View Full Version : Türkiye-Brezilya
El Comandante
03.Haziran.2007, 15:21
A Milli Futbol Takımı Brezilya ile 5 Haziranda Almanya'da yapacak.Dortmund'un Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak ve karsilasma Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak.
Türk milli takımına 17 yıl hizmet veren Tugay Kerimoğlu Türkiye-Brezilya maçında son kez milli formayı giyecek.
deniz.91
03.Haziran.2007, 15:29
bence bu maçıda kaybedeceğiz
El Comandante
03.Haziran.2007, 15:31
Maca gidebilirim.Dortmund buraya yakin :)
Eger oyuncularimiz istekli olurlarsa beraberlik alabiliriz.Yok bosna macindaki gibi oynayacaksak hic cikmayalim maca,rezil olmaktan iyidir.
Omerdinho
03.Haziran.2007, 15:32
büyük bir ihtimalle kaybederiz gibime geliyor.
mustafa35
03.Haziran.2007, 15:37
Bu moralle bence de kaybederiz. Ama kazanmamızı isterim.
JunkChorn
03.Haziran.2007, 15:43
Bence, herkes vizyon için oynayacak ve dünkü maçın üstü bu şekilde kapatılacak.
uAburak89
03.Haziran.2007, 15:48
Skor önemli değil, kim kazanırsa kazansın da adam gibi maç izlemek istiyorum ben yav.. (:
eXcitinG
03.Haziran.2007, 17:11
Bosnada ki gibi oynayacaksak hiç maça biLe çıkmayaLım.Ama ben dün`e göre daha farkLı hava ve atmosferde çıkarız gibi geLiyor bana maça.Herkes bu mağLubiyeti unutturmak isteyecek.Ben miLLi takımımızdan gaLibiyet feLan istemiyorum sadece iyi oyun istiyorum.İyi oynasınLar yeniLseLerde o zaman gam yemem.
Krusty
03.Haziran.2007, 17:14
Brezilya karsisinda kaybederiz maalesef. :(
hp-fm-gs
03.Haziran.2007, 17:42
Bosna maçını unutturmak için oynarız bence.Galibiyet bekliyorum.
Fernando Gago
03.Haziran.2007, 17:56
güzel maç olur diye tahmin ediyorum fatih hoca hakan,rüştü gibi tecrübeli oyuncular oynatmaz inş. gençler bize daha iyi futbol izlettirir
nekop
03.Haziran.2007, 18:01
Maçın hiçbir önemi yok ister 50 tane yiyelim farkekmez sen Bosna'yı yenemedikten sonra...
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 18:07
İyi futbol oynayıp geleceğe dair fikirlerimizi olumluya çevirsinler yeter.Galibiyet beklemiyorum.
Varonil
04.Haziran.2007, 09:28
http://img395.imageshack.us/img395/4296/ads305zgp8.jpg (http://imageshack.us)
Colin Kazım ilk 11'e
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bosna yenilgisi için üzgünüz ama grubun en iyi takımı hala biziz" dedi. Dortmund'da basına konuşan Terim, "Şüphem yok, iyi top oynayan bizdik. Ama bazen bütün istemediğiniz şeyler bir araya geliyor. Grupta bize ancak biz rakip oluruz" derken yarın Brezilya ile oynayacağımız özel maçın da önemine işaret ederek, "Bu maç tam 80 ülkede naklen yayınlanacak" diye konuştu.
COLIN KAZIM İLK 11'E
Terim, "Brezilya ile her zaman oynanmıyor. Bu önemli bir prestij. Buradan çıkaracağımız tecrübe ve dersler önemli. Aynı zamanda Tugay'ın da veda maçı. Ayrıca cezalı maçlarımızda stadın dışında bize destek veren gurbetçilerimize de jest yapmak istedik" dedi. Ümit Milli Takım'dan Colin Kazım, Nuri ve Serdar Kurtuluş da dün kampa dahil edildi. Terim'in Colin Kazım'ı 11'e alması bekleniyor.
04.06.2007
Kaynak : Sabah
eXcitinG
04.Haziran.2007, 11:10
Bosna maçında da iLk onbirde başLasaydı yada ikinci yarıda ümit karan iLe birLikte oyuna dahiL oLsaydı maçı daha da farkLı çevirebiLirdik.Fatih hocanın akLı başına geLiyor sanırım yavaş yavaş.
