PDA

View Full Version : Gençlerbirliği OFTAŞ yerine Göztepe Ülker

eGowiCh
13.Haziran.2007, 21:37
Bildiğiniz gibi Gençlerbirliği OFTAŞSpor, TURKCELL SüperLig'e çıktı. Haksız rekabet olmasından dolayı birçok tepki gelmekte Gençlerbirliği kulübüne ve bu yüzden de İlhan Cavcav Gençlerbirliği OFTAŞ'ı satma kararı almış. Bir ara FORTIS'in G.Birliği OFTAŞ'ı satın alıp FORTISSpor adıyla çıkacağı yolunda haberler çıkmıştı.

Son aldığım bilgilere göre İlhan Cavcav, Gençlerbirliği OFTAŞ'ı Ülker'e satmak için anlaşmış. Ülker bildiğiniz gibi spora çok yatırım yapan bir şirket ve Fenerbahçe'ye de sponsor olup Fenerbahçe Ülker adını vermişti. Şimdi de Ülker, Gençlerbirliği OFTAŞ'ı satın almak için İlhan Cavcav ile anlaşma sağlamış ve Ülker bu takımı satın almak üzereymiş.

Ülker resmen G.Birliği OFTAŞ'ı satın alırsa, Ülkerspor olacak ismi, ancak Ülkerspor'un 1 tane bile taraftarı olmayacak, zira yeni bir kulüp olacak. Ülker şirketi bunu da düşünmüş, İzmir'in SüperLig'de takımı olmamasını fırsat bilerek G.Birliği OFTAŞ'ın adını GÖZTEPE ÜLKER olarak değiştirecekmiş.

Gelişmeler yakında...

TR.CaPTaiN
13.Haziran.2007, 21:42
Umarım böyle birşey yoktur. Futbolun ticaretten farkı olması gerekir. Birde Ankara'nın 4 takımının olması bizim açımızdan daha güzel.

Nocna Mora
13.Haziran.2007, 21:45
Umarım böyle bir şey olmaz

Fıratcan Alçınkaya
13.Haziran.2007, 22:02
Bence fena biir yatırım olmaz...

GeNç KaRTaL
13.Haziran.2007, 22:04
Bence güzel bir fikir..

Burak Duran
13.Haziran.2007, 22:14
göztepe ülker fikrini tutmadım

g14
13.Haziran.2007, 22:14
Güzel transfer yapıp altyapıyı 20 seviyesine getirebilecek güce sahiptir Ülker

İyi olur kanımca

mgungor
13.Haziran.2007, 22:16
Yaklaşık bir ay önce de buna benzer şeyler yazılmıştı ..

Fernando Gago
13.Haziran.2007, 22:21
Bencede çok güzel fikir ülker burayada el attı :D

Universal
13.Haziran.2007, 22:23
Bir İzmir takımı lige gelecek olabilir ama yerine İzmir'li iş adamları alıp İzmirgücü olarak gelebilir.

Kısa süre içinde Erzurumspor'da satın alıp lige bu şekilde geri geleceğiz demişti.

eGowiCh
13.Haziran.2007, 22:31
Güzel olur. Dört tane Ankara takımıyla, hele iki tane Gençlerbirliği takımıyla ligin zevki kalmaz. İnşallah bu proje gerçekleşir.

ForsakeN
13.Haziran.2007, 23:29
Peki böyle birşey olunca G.OFTAŞ'ın tesisleri ne olacak? Bu konuda bilgisi olan var mı?

uAsamet91
13.Haziran.2007, 23:36
Güzel bir fikir

deniz.91
13.Haziran.2007, 23:39
bencede güzel fikir ancak bunu sadece göztepe alabilse ada iyi olur

GeNç KaRTaL
13.Haziran.2007, 23:44
Göztepe Süper Lig'e geri dönüyor!
Flaş Flaş Flaş! Bu sezon 3. Lig'den bu sezon Amatör Kümeye düşen Göztepe Turkcell Süper Lige geri dönüyor. Sporx bu haberi Türkiye'ye duyuruyor! Ülker yetkilileri bir süredir Gençlerbirliği OFTAŞSpor ile olan görüşmelerini sonuçlandırma aşamasına geldi. Ankara ekibi G.Birliği OFTAŞSpor'u satın alacacak olan Ülker grubu, takımın adını Göztepe olarak belirleyecek ve Türk futbol tarihinin unutulmaz ekibi altın armadası Göztepe Turkcell Süper Lig'e geri dönecek...

