PDA

View Full Version : 'Oftaş düşürülebilir

fbkraltolga
04.Haziran.2007, 13:42
'Oftaş düşürülebilir !'
TFF eski başkanı Levent Bıçakcı, Gençlerbirliği OFTAŞ'ın Süper Ligdeki konumunu değerlendirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Levent Bıçakcı, Gençlerbirliği OFTAŞ'ın diğer Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile ilişkisinin belirlenmesi halinde Süper Lig'de oynayamayacağını söyledi.

Daha önce Türkiye 1. Ligi'nde Bursaspor'da buna benzer bir olayın yaşandığını ifade eden Bıçakcı, "Yıllar önce Bursaspor'un 2. Lig'de oynayan B takımı 1. Lig'e çıkmış fakat federasyon bunu tescil etmemişti. G.Birliği Oftaş'ın durumu da buna benziyor. Aşağı yukarı aynı durum. Oftaş'ın tüzel kişiliğinde G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ın ya da diğer yönetim kurulu üyelerinin bağlantısı saptanırsa hukuken bir ihlal söz konusu olur. Cavcav ya da herhangi bir üye daha önce oradaki yönetimde bulunmuş mu? Bunların iyi araştırılması lazım. Futbolculara da bakmak lazım. Ücretsiz olarak Oftaş'a gönderilmişler mi? Eğer federasyon böyle bir yanlışı bulursa OFTAŞ'ın Süper Lig'de oynaması mümkün olmaz." diye konuştu. Malatyaspor'un itirazında haklı olduğunu ifade eden Bıçakcı, "Ancak G.Birliği OFTAŞ'ın da ortada bir başarısı var. Hukukun üstünlüğüne güvenmek lazım. Eğer böyle bir ilişki yoksa Gençlerbirliği OFTAŞ'ın Süper Lig'de oynaması hakkıdır." yorumunu yaptı.

gezenti
04.Haziran.2007, 14:20
Evet aynı şey bursayada oldu.Neden o zaman bursa merinosa tazminat parası verilsin.Oftaşın ki aynı durum.

eGowiCh
04.Haziran.2007, 16:55
İnşallah düşürülür. Altay veya Malatyaspor'u alsınlar.

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 17:40
Haksizlik olur diye dusunuyorum ordaki futbolcularin emeklerini bosa sayamasin, okadar ter doktuler buraya gelene kadar.

sinanFB
04.Haziran.2007, 17:45
altay gelir inş oftaşın yerine

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 17:49
Gençlerbirliği ile OFTAŞ'ın yönetim kurulları tüzükleri herşeyi farklı. Yani çabalar boşuna Cavcav uyanık adamdır daha önceden bunu tahmin ettiğinden herşeyi rayına çoktan koymuştur.

Fernando Gago
04.Haziran.2007, 18:29
Oftaş satılacak diye biliyordum...eğer satılmıcaksa küme düşürülmesi gerekir

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 18:46
Adamların alın terine saygısızlık yapılması doğru değil. Bağlantıları yok (en azından kanıtlı bir şekilde)varsa çıksın TFF açıklasın. Malatyaspor özellikle bu küme düşürme olayı ile ilgili en fazla uğraşan takım. Sormazlar mı Malatyaspor sen kendi üzerine düşeni yapmadın da yok şunun şunla ilgisi var yok şunun şunla ilgisi var düşürülsün. Belgelerin varsa çıkarırsın düşürün dersin ama hurdasız,belgesiz çıkıpta OFTAŞ'ı düşürün dersen o futbolcuların terine saygsızlık etmiş olursun. Bursa olayı ile bunu karıştırmamak lazım.

Nocna Mora
04.Haziran.2007, 19:15
Onların emeğine yazık olur

nekop
04.Haziran.2007, 19:18
Adamların alın terine saygısızlık yapılması doğru değil. Bağlantıları yok (en azından kanıtlı bir şekilde)varsa çıksın TFF açıklasın. Malatyaspor özellikle bu küme düşürme olayı ile ilgili en fazla uğraşan takım. Sormazlar mı Malatyaspor sen kendi üzerine düşeni yapmadın da yok şunun şunla ilgisi var yok şunun şunla ilgisi var düşürülsün. Belgelerin varsa çıkarırsın düşürün dersin ama hurdasız,belgesiz çıkıpta OFTAŞ'ı düşürün dersen o futbolcuların terine saygsızlık etmiş olursun. Bursa olayı ile bunu karıştırmamak lazım.