Del Piero_10
04.Haziran.2007, 11:34
Kazanırsak dünyanın dikkatini çekeriz.
El Barto
04.Haziran.2007, 11:43
Kazanmaktan çok eksiklerimizi görsek daha iyi bence.Sanırım yine vazgeçemediği oyuncularla oynar Fatih Terim.Yenilik yapma isteği sıfır adamda.Umarım yararlı bir karşılaşma olur milli takım açısından.
Del Piero_10
04.Haziran.2007, 11:45
Arda oynasında piyasa yapsın:)
uAsamet91
04.Haziran.2007, 14:01
Macin fazla bi onemi yok.Bosna macini unuttururlar insallah
fmsmyrna
04.Haziran.2007, 14:13
Arda ve Tuncay kendilerini bu maçta göstermeliler.Maça gelince Brezilya tam kadrosuyla gelmiyor.Maçın ne olacağı belli olmaz.Edu oynar umarım.
crazzy
04.Haziran.2007, 14:35
Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yarın Brezilya ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek.
Meyer'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Mike Pickel yapacak.
Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Peter Gagelman.
Ertuin
04.Haziran.2007, 14:55
tüm oyuncular için vizyon inş güzel oynarlar
Sheriff
04.Haziran.2007, 17:50
http://www.youtube.com/watch?v=iaY_pPeDBOM
Nerde eski Brezilya..
Juninho olsa dağıtırlardı bizi.. :zuhaha
Ama şimdi biz yeneriz .
sinanFB
04.Haziran.2007, 17:56
0-0 biter sıkıcı bi maç olur
fmsmyrna
04.Haziran.2007, 18:03
Eskiden hangi Brezilya gelirse gelsin kesin yeniliriz derdim ancak şimdi öyle bir şey diyemem ülke futbolumuzun geliştiğini görebiliriz burdan
Universal
04.Haziran.2007, 20:00
Hazırlık maçlarını küçümseyemelim. Geçen yıl Almanya'yı yendik birden eski itibarımızı kazandık. Brezilya önünde iyi bir oyun ile güzel bir skor elde edersek bütün yaz biz konuşulabiliriz.
TR.CaPTaiN
05.Haziran.2007, 01:34
Brezilya'nın kadrosu daha dirençli ve yetenekli gençlerden oluşuyor.Özellikle oynarsa Daniel Carvalho'yu izlemek güzel olacak. Son maçtan sonra millilerimize pek güvenemiyorum ama böyle maçların havası farklıdır hazırlık maçı bile olsa sonuçta rakip Brezilya.
ryu
05.Haziran.2007, 08:59
brezilya heralde as oyuncularıyla çıkmayacak.bu da maçın zevkini kaçıracak
Universal
05.Haziran.2007, 11:38
82 ülke kanalı canlı olarak gösteriyor. Bir kazanırsak bütün dünya bizi konuşacak demektir.
bjk4ever
05.Haziran.2007, 12:30
Insallah Umut, Serdar Kurtulus, Serdar Kulbilge, I.Toraman, Nuri, Kazim gibi oyunculara bari bu macta sans verir F.Terim, cunku bunlar oynayan bazi oyunculardan daha fazla hak ediyor bu sansi.
Brezilya'da Jo ve Elano'ya dikkat derim, Jo 2-3 sene icerisinde dunya klasinda bir forvet olacak, Elano da cok cok kaliteli bir oyuncu.
Maca gelince, bence bol gollu ve zevkli bir mac olur ve buyuk ihtimalle kaybederiz.
RaSenGan
05.Haziran.2007, 13:38
:tur: Haydi Türkiye'm :tur:
Emurafu
05.Haziran.2007, 13:41
Yok su oynasin yok bu oynamasin yorumlarin yapmaya gerek yok. Terim zaten yenilere sans verecek maca gelince futbolcularimizi bu maca daha iyi konsantre olacak. Cunku 80 ulke maci canli veriyor onlar icinde iyi bir vitrin olur..Brezilyaya gelirsek Brezilya bu maca cok ciddi hazirlaniyor bu macta en iyi kadrolari ile cikacak yani sahada robinho gibi yildizlari olacak. Cok zor ve zevkli bir mac olacak.Skora gelirseK bence 3-1 yeniliriz veya biz 2-1 yeneriz
uAburak89
05.Haziran.2007, 14:17
2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında Bosna-Hersek'e 3-2 yenilen Türkiye, bugün Brezilya ile Dortmund'ta bir hazırlık karşılaşması yapacak.
