View Full Version : MLS incelemesi yapılsın..?
ThersoN
11.Haziran.2007, 17:42
takım incelemelerine baktımda galler,avusturalya gibi ülkeler de incelenmis hosuma gitti fakat merak ettigim lig MLS (ABD) bunun icin herhangi bir inceleme yapılsın diyorum... ben elimden geldigi kadar yardımcı olurum...
Oghuse
11.Haziran.2007, 18:35
Sen inceleme yapıp gönderebilirsin. :)
Universal
11.Haziran.2007, 18:37
Yapılsın biraz emir olmuyor mu? Yerine yapılabilir mi demen daha kibarca olur. Ayrıca kendinde yapıp gönderebilirsin.
Emurafu
11.Haziran.2007, 18:37
Ben ekibe alinirsam yapabilirim
EL-Hadji
11.Haziran.2007, 18:46
haklısın mls e de bır el atmak lazım
ThersoN
11.Haziran.2007, 19:27
sadece fikrimi söledim.. yapılsın derken emir seklinde hitap kastım degildi pardon... yapılabilir mi acaba... kendimde yapmak isterim ama arastırmacı arkadaslar bu işin prosedurunu daha iyi bilirler onun icin benim sadece bi fikir... ben yaparsam fazla amator olur... ayrıca su an yapamam... oyunum ***** hatası verio ve mevcutta cd'im yok... onun icin sadece br fikir...ben biraz baktım eglenceli bi lige benziyor..
Sheriff
13.Haziran.2007, 00:36
Sen inceleme yapıp gönderebilirsin. :)
Hayır gönderemez.. Gönderse bile inceleme ekibinde olmayan arkadaşlarımızın yaptıkları incelemeler yayınlanmaz..
Ben ekibe alinirsam yapabilirim
Ekibe şu anda yeni arkadaşlar almıyoruz..
haklısın mls e de bır el atmak lazım
Talep olduda bizmi yapmadık:)
Şu ana kadar ne MLS takımı incelemesi için talep oldu, ne de MLS'de oynayan birini gördüm/duydum.. Bu nedenle bu lig ile ilgili bir çalışmamız olmadı.. Genelde tutulan ve oynan liglerin takımlarıyla ilgili incelemeler yapıyoruz. Ama madem istiyorsunuz bir kaç MLS takımıda inceleyebiliriz sanırım..
scolari12111
13.Haziran.2007, 01:17
ben oynuyorum.bayağı da oldu.çok zevkli ama kısır bir lig.yani devamlılığını yitiriyor bir süre sonra.tabi 3 4 ülkeden lig açarak sıkıldıkça gezerseniz çok zevkli hal alabilir.
Mr.CordiaL
13.Haziran.2007, 01:19
Ben çok oynamak istiorum o ligde ama fazla bilgim yoktu. Saolsun perputia(ismini yanlış yazdıysam şimdiden pardon:)) genel tartışmalar bölümünde her türlü bilgiyi verior.Bir MLS incelemesi yapılırsa gerçekten ok sevinirim...
perpetua
13.Haziran.2007, 03:33
Inceleme ekibinden birisi bu ise el atmak isterse ligin garip kurallarini anlatma konusunda yardimci olabilirim. Ne de olsa ABD arastirmasini yapanlardan biriyim.. ;)
Sheriff
15.Haziran.2007, 13:33
Inceleme ekibinden birisi bu ise el atmak isterse ligin garip kurallarini anlatma konusunda yardimci olabilirim. Ne de olsa ABD arastirmasini yapanlardan biriyim.. ;)
Abi bir ara irtibat kuralım;;) Ben yapacağım..
ThersoN
15.Haziran.2007, 15:13
şimdiden tesekkur ederiz :)