Aynen katılıyorum varsa bir belgeleri çıkarsınlar yoksa oturup OFTAŞ'ı süper ligde izlesinler...

Varonil
04.Haziran.2007, 19:29
Eğer bağlantılarının olmadığı kanıtlanırsas düşürülmemeliler bir senenin emeği çaılnmış olur.Ama bağlantı varsa düşürülmelidirler.Altay gelir herhalde OFTAŞ'ın düşmesi halinde;)

Universal
04.Haziran.2007, 19:32
O zaman ortalık karışır. Playofflar yeniden oynanır. Malatya ve Belediye Süper Lige çıkar. Lige Playofftan katılan Kasımpaşa'nın hakkı yenir.

Fıratcan Alçınkaya
04.Haziran.2007, 19:59
Madem öle yapıcaklardı 2005-2006 sezonu başlangıcında deselerdi adamlara arkadaş sen LİG B de boşuna oynama 1.Lige geldinde geri göndercez sizi... Yazık günah dilmi 1senelik emeğe...

deniz.91
04.Haziran.2007, 20:25
ligimiz bakımından iyi olur ancak futbolcularına üzülürüm çünkü ortada 1 sezonluk bir emek var.Başak bir şehire satılsa iyi olru özellikle doğu ülkelerine

ewrim_FB
04.Haziran.2007, 23:14
Düşürülmesin Ankara'mızdan 4 tane takım izleyeceğiz işte diğer takımlar adam gibi oynayıp çıksalardı,OFTAŞ düşürülmez CavCav düşünmüştür bunları...

Universal
04.Haziran.2007, 23:18
Arkadaşlar bir kaç hafta önce Cavcav klubu satışa çıkardı. Sanırım bu olaylardan dolayı. Hatta ilk kapısını çaldığı klupte Fenerbahçe idi. Şimdi aklıma geldi.

PhotoGrapher
05.Haziran.2007, 04:10
Bildiğim kadarı ile Çorum Belediyesi oftaşı satın almak istiyor...

SAİT71
05.Haziran.2007, 11:55
Bence biraz zor düşürülür. İlhan Cavcav bunları tahmin etmiş olacakki OFTAŞ'ın tüzüğünü yönetim kurulunu vs. sorun yaratabilecek herşeyini değiştirmiş. Yani Oftaş ile Gençlerbirliği ayrı kulüpler.

Del Piero_10
05.Haziran.2007, 12:18
Düşürülmemeli emeğe yazık olur.

Eğer böyle bir ihtimal varsa sezon öncesi söylenirdi onlarda boşuna çabalamazdı.

Emurafu
05.Haziran.2007, 13:50
Cok haklisin bu ortaligi karistiran malatyaspor baskani Malatyaspor baskani cikamayinca baskalarina karismaya basladi.:(:(:( ordu da malatya ile oynadigimiz macta maci 1-0 yenmistik malatyali yoneticiler bizim futbolculara para gosterdiler o kasetleri federasyona versek ne ceza alirlar ki Oftasspor gencler birligi ile ayri takim sayiliyorlar cunku klubun ayri bir baskani var falan var bence hic birsey olaz oifatsli futbolcular aslanlar gibi cikar maclartini oynar

CeNTeR_TR
05.Haziran.2007, 14:54
Samsunda şöyle bir konu konuşuluyor ama ne kadar doğru bilemiyorum..

İlhan Cavcav Oftaşı çekip Samsunsporu almayı düşünüyormuş...Eğer böyle birşeyin olma olasılığı varsa bu şekilde bu açığı kapatabilirler...

Ama inşallah olmaz böyle birşey emeğe saygısızlık hak eden çıktı hak etmeyen ve ligi düşme potasının az üstünde bitiren Samsun çıkmasın...

EL-Hadji
05.Haziran.2007, 16:15
Vallahı Oftası' ın hiç bir taraftarı yok geldiği gibi giderler. Onun için bece hiç çıkmasınlar bile eskiden ASAŞ şimdi Oftaş' ın gençler' in pilot takımı omadığını bilmeyen yoktur aramızda.

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2007, 16:51
Gençlerbirliği'nin de taraftarı yok ama Anadolu'nun en korkulan takımlarından biri. Sorunda orda herkes bilir Oftaş'ın Cavcav'ın takımı olduğunu ama kanıtın yoksa bunun hiçbir manası olmaz ve boşuna Oftaş'a saldırmış olursun.

hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 19:41
Katılıyorum.En azından alın teri meselesi var ortada.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 08:50
Oftaş'ın düşürülmemesi gerektiğini düşünüyorum...