Ay-yıldızlı formayı 94 kez giyen Tugay Kerimoğlu'nun da jubilesini de yapacağı bu karşılaşmaya başta Almanya olmak üzere Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yaşayan gurbetçilerimiz büyük ilgi gösteriyor.
Dortmund'un 82 bin kişilik Signal İduna Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi hem Türkiye hem de Brezilya son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Sambacılar, dün karşılaşmanın oynanacağı statta yaklaşık 2 saatlik taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik direktör Dunga yönetiminde yapılan çalışmaya Brezilya'nın ünlü yıldızları da katıldı. Ronaldinho, Kaka, Robinho gibi yıldızların antrenmandaki neşeli tavırları dikkat çekti. Ara pas çalışmasının ardından Brezilyalılar, kanat ortalarına gol antrenmanı yaptılar. İdmanın son bölümünde yapılan mini çift kaleden sonra Brezilyalı oyuncular çalışmayı tamamladı.
MİLLİLERE GURBETÇİ DESTEĞİ
(A) Milli Futbol Takımı'nın antrenmanını ise çok sayıda gurbetçi vatandaş da takip etti.
Antrenmanın yapılacağı Iduna Park Stadı'na gelen gurbetçiler, çalışmanın taraftarlara kapalı olması nedeniyle izleyememenin üzüntüsünü yaşadılar.
Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan çalışmaya bütün oyuncular katıldı. Brezilya karşılaşmasında jübilesini yapacak Tugay'ın yer almadığı antrenmanda Fatih Terim, oyuncularına taktik ağırlıklı mini çift kale maç yaptırdı.
Antrenman öncesi ve sonrası teknik direktör Fatih Terim, Tuncay Şanlı ve Hakan Şükür 2010 Dünya Kupası'nı düzenleyecek Güney Afrika televizyonuna röportaj verdiler.
Türkiye, Brezilya maçı öncesi bütün gözler Brezilya asıllı Türk vatandaşı Mehmet Aurelio'ya çevrildi. Fatih Terim, maçtan önce yaptığı basın toplantısında, ''Bizim Mehmet, bu maçta forma giyecek'' dedi.
Türkiye-Brezilya karşılaşmasını çok farklı ülkelerden gazeteciler de yakından takip ediyor. Dün yapılan iki takımın antrenmanına yerli ve yabancı gazeteciler büyük ilgi gösterdi. İtalyan, Alman, Japon gibi farklı ülkelerin gazetecileri oyunculardan görüş almak için yoğun bir çaba sarf ettiler. Bugün oynanacak Türkiye-Brezilya karşılaşması bugün 80 ülkede canlı yayınlanacak.
Futbol Federasyonu, karşılaşma öncesi gurbetçilerimizi tribünlere çekmek için yoğun bir çalışma içine girdi. Daha önce Fatih Terim'in bir bildiri yayınlayarak, ''Almanya'da bizi gurbetçilerimiz yalnız bırakmasın. Brezilya maçında onları tribünde görmek istiyoruz'' açıklamasından sonra futbol federasyonu da 'iki bilet alana bir bilet bedava' kampanyası başlattı. Federasyonun yaptığı bu jest sayesinde gurbetçilerimizin bilet satış noktalarına akın ettikleri görüldü.
Karşılaşmada takımların muhtemel onbirleri ise şöyle:
Türkiye: Rüştü, Hamit, Servet, Gökhan Zan, İbrahim, Sabri, Aurelio, Tugay, Yıldıray, Tuncay, Hakan Şükür.
Brezilya: Helton, Alves, Naldo, Juan, Minerro, Gilberto, Ronaldinho, Silva, Vagrer Love, Kaka, Robinho
A Milli Futbol Takımı'nın Brezilya ile oynayacağı özel maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek. Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Meyer'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Mike Pickel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Peter Gagelman.
