Yönetim kurulunun yanı sıra teknik ekipte de yeni yüzler gerekliydi. 2 sezondur Bursasporumuza hizmet eden Engin İpekoğlu ve ekibine teşekkür etmek durumunda kaldık'' dedi.

Karasu, Bursa'nın zor bir kent olduğunu, taraftarların da kendilerinden farklı başarılar istediklerini belirterek, şöyle konuştu:
''Hatta neredeyse bu sezon şampiyonluk isteyecekler. Bunun altından kalkmak ve kamuoyunu da rahatlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Neticede Bülent Kokmaz ile her konuda anlaşmaya vardık. Kendisi cuma günü sözleşme imzalamak üzere Bursa'ya gelecek. Bu transferde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki, Roma'dan telefonla katkı yaptı. Eski Malatyaspor Başkanımız Mehmet Çerçi fiyat konusunda devreye girdi. Yönetimden Osman Çelik ve Tarık Gökçen arkadaşlarımızın desteği oldu. Bursaspor'un menfaatleri çerçevesinde hep birlikte hareket ederek anlaşmaya vardık.''

Bülent Korkmaz'ın yeni sezonda 4 yardımcısıyla birlikte Bursaspor'u çalıştıracağını ifade eden Karasu, Korkmaz'la 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını kaydetti.

Karasu, genç teknik adamın, transfer edilmesini istediği 4-5 oyuncunun isimlerini kendilerine verdiğini, bu doğrultuda harekete geçeceklerini ve Bursaspor'un başarısı için ne gerekiyorsa onu gerçekleştireceklerini söyledi.

-''MOHAMED ZIDAN İLE GÖRÜŞMELER OLUMLU''-
Bir gazetecinin, ''Mısırlı golcü Mohamed Zidan'ın transferiyle ilgili bir gelişme var mı'' sorusuna Karasu, ''Mohamed Zidan ile görüşmeler olumlu. Ancak Zidan'ın, Türkiye ve Bursa'yı hiç görmeyen biri olduğu için tereddütleri var. Yapabilirsek kendisini Bursa'ya getirip göstereceğiz, sunum yapacağız. Zaten geldikten sonra da problem olacağını düşünmüyorum. Parasal yönden bir sıkıntı yok'' yanıtını verdi.

-''RÜŞTÜ İLE İLGİLİ BİR GİRİŞİMİMİZ OLMADI''-
Karasu, ''Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Rüştü ile ilgili girişimleriniz olduğu yönünde bazı haberler var. Bununla ilgili bir çalışmanız oldu mu'' sorusunu ise şöyle yanıtladı:
''Rüştü'nün transferi konusu basında yer aldı. Ancak nereden çıktı bilemiyorum. Rüştü ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Benim bilgim dışında hiçbir yönetici arkadaşım da kimse ile görüşemez.''

eXcitinG
31.Mayıs.2007, 17:04
BüLent hoca bursa haLkına hayırLı oLsun.Umarım büLent hocanın geLişi iLe bursa da ki zihniyet ve hedefLer değişir.Bursa yukarıLara oynayacak,zorLayabiLecek bir takım ama bir türLü imkan ve oLanakLar tanınmıyor nedense.Umarım büLent hoca bunLarı değiştirir.Zidan oLayın da ise zaten başka takıma imza attı diye biLiyorum ben.

mustafa35
31.Mayıs.2007, 17:09
İnşallah başarılı olur.

hp-fm-gs
31.Mayıs.2007, 17:13
Hayırlı olsun kaptan..

omer-faruk-14
31.Mayıs.2007, 17:15
Hayırlı olsun. Keşke bırakmasaydı Erciyes'i, UEFA'da büyük işler yapardı.

eGowiCh
31.Mayıs.2007, 17:19
Hayırlı olsun. Bursaspor seneye üst sıralara oynar Bülent Korkmaz ile... Zaten büyük bir camia, çok iyi bir teknik direktör getirdiler.

Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 18:07
çok başarılı olacağını sanmıyorum başarılar !!

El Comandante
31.Mayıs.2007, 18:12
Büyük Kaptan kararini Bursaspor´dan yana kullanmis.Bize onun düsüncesine saygi duymak ve onu desteklemek düser :)

Basarilar Büyük Kaptan..!

Omerdinho
31.Mayıs.2007, 18:26
Ersun Yanal gitmeyecekmiydi bursaya?

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 18:45
Bursaspor'un kadrosu kaliteli daha üst sıralara oynaması gerekiyor bu sezon.

Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 18:47
bursanın kadrosu ii veya kötü olsun o taraftara layık olmak zorunda stad her maç doluyor hiç bi zaman yanlız bırakmıyorlar

gezenti
31.Mayıs.2007, 19:40
Ersun Yanal gitmeyecekmiydi bursaya?