Göztepe yetkilileri daha öncede Amatör kümeden kurtulmak için 2. ve 3.Lig takımlarıyla çeşitli görüşmeler yapmıştı. Bu görüşmeler içerisinde birleşmeye en sıcak bakan takım Ali Ağa Belediyespor olurken, Göztepe'nin ileri gelenleri bu birleşmenin Göztepe'ye pek birşey katmayacağı görüşünde birleşerek bu temasları askıya almışlardı.

Haber: Esat DERGİ

Varonil
13.Haziran.2007, 23:47
Göztepe'nin taraftar potansiyeli var.Bu proje gerçekleşirse çok güzel olur gerçekten.

KaF KeF
13.Haziran.2007, 23:57
Göztepe Süper Lig'e geri dönüyor!

Flaş Flaş Flaş! Bu sezon 3. Lig'den bu sezon Amatör Kümeye düşen Göztepe Turkcell Süper Lige geri dönüyor. Sporx bu haberi Türkiye'ye duyuruyor!

Ülker yetkilileri bir süredir Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile olan görüşmelerini sonuçlandırma aşamasına geldi. Ankara ekibi G.Birliği OFTAŞSpor'u satın alacacak olan Ülker grubu, takımın adını Göztepe olarak belirleyecek ve Türk futbol tarihinin unutulmaz ekibi altın armadası Göztepe Turkcell Süper Lig'e geri dönecek... Ülker grubunun bu satış işlemini sır gibi tuttuğu ve flaş iki transferin ardından tüm açıklamaların yapacağı belirtiliyor... Ülker grubunun bu ani girişiminin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor...
Göztepe yetkilileri daha öncede Amatör kümeden kurtulmak için 2. ve 3.Lig takımlarıyla çeşitli görüşmeler yapmıştı. Bu görüşmeler içerisinde birleşmeye en sıcak bakan takım Ali Ağa Belediyespor olurken, Göztepe'nin ileri gelenleri bu birleşmenin Göztepe'ye pek birşey katmayacağı görüşünde birleşerek bu temasları askıya almışlardı.

Haber: Esat DERGİ

TR.CaPTaiN
13.Haziran.2007, 23:59
Emeğinle çıkamıyorsun,parayla çıkıyorsun sevmedim bu işi.

EreN
13.Haziran.2007, 23:59
göztepe ülker fikrini tutmadım

karşıyakalı sus! :0:

RoNNiE91
14.Haziran.2007, 00:15
Fena olmaz ama gerçek Göztepe bir gün geri dönerse nolcak :)

Emurafu
14.Haziran.2007, 00:18
Olacagi oydu Emek caliniyor bir takim dagiliyor

mustafa6685
14.Haziran.2007, 00:23
ya helal olsun ÜLKER şirketler grubuna sosyal sorumluluklarını bukadar yerine getiren başka bir şirket yok adamların sayesinde basketbol salonlarımız doldu milli takımlara sponsorlar bu haberde doğruysa futbolada müthiş nbir katkı sağlayacaklar... http://www.sporx.com/i/b.gif

fmsmyrna
14.Haziran.2007, 00:24
Burada emeği çalan Göztepe değil yalnız İzmir'deki süper lig isteğini gören Ülker.Taraftarlar kulübün ismine kesinlikle takacaktır.Sadece Göztepe olmasını isteyecektir.Ayrıca Oftaş'lı futbolculara haksızlık olmayacak çünkü Göztepe'de doğru düzgün futbolcu yok hepsi genç oyuncular altyapıdan çıkartılmış.

eGowiCh
14.Haziran.2007, 00:26
Fena olmaz ama gerçek Göztepe bir gün geri dönerse nolcak :)

Gerçek Göztepe kulübü kapanacak, Göztepe Ülker olacak adı, amblem falan her şey aynı olacak.

