View Full Version : Transfer Kararı
ekucuk
06.Haziran.2007, 05:10
Transfer kararını başkanın elinden tamemen almanın bir yolu varmıdır acaba?
Kasada 200M dolar var futbolcuya 19M dolar veriyorlar hemen başkan el koyuyor. Çok iyi teklif, kulübün yararına deyip kabul ediyor.
Bıraksa daha çok paraya gidecek aslında...
Ucuza gitmesin diye sözleşmesine yüksek bedelle serbest kalma maddesi ekliyorum ama yine de ucuza gidiyor değerli oyuncularım.
anil luque
06.Haziran.2007, 14:11
buna yapabilecek birşeyin yok diye biliyoyrum yanılmıyorsam tam yetki falan istiyorsun ama ültimatom olayı falan atılıyorsun :)
bangbangstar88
07.Haziran.2007, 01:50
Tam yetki istemenin bi yolu varmı yaw
perpetua
07.Haziran.2007, 02:51
Ilk olarak hangi tip oyuncularin bu bicimde satildigini goz onunde bulunduralim. Baskan genelde takimda onemli bir rol oynamayan oyuncularin degerinin 3-4 katina yapilmis teklifleri kabul ediyor. Ozellikle genc yasta hemen parlayan, hala az maas alan ve degeri cok yuksek olmayan oyuncular baskan tarafindan satilma ihtimali yuksek oyuncular.
Bunu engellemek icin bu oyuncunun degerini arttirmaniz lazim. Deger arttirmak icin yapmaniz gereken ilk is oyuncuya kadroda daha onemli bir statu verip, daha yuksek bir maas vermeniz. Ornegin yildiz adayi olarak nitelendirdiginiz bir oyuncu her macta oynuyor ve cok basarili oluyorsa, bu oyuncuyu yildiz adayi olarak nitelendirmeye devam ederseniz hem bir cok takimin ilgisini ceker, hem de futbolcu herhangi bir teklif geldiginde takimdan ayrilmaya sicak bakar. Takimda tutmaniz icin daha teklifler gelmeden bu oyuncuya yeni kontrat vermeniz gereklidir. Eger gelecekte bu oyuncuyu ilk 11'de surekli oynatacaksaniz, ilk takim oyuncusu oldugunu kendisine belirtmek ve buna gore bir kontrat vermeniz gerekir. Bu sayede hem oyuncu kulubunde mutlu olur ve diger takimlardan tekliflere acik olmaz, hem de oyuncunun degeri yukselir ve baskan'in kabul edecegi rakam daha ust seviyelere cikar.
YusufT
08.Haziran.2007, 14:23
bende galatasarayda corluka gitti. 26m euroya satti baskan
bozoo1903
09.Haziran.2007, 01:16
dani alvesi sattı alçak başkan. sevilladaydım :D
sabri35
09.Haziran.2007, 12:16
kerlonu sattı başkan bende az kalsın istifa ediyodum sinirimden ama şampiyon olcaktım o sezon vazgeçtim :D:)
Fernando Gago
09.Haziran.2007, 12:25
büyük takımlarda bu sorun olmuyor ama ama küçük taımlarda bu sorun çok oluyor takımın en iyisini avrupa klüplier çok iyi para verip başkandan satın alıo:)
ederson
10.Haziran.2007, 02:26
benim oldu ama ben hep son karar da iptal ettim transferi (yanlıs mı biliyorum acaba ?)
perpetua
10.Haziran.2007, 13:27
Geyige cevirmeyelim konuyu.