Mesut Mestan başkan olsaydı eğer Ersun Yanal teknik direktör olucaktı.Ama başkanlığa Ali Karasu gelince bülent hoca ile anlaştı.Ama yardımcı antrenörünü değiştirmezse Bursasporda başarılı olamaz.Çünkü Akçabatsebatsporun teknik direktörü (eski) Bülent Hocanın yardımcısı ve bu adam bursa sebat maçında takımını sahaya çıkarmak istememişti ve maç çıkışı şöyle bir açıklama yapmıştı.Şöyle diyordu"Bursa Akçaabata gelsin ilk taş atan ben olucağım".Böyle diyen birisini bursa seyircisi (yada kapalı kale arkası)nasıl karşılar merak konusu....

Memedov
31.Mayıs.2007, 19:54
Bülent Korkmaz´ın başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Bursamıza Hoş geldin Bülent Korkmaz uzun ve başarılı günler yaşatırsın bize umarım.

deniz.91
31.Mayıs.2007, 20:12
hayırlı olsan bülent hocam erciyesime geçen emekleriniz için teşekkürler.Birde ligde kalsak süper olacaktı.Başarılar dilerim

El Barto
31.Mayıs.2007, 21:59
Umarım bu sene başaramadıklarını başarırlar ve küme düşerler.

CeNTeR_TR
31.Mayıs.2007, 22:01
Hayırlısı olsun bakalım.İnşallah Bursayıda Kayseri Erciyes gibi mükemmel bir şekilde uçurur sonu benzemesin ama performans öyle olsun ;;)

GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 07:43
İki taraf içinde iyi bir seçim gelecek sezon Bursa daha üstlere oynayacaktır

gezenti
04.Haziran.2007, 15:40

Modlar neden böyle seviyesizlikleri görmüyor kavga çıkmadan müdahale etsenize.İşte sizi yenip hem ligde kaldık hemde sizi şampiyonluktan ettik.HESAP GÖRÜLDÜ TEŞEKKÜRLER BURSA....

Sheriff
04.Haziran.2007, 15:48
Modlar neden böyle seviyesizlikleri görmüyor kavga çıkmadan müdahale etsenize.İşte sizi yenip hem ligde kaldık hemde sizi şampiyonluktan ettik.HESAP GÖRÜLDÜ TEŞEKKÜRLER BURSA....
Sorun teşkil eden bir mesaj değil.. Modlar görüyor siz rahat olun..

Ayrıca öyle bir mesaj dahi olsa bu size saygısızca ve seviyesizce cevap verme ayrıcalığını vermiyor..
Sadece uyarı sistemini kullanarak yetkili arkadaşlara bildirebilirsiniz..

gezenti
04.Haziran.2007, 16:02
Sorun teşkil eden bir mesaj değil..
[/B]

Kime göre olumsuz mesaj değil acaba bu sitede ki bursasporlu arkadaşlara soralım olumsuz der.
Ayrıca size olumsuz yönde eleştiri yapmak saygısızlık seviyesizlik mi oluyor?

Sheriff
04.Haziran.2007, 16:37
Kime göre olumsuz mesaj değil acaba bu sitede ki bursasporlu arkadaşlara soralım olumsuz der.
Ayrıca size olumsuz yönde eleştiri yapmak saygısızlık seviyesizlik mi oluyor?
Eleştiri yaparsınız, ancak emir veremezsiniz..
Sataşma yok, hakaret yok. Gayet kurallara uygun bir mesaj.
Bende Denizlispor için aynı şeyleri diliyorum.. Herkes Bursaspor'un şampiyon olmasını istemek zorundamı?

uAburak89
04.Haziran.2007, 16:41

+1905..

Büyük Kaptanımızı bu takımda görmek, benim için bir kabustan daha öte.. Umarım en kısa sürede layık olduğu yere gelir..

El Comandante
04.Haziran.2007, 16:45
Bir takima hakaret etmedigimiz,kücük görmedigimiz sürece istedigimiz olumsuz görüsümüzü bildirebiliriz kanimca.

Burak kardesimiz de Bursaspor´u sevmiyor ve basarisiz olmasini diliyor.Kücük düsürmece?Yok! Hakaret?Yok!

Peki neden aliniyorsunuz?Herkes Bursaspor´un muhtesem oynamasini dilemek mi zorunda?

Memedov
04.Haziran.2007, 16:46
+1905..

Büyük Kaptanımızı bu takımda görmek, benim için bir kabustan daha öte.. Umarım en kısa sürede layık olduğu yere gelir..

