PDA

View Full Version : Gençlerbirliği'nde Trond Sollied Dönemi

crazzy
12.Haziran.2007, 16:30
Gençlerbirliği, teknik direktörlük için Norveçli Trond Sollied büyük oranda anlaştı

12 Haziran 2007 14:11
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Sollied ile anlaşmada sona yaklaşıldığı belirtildi.

Genel menajer Cem Onuk yaptığı açıklamada, Trond Sollied ile yüzde 85 oranında anlaştıklarını belirterek, "Görüşmelerimiz sürüyor. Sona yaklaştık diyebilirim. Ufak, tefek pürüzler kaldı. Bugün öğleden sonra olay kesinleşir diye düşünüyorum" dedi.

SOLLIED'İN KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine 1992 yılında Norveç'in Bodo Glimt takımında başlayan 48 yaşındaki çalıştırıcı bu takımın başında 1996 yılına kadar görev yaptı. 1997-98 sezonunda Rosenborg'un başında Avrupa kupalarında ses getiren Sollied, 1998-99 sezonunda da Belçika'nın Gent takımında iki sezon geçirdi. Brugge takımında, 2000-2005 yılları arasında görev alan Sollied, ekibini 2 kez lig şampiyonluğuna taşıdı. Son iki yıldır Olimpiakos'ta çeşitli başarılar elde eden Trond Sollied, Yunan ekibine Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynattı.

Pürüzlerin giderilmesi halinde Sollied'in yardımcılıklarını Christiaan Van Puyvelde ile Cedomir Janevski yapacak.

Norveçli teknik adamla anlaşma sağlanamaması durumunda, kulübün İtalyan teknik çalıştırıcı Zaccoroni ile temasa geçeceği bildirildi.

Fernando Gago
12.Haziran.2007, 16:51
Yabancı teknik direktörler anadolu klüplerinde başarılı olamıyor bence.... Soliedde başarılı olamayacak kanısındayım

nerazzuri
12.Haziran.2007, 18:31
Ne yalan söyleyim ilk defa duyuyorum adını...ama ülkemizde o kadar çok başarılı türk teknik adam varken neden avrupa hala anlamış değilim..

Madhouse
12.Haziran.2007, 19:43
Olympiakos'la Avrupa'da herhangi bir başarı kazanamadı diye hatırlıyorum ben. Olympiakos en son çeyrek finali bundan en az 7-8 yıl önce oynamıştı,ama Sollied 2 senedir şampiyon yapıyo adamları(ki zaten herifler 9 yılda 8 defa şampiyon oldular)

Fıratcan Alçınkaya
12.Haziran.2007, 20:40
Bende ilk kez duyuyom adını umarım başarılı olur... Hayırlı olsun...

Emurafu
13.Haziran.2007, 02:31
Cavcav iyi antrenor aldi ama eldeki kadro ile basari zor bu adamda oyuncu ister buda ersun gibi gider

dinaMYt
13.Haziran.2007, 02:36
gençlerbirliği için müthiş bir tercih olmuş.eğer türk antrenörlere yaptıklarını yapmazsa cavcav yeniden ligin zirvesinde görebiliriz sollied ve yeni takımını.

Ertuin
13.Haziran.2007, 02:40
bnde isimini ilk kez duydum ama cavcav bos adam almaz

CeNTeR_TR
13.Haziran.2007, 12:30
Norveçli de olmadı!
Ersun Yanal ile sözleşmesini fesheden Gençlerbirliği'nde takımın başına getirilmesine kesin gözüyle bakılan Norveçli teknik adam Trond Sollied'ın gelişi iptal oldu. Kulüpten yapılan açıklamada Norveçli teknik adamın, yardımcılarından Cedomir Janevski’yi ikna edemeyince teknik direktör konusundaki çabanın sonuçsuz kaldığı bildirildi.

Kırmızı-siyahlılar hemen yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Daha önce temasta bulunulan Alberto Zaccheroni'nin bir İngiliz ekibiyle anlaşmak üzere ve ücret talebinin yüksek olması nedeniyle İtalyan çalıştırıcıya bu nedenle teklif sunulmadığı belirtildi

Cyzio
13.Haziran.2007, 12:36
Gençler artık 3 günde 1 teknik direktör değişiyor..

GeNç KaRTaL
13.Haziran.2007, 13:13
Ne bu yaa yap-boz tahtasımı?

Varonil
13.Haziran.2007, 13:16
İşin suyunu çıkardılar yani.

Fıratcan Alçınkaya
13.Haziran.2007, 13:24
Alla Alla ne oluyor yahu 1senede 6tane menajer alıp gönderiyo Gençlerbirliği de çocuk oyuncamı yahu bu... Sanki 17yaşında oyuncu getirip tesislerde deniyosun...

Ertuin
13.Haziran.2007, 15:26
sacmalamaya basladılar artık

Universal
13.Haziran.2007, 18:45
Gençlere hayırlı olsun. Gençler her zaman ligin ekol takımlarında olmuştur. Belki yeni bir yüz ile tekrar Avrupa'ya gidebilirler.