Fernando Gago
05.Haziran.2007, 15:39
muhtelem ilk 11'de yine yaşlı oyuncuları görüyoruz fatih hoca yanlışlarında ısrar etmekte kararlı bence genç oyuncuları oynatması lazım kaybetsekte kazansakta ne olacak
El Comandante
05.Haziran.2007, 15:44
Arda Turan neden yok?
Rüstü´yü neden oynatiyor? Serdar´i bu macla milli takima kazandirmayi neden denemiyor?
Türkiye´nin en cok gol atan Türk futbolcusu Ümit yok!
Fatih Terim bu kafayi degistirmeli..!Genc yeteneklere ihtiyacimiz var!!!
Bordo61Mavi
05.Haziran.2007, 18:55
Kesinlikle, milli takima futbolcu kazandirmamiz gerekiyo, bi Tumerimiz sakatlandi ve Bosna ya karsi creative olamadik. Cift forvet denemesi gerekir, Umit-Umut ikilisin beraber oyniyabilecegini saniyorum
hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 19:10
Kesinlikle, milli takima futbolcu kazandirmamiz gerekiyo, bi Tumerimiz sakatlandi ve Bosna ya karsi creative olamadik. Cift forvet denemesi gerekir, Umit-Umut ikilisin beraber oyniyabilecegini saniyorum
Abi neden Türkçe kullanmıyorsun?
Bana kalırsa maç bol gollü biter.3-1, 4-1 gibi..
Nocna Mora
05.Haziran.2007, 19:15
Arkadaşlar neden Brezilyada eski yıldızlar kadroda değil??? Yorulmasınlar diye mi?
Omerdinho
05.Haziran.2007, 19:15
kendisi yabanci ülkeden... türkce anlamini bilmedigi icin söylemistir :)
hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 19:18
Yabancı ülkeden olduğunu biliyorumda arkadaşım yani
"creative" ---> "yaratıcılık" bunu bilir diye düşündüm..:)
JunkChorn
05.Haziran.2007, 20:12
Yedek kadroyla çıkmayacak Brezilya.
Bence bu maçta Tuncay patlama yapacak;)
Universal
05.Haziran.2007, 20:18
Kendisi yurt dışından geldiği için ağız alışkanlığı olabilir. Ayrıca forumda İngilizce dil kullanmak yasak değil.
hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 20:22
Batuhan sorun yabancı dil kullanıp kullanmamaıs değil.Ayrıca yurt dışından katıldığınıda biliyorum.Sadece bir meraktı.
JunkChorn
05.Haziran.2007, 20:24
Beyler tartışmaya gerek yok ortamı germeyelim
Emurafu
05.Haziran.2007, 20:34
Iki takimda bu maca cok ciddi hazirlaniyor brezilyada robinho-diego gibi isimler sahada olacak
Noz
05.Haziran.2007, 21:05
brezilya yener bence... ama ezilmeyiz umarim fazla...
C h A o S
05.Haziran.2007, 21:09
hiç seyirci yok.bomboş stad.seyircisiz maçın ne zevki çıkıcak ki.gurbetçiler niye gelmemiş acaba.böyle fırsat her zaman gelmez.
inşallah maç saatine kadar stad dolar..
hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 22:00
Maç başlıyor.İnşallah zor olmaz bizim için.
C h A o S
05.Haziran.2007, 22:07
maç zevksiz geçicek gibi geliyor bana.
tribünler biraz boş.
kadrolar ise hep yedeklerle çıkılmış.hele brezilya bi tek robinho var...
goosfraba
05.Haziran.2007, 22:24
Fatih Hoca'nın Hamit'i ön libero'da denemesi iyi bence..Bir ön libero daha kazanabiliriz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tugay milli formaya veda etti..
Elveda Tugay:(
hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 22:35
Tugay Kerimoğlu ile gurur duyuyoruz.
