View Full Version : PAF'la olsa da UEFA'ya gideriz
deniz.91
31.Temmuz.2006, 21:27
trabzon gitsin diyenler trabzon daha inter-totoyu geçemiyor uefada ne yapsın
Fietra 10
31.Temmuz.2006, 21:40
trabzon gitsin diyenler trabzon daha inter-totoyu geçemiyor uefada ne yapsın
ileri geri konuşma... hakettiniz gidin işte polemik yapma
uAsamet91
31.Temmuz.2006, 21:43
Erciyes katılsada büyük bir ihtimalle ilk elemede elenir diye düşünüyorum.İnş. dünündügüm gibi olmaz.
deniz.91
31.Temmuz.2006, 21:44
ileri geri konuşma... hakettiniz gidin işte polemik yapma
benim sözüm trabzona değil erciyes bırakmalı ts veya ks gitmeli diyenlere
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 05:22
farkeden birşey olmaz bana göre ha erciyes gitmiş ha başka bir takım sonuç gene aynı olacak,HÜSRAN! :icon_frown:
Emurafu
08.Ağustos.2006, 03:39
Ya sanki ülke sıralamasında rahatız.......Puan lazım...
Mirza
08.Ağustos.2006, 03:48
Kupaya katılmayan bir takım yüzünden ülke puanı düşmez.
Biraz araştırın da yazın, yıllardan beri var bu kural.
Kaç takım kupalara katılır ise (elemelerden geçerek veya direk) o kadar sayıya bölünür.Elenenlerin toplam sayıya negatif etkileri olur, zira bölünen puan neticesinde oranı düşük kalacağından gelecek puanı azaltırlar.
Eğer ligin zayıf ise tek takımla katılarak Ş.L. almak her zaman daha avantajlı..
Ülke puanıymış, son 5 senede kimler kaç puan getirdi.Bir laf etmeden önce gerisini düşünün, her takım birbirinden beterken sidik yarışı yapmayın, cezalar yağar ona göre..
Cengizin yazdığını tekrarlıyorum ve konunun suyunu çıkardığınız için konuyu kilitliyorum.
Universal
14.Haziran.2007, 00:36
http://img503.imageshack.us/img503/431/newsmansetresim21085ziyfa1.jpg (http://imageshack.us)
Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, UEFA Kupası'na katılmayacakları şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, PAF Takımı ile de olsa kupaya katılacaklarını söyledi. Böylelikle Trabzonspor'un UEFA Kupası'na katılma umudu suya düşmüş oldu.
Önceki sezon Turkcell Süper Lig'den Lig A'ya düşen Kayseri Erciyesspor'da 23 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurul öncesi ortaya atılan Kayseri Erciyesspor'un UEFA Kupası'na katılmayacağı şeklindeki tartışmalarına Kulüp Başkanı Ziya Eren açıklık getirdi. UEFA Kupası'na katılmayacakları şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu belirten Başkan Eren, "Kesinlikle böyle bir düşüncemiz yok. Ortada kazanılmış bir hak var. Bu hakkımızı da kullanacağız. Elimizde hiçbir oyuncu kalmasa bile çıkıp PAF Takımı ile aslanlar gibi mücadele ederiz. Kayseri Erciyesspor elde ettiği bu hakkı kullanacaktır" diye konuştu.
Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımların geçmişte 2. Lig düzeyendeki takımlara elendiklerinin örnekleri bulunduğunu hatırlatan Başkan Eren, "Biz çıkıp mücadelemizi edeceğiz. En iyi şekilde ülkemizi temsil etmek istiyoruz. UEFA Kupası'na katılmama riskini de göze almamız söz konusu değil. Biz 4 Haziran'da müracaat yaptık. Gerekli işlemler tamamlandı. Bundan sonra uygulanacak kurallara uymazsak bunun cezai karşılığı var. Kupaya katılmazsak kulübün 5 yıl Avrupa kupalarına katılmama cezası durumu oluşur" dedi.
Şu andaki yönetimin düşüncesinin UEFA Kupası'na katılmak şeklinde olduğunu dile getiren Eren, yeni oluşacak yönetimin bu yöndeki düşüncesinin ne olacağını bilmediğini, ancak uygulanacak yolun belli olduğunu ifade etti.
GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 00:43
Adamlarda haklı ama Ülkemizin puana ihtiyacı var birazda ülkeyi düşünmeliler ama karışamazsın sonuçta hak etmişler..
Fernando Gago
14.Haziran.2007, 04:29
tarihlerinde ilk ve sok kez yakalabilcekleri bir şns kullasınlar ama bence ilk turde elenirler takım dağıldı
EL-Hadji
14.Haziran.2007, 04:32
Bence de çekilseler başka bir takımımız gitse çok daha iyi olur.
