PDA

View Full Version : Transfer Bölümü

deniz.91
01.Haziran.2007, 09:13
futbol bölümünde sadece transferler için bölüm açılmış bu bölüme sabit başlıklar yerine tarnsferler için konu olarak açsak olurmu sadece 4 sabit başlık yerine bölüm açılmamıştır heralde

perpetua
01.Haziran.2007, 10:29
Eger ayni transfer ile ilgili ard arda cikan haberler icin yeni konular acilmayacaksa bence bu cozum mantikli olur.

Ayrica basliklar icin belli bir sistem getirilebilir. Ornegin Fenerbahce'nin Roberto Carlos transferi ile ilgili bir konu acildiginda [Fenerbahce] Roberto Carlos basligi altinda Roberto Carlos'un Fenerbahce'ye transferi ile ilgili cikan her turlu haber yazilabilir.

Tabii boyle bir sistemi getirmek icin uyelerimizin bu agdaba uymasi gereklidir. Konu acmadan once mevcut konu olup olmadigini arastirmasi gerekir. Yoksa modlarimiz butun gunlerini yanlis yere acilmis veya tekrar tekrar acilmis ayni konulari tasimak icin harcarlar. Buna zaman harcamak yerine FM ile ilgili makaleler yazmalari, bilgi paylasmalari, soru cevaplamalari vs. eminim ki forum ahalisi icin cok daha yararli olacaktir.

Yani yapilmasina yapilir ama biraz da uyelerin ne kadar isbirlikci olduguna bagli.

deniz.91
01.Haziran.2007, 11:10
evet herkes aynı transfer için konu açmasza bu iyi olur

LaigLeNoiR
01.Haziran.2007, 14:15
Bunun çözüm olacağını düşünmüyorum çünkü basınımızın sayesinde hele hele bu günlerde her takım için en az 20-30 tane oyuncu ismi ön plana çıkacak.Bu da oldukça fazla konu demek.Ama sakıncası yoksa olabilir tabii.

deniz.91
01.Haziran.2007, 19:58
şimdi ne yapacağız açabilirmiyiz

deniz.91
03.Haziran.2007, 22:32
artık bu transfer bölümüne her transfer için ayrı konu açabilirmiyiz avrupa takımları transferleri için bile ayrı konular açıyoruz ancak kendi ligimizin transferini 4 konuda paylaşıyoruz hep

GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 22:40
Bence bu sistem iyi...

Del Piero_10
03.Haziran.2007, 23:03
artık bu transfer bölümüne her transfer için ayrı konu açabilirmiyiz avrupa takımları transferleri için bile ayrı konular açıyoruz ancak kendi ligimizin transferini 4 konuda paylaşıyoruz hep

Çünkü hergün gazetelerin uydurduğu 20 çeşit haber çıkıyor.avrupa takımları için genelde bitmiş transferler tartışılıyor.

crazyhaylaz
04.Haziran.2007, 00:15
ya ben size bisey sorcam ben besiktasla oynuyom ama bana yabanci kimse gelmiyo turliyede oynayanlar haric

deniz.91
04.Haziran.2007, 20:29
o zaman kesinleşen transferlere ayrı bir konu açmalıyız diye düşünüyorum