View Full Version : Beşiktaş Ertuğrul'a emanet
Del Piero_10
01.Haziran.2007, 13:20
Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam dönemi resmen başladı. Siyah-beyazlılarda Tigana'nın gitmesinin ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Kayserispor'da başarılı iki yıl geçiren Ertuğrul Sağlam getirildi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Başkan Yıldırım Demirören'de genç hocayı yalnız bırakmadı.
LaigLeNoiR
01.Haziran.2007, 16:19
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3586/O_b3749baedd586171bf767920deb725fc.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/3586/O_90eb76ad5cb7327c14f4116b9da9d4b6.jpg
deniz.91
01.Haziran.2007, 16:59
başarılar dilerim bize yaptıkları için ertuğrul hocama.Yalnız bize hiç veda etmeden gidişi herkesin kalbini kırdı bunu bilsin
CeNTeR_TR
01.Haziran.2007, 17:58
Ertuğrul bu kadar büyük bir yükü kaldırbilecekmi çok merak ediyorum :)
deniz.91
01.Haziran.2007, 18:40
Ertuğrul bu kadar büyük bir yükü kaldırbilecekmi çok merak ediyorum :)
bende bayağı merak ediyorum kayserideki medyayla başa çıkamıyordu orda nasıl yapacak acaba
Eray Dengiz
01.Haziran.2007, 21:22
Kulaklarını tıkayıp işini yaparsa hiç bişi olmaz.. Ben Ertuğrul hocaya güveniyorum..
deniz.91
01.Haziran.2007, 21:51
ertuğrul hoca çok ayıp ettin ama neden kaçarcasına gidiyorsun gidersen git ancak bir veda etmen gerekirdi.
eGowiCh
02.Haziran.2007, 02:27
Çok iyi bir seçim yaptı Beşiktaş yönetimi, eminim Sağlam başarılı olacaktır. Hayırlı olsun.
Fıratcan Alçınkaya
02.Haziran.2007, 03:02
Bence de YeRli hoca seçimi daha faydalı olucaktır... Umarım Ertuğrul Sağlam la başarılılı bid dönem geçiririz...
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 07:35
İyi bir seçim oldu Ertuğrul Sağlam başarılı olacağını düşünüyorum ama başarısız olsa bile arkasında değil önünde durmamız gerekiyor
RoNNiE91
02.Haziran.2007, 07:47
Valla bence ne kadar doğru bir seçim bilemiyorum.Şampiyonlar Ligi'nde yabancı bir hoca olsa daha iyi olurdu gibime geliyor.Umarım yanılırım.
eXcitinG
02.Haziran.2007, 10:26
Luce yi istedim her zaman ama ErtuğruL hocanın geLmesine de pek üzüLmedim açıkcası.Başarıya aç kendini kanıtLamak isteyen bir hoca.Bizim aradığımız kişi oLabiLir.Ama asıL önemLi OLan sezona iyi başLaması gerek.Eğer sezona iyi başLayamazsa geLen baskıLar aLtında durumunu kötüLeştirebiLir.Eğer sezona iyi başLarsak ta kendine güveni daha da fazLa geLicek ve bizi de kimse tutamaz diye düşünüyorum.BaşarıLar hocam.
mustafa35
02.Haziran.2007, 10:29
Ertuğrul Sağlam'ın Kayseri gibi çok iyi şeyler yapabilecek bir takımı bırakması çok kötü oldu.
Beşiktaş'ta başarılar dilerim.
uğuray1907
02.Haziran.2007, 13:07
ertuğrul hoca iyi güzel ama otorite yok adamda bu kadar büyük bir takımda otoriteyi biraz zor sağlar sözünü biraz zor geçirir...
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 13:11
ertuğrul hoca iyi güzel ama otorite yok adamda bu kadar büyük bir takımda otoriteyi biraz zor sağlar sözünü biraz zor geçirir...
Özür dilerim arkadaşım ama sen Ertuğrul Sağlam ile hiç çalıştınmıda otoritesinin zayıf olduğunu söylüyorsun?
Memedov
02.Haziran.2007, 13:14
Ertuğrul Sağlam Kayseride Zirvede bıraktı bence yapabileceğinin en iyisini yaptı ve hedefleri daha büyük bir takıma Beşiktaş´a geldi.
Başarılar Hayırlı olsun.
hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 13:16
Ertuğrul Hoca'ya başarılar dilerim.
2-3 yıl sonra veya seneye Bülent Korkmaz tecrübe kazandığı vakit onu da Galatasaray'ın başında görmeyi umuyoruz.
deniz.91
02.Haziran.2007, 16:04
Ertuğrul hocam anadoludan şampiyon çıkaracağım sen değilmiydin neden yüzüstü bırakıp gittin.Sen burada otoriteyi sağlayamıyodun orada ne yapacaksın merak ediyorum
goosfraba
02.Haziran.2007, 16:13
Ertuğrul hoca,merakını seneye giderecektir Deniz ;)
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 17:27
Kayseri'lilerin Ertuğrul Sağlam ile gurur duyup ona saygı duyması gerektiğini düşünüyorum...
fmsmyrna
02.Haziran.2007, 21:23
Ertuğrul hocaya başarılar.Ancak ben bunun gerçekleşebileceğini pek sanmıyorum.Çünkü Beşiktaş gibi büyük camialar beklemez yani bekleyemez taraftar baskısı gelir.Rıza Çalımbay örneği var önümüzde.
El Barto
02.Haziran.2007, 21:28
Sezona iyi başlamak önemli olan umarım başarır.