Eray Dengiz
05.Haziran.2007, 22:36
Elveda Tugay.. Seni unutmayacağız!!!
eGowiCh
05.Haziran.2007, 22:58
Hamit Altıngol'ün şutu süperdi, direkte patladı.
fenerbahce_1907
05.Haziran.2007, 22:59
Brezilya sarmadı ya bizi tek kaleye cevrdik macı:D.Birde gol gelse
nerazzuri
05.Haziran.2007, 23:00
Brezilya sarmadı ya bizi tek kaleye cevrdik macı:D.Birde gol gelse
insallah :D:D
TR.CaPTaiN
05.Haziran.2007, 23:01
Yıldıray çok güzel oynuyor.
Wesley Sneijder
05.Haziran.2007, 23:03
Bir tek Robinho değil, Diego,Doni vs.
RaSenGan
05.Haziran.2007, 23:04
Son 10 Dk. maç çok hareketlendi.
Universal
05.Haziran.2007, 23:06
Tugay ikinci kez veda etti. Ama o anı göremedim. Brezilya üçüncü milli takımı ile çıkmış artık işi olmayan Edmilson, Alfonso gibi isimler. Kalede Dida bile yok. Bizi kaale bile almıyorlar. Yensek ne olacak. Ronalidnho yok Kaka yok böyle Brezilya olsa ne olacak.
Bordo61Mavi
05.Haziran.2007, 23:07
Turkcesini dusunemedimde ondan kulanmiyom :D
MAci izliyemiyorum ama okudugum kadar baya iyi oynuyomusuz
uAburak89
05.Haziran.2007, 23:08
Dida bıraktı milli takımı..
eXcitinG
05.Haziran.2007, 23:11
İLk yarıda bekLenenin üstünde performans gösterdik bakaLım ikinci yarı neLer oLucak.
JunkChorn
05.Haziran.2007, 23:11
Yani ben bu Fatih Terim'i anlayamıyorum gerçekten.
Emre Aşık neye göre milli takımda beyler?Adam bildiğini okuyor hala.Gelmiş 33 yaşına bu adam bundan sonra ne oynayacağı ne oynayabileceği belli değil.
Ama 2008'i düşünen milli takım kadrosunda ve ilk11 çıkıyor.
Korner oluyor;
Korner atacak Hamit olunca Fatih hoca kızıyor.E hocam senin işin ne?
Onu zamanında söylemek değil midir?Yoksa biz çok mu fm oynuyoruz.Direktifler falan?
Duran topları hep Hamit kullanıyor.Yayın üstünde bir top olsa yine aynı adam
mı vuracak çok merak ediyorum..
topun daha fazla bizde olması hepimizi aldatıyor.Adamlar istedikleri
zaman üzerimizde baskı kurup hata yaptırıyorlar.O yüzden çok da iyi oynamıyoruz.Sahada ayağına hakim olmayan ve bire birde fizik olarak güçlü olmayan adamlarla Brezilya ile mücadele edemeyiz maalesef.
Bordo61Mavi
05.Haziran.2007, 23:28
Ronaldinho girdi, biraz macin gidishatini etkiliycek gibi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aha Kaka da girdi, girdigimiz pozisyonlari degerlendirmemiz gerek artik
fenerbahce_1907
05.Haziran.2007, 23:36
Kazım oyuna girdi:D
eGowiCh
05.Haziran.2007, 23:37
Serdar neden yok 2 maçtır, anlayamıyorum. En formda kaleci şu an ama yok :(
Eray Dengiz
06.Haziran.2007, 00:05
İyi oynadık hatta pozisyonda ürettik fakat atamadık. Neyse sağlık olsun..
JunkChorn
06.Haziran.2007, 00:10
Serdar neden yok 2 maçtır, anlayamıyorum. En formda kaleci şu an ama yok :(
Bende gerçekten çok merak ediyorum.Neye göre oynatılmıyor?
Bordo61Mavi
06.Haziran.2007, 00:12
Takip ettigim kadari ile iyi oynadik.
Fatih hocanin boyle bi takim cikarmasi gerekirdi Bosna ya karsi ama cikarmadi ve sonucunda hem puanlari hemde grup liderligini kaybettik.