Öncelikle her konuda Bursa´yı küçümsemen hoşuma hiç gitmiyor.Hakettiği Yere gelir demişin Bursa Süperlig´de kalarak hakettiği yerdedir şuan hak edilmeden hiç bir yere gelinmez bunu unutma.

uAburak89
04.Haziran.2007, 16:49
Hak ettiği yere gelir lafı Bülent Korkmaz içindir.. Hoşuna gidip, gitmemesi de hiç umrumda değil..

Del Piero_10
04.Haziran.2007, 16:51
Tamam bitirin

eGowiCh
04.Haziran.2007, 17:03
Bülent Korkmaz eminim başarılı olur ve ligi üst sıralarda tamamlar. Bursa camiası bunu hak ediyor, Bursa taraftarı bunu hak ediyor.

gezenti
04.Haziran.2007, 20:51
Öncelikle her konuda Bursa´yı küçümsemen hoşuma hiç gitmiyor.Hakettiği Yere gelir demişin Bursa Süperlig´de kalarak hakettiği yerdedir şuan hak edilmeden hiç bir yere gelinmez bunu unutma.

Yok arkadaşım bazen haketmediğimiz yerlere gidebiliyoruz.Ama neyse kötü günler geride kaldı.

El Barto
04.Haziran.2007, 20:57
seviyesizlikleri HESAP GÖRÜLDÜ TEŞEKKÜRLER BURSA....

Bak hocam seviyesizlik nerede biliyormusun işte tam burada.Ben öyle olmasını umuyorum ne var bunda kimseye hakaret etmişliğim mi var yok.Bursaspor'u sevmek zorundamıyım hayır.Ayrıca insanlara işlerini öğretme zaten kurallara aykırı bir mesaj olsa merak etme cezasız kalmaz.

Benim forumdaki üslubumuda herkes bilir bugüne kadar kimseye sataşmadım senin deyiminle
kavga çıkmadan merak etme ben kavga edecek kadar küçülmedim daha. Bursaspor'a başarılar ;;)

gezenti
04.Haziran.2007, 21:20
Bak hocam seviyesizlik nerede biliyormusun işte tam burada.Ben öyle olmasını umuyorum ne var bunda kimseye hakaret etmişliğim mi var yok.Bursaspor'u sevmek zorundamıyım hayır.Ayrıca insanlara işlerini öğretme zaten kurallara aykırı bir mesaj olsa merak etme cezasız kalmaz.

Benim forumdaki üslubumuda herkes bilir bugüne kadar kimseye sataşmadım senin deyiminle merak etme ben kavga edecek kadar küçülmedim daha. Bursaspor'a başarılar ;;)

İyi o zaman sizde bunu kabul edin.Umarım Jimnastik Klübü en kötü sezonunu yaşar ve tarihten silinir bir daha da ismi hiçbir zaman anılmaz.Aynı şey.Siz bunu kabul edin benim için olay kapanmış demektir...

El Barto
04.Haziran.2007, 21:24
İyi o zaman sizde bunu kabul edin.Umarım Jimnastik Klübü en kötü sezonunu yaşar ve tarihten silinir bir daha da ismi hiçbir zaman anılmaz.Aynı şey.Siz bunu kabul edin benim için olay kapanmış demektir...

Senin fikrindir saygı duyarım Beşiktaş'ı yada Jimnastik kulübünü sevmek zorunda değilsin.Ama böyle birşeyin olmayacağını hepimiz biliyoruz.Ama ben çıkıp şimdi modlar neredesiniz diye ayaklanmayacağım.Umarım dediğin gibi olur. :)

gezenti
04.Haziran.2007, 21:30
Senin fikrindir saygı duyarım Beşiktaş'ı yada Jimnastik kulübünü sevmek zorunda değilsin.Ama böyle birşeyin olmayacağını hepimiz biliyoruz.Ama ben çıkıp şimdi modlar neredesiniz diye ayaklanmayacağım.Umarım dediğin gibi olur. :)

Benim açımdan sorun kapandı o zaman...

El Barto
04.Haziran.2007, 21:38
Benim açımdan sorun kapandı o zaman...

Benim açımdan hiç olmamıştı zaten. :)

LaKe
04.Haziran.2007, 21:53
Çok başarılı bir hamle yaptı Bursa. Çok çok yukarılarda zirveyi zorlayacaklarını sanmıyorum. Ama UEFA için çok büyük şansa sahipler.

ewrim_FB
04.Haziran.2007, 23:21
Bursaspor bence Kayserispor yolunda ilerliyor genç ve dinamik bir teknik adamla anlaşıldı başarılı olacağına da inanıyorum iyide transfer yapılırsa,seyircide var Bursa tutulmaz...

World Hollow o1
05.Haziran.2007, 03:13
Bursaspor'u Bursada oturmama rahmen sevmeyen bir kişiyim..

ama Bursaspor için değilde Bülent hoca için hayırlısı olsun.