Log in

View Full Version : Cennet Annelerimizin Ayaklarının Altındadır[Küfüre Hayır Kampanyası]

Universal
06.Haziran.2007, 00:53
Bu kampanyayı açmadan önce yöneticilere sordum ve izini aldım. Lütfen tartışma çıkarmayalım.

Bu kampanyanın amacı futbolda başta olmak üzere edilen küfürlere karşı olarak başlatılmıştır. Küfüre hayır. Sportmenliğe evet. Hayatımızın artık her alanında küfüre hayır diyelim.

Kampanyaya destek için imzanıza:

"Cennet Annelerimizin Ayakarı Altındadır." Yazmanız yeterli.

goosfraba
06.Haziran.2007, 00:58
Lütfen bu sefer bir tartışma ortamı yaratmayalım!

El Comandante
06.Haziran.2007, 01:13
Ilk mesajim neden silinmis?Tartisma ortami cikaracak söz degildi.Kendimizi ifade ettik.Bizi yanlis anlayanlarin fikirlerinden vazgecmesini istedik.

Volkan abinin bir mesaji var.Olaya cuk diye oturan cinsinden.Okuyun :)

Bir dostum vardı, yılların dostu: 15 yıllık bir dostum. Vefat etti. Birgün diğer bir dostum kız arkadaşından evlenmeyi düşündüğü kişiden ayrıldı, çok sevdiği birisinden.

Vefat eden arkadaşımızın kabri başına gidip elimizi açtığımızda ağzından şu cümleler döküldü:

Meteciğim, keşke bu geç yaşında ölmemiş olsan keşke Allah sana bir şans daha verse, dönsen hayata doya doya yaşasan ama insanlar bile birbirlerine bir şans vermiyorken Allah niye bize bir şans versinki...

Neyse görüslerim belli.Anaya küfür etmek ayiptir,günahtir.Ama insan düsününce bunu imzalara tasimak sova girer.Hepimiz annelerimizin degerini cok iyi bilen kisileriz.Bunlari imzaya tasimazsak bu degeri bilmiyoruz anlamina mi geliyor?

uğuray1907
06.Haziran.2007, 11:49
bu kampanyayı bu forumda herkes destekler buna aminim ama bu kampanyaya destek vermemiz için illaki o imzayı yazmamız şartmı.şahsen ben başka birşey yazdım ama Batuhan kampanyanı yürekten destekliyorum

Fıratcan Alçınkaya
06.Haziran.2007, 11:54
Aciz İnsanlar Anneye Küfür eder... Seninleyim Batuhan... Anne Kutsal dır... Kimsenin ağza kötü şekilde almaya hakkı yoktur...

Sheriff
06.Haziran.2007, 13:25
Benden de destek.. Analar kutsaldır.. Küfüre hayır.. Özelliklede bu platformda küfüre kesinlikle hayır..

fmsmyrna
06.Haziran.2007, 13:51
Bende sonuna kadar destek veriyorum.Hayatımda zaten pek fazla küfür kullanmam.

Universal
06.Haziran.2007, 15:24
Desteğiniz için sağ olun.

bu kampanyayı bu forumda herkes destekler buna aminim ama bu kampanyaya destek vermemiz için illaki o imzayı yazmamız şartmı.şahsen ben başka birşey yazdım ama Batuhan kampanyanı yürekten destekliyorum

Tabii ki değil. Senin imzanda güzel. ;)

the_imam912
06.Haziran.2007, 15:30
Sonuna kadar haklısın :)

tosunpasa
06.Haziran.2007, 15:31
Sonuna kadar destekçinim Batuhan..

RaSenGan
06.Haziran.2007, 15:35
Sonuna kadar destekçinim Batuhan..

Sonuna kadar haklısın :)

Bende sonuna kadar destek veriyorum.Hayatımda zaten pek fazla küfür kullanmam.

Benden de destek.. Analar kutsaldır.. Küfüre hayır.. Özelliklede bu platformda küfüre kesinlikle hayır..

Aciz İnsanlar Anneye Küfür eder... Seninleyim Batuhan... Anne Kutsal dır... Kimsenin ağza kötü şekilde almaya hakkı yoktur...

Aynen ;;)

CeNTeR_TR
06.Haziran.2007, 15:35
Batuhan bendende sonuna kadar destek....Çok güzel bir konuya değiniyorsun...

Ama imza konusuna gelince sınavdan sonra ;;) :)

mustafa35
06.Haziran.2007, 15:37
Ben de destekliyorum.

Wesley Sneijder
06.Haziran.2007, 18:33
Ben de destekliyorum.

Krusty
06.Haziran.2007, 18:41
Tabii ki ben de destekliyorum ama imzaya yazmaya fln gerek görmüyorum. Yazmıştım, sildim aslında. :)

Memedov
06.Haziran.2007, 18:46
Bende destekliyorum ama bunu imzama ekleme gereği görmüyorum çünkü böyle birşeyi herkes´in bilmesi gerektiğini düşünüyorum..;;)

omer-faruk-14
06.Haziran.2007, 19:18
Sonuna kadar destekliyorum.

Fernando Gago
06.Haziran.2007, 20:37
Bende destekliyorum ama kusura bakmayın imzada 400 karakterin sınırındayım yazamayacağım ...

Universal
06.Haziran.2007, 20:54
Beyler desteklemek önemli şov için yazmaya gerek yok.

ForsakeN
07.Haziran.2007, 00:49
Annelere küfür edenlerin insanlıklarından(?) şüphe ederim.Nasıl bir mide,nasıl bir edeptir ki bu ?

Tabii ki destekliyorum.

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2007, 17:22
Küfür her zaman karşı olunması gereken bir konu

RoNNiE91
07.Haziran.2007, 19:20
Bende sonuna kadar yanınızdayım.Küfüre hayır.Anneler kutsaldır.Kimsenin ağzına kötü bir söz ile almaya hakkı yoktur.

sitte
07.Haziran.2007, 21:29
gönülden destekliyorum ama yazmadım

mahoo
09.Haziran.2007, 01:16
hep destek tam destek... dusunceli hareketinden dolayi kutluyorum

Revolution
10.Haziran.2007, 18:45
Her zaman destekliyorum...

Oghuse
11.Haziran.2007, 00:49
Bende destekliyorum.Bence anne küfreden kendi annesinide hiçe sayar.