Ertuin
03.Haziran.2007, 01:03
basarılar dilerim bnce en dogru secimdi ertugrul hoca bn güveniyorum basarılı olacagına tabii sacma sapan transferler yapmazsa yönetim :(
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 08:18
"En büyük avantajımız gençliğimiz"
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yeni sezon öncesi umut dolu mesajlar verdi
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni ekibinde başarılı olmak için çok daha fazla çalışmasının gerektiğini vurgularken, ''En büyük avantajımız gençliğimiz ve dinamizmimizdir'' dedi. Sağlam, BJK TV'de yer alan röportajında büyük bir sorumluluk aldığının bilincinde olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
''Çok iyi biliyorum ki çok daha fazla çalışmamız gerekir. Daha fazla üretken olmamız gerekir. Daha fazla sorumluluk almamız gerekir. Sorumluk almamız ve iyi biçimde yerine getirmemiz lazım. Öncelikle hedefimiz bizi bu göreve layık gören camiamızın bize karşı olan inanç ve güvenini daha da sağlamlaştırmak, perçinlemek olacaktır. Bunun dışında, hem oynadığı oyunla hem de saha içi ve dışındaki davranışlarıyla Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan değerleri ön plana çıkararak, Beşiktaşlılık duruşunu tüm sporcularımızla beraber bütün spor kamuoyuna göstererek, taraflı tarafsız herkesin beğeni ve sempatisini kazanmaktır.''
-''FUTBOLCULARIMIZIN PERFORMANSINI ARTTIRACAĞIZ''-
Beşiktaş'ta kaliteli yabancıların olduğunu ve bazı nedenlerden dolayı geçtiğimiz sezon boyunca gerçek performanslarını sergileyemediklerini söyleyen Ertuğrul Sağlam, ''Beşiktaş taraftarı şundan emin olusun ki, biz bütün futbolcularımızın performanslarını geçtiğimiz sezonun üzerine çıkartacağız. Bu da takıma olumlu katkı sağlayacak'' şeklinde konuştu.
Eski takımındaki oyuncular Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u çok sevdiğini ve onların üzerinde büyük emeklerinin olduğunu belirten Sağlam, ''İki değerli futbolcuyu takımımızda görmek isterim. Ama Kayserispor'un çok kesin kararı var, onları bırakmak istemiyor. Transferleri bir gün söz konusu olursa bizim olduğumuz yer öncelikli olacaktır'' dedi.
-''ALLAH BİZİ UTANDIRMAYACAKTIR''-
Futbolu bıraktıktan sonra Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmeyi düşündüğünü ve gelecek beklentilerinin arasında Beşiktaş'ta çalışmanın da olduğunu dile getiren genç çalıştırıcı, ''Sayın başkanımızın da belirttiği gibi en genç yönetim en genç antrenör ve en genç takıma sahibiz. Bu üçlü birbiri ile iyi uyum içinde çalışıp güzel şeyler yapacağız. Biz enerjimizi, gençliğimiz ve dinamizmimizden alıyoruz. Bu bizim için önemli bir avantaj bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Allah hiç birimizi utandırmayacaktır'' diye konuştu.
Beşiktaş taraftarını her zaman yanlarında görmek istediklerini ifade eden Sağlam, ''Taraftarımız karşılaşmaya geldiği zaman futbola doyacak. Coşku ile takımını seyredip mutlu olarak stattan ayrılacaktır. Ama kesinlikle bize destek olsunlar. Bugüne kadar takımlarına verdikleri desteği arttırarak devam ettirsinler'' diyerek sözlerini tamamladı.
Redrum
03.Haziran.2007, 09:56
Türk hocalara güvenilmesi lazım bende destekliyorum.
deniz.91
03.Haziran.2007, 10:01
Kayseri'lilerin Ertuğrul Sağlam ile gurur duyup ona saygı duyması gerektiğini düşünüyorum...
ben eruğrul hocayı yine seviyorum ancak bizi bir veda bile etmeden gitmesi çok kırdı
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 10:15
Bu sefer tam destek vermeliyiz takımımız kötü oynasa dahi Ertuğrul Sağlam'ı desteklemeliyiz bunun takıma zarar yerine katkı yapacağına inanmalıyız
Tarafar olarak biz kendimize düşen sorumluluktan kaçmamalıyız yeter artık Teknik direktör değişiklikliklerine diyip ne olursa olsun Hocamızın yanında olmamız gerekiyor yani yeni hoca ile yeniden başlamaktansa Ertuğrul Sağlam ile başarının peşinde koşmak daha karlı
Ertuğrul Sağlam bu kulübü seviyor ve takım için elinden geleni yapacaktır ama onu bu yolda yalnız bırakmayıp onu yıpratmaya çalışanların karşısında durmalıyız
Ayrıca Celal Kolot ve diğer yöneticilerin Hocamıza karışmaması gerekir futbol şubesi denilen gereksiz bölüm kaldırılmalıdır yöneticilerimiz maalesef futboldan anlayan adamlar değil birde bişi biliyorlarmış gibi gelip hocaya karışırlarsa olmaz
He neden Tigana ile bunu yapmadınız diyorsanız adam Beşiktaş'ı özü gibi oynatmıyordu takımda ruh yoktu yinede uzun süre arkasında durduk onun ama Ertuğrul Sağlam öyle bir kadro kuracakki yenilse bile alkışlayacağız bu sistemi kurana kadar yalnız destek olalım yeter
ben Ertuğrul hocaya tüm kalbimle inanıyorum
Birde yönetim içinde en küçük başarısızlıklarda hemen biz getirmedik diye sesler yükselecektir o zaman taraftarlar olarak SİZ GETİRMEDİNİZ BİZ DESTEKLİYORUZ mesajı verilmeli