View Full Version : Turksportal Kariyer Ligi Başlıyor!!!
uAsamet91
15.Haziran.2007, 12:37
tüh ben alınmamışım...Neyse artık diğer turnuvalara alınırım inşallah...
ms1907
15.Haziran.2007, 12:46
3-4 gündür sitede ayrıntılı dolşamıyordum.Bugün gördüm seçilmişim. Valla çok zevkli olacak gibi.Şİmdiden hayırlı olsun. Yanlız anlamdığım şimdi 20 takım var bir sonraki seneye daha başarılı olanlar mı kalacak ve bu şekilde eleme gibi mi gidecek??
tahir91
15.Haziran.2007, 12:58
bencede çok zevkii olucakk...
Receptecep
15.Haziran.2007, 13:07
turnuvaya seçilen arkadaşlara başarılar inş bidahaki sefere bende olurum.
tombul taho
15.Haziran.2007, 13:26
Ben artık bu konuda bu şekilde açıklama yapmaktan çok sıkıldım. Ben her seferinde aynı şeyi yazsam da nedense anlaşılamıyor. Benim anlatmam da bir sorun var heralde ??? Sizler böyle yaptıkça bizim içimizdeki şevk de gidiyor yapma isteği de gidiyor hiç birşey kalmıyor. Umarım şu oyuna sağ sağlim başlarız! O kadar söylüyorum! Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum çünkü!
KaF KeF
15.Haziran.2007, 13:28
bence konuyu kilitle........
RaSenGan
15.Haziran.2007, 13:30
Yuh demek istiyorum.! Birkaç kişi daha ilk mesajlarını buraya yazıyor ve beni neden seçmedin diyor.Çoğu kişi sizin nickinizi ilk kez görüyor.Çağrı abi ne yapsın ? Siz olsanız hiç tanımadığınız kişileri mi yoksa tanıdığınız,güvendiğiniz kişileri mi seçerdiniz ?
LaigLeNoiR
15.Haziran.2007, 14:25
Kilitlenmesin ancak.
Çağrı gerekli açıklamayı yapana kadar mesaj yazmayalım LÜTFEN !!!
yugi
15.Haziran.2007, 15:43
Yeni arkadaşlar gerçekten mesaj atmadan bi önceki yazılara göz gezdirin yaw...
Zaten bu plan genişliyecek ve daha fazla oyuncu alacağız diye bir sürü mesaj yazdılar yani sinirlenmek-küsmek çok saçma..Tabiki ilk oyuncuları seçerken titiz olucaklar..Biraz daha anlayış ve saygı buradaki bu işi planlayanlara ve uğraşanlara LÜTFEN...
sarac86
15.Haziran.2007, 20:06
katılım nası olcak acaba nerden hbr alacağız mükemmel bi proje içinde bulunursan çok iii olur...
Nocna Mora
15.Haziran.2007, 20:43
Arkadaşlar ne diyor sen ne diyorsun bırak ya...
goosfraba
15.Haziran.2007, 23:50
katılım nası olcak acaba nerden hbr alacağız mükemmel bi proje içinde bulunursan çok iii olur...
Açıklama 15.sayfa da var.Bir okursan sevinirim.Okumadan yazmayın yahu!
tombul taho
16.Haziran.2007, 13:26
--------------------------------------------------------
Kayıt Onaylatmak İçin Son 2 Gün!!!!
Merhaba arkadaşlar;
Biliyorsunuz ki 5 gün evvel Turksportal Kariyer Ligi için Menejer adaylarımızı belirlemiştik. Bazı arkadaşlarımız oynayamayacaklarını belirtince onları yedek listemizdeki arkadaşlarımızla değiştirdik. Fakat hala bir onay olmadı. Menejerliğinizi onaylatmak için son 2 gün arkadaşlar. biliyorsunuz ki 1 hafta müddet vermiştik. Bu süre de 18 Haziran P.tesi günü son bulacak.
Eğer menejerler kayıtlarını onaylatmazsa menejerlik kayıtlarını onaylatan arkadaşlarımızla oyuna başlayacağız arkadaşlar. TÜM TURKSPORTAL ÜYELERİNE DUYURULUR!!!!
--------------------------------------------------------
Son olarak son zamanlarda yaşanan üye mesajları hakkında şunları söylemek istiyorum :
Bu olay artık rayından çıktı ve MSN'den küfürlü mesajlar bile gelmeye başladı. Çok net söylüyorum bu hareket içinde davranan arkadaşlar BU EĞLENCEYE AĞIZLARIYLA KUŞ DA TUTSALAR KATILAMAYACAKLAR!