Bu maclar onemli, Milli takima oyuncu kazandirmamiz gerek, daha oncede verdigim Tumer ornegi var, takimiziz YARATILICIK ozeligini kaybetti onun sakatlanmasinla beraber
Nocna Mora
06.Haziran.2007, 00:15
Ne alakası var o olmadan bence Yıldıray ile 1000 kat daha iyi oynuyoruz
JunkChorn
06.Haziran.2007, 00:16
Bence Tümer biraz daha kollektif oynuyor.Yıldıray iyi ancak topla fazla oynuyor.Bu da fiziği iyi olan takımlar karşısında dezavantaj maalesef.
Bordo61Mavi
06.Haziran.2007, 00:21
Tumer daha iyi paslar attiyo ve daha iyi dusunuyo top ayagindayken. Yildiray bunu yapamiyo malesef, bana gore Yildiray in Galatasarayli Ilic ten farki yok
Omerdinho
06.Haziran.2007, 00:24
Hakan Sükür olmadanda oynayabiliyormusuz..
Ertuin
06.Haziran.2007, 01:32
bugünkü takım anlayısı gercektende süperdi (emre asık hariç,bnce onun yerine gelecek vaadeden bi stoper cagrılmalıydı rizeden yasin veya ankgücünden emre olabilirdi)yıldıray - tümer olayına gelince ikisininde kalitesi tartısılmaz bnce kimi oynatırsa da fazla yadırgamam ama yıldıray bugün harikaydı
bnm bugünkü maçta anlayamadıgım sey tuncay ve sabri tuncayın belli ki aklı transferde bi şeyler yapmaya calısıyo ama bi türlü tutturamıyo2 maçtada kötüydü bnce sabride bnm bildiğim sabri ilk liverpool maçından beri cok ii orta kesiyodu 2 maçtır ondanda bi orta göremedim
Noz
06.Haziran.2007, 01:47
sabri gene bi ton pas hatasi yapti... bi insan suratli diye sifir teknigi olmasina ragmen hucumda oynatilir mi ?
Omerdinho
06.Haziran.2007, 02:16
Sabri bu macta cok iyiydi ..
Ertuin
06.Haziran.2007, 02:24
Sabri bu macta cok iyiydi ..
iyiydi sabri de o ii ortalarını göremedim sadece :)
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 08:32
Maçın tamamını seyredemedim ama olsun buda iyi sonuçtur:)Zaten sonuçta önemli değil önemli olan oyun:D
Bu arada bu işin Servet ile gitmeyeceğini çok iyi gördük dün o olsaydı yemiştik golleri
ryu
06.Haziran.2007, 09:01
bence hamit maçın en iyilerindendi.çok çabaladı takım için.onlarda da ronaldinho ve kaka ilk 11 de başlamadı ve ilk yarı zevksiz geçti
eXcitinG
06.Haziran.2007, 10:06
Canımız istediği zaman Dünya nın en iyi takımına biLe kafa tutabiLeceğimizi gösterdik dün akşam.Dün ne yaptık kendimiz gibi oynadık çıkabiLeceğimiz iyi bir kadro iLe çıktık.Korkmadık ve maç sonunda skor oLarak oLmasada oyun bakımından BreziLya dan daha iyidik.Dün sahanın en iyiLeri Mehmet,Hamit ve ikinci yarıda bizim çizgide görev yapan yan hakemdi.Sonuçta iyi bir prestij kazandık.Şimdi geriye kaLan artık Avrupa şampiyonası için doLu dizgin iLerLemek.
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 10:18
Bu arada ilk 11 de başlayan Hakan boş bir kaleci olmadığını gösterdi tamam çok net goller çıkarmadı ama yinede iyiydi:)
Fıratcan Alçınkaya
06.Haziran.2007, 10:25
Şemsi cim çok iyi bir tercih yaptık Hakan da... Beşiktaş ın kalesinde dahada tecrübe kazanıcak... Kaleci sıkıntısı çeken A Milli Takımda bakarsın AS kaleci oluR...
*Hamit in şutları çok gzlmiş ya...