TaşkınMahmut
süper olucak süper.yürü göz göz 1. lige

fmsmyrna
Ayrıca 22 Haziran'a kadar yaptılar yaptılar ligler o gün tescil edilkiyor.

mustafa6685
14.Haziran.2007, 00:27
bazı arkadaşlara hiç katılmıyorum oftaşın ligde olması hiç mantıklı değil gençlerbirliği zaten taraftar çekemiyo oftaş nasıl çeksin buraya gelen büyük takımlar kendi evlernde oynar gibi rahatlar ama göztepe seyircisi tam bir deplasman yaşatır rakiplere....
işin bide enteresan tarafı ankaragücü ile göztepe arasında müthiş kavgalar olmuştu göztepe ligteyken ankaragücü ile sorun warsa doğal olarak bursaylada sorun olacak yine bizi hareketli bir sezon bekliyor

Emurafu
14.Haziran.2007, 00:29
Parayi veren Takimi alir hesabi goztepe ulker bu ad kotu olur

fmsmyrna
14.Haziran.2007, 00:30
Esas işin ilginç yanı lig düşen Göztepe 4 lig birden çıkmış olucak.izmirli iş adamları umarım utanırlarda diğer takımlara yardımda bulunurlar.Taraftarın bunu içine kolayca sindireceğini sanmıyorum yarın 82.kuruluş yıldönümü var belki orada açıklanır.Bu haberi ben ilk kez gençfenerbahçeliler'in sitesinde görmüştüm sporx geç kalmış

mustafa6685
14.Haziran.2007, 00:31
e bırakında okadar olsun yaa adamlar milyon dolarlar werecek ismide olacak

GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 00:40
Göztepe ile G.B.O. oyuncuları karılacak herhalde..

fmsmyrna
14.Haziran.2007, 00:46
Göztepe ile G.B.O. oyuncuları karılacak herhalde..

Dediğim gibi Göztepe'ni doğru dürüst oyuncusu yok 89'lu 90'lı çocuklar oynuyordu geçen sene.Alınsa bile birkaç oyuncu alınır.

TR.CaPTaiN
14.Haziran.2007, 00:48
bazı arkadaşlara hiç katılmıyorum oftaşın ligde olması hiç mantıklı değil gençlerbirliği zaten taraftar çekemiyo oftaş nasıl çeksin buraya gelen büyük takımlar kendi evlernde oynar gibi rahatlar ama göztepe seyircisi tam bir deplasman yaşatır rakiplere....
işin bide enteresan tarafı ankaragücü ile göztepe arasında müthiş kavgalar olmuştu göztepe ligteyken ankaragücü ile sorun warsa doğal olarak bursaylada sorun olacak yine bizi hareketli bir sezon bekliyor

Gençlerbirliği'nin de taraftarı yok onlarıda küme düşürelim o zaman. Şunu unutmayalım Türkiye'deki yönetimlerin çoğu bedava bilet dağıtıyor. Son dönemlere kadar 4 büyük kulüpte bile böyleydi. Son dönemlerde 4 büyükler bıraktı gibi. Ama çoğu Anadolu kulübünde amigolar yoluyla bedava bilet dağıtılıyor. Gençlerbirliği bedava bilet vermeyen ender kulüplerden biri.

TaşkınMahmut
14.Haziran.2007, 01:25
göztepe süper lige çıksında kimi alırlarsa alsınlar.

Ertuin
14.Haziran.2007, 01:44
güzel bi fikir bnce ama gbirliğinin pilot takımının aynı ligde oynaması nie bu kadar dert ediliyo onu anlamadım gbirliği için bu büyük basarı bnce italyada juve-siena örnegin siena seria b de oynaması lazım

sercaninan
14.Haziran.2007, 01:45
Göztepe gelsin yau Süper Lige iyi olur taraftarı sağlam olan takımlar gelsin bu şekilde daha zevkli bir lig isteriz...Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor, Kasımpaşa, Göztepe, Trabzonspor gibi takımların taraftaları deplasmana geliyor ve daha zevkli maçlar oluyor...Bu arada keşke Sakarya'da düşmese idi onlarda çok sağlam...

omer-faruk-14
14.Haziran.2007, 04:24
Çok kötü bir düşünce. İşin ucunda bir emek hırsızlığı var. O yüzden OFTAŞSpor Süper Lig'de kalmalı.