BlackEagle19o3
14.Haziran.2007, 10:58
Ülke puanı için çeklimeleri lazım
Redrum
14.Haziran.2007, 11:05
ne olacağı bilinmez arkadaşlar:D
Düşünsenize erciyes gruptan çıkıyomuş millet diyo ki 2. lig takımı ne başarılşar yapıyor bidde türkiye 1. liginde ne takımlar vardır falan:D şaka bi yana hoş olur aslında gitsin sonuçta trabzon gitse ne farkedecek ki?
fmsmyrna
14.Haziran.2007, 12:17
Çekilmesini bende isterim ancak düşününce çekilselerde pek bir şey değişmeyecek büyük dediğimiz kulüplerin elendiği takımları gördükten sonra.
Varonil
14.Haziran.2007, 12:19
Ülke puanı için fedakarlık yapmalılar bence.
Seçkinn
14.Haziran.2007, 19:05
Çekilme fikrini saçma buluyorum. Bu takım hak etti madem bu takım gitsin. Alacakları beraberlikten bile para kazanacaklar.
Arkadaşa katılıyorum en büyük kulüplerimiz bile hiç başarı elde etmeden dönüyor ise Erciyes'in de buna hakkı var demektir.
uAsamet91
15.Haziran.2007, 12:40
Çekilseler daha iyi olurdu.Ülke puanı açısından
RoNNiE91
15.Haziran.2007, 14:07
Bence de çekilseler ülkemiz için çok daha iyi olurdu.İşi profosyonellere bırakmak gerek :)
ForsakeN
15.Haziran.2007, 15:58
Kendilerini değil,ülkelerini düşünmeliler.Sanki bişey yapabilecekler.
ekolata
16.Haziran.2007, 00:24
BENCE Bülent korkmaz sayesinde uefaya gidebildiler. Bülent korkmaz gittiğine göre birşey yapamaz. Tekrar ediyorum Bence.
deniz.91
17.Haziran.2007, 14:14
çok saçma birşey çekilmeleri adamlar haketti yerinde sizler olsanız ne yapardınız acaba
El Barto
17.Haziran.2007, 14:16
Çekilseler sanırım Trabzon gidecek ozaman ülke puanı tavan yapar zaten değil mi? :)
Kazanılmış bir hak neden çekilmek istesinler ki saçmalık.
Omerdinho
17.Haziran.2007, 17:20
Kayserispor'a versinler kayserispor katilsin... hakettiler..
Frederick
18.Haziran.2007, 15:36
Yarar değil zarar yapıcaklar Avrupayı büyüklere bıraksınlar
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 00:26
Haketmisler gitcekler tabi ne cekilmesi !
gerrrard
29.Haziran.2007, 13:34
Gitsinler tabikide. Sonuçta Trabzonspor değil Erciyesspor haketti.Madem Trabzon UEFA'ya gitmek istiyor, Erciyes'i eleseydi kardeşim. Bu kadar basit...;;)
anil26
29.Haziran.2007, 14:40
Erciyes sonuna kadar haketti. kalkıpta trabzon gitse o sanki cok büyük işler yapacak. kim kazandıysa o gitsin. Demek ki adamlar güçlü ki kazanmışlar. böle şansına kupa kazanılmaz ki.
TürkuAz
29.Haziran.2007, 14:43
Parayı veren düdüğü çalar..----> Emeği veren karşılığını alır..:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendilerini değil,ülkelerini düşünmeliler.Sanki bişey yapabilecekler.
Sence kim gitsin?Galatasaray dışında Avrupa'da başarılı olabilen bir takım var mı şu anda?
Denesinler şanslarını...
SYLaR
29.Haziran.2007, 14:49
Yarar değil zarar yapıcaklar Avrupayı büyüklere bıraksınlar
Tabi tabi.3 byüklerimiz her sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkıoyr,Uefa'da tur atlıyor değil mi?
Büyükler ne yapıyor ki.Hiçbirşey
Gitsinler hiç değilse adları duyulur
Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 11:32
Galatasaray avrupa adaha basarili.Simdi fener biraksinda sampiyonlar ligine bizmi gidelim diyelim yani.Hak eden gider.ister 5 yer ister 10. Ulke puaniymis.Ulkesini dusunen kulup ulkeme ben daha yararli olurum der cikip turkiye kupasini alir gider
Hugo
30.Haziran.2007, 13:03
çok saçma birşey çekilmeleri adamlar haketti yerinde sizler olsanız ne yapardınız acaba
Haklısın... Düşünmeden UEFA'ya katılma kararı alırdım herhalde..
ForsakeN
01.Temmuz.2007, 16:32
Parayı veren düdüğü çalar..----> Emeği veren karşılığını alır..:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sence kim gitsin?Galatasaray dışında Avrupa'da başarılı olabilen bir takım var mı şu anda?
