View Full Version : Güncel Olaylar
gezenti
08.Haziran.2007, 23:40
Bu zamana kadar ki turksportalda en fazla bilgi edindiğim yer.Bakın burasının bir spor portralı olduğunu biliyorum ama sıradan bir spor sitesi değil.Sıradan bir site olmadığı için burası artık sadece spor konuşulan bir yer değil.Volkan Abi bu bölümü neden çıkardın demiycem zaten nedeni belli ama buna pire için yorgan yakmak denmez mi?Daha yaptırım gücü cezalar olsa daha iyi olmaz mıydı?Bir örnek vereyim (konuyla ilgisi yok ama) Çernobil faciası olunca insanlar nükleer santral yapmaktan vaz mı geçti?Eee biz neden böyle bir uygulama yapıyoruz?Tartışma çıkıyor diye bölümü kapatmak ne kadar doğru Volkan Abi?Peki burası sadece bir fm sitesi ise kitaplarımız vbvbvb... gibi bölümler niye var?(ki olması gerekir).Arkadaşlar Volkan Abinin belirttiği kriterlerde tartışalım bu konuyu...
Mirza
08.Haziran.2007, 23:52
gezenti bahsi geçen bölümdeki tartışmalar gerçekten de çok şiddetli oluyor. Bazılarınız biliyordur ki söz konusu bölümde ben de yöneticiydim ve atılan her mesajı okuyordum. Çoğu üyenin attığı mesaj konu dışı, tahrik edici yahut birbirlerini kırma amaçlı idi. Bence böyle bir bölümün kaldırılması iyi oldu. Çünki bazı arkadaşlarımız kendilerini tutamıyorlar.
El Barto
08.Haziran.2007, 23:54
Bencede olmaması daha iyi olacak.
tosunpasa
09.Haziran.2007, 00:34
Olursa da eyvallah. Olmazsa da eyvallah. 2 türlü de sorun olmaz bence..
Vieri
12.Haziran.2007, 10:16
Bu forumda aşırı fanatizm, siyaset ve din konuşulmayacak ve ilgili bölüm kapatılarak, kurallar bunlara göre elden geçirildi. Bundan sonrada siteye belirtilenin dışında düşünce ile alakalı konular açıldığı taktirde bilgi verilmeden kapatılacaktır.