Log in

View Full Version : Yaşlı Oyuncuya Jubile Teklifi ve Çift Pasaport

ibrahimk.1907
06.Haziran.2007, 18:01
Merhaba Sevgili Arkadaşlar ,

Acaba oyunda yaşlanmış olan oyuncuma nasıl jubile teklifi yapabilirim ?

Ayrıca şu Avrupa birliğinden olmayan en fazla 1 oyuncu meselesi ; işte bunda hangileri uyup uymadığını nasıl anlıyabilirim acaba ?? [Şu Avrupa Birliğimidir nedir o zıkıma girsekte bitse şu sıkıntı dimi ama :D]

Arkadaşlar sorunlarıma cevap verirseniniz minnetar kalacağım..

İyi günler .. İyi Fm ler :)

Wesley Sneijder
06.Haziran.2007, 18:42
1)Bunu ben de çok aradım ama yok galiba.
2)Profiline gir. Ülkesinin Avrupa'dan olup olmadığına bak. Değilse de Personel bölümünden. 2. vatandaşlığına bak. ;)

Lucas Neill
07.Haziran.2007, 15:14
Jübile teklifi oyuncu etkileşiminden oluyo galiba antrenör olmasını falan isteyebiliyosun ordan

El Comandante
07.Haziran.2007, 15:19
Ben fm06 da jübile yapiyordum birakan futbolculara.

Mesela Hakan Sükür futbolu birakacakti,ben Real Madrid ile özel mac oynadim.Hakan Sükür´ün son maciydi bu,mactan sonra futbolu birakmisti :)

Jübile teklif edilemiyor ama böyle basit yöntemler kullanilinca zevkli oluyor:)

SAİT71
07.Haziran.2007, 16:12
Bildigim kadariyla oyuncu etkilsiminden oyuncuya antrenorluk teklif ediyorsunuz oda kabul ederse futbolu birakiyor.

Takımının kadrosuna gel oyuncuların diziliş şeklini genel olarak işaretle ve genel e tıkla oyuncuları alfabetik olarak ülkelerine göre dizer. Oradan hangi oyuncunun hangi ülkede olduğuna bakabilirsin. Bazıları çifte vatandaş oluyor onuda Profil bölümünden diğer vatandaşlığına bakıp öğrenebilirsin.

Wesley Sneijder
07.Haziran.2007, 17:00
Yeni versiyonda jübile var mı acaba?

Fernando Gago
07.Haziran.2007, 19:10
fm07de keşke olsa çok güzel olurdu yanlış hatırlamıosam fm05te oludo jübile tekli etmek

Universal
07.Haziran.2007, 19:18
Oyuncuya jubile teklifi yapamıyorsun. Sadece emekli olması süresini uzatabilirsin.

AB'ye gelince bu birlikte olan ülekelerin oyuncusu o ligin oyuncuları gibi sayılmaktadır. O yüzden yabancı kapsamasına girmez. Bu ülkeler hangileri dersen internetten bulabilirsin.

CULTRASLANC
07.Haziran.2007, 19:50
bende çok merak ediyorum böyle bişey varsa harika olur

Wesley Sneijder
07.Haziran.2007, 20:42
Yokmuş. :(

bozoo1903
09.Haziran.2007, 01:24
jübile olayı oyunu dahada zevkli kılardı.
ayrıca eu olup olmadıgını sözleşme önerirken ögrenirsin :D

ThersoN
16.Haziran.2007, 20:20
evet ya.. yaşı iyice ilerlemis oyunculara bir kac defa sen bırak senden iyi antrenör ya da gözlemci olur diyorum işte ileride istedigi statü ne ise ama bırakmıyorlar daha sonra kulupten serbest bırakmak zorunda kalıyorum aradan yarım sezon geciyor oyuncu/antrenör statusunu geciyor bir de bakıyorsun ki dehşet bir antrenör profili cıkmıs :) bu durumu giderebilmek için herhangi bir püf nokta mevcut mu?

olumelegi
16.Haziran.2007, 21:22
ya bencede olsa süper olurmus ama olmuyor bende denedım maldını'ye yok olmuyo