Log in

View Full Version : Kariyer Bölümü

fmsmyrna
11.Haziran.2007, 20:00
Kariyer bölümünde her gün bir kariyer açılıyor eski kariyerler bir anda bırakılıyor.Bence bu da kirlilik oluşturuyor.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir konu bu. Benim önerim konu açan arkadaşların daha dikkatli olması tabi ki de herkes kariyerini yayınlamakta özgür ancak bir gün takip ettiğimiz kariyer diğer gün bitiyor.Uzun soluklu kariyerle daha çok hoşuma gidiyor açıkçası.Sizin de önerileriniz bekliyorum.

RaSenGan
11.Haziran.2007, 20:04
Aynen..Ben açmayı düşünüyordum.Biris açıyor iki gün sonra kapanıyor.Hem bizim kariyerlerimiz arka sayfalara düşüyor hemde forumda kirlilik oluşuyor.Bakarsanız sayfalarca kariyerden çoğu kapatılmış kariyer.Boş yere bazı arkadaşlara umut verip sonra bir anda ben vazgeçtim hadi kapattırayım deyip konuyu kapattırıyorlar.

Oghuse
11.Haziran.2007, 20:08
Aslında kariyer yazmak sabır işi fazla sabır birçok kişiye zor geliyor.

JunkChorn
11.Haziran.2007, 20:14
Mesela bana:).WBA ile oynuyorum Premier lige çıktım ama açıkcası o kadar resimi upload et yayınla zoruma gidiyor:)İnsanlara biraz burda hak vermek lazım ama bırakmak neysede yenisine başlamakta ayıp.

RaSenGan
11.Haziran.2007, 20:16
Mesela bana:).WBA ile oynuyorum Premier lige çıktım ama açıkcası o kadar resimi upload et yayınla zoruma gidiyor:)İnsanlara biraz burda hak vermek lazım ama bırakmak neysede yenisine başlamakta ayıp.

Oğulcan bi bakarsan birini kapatıp diğerini başlatıp onuda kapatıp başlatan var.Bazılarının 2-3 kariyeri var ama hepsini idare ediyo.Ama bazılar 1 kariyeri kapatıp diğerine başlayıp konu açıyo.Sanki çocuk oyuncağı.

Bugra19o3
11.Haziran.2007, 20:20
KAriyer felan saçma iş bence....Adamın hile yapmadığı ne malum...

RaSenGan
11.Haziran.2007, 20:22
12 sayfada tam 21 kariyer hikayesi kapatılmış.

JunkChorn
11.Haziran.2007, 20:30

İnanmıyorsan okumayacaksın arkadaşım.Ayrıca hile belli olur.

LaigLeNoiR
11.Haziran.2007, 20:42

Gel sen bakim benim MSN'e alayım ifadeni...:D

Bugra19o3
11.Haziran.2007, 20:50
İnanmıyorsan okumayacaksın arkadaşım.Ayrıca hile belli olur.
Zaten Okumuyorum ;)...Buda Benim Fikrim...

Gel sen bakim benim MSN'e alayım ifadeni...:D
Gel Bakalım D:D:D:D:D

Neyse Beyler Konu Başka Yerlere Dağılmasın ;)

Mirza
11.Haziran.2007, 21:15
Bununla ilgili ne yapılsa da iş gene üyelerde bitiyor arkadaşlar. Duyarlı olmak gerekiyor.

Krusty
11.Haziran.2007, 21:23
Sen önce yazdığın mesajların saçma olup olmadığına bak bence. Kariyerlerimizi paylaşmak neden saçma olsun Allah aşkına ya? Hile yapınca elimize ne geçecek? Kariyer hikayelerini okumuyorsun bu bariz belli, okumadığın şey için de yorum yapma hile falan diye...

Oghuse
11.Haziran.2007, 22:14
Kariyer bence hiç saçma değil.Zaten biçok kişi beğeniyor.Mesela bazen çok iyi yazan arkadaşlar oluyor ve onların yazısını okudukça bende bir FM oynama isteği oluşuyor.

Universal
12.Haziran.2007, 00:16
Evet kariyer bölümünde çok fazla kariyer var ama içlerinde gayet iyi kariyerlerde var. Gerçekten güzel oluyor. Zaten iyiler kendini kötülerden ayırıyor. Ortak kariyerler artarsa konu açılımı azalır.

mustafa35
12.Haziran.2007, 00:49
Yaz geldi. Daha da artacak bu kariyerler.

Gecelere akalım hesabı ;;)

Varonil
12.Haziran.2007, 08:31
Bi kariyer açıp,ilgi gösterilmeyince 2-3 gün içerisinde bitirenler var.Bu iş sabır işi bence

RaSenGan
12.Haziran.2007, 18:07
Daha 2 gün önce açılan ortak kariyerden birisi vazgeçti.Eee şimdi ne olacak ? O kariyer kapanacak ve kirlilik yaratmış oalcak ;;)

Wesley Sneijder
12.Haziran.2007, 18:45
Daha oynanmadan biten kariyer var. ;)

KaF KeF
12.Haziran.2007, 19:57
yöneticiler Silsin o konuları değil mi???

Sekopej
12.Haziran.2007, 20:05
Kariyere devam etmeyecek olanlar bizlere ulaşsın ve konuları kapatalım. Ayrıca konu kapatıldığı için cevap yazan olamayacak ve konu arkalara gidecek, devam eden kariyerlere mesaj yazımı da devam ettiği için ön sayfalarda olacak. O nedenle kapalı kariyerlere bu kadar kafayı takmayın.

Kimseye sen yazamazsın diyemeyiz, herkes yazmakta özgürdür. Sadece artık yazmayı düşünmeyenler bizlere haber versin konuyu kilitleyelim...

KaF KeF
17.Haziran.2007, 01:47
ama her önüne gelen başlıyacağım diyor sonra yok şu sebepten yok bu sebepten yarım bırakiyor.Bizim konular arkada kalıyor.......

Fıratcan Alçınkaya
17.Haziran.2007, 09:26
Herkes özgür istediğiini yapar adamın hefesi var açıp bizle paykalşmak isityo ne var yani bunda... Açmamı dicez adama... Sen yine uzun soluklu takip eetin kariyerlere abone ol sürekli gözünün önünde olur... Bunu aza indirgemenin bir yolu msla oRtka kariyer sayısını artırmak...

Bursaspor
17.Haziran.2007, 09:28
Arkadaşların hepsi doğru sölylemişler açılan kariyerler bazen farklı sebeplerden erteleniyor, iptal ediliyor bu da forumda kirlilik oluşturuyor.

KaF KeF
17.Haziran.2007, 13:07
ya tamam açsınlar ona bişey diyen yok ama 2 gün sonra niye kapatıyorlar_???

Seçkinn
17.Haziran.2007, 14:00
Arkadaşlar herkesin birde normal hayatı var, tamam FM'yi hepimiz çok seviyoruz ancak bazen şartlar bırakın FM'yi pc başına geçmemizi bile imkansız hale getirir. Kimseye niye kapatıyorsun da diyemeyiz.

Kimseye sen açma kariyer diyemeyiz. Zaten güncellenen kariyerler üste çıkıyor bırakın alt kısmınıda bizler çözelim :) gerek görülürse silinir bazı başlıklar.

KaF KeF
17.Haziran.2007, 14:01
benim kariyerim 2. sayfaya düştü.En son ben mesaj yazdığım içinde mesaj yazsam bile gözükmüyor.yani öyle kalıyor..??_?_?_