BlackEagle19o3
14.Haziran.2007, 11:02
Göztepeyi tekrar süper ligde görmek istiyoruz

fmsmyrna
14.Haziran.2007, 12:00
İlhan Cavcav bu işi o kadar iyi biliyorsa tek takımla şampiyonluğa pynasın ama onu beceremiyor.Onun amacı cebini para ile doyurmak.İki takımla birden para kazanmak.Bilet dağıtmaması bu yüzdendir.

GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 12:09
Emek hısızlığı neden oluyor ki bu hakkı kazanan oyuncular olacak bu kadroda hem güçlü bir takımda oluşturulabilinir..

gerrrard
14.Haziran.2007, 13:01
Bence Göztepe gelirse iyi olur ama Göztepe Ülker olursa isim iyi olmaz.

GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 13:31
"OFTAŞ'a teklif gelmedi"

Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, kulübün satışıyla ilgili kendilerine Ülker firmasından gelen resmi bir teklifin olmadığını söyledi.

Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, kulübün Ülker firmasına satılacağı haberleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği Oftaşspor'un satışına ilişkin olarak hiçbir yerden resmi teklif almadıklarını söyleyen Başkan Kalemci, kulübü satmayı düşünmediklerini, ancak son dönemlerde buna ilişkin çıkan haberlerin ardından konuyu gündeme aldıklarını kaydetti. Kalemci, kulüp satışlarının Avrupa'da sıklıkla yaşandığını ve satış değerini verene kulübü satabileceklerini söyledi.

Kalemci, daha önce yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği Oftaşspor'u 30 milyon dolar karşılığında satabileceklerini ifade etmişti. Öte yandan, Ülker firmasının önümüzdeki günlerde Gençlerbirliği Oftaşspor'u satın almak üzere teklifte bulunacağı ve kulübü satın aldıktan sonra ismini Göztepe Ülker olarak değiştireceği ifade ediliyor.

Mr.CordiaL
15.Haziran.2007, 00:55
Bence Göztepe gelirse iyi olur ama Göztepe Ülker olursa isim iyi olmaz.

bence Vestel Manisaspor'a alıştığımız gibi Göztepe Ülkere'e de alışırız. ;)

borakargici
15.Haziran.2007, 01:05
göztepe ülker olsa bile bakalım yalı grubu o kadar çabuk kabullenecek mi bence saçma bi fikir Vestel Manisaya alışmak kolay çünkü vestelin fabrikası burda fakat ülkerin ne bağı var Gevur İzmirle ??

Mr.CordiaL
15.Haziran.2007, 01:12
Amatör ligde Göztepe olarak mücadele etmektense, TSL'de Göztepe Ülker olarak mücadele etmek daha mantıklı bence.:) Yalı grubuda bunu düşünücektir:)

borakargici
15.Haziran.2007, 01:24
Amatör ligde Göztepe olarak mücadele etmektense, TSL'de Göztepe Ülker olarak mücadele etmek daha mantıklı bence.:) Yalı grubuda bunu düşünücektir:)

İzmirli olmadığın için pek bileceiğini sanmıyorum Yalı grubu bambaşkadır hatta bi ara aliağa belediye birleşmesi vardı göztepe 2b ye çıkıyordu o da yalı grubu yüzünden engellendi Yalının İzmirde Çarşı(BJK) kadar Borusu öter..

Sekopej
15.Haziran.2007, 01:48
Bir aralar Karşıyaka alsın diyorlardı. İstenen para da rahatlıkla bulunabilirdi ama ben o dönemde bu olayın gerçekleşmesi ihtimalinden bile rahatsızlık duymuştum.

Bir Karşıyaka taraftarı olarak düşünüyorum, takımımın adının önüne arkasına birşey gelmesi beni rahatsız eder. Basketbolda, voleybolda pek tepki çekmiyor ama futbolda taraftar bu olaya tepki gösterebilir. Göztepeli taraftarlar da takımlarına çok bağlıdırlar, buna karşı çıkacaklardır.

