View Full Version : Tesislere gelmeyen oyuncu
grkati
03.Haziran.2007, 15:41
asistanim tarafından oyuncularımın tesislere gelmedigi rapor ediliyo.bunun anlamı nedir?ve bu durumu onlemek icin ne yapmam gerekiy?
Lucas Neill
03.Haziran.2007, 17:17
Oyunucun takımda mutsuzsa ayrılmak isitiyorsa veya fazla forma şansı bulamıyorsa böyle oluyo bazen.Bunu önlemek için oyuncuya uyarı ver bence ben öyle yapıyorum
OgUzHaN10
03.Haziran.2007, 17:21
Aynen bir uyarı gönder,oyuncuyu uyarı kabul ediyor zaten.Yani yanlış yaptığını anlıyor !
ms1907
03.Haziran.2007, 20:26
uyarı ver bir daha yaparsa para cezası ver sorun hallolur...
sefaburan
03.Haziran.2007, 21:37
Yıldız oyuncularda böyle yapıyor.İllede oyuncunun probmlemi olması gerekmiyor.Bu durumda uyarı verirsen oyuncu kabul ediyor ama bu kesin bir çözüm değil.Tekrar yapıyor oyuncu bunu.
ugur5775
04.Haziran.2007, 14:46
ewet bendede tuncay şanlı formu çok yüksektii baş antrönürüm raporunda tuncayın tesislere gelmediğini diye bir rapor vermiştiiiii
grcn
04.Haziran.2007, 16:42
bmaç oynatmadıgım bazı oyuncular gelmiyor direk 2 hafta maaş kesiyorum kabul ediyor agır biraz ama olsun sonra 1 2 maç oynattıyoum üstüste ne ufak kaygısı nede gelmeme gibi birşeyi kalmadı :) yani oyuncaları oynatmak en iyisi kadron çok geniş olmamalı bence sonra bu tür olaylar çıkıyor gitme istiyorlar falan :)
Wesley Sneijder
04.Haziran.2007, 19:49
Van der Vaart en az 10 kere gelmemiştir.
Pully
06.Haziran.2007, 01:29
bir hafta maas kesintisi verdim haksiz buldu sonra profesyonellik disi hareket den 1 hafta daha kestim ardindan her allah in günü sabah leyin antremena en erken o geliyo
CULTRASLANC
07.Haziran.2007, 19:58
ben oyuncu antremana gelşmediğinde profosyonellik dışı hareketten 1 hafta maaş kesintisi yapıyorumoyuncu zaten kabul ediyo hatasını anlıyo.
fmhastasi
07.Haziran.2007, 21:01
bir hafta maas kesintisi verdim haksiz buldu sonra profesyonellik disi hareket den 1 hafta daha kestim ardindan her allah in günü sabah leyin antremena en erken o geliyo
huhuuuuuuuuuuuuuuuuu:icon_biggrin:en erken o geliii demek:icon_biggrin:kim o dengesiz topçu?
Universal
07.Haziran.2007, 22:53
Bunun anlamı oyuncun klupten gitmek istiyordur, buna izin vermeyince bu tip protesto davranışlarında bulunuyor; veya oyuncuna hak etmediği bir ceza verdin ona karşılık bu durumu yapıyordur. Mutlaka bu tip davranışlara ceza vermelisin. Profesyönelliğe aykırı hareketten ilk defasında uyarı cezası sonra katlanarak cezayı artırabilirsin.
Varonil
07.Haziran.2007, 23:25
Kulüpte mutsuz,ayrılmak istiyor;;);;)
Fernando Gago
08.Haziran.2007, 00:59
benim aldığım takımlarda pek böyle sorunlar olmuyo... ama böyle oyuncuları fazla kadromda tutmak istemem
bozoo1903
09.Haziran.2007, 01:21
oyuncunu 'bitarafı' kalkmıştır yüksek formu vardır. sende övmüşsündür.
oyuncu olacak arkadaş" -yahu form iyi hoca seviyo niye antremana gelim. gidim manitayla takilim" der
bu durumda profosyanellik dışı cezası yiyince "abow yanlış yaptık. dur hocanın gönlünü alim "der ve sorun hallolur :D:D
yorkashton
09.Haziran.2007, 14:32
durumu önlemek için o adamı maçlarda oynatman gerekiyo veya kovarsın sorun biter :)