Nocna Mora
16.Haziran.2007, 20:58
Çağrı Abi bir önerim vare bu kayıdını onaylatmayanların yerine biz girelim :D Bu arada ortak kariyer nasıl yapılıyor
tristan06
16.Haziran.2007, 21:46
ben bugune kadar hile yapmadan oynayan biriyim ve kolay kolay yorum yapıp benim kendi antreman sistemlerimi ve taktik vermem bunun en büyük sebebi bügünü beklememdi yenerim yenilirim hiç önemli diil yeterki fair play kendini cok büyügüm die ben her seyi yaparım die iddada bulunan insanları aciz duruma düsurmek amacım.Bu oyunu sadece zevk alarak oynunuyan karşısındakini rakip olarak gören ama düşman olarak görmeyen arkadaşlarla oynamak amacım
ardy23
16.Haziran.2007, 22:26
guzel olmus
PuNcHiNeLLoo
16.Haziran.2007, 22:40
ßelki yazmışsınızdır ama qöremedim ßu oyunda zaman nasıL ayarlanacak ßir sezonu herkes farklı zamanlarda ßitirebilir.ßir tarih konulacak sanırım...
Varonil
16.Haziran.2007, 22:49
Şansa kayıt onaylatmayan çıkarsa girerim belki bu lige yahu:n:
tombul taho
16.Haziran.2007, 23:10
Gerekli açıklama açık ve net bir şekilde yapılmıştır. Kayıt onaylatmayan kişilerden sonra tekrar kayıt alınmayacak onaylatılanlara kariyer lig başlatılacaktır. Üyelerimize duyurulur!!!
Varonil
16.Haziran.2007, 23:13
Pardon Çağrı Abi kusura bakma görmemişim.Bundan sonraki liglere katılırım inşallah bende.
omer_can_gs
17.Haziran.2007, 22:09
kendini cok büyügüm die ben her seyi yaparım die iddada bulunan insanları aciz duruma düsurmek amacım.Bu oyunu sadece zevk alarak oynunuyan karşısındakini rakip olarak gören ama düşman olarak görmeyen arkadaşlarla oynamak amacım
Aynen arkadaşa katılıyorum.Bu arada tatildeyim foruma giremiyorum:icon_frown:
tombul taho
18.Haziran.2007, 12:36
Merhaba arkadaşlar;
Vermiş olduğumuz süre bugün doluyor. Fakat zaman aısından herhangi bir açıklama yapmıyorum sonra ne zaman açıklanacak hla açıklanmadı mı yeter artık falan gibi tepkiler aldığımız için zamanı açıklamayı düşünmüyorum. Sadece büyük ihtimalle gece açıklanacak diyorum. :)
Verdiğimiz 1 haftalık süre zarfında kayıdını onaylatan/onaylatmayan bir sürü arkadaşımız oldu. Hatta bazı arkadaşlarımız ısrarla listede adları olmamasına rağmen hala kaydımı onaylarmısınız diye mail atıyorlar. Bu konuda yüzlerce mail almışımdır. Bazı arkadaşlar ise kendilerini seçmediğim küfüre varan hakaretlerde bile bulundular. Onları için gerekli işlem yakında başlatılacak zaten. ;) :D
Neyse... Bu konuları bırakıp asıl önemli olan konuya geçelim. Arkadaşlar daha kaydı yeni başlattığım zaman takımınızın belirlendiğini söylemiştim. İşte bugün açıklama yaparken yöneteceğiniz takım hakkında geniş bir inceleme ve oynayacağınız oyunun kayıtlı dosyası sizlere sunulacaktır. Sizler bu kayıtlı dosyayı indirip oyuna başlayabileceksiniz. Gerekli olan detayları açıklama yaparken tekrardan söyleyeceğim. Şimdilik hoşçakalın...
mustafa35
18.Haziran.2007, 13:08
Küfür edenleri gerçekten kınıyorum. Merakla da bekliyorum organizsayonun başlamasını.
LaigLeNoiR
18.Haziran.2007, 13:20
Hadi bakalım Çağrı....
Şöyle dandirik bi takım gelse de zevkle oynasak :)
RaSenGan
18.Haziran.2007, 16:25
Bekliyoruz :)
Wesley Sneijder
18.Haziran.2007, 22:20
Onaylatmayanların 2 saat 40 dkları kaldı.
cordronnie
01.Temmuz.2007, 02:27
şimdi ben qiremezmiyim yaniiii qeçtimi herşy bittimi :D
BlackEagle19o3
01.Temmuz.2007, 02:30
şimdi ben qiremezmiyim yaniiii qeçtimi herşy bittimi :D
Yok amca bitti.Eylül gib yenisi başlayacak.Yaşın 51 olarak gözüküyor:zuhaha
gitti
10.Temmuz.2007, 16:49
Abİ Bu Oyuna Oynuya Bİlmek İÇİn Fm 20007 Yİ İm Kurmak Derekİyo
RaSenGan
10.Temmuz.2007, 16:50