Bir de ayrıca Göztep amatör kümeye düştü, bu şekilde Süper Lig'e çıkması hiç hoş değil...

mustafa6685
15.Haziran.2007, 02:29
bırakın bu isim olayın arkadaşlar bu şekilde olmassa göztepe birdaha 1. lig yüzü göremez

fmsmyrna
15.Haziran.2007, 13:38
Yalı taraftarları Ülker'li bir yetkiliyi aramışlar Ülker'li yetkili böyle bir girişim omadığından bahsetmiş.Seneye Amatör kümede devam Göztepe

dinaMYt
17.Haziran.2007, 00:31
öncelikle ligde aynı başkana aynı yönetim kuruluna sahip olan iki kulubün aynı olmasını ben sakıncalı buluyorum.eğer resmi olarak gençlerbirliği ile oftaşspor arasında bir bağ varsa oftaş spor 1.lige çıkartılmamalı bir başka deyişle g.birliği ve oftaşspor aynı ligde yeralmamalı.

şöyle bir tablo düşünün ligin sonunda: oftaş 16.sırada ve son hafta kazanamazsa küme düşecek.son hafta maçı da g.birliği ile olduğunu düşünelim.şimdi 15.sıradaki takım sizce nasıl bir düşünce haline girer?

kısacası ya oftaş satılmalı yada küme düşürülmeli.fm de bile izin verilmiyo castillaya barcelona b ye :)

işin göztepe yanına gelince.ben göztepe taraftarı olsam takımımın önünde bir şirket ismini görmek istemem.ama ne yazıkki bu durum taraftarı oldğm takımın basket takımının önüne cafe crown isminin konması ile gerçekleşti bile.türkiyenin 3 büyük kulübnden biri dahi(ki en büyük üçün tamamı sattı isimlerini) ekonomik zorluklarla başedemeyip bunu kabul etmişken artık amatör olmuş bir takımın ayağına gelmiş olan bu fırsatı kaçırması "idealist" olmaktan çok "saflık"tır bence.

ama hali hazırda kulubün bir şirkete satılmasından ötürü bu hale düşmüş kulubü yeniden başka bir şirkete satmak taraftarlar için pek ikna edici bir çözüm yolu olmayabilir.zira eğer ülker şirketi desteğini tıpkı bir öncekiler gibi bir anda keserse yada kesmek zornda kalrsa bu göztepe için tam bir yıkım olur.bir şekilde göztepeliler takımlarına sahip çıkmalılar yani.

yine de böyle bir birleşmenin ve satışın ben gerçekleşmesine pek ihtimal vermiyorum.sonu istanbulspor "göztepe" adanaspor gibi olmayacaksa gerçekleşmesini isterim o ayrı.

eGowiCh
17.Haziran.2007, 02:16
Bir aralar Karşıyaka alsın diyorlardı. İstenen para da rahatlıkla bulunabilirdi ama ben o dönemde bu olayın gerçekleşmesi ihtimalinden bile rahatsızlık duymuştum.

Bir Karşıyaka taraftarı olarak düşünüyorum, takımımın adının önüne arkasına birşey gelmesi beni rahatsız eder. Basketbolda, voleybolda pek tepki çekmiyor ama futbolda taraftar bu olaya tepki gösterebilir. Göztepeli taraftarlar da takımlarına çok bağlıdırlar, buna karşı çıkacaklardır.

Bir de ayrıca Göztep amatör kümeye düştü, bu şekilde Süper Lig'e çıkması hiç hoş değil...

Göztepe taraftarı emin ol ki amatör kümede mücadele edeceklerine, SüperLig'de Ülker adıyla mücadele etmeyi kabul edecektir. Bir Göztepe destekleyicisi olarak ben bunu kabullenirim, kabullenmeyeni de anlayamam.

Amatör küme mi, TURKCELL SüperLig mi? Eski günlerin mi, yokoluş günlerin mi? Tabii ki SüperLig, tabii ki eski günlerin...

Göztepe "Ülker" rahatsızlık yaratmaz kimseye, yine stadyumlar tamamen dolar, muhteşem Göztepe taraftarı sonuna kadar desteğini verir.

Bu şekilde SüperLig'e çıkması bence doğru zira bugünlere gelmesinin sebebi paraydı. Parasızlıktı... Borçlar yüzünden bugünlere gelindi, şimdi yine para ile SüperLig'e çıkılacak.

