Log in

View Full Version : Fenerbahçe Kombine Kartlarına Yoğun İlgi

EreN
11.Haziran.2007, 19:50
Fenerbahçe'de 2007-2008 sezonu kombine kartlarının genel satışı bugün başlarken, sarı-lacivertli taraftarlar kombinelere büyük ilgi gösterdi

Sarı-lacivertli taraftarlar, kombine kart alabilmek için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın maraton tribünü girişinde kuyruk oluşturdu.

Bu arada, yeni kombine kartı alacak taraftarlarda ''Taraftar Kart'' sahibi olma şartı aranıyor. Kongre üyeleri ve platinium taraftar kart sahipleri 5 adet, gold taraftar kart sahipleri 3 adet, klasik taraftar kart sahipleri 1 adet kombine kart satın alabilecek.

-------------------------------------------------------------
birşey dikkatinizi çekti mi ? Son 4-5 sezondur hep aynı başlık atılıyor.FB kombineleri açısından.Ve her seferinde bıdı bıdı bıdı bir sürü bahane sayılıyor.Bence fenerbahçenin ne kadar büyük bir kulüp olduğunun kanıtıdır her sene bu başlıkların atılması.. :icon_smile::icon_cool:

Jesus_FB
11.Haziran.2007, 20:43
geçen sene 34bin kombine satılmıştı bu sene yapılan transferler geçen sene alınan şampiyonlukla beraber 40bine yaklaşıcak gibi gözüküyor Fenerbahçe taraftarı üzerine düşen vazifeyi her zamanki gibi fazlasıyla yterine getiriyor böylece bizde takımımızda dünya yıldızlarını izleyebiliyoruz. Yani bu transferler sadece yönetimin ve başkanların başarısı değil herkesin özverisi ile gerçekleşiyor bilmem anlatabildim mi :)

Universal
11.Haziran.2007, 20:56
1 Temmuz'da tatilden dönecem Üniversite durumuna göre alacam. Ama İst dışında bir yere gitmeyeceğim için büyük ihtimalle Telsim veya Lacivert tribünden alacağım.

Fernando Gago
11.Haziran.2007, 21:23
fenerbahçe bu yıl gerekli yerlere çok iyi isimler aldı alacakta ... hedef avrupa o yüzden yoğun ilginin olması kaçınılmaz :) inş. kombinede kendi rekorumuzu kırarız ...

Universal
11.Haziran.2007, 22:57
R.Carlos'un gelmesi kombine satışını artırdı. İnşallah Ajax gibi bütün stadı kombine olarak satabiliriz.

TR.CaPTaiN
11.Haziran.2007, 23:31
Çoğu stadın kapasitesinden bile daha fazla kombine satışı.

sercaninan
12.Haziran.2007, 11:13
bnde aldım yine eski yerimi herkes uzerine duseni yaparsa Fenerbahce daha büyük hale gelecektir...

EreN
12.Haziran.2007, 17:39
Sabah stadın önünden sabah 7:45 gibi geçtim. Bayağı uzun bir kuyruk vardı.