Log in

View Full Version : Sohbet Alanı Mesaj Sayacına Kapatılabilir mi?

Universal
13.Haziran.2007, 13:06
Sohbet alanı başta olmak üzere çok fazla konuda durmadan gereksiz mesajlar atılıyor. Özellikle Sohbet alanı başta olmak üzere.

Benim 7.030 tane mesajım var ama bunların 2000'i Kafe'ye ait. Yani 2000 tane boş mesaj. Benim gibi yüzlerce kullanıcı bu durumda. Bu nedenle bu bölüm tekrar mesaj sayacına kapatılabilir mi?

RaSenGan
13.Haziran.2007, 13:09
Bazı arkadaşlar hiç Kafe'ye uğramıyordu ama artık çoğu kişi geliyor boş boş mesaj yazıp gidiyor.Benim 3000 mesajım Kafe'ye atldı galiba tam hatırlamıyorum..

mustafa35
13.Haziran.2007, 13:18
Benimde 700 falan var galiba. Kapatılırsa iyi olur.

CeNTeR_TR
13.Haziran.2007, 13:21
Yanılmıyorsam kapatılacak benimde baya mesajım var o alanda...

Özellikle son 3-5 gündür,Evdeyim oyun yok,Bende bol bol yazıyorum... :zuhaha

LaigLeNoiR
13.Haziran.2007, 13:28
Turgut sana yakıştıramadım...:D:D

Efe'ye haber verecem haaa:D:D

GeNç KaRTaL
13.Haziran.2007, 13:28
Amaç sohbet etmek mesaj kasmak amacında olanlar olabilir kapatılacaktır mesaj filtresi zaten..

LaigLeNoiR
13.Haziran.2007, 13:29
Bu arada ben pek oralara uğramıyorum:D Oralara uğrayınca daha çıkamıyorum:D

Krusty
13.Haziran.2007, 13:35
Sohbet alanında kimsenin post kasma amacı olduğuna inanmıyorum ben. Ya paylaşımlar yapılıyor, ya da kafe'de sohbet ediliyor. Kapansa da kapanmasa da bir şey farketmez, aynı şekilde devam edilir.

CeNTeR_TR
13.Haziran.2007, 13:37
Turgut sana yakıştıramadım...:D:D

Efe'ye haber verecem haaa:D:D

Neyi yakıştıramadın yahu ? :D

Efeyi ben Samsunda buldum ben anlatmadım mı sana :D

Universal
13.Haziran.2007, 13:38
Sohbet alanında kimsenin post kasma amacı olduğuna inanmıyorum ben. Ya paylaşımlar yapılıyor, ya da kafe'de sohbet ediliyor. Kapansa da kapanmasa da bir şey farketmez, aynı şekilde devam edilir.

İşte herkesde verimsiz mesaj sayısı var o yüzden kapatılmasını istiyorum.

tosunpasa
13.Haziran.2007, 13:39

Mesaj kasmak niyetinde olanlar var. Bizzat hatırlıyorum mesaj sayacı kapatıldıktan sonra Sohbet Alanı değerini kaybetmişti. Zamanla tekrar doldu. Mesaj sayacı açılınca genellikle tekrar Sohbet alanına ve Kafeye uğranmaya başlandı.

Bence de kapatılması mantıklı olur..

ultraslanerdem
13.Haziran.2007, 14:38
İlk sayaç kapatıldığında sohbet bölümünde ki hele hele Kafedeki kişi sayısı neredeyse hiçti.Hatta kimse buraya bakmaz oldu diye yakınıyorduk.

Ama şimdi bir mesaj yazsam 4-5 saniye sonra 6-7 adet cevap geliyor...

the_imam912
13.Haziran.2007, 14:38

Bence doğru söylüyor.Kapansa da açılsa da farketmez ama...Kimsenin mesaj kasma amacında olduğunu düşünmüyorum

fm26mer
13.Haziran.2007, 14:42
Kapatılmasından Yanayım Aslında Mesaj sayacı Toptan kalksın:)olmazmı

Fıratcan Alçınkaya
13.Haziran.2007, 15:24
Ben eskidende kafedeydim şimdide kafedeyim hatta şimdi daha da az msj yazıyom...:) Bence de k@fe msj sayacı kapatılmalı...

OgUzHaN10
13.Haziran.2007, 15:43
Bence de kapatılmalı.Bazı gereksiz insanlar sırf mesaj sayım artsın diye gereksiz yazılar yazıyor.Forum kirliliği oluyor!

Krusty
13.Haziran.2007, 15:50
Bence de kapatılmalı.Bazı gereksiz insanlar sırf mesaj sayım artsın diye gereksiz yazılar yazıyor.Forum kirliliği oluyor!
Her ne olursa olsun boyle bir sey soyleme hakkin yok.

RaSenGan
13.Haziran.2007, 15:56
Zaten yaz geliyor.Okulda bitti herkes PC'nin başına geçecek.Okul olmadığı içinde zaman geçmez.O yüzden gelip Kafe'de muhabbet edeceğiz.Muhabbet ederken mesaj sayısının artıp artmadığı aklımızın ucuna bile gelmez.O yüzden kaldırılsada kaldırılmasada pek farketmez.Önemli olan güzelce muhabbet etmek..

OgUzHaN10
13.Haziran.2007, 16:00
Ya kötü bişey mi dedim sanki.Eğer kötü bişey dediysem özür dilerim.Bazı arkadaşlar rastgele yazılar yazıyor.Forumu kirletiyor.Onu ifade etmek istedim.Tmm özür diliyorum gereksiz lafımdan dolayı !

EreN
13.Haziran.2007, 18:00
Arkadaşlar Mesaj sayısı hiçbir şeyin ölçütü olmamalı.Bir üyenin saygın olması veya sevilmesi onnu mesaj sayısına bakarak karar veriliyorsa forumun amacı sapmış demektir.Ben mesaj sayısının tamamen kapatılmasından yanayım.

Universal
13.Haziran.2007, 18:20
Arkadaşlar Mesaj sayısı hiçbir şeyin ölçütü olmamalı.Bir üyenin saygın olması veya sevilmesi onnu mesaj sayısına bakarak karar veriliyorsa forumun amacı sapmış demektir.Ben mesaj sayısının tamamen kapatılmasından yanayım.

Buda güzel bir öneri.

SaRPeR1903
13.Haziran.2007, 20:49
Bence tamamen kapatılmalı mesaj sayacı,bütün konularda..

gerrrard
13.Haziran.2007, 21:31
Bencede Sohbet Alanın mesaj sayacı kapatılmalı.

Wesley Sneijder
13.Haziran.2007, 22:45
Toptan kapatılması en iyisi.