Umarım en kısa zamanda bu olumlu bir şekilde neticelendirilir.

RoNNiE91
17.Haziran.2007, 11:46
Çok güzel söylemişsin valla.Göztepe taraftarının desteğini vereceğinden bende eminim.Umarım olumlu bir şekilde sonuçlanır görüşmeler.

M.Scofield
17.Haziran.2007, 11:50
izmir için iyi olacak 2 tane gençlerbirlği takımı görmekten iyidir

fmsmyrna
17.Haziran.2007, 12:56
Federasyonun sorun çıkardığı tek nokta merkezin değişmesi o da halledilirse bu iş olacak.

alayinanarsik
22.Haziran.2007, 17:10
hsncnmtn´isimli üyeden Alıntı http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=695624#post695624)
Amatör ligde Göztepe olarak mücadele etmektense, TSL'de Göztepe Ülker olarak mücadele etmek daha mantıklı bence.:h: Yalı grubuda bunu düşünücektir:h:
İzmirli olmadığın için pek bileceiğini sanmıyorum Yalı grubu bambaşkadır hatta bi ara aliağa belediye birleşmesi vardı göztepe 2b ye çıkıyordu o da yalı grubu yüzünden engellendi Yalının İzmirde Çarşı(BJK) kadar Borusu öter..

