View Full Version : Kartal 'SAĞLAM' oynayacak!..
GeNç KaRTaL
07.Haziran.2007, 15:11
http://img473.imageshack.us/img473/5720/sevinc1220706zb5.jpg (http://imageshack.us)
Beşiktaş'ın oyun sistemi ve anlayışı Jean Tigana'nın gidişi, Ertuğrul Sağlam'ın gelişiyle değişiyor. Genç teknik adam, "Beşiktaş takımı, göze zevk veren Beşiktaş'ın ismine ve yapısına yakışan daha çok ofansif bir anlayışla sahada olacak. Golü düşünen ve bunun için de gerekirse, riskler alabilen bir takım olacağız" diye konuştu.
Tigana'nın çakılı 4'lü savunması ve 4-2-3-1'li sisteminin yerine Sağlam'ın 4-4-2'li sistemle oynayacağı öğrenildi. Ancak Sağlam'ın sisteminde geri 4'lüdeki kenar oyuncuların oyuna daha çok katılmalarının sağlanacağı belirtildi. Kartal bu sezon 43 gol atarak son 23 yıldaki en düşük rakamı yakalamıştı.
Fernando Gago
07.Haziran.2007, 15:38
ertuğrul sağlam'ın takıma büyük yenilikler getirecek gibi görünüyor
El Comandante
07.Haziran.2007, 15:42
Besiktas bu sene mutlaka Ertugrul Saglam´a güvenmeli ve hep arkasinda durmali.Onla cok büyük basarilar elde edebilirler.Ama Riza Calimbay´a yaptiklarini yaparsa yönetim büyük bir hata daha yapmis olur ve kredisi tükenir.
GeNç KaRTaL
07.Haziran.2007, 15:45
Ben bu sene başarısız olsak bile Ertuğrul Sağlam'ın yanında olmamaız gerektiğini düşünüyorum
anil luque
07.Haziran.2007, 16:34
ben de aynı görüşteyim forma gibi teknik direktör değişiyor yönetim illa başarı gerekmez kalması için hangi birimiz bugüne kadar werder bremen'in bir başarısını duyduk ama teknik adamları 10 senedir iş başında
eXcitinG
07.Haziran.2007, 16:35
Taktik budur.Dünyada tek forvet oynamak kadar akıL dışı bir sistem yok zaten.Umarım geLecek yıL düşünceLerini takıma yansıtır.İyi pLanLarı var gibi gözüküyor ama bunLarı uyguLamakta çok zor oLucak.Umarım başarır.
uAburak89
07.Haziran.2007, 16:45
Şampiyonluk adayım Beşiktaş bu sene.. :)
Del Piero_10
07.Haziran.2007, 19:19
Ben hala Yıldırım Demirören başkan iken Beşiktaş'ın şampiyon olamayacağını düşünüyorum.
ivan
07.Haziran.2007, 19:22
Ertuğrul hep 4-4-2 oynuo 1 oyuncu çok defansif diğer oyuncu gizli forvet gibi Kayserideki oyununu hatırlasanıza Kamber defansif oynuodu hep
Fıratcan Alçınkaya
07.Haziran.2007, 20:07
Bence ligde ilk 3e giremesekte Ertuğrul Hoca kalmalı... Uzun yıllar BJK ye hizmet veriri İnş... Ayrıca Özgür ün yorumuna katılmamak elde değil... Bende öle düşünüyorum...
Nocna Mora
07.Haziran.2007, 21:34
Besiktas bu sene mutlaka Ertugrul Saglam´a güvenmeli ve hep arkasinda durmali.Onla cok büyük basarilar elde edebilirler.Ama Riza Calimbay´a yaptiklarini yaparsa yönetim büyük bir hata daha yapmis olur ve kredisi tükenir.
Aynen katılıyorum
Ertuin
08.Haziran.2007, 01:53
ertugrul hoca basarılı olcak bnce
ataman5
08.Haziran.2007, 16:36
4-4-2 için çok sağlam kanat oyuncularına ihtiyacımız var, bizse hala savunanın ortasına yabancı hakkımızı kullanıyoruz ve delgadoyla ricardinhodan 1si bu takımda fazlalık olucak bu taktikle ikiside ortada oynuyan oyunca ama serdar mutlaka oynuycağı için ve 2sinden biri oturcak oyüzden 1i giderse hayırlı olur.. umarım güzel bi futbol izletir ertuğrul hoca..
RaSenGan
08.Haziran.2007, 20:20
Daha çok Avrupa'da başarılı olmaları önemli.Orada başarılı olurlarsa ligde de çok iyi başarı yakalayabilirler.
ForsakeN
08.Haziran.2007, 20:56
Sonunda bi büyük takımımız istikrar yakalayabileceği,güvenilen bir Türk TD ile çalışacak. Gerisi diğer büyüklerimizin başına :)