Omerdinho
06.Haziran.2007, 11:40
Hakan kendini cok gelistirmis... Eskiden kendine güveni cok fazlaydi.. GS den yedigi golü hatirlayin :)
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2007, 12:23
Servet olmayınca rahat maç izleniyor :) Tümer'in ne kadar önemli olduğu bu maçta görüldü, Yıldıray eskiden oyun kurucuydu şimdi kanatlara bile koysan oynuyor çok önemli bir özellik bir futbolcu için. Hamit'in şutlarını izlemek ayrı bir zevkti zaten.
deniz.91
06.Haziran.2007, 12:33
maçı izledim baya iyi bir takımımız vardı öncelikle söylemeliyim hakan arıkanı çok beğendim çok güzel oynadı artık kaleyi onun devralma zamanı gemişti bence artık hep hakan oynamaı kalede defansta ise volkan yamana şans verebilrdi üzülmezin yerine bence daha iyi bir oyuncu yaman orta sahada ise sabriyi beğenmedim güzel pres yapıyor ancak oratalarını beğenmyorum çok düz vuruyor topa ve pas hataları yapıyor forvette ise umutun hala kendini geliştiremediğini düşünüyorum çok tutuktu forvette oynadıkça açılacaktır yani kısaca iyi bir kadromuz vardı sahada ancak sakatlıklarımız vardı sakatlarımızda gelince ve fatih terim artık yaşlılardan vazgeçerse biz bu turnuvaya katılır yarı finale kadarda oynarız en az
Emurafu
06.Haziran.2007, 13:00
Ah Hakan ah keske Ankarada kalsaydin simdi beiktasa geldin ve yedek kaleci olacaksin bence hakan daha kolay kolay milli takima alinmaz bunuda yazin bir yere cunku bu sene galatsarayda aykut falan patlama yapacak serdar var orkun var neyse maca gelelim
Sabriyi cok begendim iyi orta yapamadi ama cok fazla top kapti bana gokre macin en iyileri
Yildiray-sabri-Aurellio-Hamit bu 4 lu cok iyi oynadi
Burdan tuncaya sesleniyorum ah tuncay ordan neden pas vermiyorsunda bencillik yapiyorsun kazima versen gol olacak....transfer olacam diye bir kac pozisyonda bencil davrandi zaten terim hemen aldi onu mactan.Bu macta oynadigimiz oyunun yarisini bosna macinda oynasaydik fark atardik amam helal olsun eskiden olsaydi brezilyaya fark yerdik artik bizimde ulke futbolumuz gelisti her takimla kafa kafaya oynayabiliyoruz
deniz.91
06.Haziran.2007, 13:27
Ah Hakan ah keske Ankarada kalsaydin simdi beiktasa geldin ve yedek kaleci olacaksin bence hakan daha kolay kolay milli takima alinmaz bunuda yazin bir yere cunku bu sene galatsarayda aykut falan patlama yapacak serdar var orkun var neyse maca gelelim
evet bende dün alşam bunu dedim bjkye yanlış etti giderek runje oynar onalrda orda çürüyecek bencedeçok yetenekli kaleci
Ertuin
06.Haziran.2007, 13:50
runje i keser hakan bak görürsünz veyahutta ben bjk yönetimi yerinde olsam hem bosa yabancı kontenjanı gönderirim runje i
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 13:57
Runje gidebilir...
Sheriff
06.Haziran.2007, 14:52
Servet olmayınca rahat maç izleniyor :)
Valla ya adam göz ahengimi bozuyordu :zuhaha
Universal
06.Haziran.2007, 15:44
Fifa'nın manşeti hoşuma gitti. Brezilya Türkiye'ye dayandı. Buradan ne kadar iyi oynadığımız belli oluyor.
YusufT
06.Haziran.2007, 16:12
Yildiray süper oynadi
anilla
06.Haziran.2007, 16:20
cok rahat almaliyidk
El Comandante
06.Haziran.2007, 16:23
Bugün brezilyali arkadasim macta en cok Sabri´yi,Yildiray´i ve Hamit´i begendigini söylemis.Macta genel olarak en cok begenilen isimlermis bunlar.Gercekten cok iyi oynadik.Brezilya´yi elimizden kacirdik diyebilirim.
Umut Bulut cok etkisizdi,Ümit Karan mutlaka oynamali.
Emurafu
06.Haziran.2007, 17:43
ya hakan yada runje besiktaddan ayrilmasi lazim yoksa hakan milli takima gelemez kolay kolay cunku seneye serdar var hatta aykut bile var seneye hakan en az 3. kaleci olur bence yedek kalmayi kabul etmemesi lazim