bu konu o kadar basit bi konu değil farzedelim çıktı peki 22 oyuncumu alcaklar 22 tane birbiryle uyumlu oyuncumu alacaklar takmda ayaş ortalaması çok düşük 1.ligde oynamaya elverişli değil ben göztepeliyim şahsen böle bir birleşmeye karşıyım ülker alsn göztepeyi borçları silinsin ona yanaşırım ama 1.lige gitmeyi şahsen karşıyım gene hüsran yaşamak istemiyorum... göztepeli olmayanlar fazla yorum yapmasınla göztepeli olanlar amatöre düşü maçnda o acıyı çekenler yorumuna saygı duyarım biz izmirin çarşısıda değiliz ayrıca başka taraftar grupları bizi ilgilendirmez biz bir ekolüz her taraftar grubunun kendine has tarzı vardı birbirine benzetilemez birleşme konusunu düşünerek yorumlaYALIm... gelecekçi olun... biz amatördede göztepeliyiz bi yere gitmiyoruz... ya tozu dumana katarız yada toz duman oluruz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sizce neden bu kadar taraftar takımı küme düştü diye üzülüyor... anlaması çok güç çoğu kişiye göre
işi gücü olmayan sokak serserisiyiz... gerektiği zaman holigan yaptılar bizi... kimi zaman serseri...
kimi zaman 'it' kimi zaman çapulcu olduk... ama unutmadık unutturmadık... biz 82 yıllık avrupada
yarı final oynamış EFSANE GÖZTEPE'nin sevdalılarıyız... bizler doktoruz.. bizler mühendisis... bizler tezgahtarız...
bizler öğrenciyiz... bizler emektar taraftarız... bizler EFSANE GÖZTEPENİN PEŞİNDE KOŞAN OKUMUŞ VE OKUMAYA DEWAM ETMEKTE OLAN
SEVDALILARIYIZ.... şu anda amatördeyiz... bunu biliyoruz farkındayız herşey çok ama çok zor... ama bilinki vazgeçmiyoruz...
biz burdayız güzelyalıda yeşilyurtta bucada karşıyakada balçovada şirinyerde narlıderede güzelbahçede... izmirin
dört bir yanındayız... ve sadece izmir değil türkiyenn dört bir yanındayız... biz hala dewam ediyoruz ARMANIN renklerin peşinde
koşmaya zor günümüzde yanımızda olan herkese binlerce kez teşekkür ederiz... biz atalayız, biz fevziyiz, biz büyük kaptan GÜRSELİZ,
biz haliliz, ve biz daha bir çok kişiyiz,,, ey BÜYÜK İZMİR nedemeli sana güzel izmir. sen deilmisin bizim aşkımızı çalan
duyarsızca düşmesini izleyen sölesene izmir şimdi senin bir değerin eksilmedimi, izmirin tarihinde biz yokmuyuz. ey yüce iktidardakiler sizler
bizim düşüşümüzü sadece izlediniz. istanbula milyonlar yatıranlar sizler de izlediniz. karşıyakayı ayağa kaldıran selçuk yaşar sende izledin.
aziz kocaoğlu sen değilmiydin 'izmir e 6 takım fazla bazılArını kapatalım diyen' buyur başkanım 5 takım ve aralarında göztepe yok biz yokuz
izmir yok seçimler geliyor başkanım... yönetici deyip güvendiğimiz kişiler göztepenin paralarını harcarken hiçmi içleri sızlamıyor
bizim içimiz yanıyor atalayın fevzinin gürselin içi yanıyor... uyan artık büyük kaptan uyan artık atalay abi uyanın VE BİR DAHA ASLA ÖLMEYİN LÜTFEN
siz ölmediniz biliyoruz siz bizi göztepemizi bu duruma düşürenlerden hesap soracaksınız.. geri döneceğiz.... sessizce giderken efsaneye yakışır şekilde
döneceğiz bizim hala ismimizi avrupaya yazılmış bir şekilde... döndüğümüzde izmire, istanbula, valilere, esnafa, ticaret odasına, yöneticilere hesap
soracağız ... neden BİZİ BİTİRMEK İSTEDİNİZ İŞTE DÖNDÜK BURDAYIZ EMEĞİMİZE SAYGI DUYSANIZ OLUR... YARDIM DEİL SADECE SAYGI İSTİYORUZ...
İZMİRİN DEĞERLERİNİ YOK EDİYORSUNUZ... BGÜN GÖZTEPE YARIN ALTAY ÖTEKİ GÜN KARŞIYAKA İZMİR GÜN GÜN YANIYOR DEĞERLERİNİ KAYBEDİYOR EY BAŞKANLARIM BÜYÜKLERİM
ELİNİ UZATANA HAYIR DEMEDİK AMA KİMSEDEN EL İSTEMEDİK BİZ YALI YIZ BİZ EFSANENN PEŞİNDE KOŞAN BİNLERİZ... BİZ KNDİMİZ DÖNERİZ..
AMA SAKIN BNM AŞKIMI BNM SEVGİLİMI BENM MEŞALEMİ ATKIMI FORMAMI ARMAMI RENKLERİMİ TARİHİMİ VE ADIMI ELLEMEYİN... BEN GÖZTEPEYİM 1925 DE DOĞDUM UEFADA YARI FİNAL OYNADIM
RENGİM SARI KIRMIZI... DEĞERLER YERİNDE GÜZELDİR... BİZİM HAKKIMIZ BU OLMAMALI AMA AND OLSUN İZMİRE ,HERKESE GERİ DÖNECEĞİZ KÖTÜ ZAMANIMZDA YANIMIZDA
OLANLARA TŞK ETÇEZ OLMAYANLARA EYWALLA DİCEZ AMA BU HALDE OLMAMIZI SAĞLAYANLARDAN İSE HESAP SORACAĞIZ... NE İSTEDİNİZ GÖZTEPEMDEN... ONCA GÖZYAŞI
ONCA EMEK... KİLOMETRELERCE YOL... AÇ SUSUZ TARAFTAR.. BİZ BUYUZ CEFAMIZI ÇEKTİK ŞİMDİ GÖZTEPEM HAYDİ HAYDİ SEFAYI ÇEKME ZAMANI GELDİ EY KAHPE KADER
GÜL ARTIK YÜZÜMÜZE EY DUYARSIZ İZMİR EFSANEMİ YUTTUĞUN GİBİ GERİ VER... 2025 TE GENE BİR AVRUPA MAÇINDA 3’LÜ ÇEKMEK ÜZERE VEDALIYIZ. KAPALIYIZ BAŞKA SEVDALARA... İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ...