Denesinler şanslarını...
Kayserispor gidebilir.Hiç değilse 1-2 puan da olsa ülkemize kazandırabilirler.Erciyes 0 puan çekip gelir geri :(
erdemzorer10
02.Temmuz.2007, 14:39
erciyes tarihinde ilk kez ve büyük ihtimalle son kez böyle bir fırsat yakaladı bence katılacaklar..ülke puanı içn yerlerini başka bi takıma bırakmaları konusna da katılmyorm kim hakettiyse o katlmalı bence
WebMaster91
02.Temmuz.2007, 23:37
Kayserispor gidebilir.Hiç değilse 1-2 puan da olsa ülkemize kazandırabilirler.Erciyes 0 puan çekip gelir geri :(
Belli olmaz..Neden Erciyes'i küçümsüyorsun ki?..Eğer takım oyunlarına devam edip güzel futbol oynarlarsa ben inanıyorumki ilk turu geçerler..
ForsakeN
02.Temmuz.2007, 23:43
Belli olmaz..Neden Erciyes'i küçümsüyorsun ki?..Eğer takım oyunlarına devam edip güzel futbol oynarlarsa ben inanıyorumki ilk turu geçerler..
Küçümsemiyorum gerçekleri konuşuyorum.Takımın kemiğini oluşturan çoğu oyuncu gitti.Ve en önemlisi Bülent Korkmaz ayrıldı.Takım 2.ligte mücadele ediyor.İyi futbol sergilemeleri çok ama çok zor olacak Erciyes'in.
Revolution
02.Temmuz.2007, 23:45
UEFA'ya gideceklerse neden bu kadar oyuncuyı bıraktılar?Bari UEFA'ya katılcaksan oyuncuları bırakacağına oyuncu katman lazım takıma..Ama neyse ilk turda elenirler n'apalım?
TürkuAz
02.Temmuz.2007, 23:50
Kayseri herkesi yaniltacak gorun bakın..
Cengo
05.Temmuz.2007, 02:49
Kupaya katılmayan bir takım yüzünden ülke puanı düşmez.
Biraz araştırın da yazın, yıllardan beri var bu kural.
Kaç takım kupalara katılır ise (elemelerden geçerek veya direk) o kadar sayıya bölünür.Elenenlerin toplam sayıya negatif etkileri olur, zira bölünen puan neticesinde oranı düşük kalacağından gelecek puanı azaltırlar.
Eğer ligin zayıf ise tek takımla katılarak Ş.L. almak her zaman daha avantajlı..
Ülke puanıymış, son 5 senede kimler kaç puan getirdi.Bir laf etmeden önce gerisini düşünün, her takım birbirinden beterken sidik yarışı yapmayın, cezalar yağar ona göre..
fb_16
08.Temmuz.2007, 18:42
Hakettiler gidecekler.
Sheriff
09.Temmuz.2007, 13:57
Gitsinler tabi sonuna kadar arkalarındayım.. Mücadele göreceğiz istek çaba hırs göreceğiz giderlerse..
BlackEagle19o3
09.Temmuz.2007, 14:01
Bence saçmalık biraz da ülkelerini düşünsünler.Gitcekler de ne olcak sanki.Bıraksınlar da Hemşehrileri gitsin.
Fietra 10
09.Temmuz.2007, 18:23
Bence saçmalık biraz da ülkelerini düşünsünler.Gitcekler de ne olcak sanki.Bıraksınlar da Hemşehrileri gitsin.
artık karardan vazgeçeselerde boş çünkü vazgeçselerdi Trabzon UEFA'ya Kayseri inter-totoya gidecekti fakat ts inter-toto ilk turunu oynadı artık çok geç
deniz.91
09.Temmuz.2007, 20:51
artık karardan vazgeçeselerde boş çünkü vazgeçselerdi Trabzon UEFA'ya Kayseri inter-totoya gidecekti fakat ts inter-toto ilk turunu oynadı artık çok geç
zaten geçmezlerdi kimseye beleşe ekmek yok oh türkiye kupasında erciyese elen sonrada takım düştü hakkı bize ver de neden versin yerinde sizler olsaydınız verirmiydiniz birde öyle düşünün bakayım madem trabzon çok istiyordu uefaya gitmeyi zamanında yenseydi gitseydi
Hugo
10.Temmuz.2007, 00:52
zaten geçmezlerdi kimseye beleşe ekmek yok oh türkiye kupasında erciyese elen sonrada takım düştü hakkı bize ver de neden versin yerinde sizler olsaydınız verirmiydiniz birde öyle düşünün bakayım madem trabzon çok istiyordu uefaya gitmeyi zamanında yenseydi gitseydi
altına imzamı atarım...