BİR KEZ YANDI BU MEŞALE SÖNMEYECEK GÖZTEPE EFSANESİ ÖLMEDİ ÖLMEYECEK…

SAYGILARLA...

yazıyı kendm yazdm okuyup birleşme hakknda yormlarınızı yapablrsnz

dreamzz
25.Haziran.2007, 12:05
bazı arkadaşları anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum...

emek hırsızlığından falan bahsediliyor.. Göztepe yi süper ligden her sene düşüren endüstriyel futbol değilmi.. endüstriyel futbol Göztepeyi amatöre kadar düşürünce hiç kimse söz etmiyor süper lige çıkarıncamı hemen emek hırsızlığı oluyor bu takım 5 senedir transfer yapamıyo a takımında sakalı olmayan 16 yaşındaki çocuklar oynuyo

bence GözGöz büyük taraftarıyla,avrupa kupalarına daha önce 5 kere katılmış ve bunlardan birinde ilk kez yarı final oynamış,türkiye kupası şampiyonlukları,cumhurbaşkanlığı şampiyonluğuyla,tarihiyle şu an çoğu süper lig takımından bile daha çok hakediyor süperligi

yurt dışındaki takımlar eskiden böylesine avrupada başarılı olmuş klublerine nasıl sahip çıkıyorlar.

ben Göztepeli değilim ama izmirde yaşadığım için ne biçim taraftarı olduğunu çok iyi biliyom bu sene bile 3.lig de oldukları halde sabahın köründe dershaneye giderken bir sürü otobüs deplasmanlara giderken görüyorum acayib aşkla bağlılar takımlarına internette okumuştum kendileri hentbol takımı kurmuşlar

Göztepe olmasın oftaş olsun belediye olsun şu olsun bu olsun ligleri bunlaramı emanet edicez ülker sonuçta Göztepeyle birleşicek ama bu ömür boyumu olacak sonuçta klube gene Göztepeliler üye olacak başkanı Göztepeliler seçicek belki 5 sene sonra ülkerden sonra sadece göztepe adıyla klub göztepelilere kalıcak

ha şunuda söylemeden edemicem göztepe son amatöre düşerken bile gazeteden okudum maçını 14 bin kişi izlemiş allah aşkına hangi süper lig takımı 3.lige düşse bu kadar taraftarı gelir,oftaşın şampiyonluğunu bile 200 kişi kutlamış

bence göztepe lige çok büyük bir renk getirir boşverin ülker olsun bu olsun

fmsmyrna
25.Haziran.2007, 12:20
bu birleşme olmadı 22 haziran son gündü
düştük işte amatöre
terkedenler ... olsun

alayinanarsik
25.Haziran.2007, 19:05
bu birleşme olmadı 22 haziran son gündü
düştük işte amatöre
terkedenler ... olsun

sn. fmsmyrna liglerin tescili demek liglerde bu sene kmlerin oynuyacağını bildirmek deildir geçen sene hangi ligde kimin oynadığını bildirmek için yapılır bu düzenleme farkındaysan kayseri kayseri erciyeste ligler tescil edildkten sonra isim deiştrdiler... bu birleşme doğru olablr ama çıkmtmı aynı hızla düşeriz gene belirtiyorum kalıcı birşeyler olmalı amatörden süperlig uçuş demek çakılmak isitemiyoruz... ülker borçları silsin namaza başlıcam...

Fernando Gago
25.Haziran.2007, 20:07
Birleşmesi çok iyi olurdu ama oftaşında emeği sözkonusu hayırlısı olsun

TR.CaPTaiN
25.Haziran.2007, 20:54
öncelikle ligde aynı başkana aynı yönetim kuruluna sahip olan iki kulubün aynı olmasını ben sakıncalı buluyorum.eğer resmi olarak gençlerbirliği ile oftaşspor arasında bir bağ varsa oftaş spor 1.lige çıkartılmamalı bir başka deyişle g.birliği ve oftaşspor aynı ligde yeralmamalı.

Yönetim kurulları,başkanları,merkezleri farklı.

ZeroG
26.Haziran.2007, 12:20
Madem bir İzmir takımının bu kadar Süper Lig'e çıkmasını istiyorlar.O zaman Play Off'ta kaybeden Altay'ı çıkarsınlar.Dünya Kupasında bi ülke özel sebeplerden dolayı Kupaya katılamasa, eleme gruplarında 2. olup kupaya katılamayan takımı mı yollarsın yoksa eleme gruplarında sonuncu olan takımımı yollarsın.Zaten amatör'e düşmüş bir takımın Süper Lige çıkmasıda birçok olumsuzluğu beraberinde getirir.